- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ό,τι πιο healthy μπορείς να μαγειρέψεις σήμερα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε το πλιγούρι για 20 λεπτά στο κρύο νερό και το χυμό του λεμονιού για να μουλιάσει. Στη συνέχεια το στραγγίζουμε, το βάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός από το λάδι και ανακατεύουμε καλά. Σκεπάζουμε και αφήνουμε τουλάχιστον 1 ώρα πριν το σερβίρισμα.
- Το λάδι το βάζουμε λίγο πριν σερβίρουμε (για να μη μαραθούν τα φύλλα του μαϊντανού) και ανακατεύουμε καλά. Ψήνουμε το φιλέτο σολομού Deluxe σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σερβίρουμε τοποθετώντας σε κάθε πιάτο ένα κομμάτι από το φιλέτο σολομού και ένα τραγανό μαρουλόφυλλο που το γεμίζουμε με τη σαλάτα ταμπουλέ που έχουμε φτιάξει.
- Καλή όρεξη!