Αν δεν έχεις φτιάξει ποτέ τάρτα γιατί σου φαινόταν πολύπλοκη, καιρός να το αλλάξουμε.
Η συνταγή αυτή είναι υπερβολικά εύκολη και το κυριότερο: οι θερμίδες της μερίδας δεν είναι «κενές». Κενές είναι οι θερμίδες τις οποίες το σώμα σου δεν θα αναγνωρίσει και θα αποθηκεύσει ως λίπος, κάτι το οποίο συμβαίνει όταν υποκύπτουμε στη συνεχή κατανάλωση έτοιμου φαγητού. Αντιθέτως, εδώ μπορείς να απολαύσεις την λιχουδιά της φρουτοτάρτας μαζί με τα πολλαπλά οφέλη που σου προσφέρουν το μέλι, το γιαούρτι, το ταχίνι. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με μια ατομική τάρτα.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς, και βουτυρώνουμε καλά το φορμάκι για τάρτες.
- Ανακατεύουμε τα υλικά της κρούστας μέχρι να ομογενοποιηθούν και πιέζουμε το μείγμα για να πάρει το κατάλληλο σχήμα μέσα στην φόρμα. Ανακατεύουμε και τα υλικά της γέμισης και απλώνουμε στο εσωτερικό της κρούστας.
- Καλύπτουμε την τάρτα με ρόδι και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 22 λεπτά.