Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 08.05.2024

Δίδυμέ μου, κάτι μέσα σου σήμερα σου λέει πως ήρθε η ώρα να πας παρακάτω

Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 08.05.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ μου, το νέο φεγγάρι σηματοδοτεί σήμερα ένα νέο ξεκίνημα σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τα οικονομικά σου. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να χτίσεις σε πιο σίγουρα θεμέλια κάτι καινούργιο και να βάλεις σε προτεραιότητα οτιδήποτε είναι σημαντικό για σένα ή σου δημιουργεί ένα αίσθημα ασφάλειας. Το σημαντικό είναι να μην λειτουργήσεις ανταγωνιστικά και να εκμεταλλευτείς με λογική τις ευκαιρίες που εσύ θα δημιουργήσεις. Μπορεί να σκάσει από το πουθενά. Μπορεί να είναι και κάτι που το είχες ήδη οργανωμένο μέσα σου εδώ και καιρό και σήμερα να το δρομολογήσεις επιτέλους.

Ταύρος
Σήμερα φαίνεται να τελειώνει αυτή η αβεβαιότητα που έχεις μέσα σου, Ταύρε μου, - και ας μην το παραδέχεσαι – καθώς έχεις σκοπό να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο, καλά δομημένο σε γερά θεμέλια. Έχεις όλη την καλή διάθεση να δουλέψεις με ζήλο για αυτό και η υποστήριξη που θα έχεις από άτομα του κύκλου σου θα σε βοηθήσει και θα σε στηρίξει ακόμα περισσότερο ψυχολογικά. Σίγουρα θα υπάρξουν κάποια πράγματα που δεν έχεις υπολογίσει, αλλά η αποφασιστικότητα που έχεις σήμερα δε θα αφήσει τίποτε να σταθεί εμπόδιο στα πλάνα σου.

Δίδυμοι
Δίδυμέ μου, κάτι μέσα σου σήμερα σου λέει πως ήρθε η ώρα να πας παρακάτω. Πως ήρθε η στιγμή να κλείσεις κεφάλαια και να αφήσεις πίσω σου ανθρώπους και καταστάσεις που ξέρεις πως δε μπορούν να είναι άλλο δίπλα σου, για διάφορους λόγους που μόνο εσύ ξέρεις. Είναι πολύ σημαντικό σήμερα να προσέξεις πολύ τις συζητήσεις που θα κάνεις με φίλους, καθώς αυτά που θα μάθεις θα σου δημιουργήσουν ένα περίεργο συναίσθημα και το ενδεχόμενο να πληγωθείς είναι αρκετά πιθανό. Όλα όμως κάνουν το κύκλο τους.

Καρκίνος
Οτιδήποτε είναι ριζωμένο μέσα σου, Καρκίνε μου, και έχεις συνειδητοποιήσει ότι δεν σου κάνει, σήμερα το παίρνεις απόφαση και νιώθεις έτοιμος να το βγάλεις και να το αφήσεις πίσω σου. Επαγγελματικές και κοινωνικές επαφές που κάνεις έρχονται να σε προωθήσουν και να σου δώσουν την ευκαιρία να αποδείξεις την αξία σου. Μπορεί να ζοριστείς με κάποιες καταστάσεις, αλλά οι απαιτήσεις αυτές θα σε δυναμώσουν, ενώ θα βρεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις πιο δυναμικά αυτό το καλύτερο που πιστεύεις πως αξίζεις και για το οποίο παλεύεις μέσα από τη δουλειά σου.

Λέων
Επαγγελματικά, Λέοντά μου, είσαι σε φάση σήμερα που απλά θέλεις να κάνεις το επόμενο βήμα και να αναπτύξεις τα πλάνα σου όσο καλύτερα μπορείς. Αυτό το αίσθημα ασφυξίας που έχεις στο λαιμό σου και θέλεις να απελευθερωθείς, είναι πιο εύκολο σήμερα, αφού θα κάνεις το βήμα και θα απομακρυνθείς από άτομα και καταστάσεις που νιώθεις να σου κάθονται στο λαιμό. Ρίσκα που σκέφτεσαι να πάρεις θα αποδώσουν τα μέγιστα, αρκεί να είσαι πλήρως οργανωμένος και έτοιμος όντως να πας στο επόμενο επίπεδο. Γιατί αυτό που θα ξεκινήσεις, είναι κάτι πιο σταθερό.

Παρθένος
Παρθένε μου, με αυτό το νέο φεγγάρι αρχίζει ένας κύκλος όπου κάποια ζητήματα που σχετίζονται με ταξίδια και με ενασχόληση με νέα ενδιαφέροντα θα είναι το επίκεντρο. Επίσης, νιώθεις πως ο τρόπος που αντιμετωπίζεις κάποιες καταστάσεις αλλά και η στάση ζωής που έχεις δε σε εξυπηρετεί στο βαθμό που χρειάζεσαι, επομένως σήμερα θα έχεις την ευκαιρία που θέλεις για να τα βελτιώσεις όλα αυτά. Αν έχεις κάποια σκέψη για ταξίδι στο εξωτερικό, οργάνωσέ το και μην το αναβάλεις άλλο. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σε περιμένει εκεί που θέλεις να πας.

Ζυγός
Μια πολύ καλή μέρα η σημερινή, Ζυγέ μου, για να βάλεις σε μια σειρά ζητήματα που αφορούν το «μαζί», αν είσαι σε σχέση, αλλά και οικονομικές υποχρεώσεις που σε ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα. Είναι μια καλή ευκαιρία για να βάλεις μια τάξη κα σε γραφειοκρατικά ζητήματα, ενώ αυτό που θα θελήσεις να βάλεις στη ζωή σου για το επόμενο διάστημα είναι το πάθος. Καλό είναι να δώσεις βάση σε κάποιες διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς υπάρχει ένταση και διενέξεις. Καλό είναι σήμερα να μην πάρεις αποφάσεις εν θερμώ, όσο πιεσμένος και να νιώθεις. Ψυχραιμία.

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ μου, θα έχεις την ευκαιρία να δουλέψεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αυτό σημαίνει είτε να δεις κάποιες καλές συνεργασίες σου να σταθεροποιούνται και να συνεχίζουν παρακάτω είτε πως είσαι έτοιμος να ξεκόψεις από τοξικές καταστάσεις που σε γέμιζαν με άγχη και αρνητικά συναισθήματα. Επίσης, σήμερα μπορεί να νιώσεις έτοιμος να κάνεις το επόμενο βήμα στη σχέση σου και να ξαφνιάσεις θετικά το ταίρι σου. Το σημαντικό με αυτό το φεγγάρι είναι να πάρεις το ρίσκο που σκέφτεσαι και να κάνεις την αλλαγή που νιώθεις, όσο και αν αυτό σου φαίνεται βουνό.

Τοξότης
Τοξότη μου, νέα ξεκινήματα σου φέρνει το φεγγάρι στο κομμάτι της δουλειάς, αλλά και της καθημερινότητας. Καλύτερες συνθήκες στο εργασιακό σου περιβάλλον έρχονται για να σου δημιουργήσουν το χώρο που χρειάζεσαι, για να μπορέσεις κι εσύ να ξεδιπλωθείς και να αυξήσεις τις αποδόσεις σου. Γνωριμίες που θα σου κάνουν πιο εύκολη τη ζωή ή που θα σε στηρίξουν και θα σε βοηθήσουν να ανταπεξέλθεις σε οποιοδήποτε ζόρι περνάς. Η δημιουργικότητά σου μπορεί να σου ανοίξει πόρτες σήμερα και να αναγνωριστούν οι δυνατότητές σου πιο εύκολα.

Αιγόκερως
Καλή η δουλειά, Αιγόκερέ μου, και εκεί ξεσπάς, το καταλαβαίνω. Σήμερα όμως, αυτό το νέο φεγγάρι έρχεται να αναζωπυρώσει το φλερτ και να σε κάνει να ασχοληθείς ενδελεχώς με αυτό. Γνωριμίες που έχουν ενδιαφέρον, άτομα που θα έρθουν και θα σου κεντρίσουν την προσοχή μπορεί να αποδειχθούν αξιόλογα και να σε κάνουν να ασχοληθείς. Η προοπτική για κάτι πιο διαρκές – που είναι το δικό σου στάνταρ – θα σε βγάλει από τη ρουτίνα σου. Πέρα όμως από αυτό, εξελίξεις θα έχεις και στα επαγγελματικά, όπου κι εκεί προβλέπεται διάρκεια στα νέα σου ξεκινήματα.

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε μου, θα έχεις εξελίξεις σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι σου ή με κάποια ακίνητα που προσπαθείς να αξιοποιήσεις. Αν είσαι σε φάση μετακόμισης, το νέο φεγγάρι σήμερα θα παίξει σημαντικό ρόλο στο να βρεις το σπίτι που θέλεις ή να κάνεις την μετακόμιση – στην περίπτωση που έχεις ήδη βρει σπίτι. Μπορεί πάλι να αλλάξεις τη διακόσμηση του σπιτιού που ήδη μένεις, δίνοντας έναν αέρα ανανέωσης στο χώρο σου. Αν υπάρχουν εκκρεμότητες με ακίνητα που σε ταλαιπωρούν, σήμερα θα έχεις καλά νέα. Επίσης θα δεις χρήματα από κάποιο ακίνητο.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, γνωριμίες που θα κάνεις σήμερα θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στο να δρομολογήσεις τα πλάνα σου και να ξεκινήσεις να δουλεύεις ουσιαστικά πάνω στους στόχους σου. Δείχνεις αποφασισμένος για την κατεύθυνση που θέλεις να κινηθείς και οι ιδέες που θα ακούσεις θα σε βοηθήσουν να το διανθίσεις ακόμα περισσότερο. Και όλο αυτό θα γίνει πιο εύκολο εξαιτίας της κοινωνικότητάς σου που σήμερα είναι στο peak της. Μπορεί να σου έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις ή να κινηθείς με τρόπους που δε θα περίμενε κανείς.