Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 14.05.2024

Τοξότη, σήμερα προσπαθείς να βρεις κάποια κομμάτια του εαυτού σου και να χαλαρώσεις κάπως περισσότερο για να πάρεις δυνάμεις

Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 14.05.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα, Κριέ, από το πρωί ακόμα θέλεις να εκφραστείς και να εξωτερικεύσεις όλα αυτά που έχεις μέσα σου όσο πιο δημιουργικά μπορείς. Η ενέργειά σου είναι τα ύψη και η διάθεση για φλερτ το ίδιο. Είναι πολύ σημαντικό, πέρα από όλα τα άλλα, να κινηθείς με προσοχή σε ό,τι έχει να κάνει με τα οικονομικά σου. Επίσης, θα υπάρξουν κάποια σκηνικά που θα σε προβληματίσουν ή θα σε απογοητεύσουν και θα σε κάνουν να γίνεις πιο αυστηρός με τα άτομα αυτά. Μπορεί να ασκήσεις και μια εσωτερική πίεση στον εαυτό σου να ξεπεράσεις ή να αποδεχτείς κάποια πράγματα που σε ενοχλούν.

Ταύρος
Ταύρε μου, τα ζητήματα του σπιτιού είναι και θέματα ασφαλείας για εσένα, για αυτό και σήμερα εστιάζεις περισσότερο στο να τα τακτοποιήσεις όσο καλύτερα γίνεται. Μέσα από αυτή τη διαδικασία προσπαθείς να εξωτερικεύσεις και όλη αυτή την ενέργεια που έχεις μέσα σου όσο πιο παραγωγικά μπορείς. Ίσως μπεις σε μια πιο ψυχολογική κατάσταση σήμερα και να βρεις την ευκαιρία να παρατηρήσεις και να αναλύσει κάποια ζητήματα που σε προβληματίζουν ή νιώθεις ότι σε πληγώνουν. Καλό είναι να προσέξεις τις υπερβολικές αντιδράσεις, αλλά και την αυστηρότητα που θα ασκήσεις στον εαυτό σου.

Δίδυμοι
Δίδυμε, σήμερα έχεις πολλές ιδέες και τρόπους να δρομολογήσεις πλάνα και να οργανώσεις πρόγραμμα, ενώ παράλληλα το μυαλό σου δουλεύει γρήγορα. Επιλέγεις να αξιοποιήσεις σωστά επαφές που γίνονται μαζί σου και μέσα από την επικοινωνία κάνεις έναν μικρό χαμό. Ίσως με αυτόν τον τρόπο να προσπαθείς να ξορκίσεις αυτό το περίεργο συναίσθημα που έχεις μέσα σου ή να μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις το τοπίο στη δουλειά σου, όπου σήμερα είναι θολό. Αυτή η θολούρα είναι που θα σε κάνει κάπως πιο αυστηρό με κάποια πράγματα – ίσως και με τον εαυτό σου – για να καταλάβεις και καλύτερα τι συμβαίνει.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε μου, βρίσκεις την ευκαιρία να επεξεργαστείς τα οικονομικά σου δεδομένα καλύτερα και να καταλάβεις τι πρέπει να διορθώσεις για να περιοριστούν και οι απώλειες. Έτσι, επαγγελματικά αρπάζεις τις ευκαιρίες που σου έρχονται και φροντίζεις να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στο κομμάτι της δουλειάς. Καλό είναι να κρατήσεις αποστάσεις, γιατί μπορεί να παρασυρθείς από γνώμες τρίτων. Μπορεί να γίνεις πιο αυστηρός με κάποια πράγματα και να κρίνεις πιο εύκολα τις επιλογές των άλλων, και αυτό δεν θα σου κάνει καλό.

Λέων
Λέοντά μου, σήμερα από το πρωί κινείσαι με περισσότερη ενέργεια και η κοινωνικότητά σου είναι αρκετά έντονη. Πολύ σημαντικό να εστιάσεις σε πράγματα που σε προβληματίζουν τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα οικονομικά και να αξιοποιήσεις ουσιαστικά αυτή την ενέργεια, προσπαθώντας να βρεις άμεσες λύσεις. Αργά το απόγευμα θα νιώσεις την ανάγκη να δεις κάπως πιο σοβαρά τις καταστάσεις και να πάρεις χρόνο για τον εαυτό σου, ούτως ώστε να τις επεξεργαστείς καταλλήλως. Μέσα σε αυτές παίζει να υπάρξει και η απόφαση να ξεκόψεις με άτομα που δε νιώθεις και πολύ κοντά πλέον.

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε μου, λειτουργείς σε πιο χαμηλές ταχύτητες, για να μπορέσεις να συλλέξεις όλες τις πληροφορίες που σου φαίνονται χρήσιμες. Παράλληλα, οργανώνεσαι καλύτερα και προετοιμάζεσαι για την κατάλληλη στιγμή να δράσεις. Κάποιες αποκαλύψεις σήμερα θα σε απογοητεύσουν για δικούς σου ανθρώπους ή μπορεί να φανερώσουν άτομα που είχες απέναντι και δεν το είχες καταλάβει. Και ενώ προσπαθείς να βάλεις κάποια πράγματα στη θέση τους, ψυχολογικά ζορίζεσαι γιατί αντιλαμβάνεσαι πως πρέπει να απομακρυνθείς.

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ μου, έχεις τη διάθεση να βγεις και να γνωρίσεις κόσμο ή να επεκτείνεις την παρέα σου με νέα άτομα που νιώθεις ότι μπορούν να σε στηρίξουν ή να σε βοηθήσουν και να σε ενθαρρύνουν να προχωρήσεις. Το κλίμα στη δουλειά είναι πολύ περίεργο και όλα όσα ακούς και παρατηρείς φαίνεται να σε μπερδεύουν και να σε κάνουν να ρίχνεις τους ρυθμούς σου. Κάποιες επιπλέον ευθύνες σε αγχώνουν και σου δημιουργούν ένα αίσθημα πίεσης. Ίσως κι εσύ από την πλευρά σου να πιέσεις κάποιες καταστάσεις για να γίνει η δουλειά σου πιο γρήγορα. Κάποιοι συνεργάτες που εμπιστεύεσαι θα σε βοηθήσουν αρκετά.

Σκορπιός
Έχεις κάποια πολύ συγκεκριμένα πλάνα στο κεφάλι σου σήμερα, Σκορπιέ μου, και ο τρόπος που οργανώνεις το πρόγραμμά σου είναι τέτοιος για μπορέσεις να δουλέψεις πάνω σε αυτά. Εκεί, τα πράγματα εξελίσσονται κάπως πιο θετικά και έχεις το πρόσφορο έδαφος να συνεχίσεις. Το πώς κινείται το συναισθηματικό σου όμως είναι ένα άλλο κομμάτι κι εκεί νιώθεις μια απογοήτευση. Προσπαθούν να σε κοροϊδέψουν, αλλά δεν τα καταφέρνουν και πέφτεις. Θα γίνεις αυστηρός και απόμακρος, για να δεις αντιδράσεις, αλλά και για να προστατευτείς ψυχολογικά.

Τοξότης
Τοξότη, σήμερα προσπαθείς να βρεις κάποια κομμάτια του εαυτού σου και να χαλαρώσεις κάπως περισσότερο για να πάρεις δυνάμεις. Έχεις μια θετική ενέργεια και μια τάση να θέλεις να διασκεδάσεις λίγο περισσότερο, απλά κάποιες υποχρεώσεις λειτουργούν σαν φρένο και σου βάζουν τα «πρέπει» μπροστά. Κάποια οικογενειακά θέματα φαίνεται πως σου κόβουν λίγο τη φόρα και η απογοήτευση είναι έντονη. Κάποια δραστικά μέτρα που θα πάρεις, αφενός δεν ταιριάζουν στο χαρακτήρα σου και αφετέρου καλύτερο είναι να οργανωθείς, παρά να εφαρμόσεις ένα κλίμα που θα σε ρίξει ακόμα περισσότερο.

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, κάποια οικονομικά ζητήματα και εκκρεμότητες που υπάρχουν σε απασχολούν περισσότερο και προσπαθείς να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί σήμερα για να τα τακτοποιήσεις. Κάποιες σκέψεις που κάνεις σε οδηγούν σε λάθος συμπεράσματα και η κρίση σου φαίνεται πιο θολή σήμερα. Προσπαθώντας να φανείς προνοητικός, το μυαλό σου πάει σε κομμάτια που σε απογοητεύουν. Λίγο προσοχή σε οικονομικά ανοίγματα που κάνεις και μην απορρίπτεις ιδέες που δεν έχεις ολοκληρώσει. Εξέτασε, χωρίς να απορρίπτεις έτσι απλά.

Υδροχόος
Υδροχόε μου, σήμερα προσπαθείς να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις με τους άλλους, ειδικά με άτομα με τα οποία συνεργάζεσαι. Στο μυαλό σου φαίνεται να έχεις πολύ συγκεκριμένα πράγματα και πάνω σε αυτά θα δουλέψεις σήμερα. Ίσως για να βελτιώσεις κάπως και την ψυχολογία σου και να πάρεις θάρρος να συνεχίσεις, καθώς υπάρχει μια ανασφάλεια που σου ρίχνει το ηθικό. Σε κάποια πράγματα γίνεσαι αρκετά αυστηρός και φαίνεται να βάζεις όρια τόσο στους άλλους όσο και στον εαυτό σου, αρκεί να νιώσεις εσύ ασφαλής και ήρεμος μέσα στις συνεργασίες σου.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, σήμερα νιώθεις μια εσωτερική υποχρέωση να ακολουθήσεις κατά γράμμα κάποια πράγματα ή να μην παρεκκλίνεις από το πρόγραμμα, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με τα οικονομικά σου. Άλλο που εσύ θέλεις να κάνεις έξοδα και να φροντίσεις να περάσεις καλά. Έτσι θέλεις να ξεφύγεις και από κάποιες περίεργες σκέψεις που κάνεις, οι οποίες σε ρίχνουν ψυχολογικά. Έχεις ένα γενικό αίσθημα απογοήτευσης μέσα στη μέρα και αυτό θα φανεί προς τα έξω. Καλό είναι να το επεξεργαστείς και να μην το καταπιέσεις, προσπαθώντας να το κρύψεις από τους άλλους.