Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 09.05.2024

Καρκίνε μου, μέσα από το πρίσμα του παρατηρητή σήμερα μπορείς να δεις κάποια πράγματα καλύτερα

Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 09.05.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα, Κριέ μου, σκέφτεσαι τρόπους να εκφράσεις τη δράση σου πιο άμεσα και αποτελεσματικά, ενώ μέσα από την επικοινωνία δείχνεις την προθυμία σου να κυνηγήσεις ακόμα περισσότερο κάποιους από τους στόχους σου. Η ανταγωνιστικότητα μπορεί να είναι πιο έντονη προς τους άλλους, αλλά εσύ το βλέπεις απλά σαν κυνήγι ευκαιριών. Καλό είναι να προσέξεις τον τρόπο που εκφράζεσαι από το μεσημεράκι και μετά και να μαζέψεις κάπως τον αυθορμητισμό, καθώς μπορεί να κάνει ζημιά. Προς το βράδυ, κάνεις τον απολογισμό σου και αντιλαμβάνεσαι τι θα έπρεπε να μην είχες πει…

Ταύρος
Ταύρε μου, τα οικονομικά σου σήμερα γίνονται το επίκεντρο και ασχολείσαι περισσότερο με αυτά. Άλλωστε είναι κάτι που σου δημιουργεί ασφάλεια. Έχεις την ευκαιρία να δουλέψεις ακόμα πιο έντονα σε κάποια επαγγελματικά σου σχέδια, με σκοπό να ενισχύσεις και από εκεί το οικονομικό. Κάποια πλάνα που κρατάς κρυμμένα κινούνται επίσης σήμερα και οι εξελίξεις θα είναι θετικές. Αυτό που θέλει προσοχή είναι ο τρόπος που εσύ αντιδράς στις εξελίξεις αυτές. Μπορεί να μην είναι αυτές ακριβώς που περίμενες. Δώσε όμως χρόνο. Από το βράδυ και μετά ανασκουμπώνεσαι για να βελτιώσεις την κατάσταση.

Δίδυμοι
Δίδυμέ μου, σήμερα από το πρωί κινείσαι αρκετά δυναμικά και μέσα από επαφές που κάνεις μπορείς να δρομολογήσεις κάποια ζητήματα προς επίλυση. Το ότι μπορείς να επιχειρηματολογήσεις με μεγάλη ευκολία και να δεις σε μεγαλύτερο βάθος τις απόψεις των άλλων σε βοηθά αρκετά. Εκεί προς το μεσημεράκι υπάρχει μια δυσκολία στην επικοινωνία με τους άλλους. Σα να μην υπάρχει κοινό σημείο και άκρη δύσκολα βγαίνει, παρά την καλή διάθεση. Το βραδάκι αντιλαμβάνεσαι πως πρέπει να οργανωθείς για την επόμενη μέρα και εκεί ίσως πιεστείς.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, μέσα από το πρίσμα του παρατηρητή σήμερα μπορείς να δεις κάποια πράγματα καλύτερα. Μένοντας αμέτοχος σε κάποιες έντονες καταστάσεις, θα βρεις την ευκαιρία να βελτιώσεις την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω και να δείξεις τη διακριτικότητα που έχεις – όταν θέλεις όμως… Από το μεσημέρι και μετά, θα πέσουν στην αντίληψή σου διάφορα που θα σε κάνουν να θέλεις να απαντήσεις, υπερασπιζόμενος τον εαυτό σου, ενώ από το βραδάκι κι έπειτα, θα καταλάβεις πόσο άδικες και εσφαλμένες είναι κάποιες από τις απόψεις των γύρω σου.

Λέων
Λέοντά μου, και σήμερα είσαι αρκετά κοινωνικός και έτοιμος να κάνεις γνωριμίες και να μεγαλώσεις των κύκλο γνωστών και φίλων. Γύρω σου φαίνεται να ξεδιπλώνονται ενδιαφέρουσες συζητήσεις που θα σου εξάψουν το ενδιαφέρον και θα σε κάνουν αν ανοιχτείς. Από το μεσημέρι και μετά, θα συναντήσεις κάποιες διαφωνίες που θα σε πεισμώσουν να αποδείξεις πως έχεις δίκιο και μπορεί να φανατιστείς περισσότερο με τις απόψεις σου, ενώ το βράδυ θα δεις πως κάποια πράγματα μέσα στη μέρα έπρεπε να μείνουν σε χαμηλούς τόνους, με εσένα να αναλύεις καλύτερα κάποιες καταστάσεις.

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε μου, είναι μια καλή μέρα για να χτίσεις περισσότερο το κομμάτι της κοινωνικής σου εικόνας. Αυτές τις μέρες βρίσκεσαι σε μια διαδικασία αναδιοργάνωσης και σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να δρομολογήσεις κάποια από αυτά τα ζητήματα και να δείξεις πως μπορείς να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων. Από το μεσημεράκι και μετά, ίσως γίνεις καχύποπτος με κάποια πράγματα που ακούσεις και θα σε πιάσει να ξεσκεπάσεις τους άλλους. Αχρείαστο! Ενώ από το βράδυ και μετά, ίσως δυσκολευτείς να βρεις ένα κοινό σημείο με κάποιους συνεργάτες.

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα κάποιες συζητήσεις που κάνεις φαίνεται να σε ενδιαφέρουν περισσότερο και να προσπαθείς να βρεις έμμεσες λύσεις στο πώς θα βελτιώσεις το κλίμα με συναδέλφους που έχεις παρατηρήσει πως κινούνται κάπως ανταγωνιστικά απέναντί σου. Ίσως να προσπαθήσεις να καλύψεις και το δικό σου ανταγωνισμό. Από το μεσημεράκι και μετά, είναι σημαντικό να προσέξεις τον τρόπο που θα προσεγγίσεις τα άτομα αυτά και να δείξεις πόσο πρόθυμος είσαι να ρίξεις τους τόνους. Από το βραδάκι και μετά, κάποια ζητήματα της δουλειάς θα σε αγχώσουν περισσότερο.

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ μου, έχεις μια διάθεση και μια ψυχραιμία στο να δεις κάποια πράγματα πιο βαθιά και να βρεις την ουσία τους. Το ότι οι υποχρεώσεις σου δρομολογούνται και τακτοποιούνται εύκολα και εσύ γίνεσαι πιο πρακτικός, σου αφήνει ένα χρονικό περιθώριο να ασχοληθείς με αυτά που σε ενδιαφέρουν ουσιαστικά. Από το μεσημεράκι και μετά θα χρειαστεί να προσέξεις το πώς προσεγγίζεις κάποια θέματα, καθώς γίνεσαι έντονος στον τρόπο που επικοινωνείς, ενώ από το βραδάκι και μετά, νιώθεις πως πρέπει να επανεξετάσεις κάποιες επαγγελματικές σου ιδέες που ίσως να θέλουν περισσότερη δουλειά.

Τοξότης
Τοξότη μου, σήμερα είναι μια καλή μέρα για να αναπτύξεις συνεργασίες ή να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου. Επαγγελματικά, έχεις πολλές ιδέες για τη δουλειά ή για το πώς μπορείς να κάνεις το δικό σου κομμάτι καλύτερο. Αν εργάζεσαι σε ομάδα, σήμερα θα δεις πως οι συνεργάτες σου θα σε στηρίξουν και θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τις προτάσεις που θα κάνεις. Από το μεσημεράκι και μετά καλό είναι να ακούσεις και να μην επιμείνεις ή να μην αφήσεις παρεξηγήσεις άλυτες. Από το βραδάκι και μετά, κάποια θέματα στο σπίτι θα σε απασχολήσουν και μπορεί να σε ζορίσουν ψυχολογικά.

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα η ψυχολογία σου φαίνεται να είναι αρκετά καλή και με κέφι μπορείς να τακτοποιήσεις κάποια ζητήματα καθημερινότητας που εκκρεμούσαν, αλλά και κάποιες υποχρεώσεις στη δουλειά που σε κρατούσαν πίσω. Επίσης, κάποια ζητήματα που αφορούν το σπίτι σου δρομολογούνται ή φαίνεσαι πως έχεις πάρει κάποιες αποφάσεις και είσαι έτοιμος να τις δρομολογήσεις αναλόγως. Καλό είναι από το μεσημεράκι και μετά να ακούσεις τη γνώμη των άλλων – ασχέτως αν την υιοθετήσεις ή όχι. Γιατί το βράδυ που θα τα ξανασκεφτείς θα δεις πως ίσως σε κάποια θέματα να είχαν δίκιο.

Υδροχόος
Υδροχόε μου, σήμερα οι ιδέες που έχεις είναι πιο εύκολο να πραγματοποιηθούν ή να δουλευτούν καλύτερα. Είσαι αρκετά δημιουργικός και με το μυαλό σου να δουλεύει υπερωρίες, καθώς και μέσα από επαφές και συζητήσεις που κάνεις, είναι εύκολο να βρεις ανθρώπους που θα σε στηρίξουν σε κάποια ρίσκα που σκέφτεσαι να πάρεις. Το σημαντικό είναι να δείξεις διαλλακτικότητα και να μην επιμείνεις σε πράγματα που θεωρείς σωστά – και δεν είναι. Από το βραδάκι και μετά ίσως κάποιες σκέψεις επηρεάσουν την ψυχολογία σου και σε φέρουν αντιμέτωπο με ανασφάλειες για τα επόμενα σου βήματα.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, σήμερα το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε οτιδήποτε έχει να κάνει με το σπίτι σου. Κάποια οικονομικά ζητήματα που αφορούν ίσως κάποιο ακίνητο να τακτοποιηθούν πιο εύκολα, κάτι που θα σε ξαλαφρώσει από ένα άγχος και μια πίεση. Από το μεσημεράκι μετά, καλό είναι να δώσεις βάση σε οτιδήποτε έχει να κάνει με την επικοινωνία, αλλά και ψιλά γράμματα σε συμφωνίες, αφού είναι εύκολο να υπάρξουν παρανοήσεις και μετέπειτα θέματα, αν δεν λυθεί άμεσα. Το βραδάκι το πράγμα φαίνεται να σε ρίχνει λίγο, αφού κάποιες κουβέντες με την οικογένεια περί ευθυνών θα σε ζορίσει ψυχολογικά.