ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Κολοκυθοανθοί γεμιστοί με τυριά
Όσο υπάρχουν κολοκυθοανθοί, το καλοκαίρι δεν έχει τελειώνει
Εύα Παρακεντάκη
1’
ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κολοκυθοανθοί γεμιστοί με τυριά… Το πιάτο που σου έφτιαχνε η γιαγιά όταν ήσουν μικρός δεν είναι απλώς φαγητό, αλλά ολόκληρη καλοκαιρινή ανάμνηση. Φτιάξε το στο πι και φι με αυτή τη συνταγή!
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για το χυλό σε ένα μπολ και τα χτυπάμε καλά.
- Ανακατεύουμε τα τυριά, το δυόσμο και τα αυγά και γεμίζουμε τους κολοκυθοανθούς. Στρίβουμε τις άκρες τους για να κλείσουν έτσι ώστε να μη χυθεί στο τηγάνι η γέμιση.
- Ζεσταίνουμε το λάδι σε βαθύ τηγάνι. Βουτάμε τους ανθούς στο χυλό και τους τηγανίζουμε σε καυτό λάδι. 2 λεπτά από την μία 2 λεπτά από την άλλη για να ροδίσουν.
- Όταν είναι έτοιμοι, τους βάζουμε σε μια πιατέλα με απορροφητικό χαρτί κουζίνας.