Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 29 Απριλίου - 5 Μαΐου 2024

Καρκίνε, υπάρχουν μικροεντάσεις αυτή την εβδομάδα, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο

Αγγελική Μανουσάκη
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 29 Απριλίου - 5 Μαΐου 2024

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, καλή εβδομάδα εύχομαι! Πολλά τα αστρολογικά φαινόμενα, κάποια κακά κάποια καλά, αλλά επηρεάζουν άμεσα την ψυχολογία σου. Ο Άρης και ο Ποσειδώνας -δυο μάχιμοι πλανήτες- συναντιούνται και προκαλούν θολωμένη ψυχολογία, αλλά χέσε την ψυχολογία! Σε οικονομικό και επαγγελματικό επίπεδο είναι που πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή, γιατί ενδέχεται πολλά από αυτά που θα σου τάξουν ή θα κανονίσεις να είναι “παγίδα”. Χρειάζεται, λοιπόν, ιδιαίτερη προσοχή σε οτιδήποτε κανονίζεις ή υπογράφεις. Κάπου στη μέση της εβδομάδας περνάει η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου και αποκτάς μια πιο υλιστική διάθεση. Στα γκομενικά σου τώρα, με την είσοδο του Άρη στο ζώδιό σου είσαι πολύ παρορμητικός και επιπόλαιος. Παρ’ όλα αυτά, προς το τέλος της εβδομάδας, ξεδιαλύνει το τοπίο για εσένα που είσαι ελεύθερος ή σε μια περίπλοκη κατάσταση. Εσύ που είσαι σε σχέση, είναι περίοδος να ενδυναμώσετε τη σεξουαλική σας ζωή με το ταίρι σου. 

Ταύρος
Αγαπημένε μου Ταύρε, καλή εβδομάδα! Μια ιδιαιτέρως τυχερή εβδομάδα ξεκινάει, αν εξαιρέσεις τη Δευτέρα και την Τρίτη, μέρες που ίσως παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες κασέρι... με τρύπες δηλαδή. Παρ’ όλα αυτά η υπόλοιπη εβδομάδα χαρακτηρίζεται από έντονη γοητεία και μαγνητισμό, καθώς περνάει και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου. Αν είσαι μπακούρι και δεν καταφέρεις να εκπληρώσεις τους στόχους σου, είτε γκομενικούς είτε επαγγελματικούς, με Δία, Ουρανό και Αφροδίτη στο ζώδιό σου... εε χ@σε μας! Επικρατεί ένα γενικό πνεύμα αισιοδοξίας, κάτι σπάνιο για εσένα, οπότε εκμεταλλεύσου το. Ταυτόχρονα, κλείνεις αρκετές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες, οι οποίες είχαν μείνει πίσω πολύ καιρό. Λίγη προσοχή γιατί κάποιοι από τον περίγυρό σου ίσως παραπονεθούν ότι είσαι λίγο κτητικός και εγωιστής. Τα οικονομικά σου πάνε από το καλό στο καλύτερο, αλλά μην παίρνουν τα μυαλά σου αέρα, γιατί δεν θα έχεις για πάντα την Αφροδίτη σε φιλική συμμετοχή. 

Δίδυμοι
Αγαπητέ μου Δίδυμε, καλή εβδομάδα! Συνεχίζουμε ακάθεκτοι να έχουμε τα παράπονά μας απέναντί σου. Εσύ παρ’ όλα αυτά έχεις τα δικά σου προβλήματα να σε απασχολούν και δεν μπορείς να ασχοληθείς με τις βλακείες του καθενός. Θα υπάρξουν σίγουρα εντάσεις, ασυνεννοησία και γενικότερα τοξικές καταστάσεις. Θα έχεις την ευκαιρία όμως, να ηρεμήσεις, να κάνεις ένα καλύτερο πλάνο και να οργανώσεις τα οικονομικά σου με μεγαλύτερη σοφία. Δεν παύεις να έχεις άγχος για το αύριο. Στα ερωτικά σου, εσύ που είσαι ελεύθερος, έχεις μια έντονη διάθεση για flirt και mind games. Για εσένα που είσαι σε σχέση, οι μέρες κυλούν σχετικά ευχάριστα με το ταίρι σου. Έχε υπόψη ότι κάποια εξόρμηση θα βοηθούσε ανεβάζοντας τη διάθεσή σας. Ταυτόχρονα, οι καρμικές συναντήσεις ενισχύουν την έμπνευσή σου και τη διορατικότητά σου. Πρόκειται βέβαια για άτομα που θα σε βοηθήσουν πολύ αργότερα στον επαγγελματικό τομέα, προτείνοντας διαφορετική προσέγγιση σε θέματα που σε καίνε.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, υπάρχουν μικροεντάσεις αυτή την εβδομάδα, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Ο Άρης, στην αρχή της εβδομάδας, βρίσκεται σε συνάντηση με τον Ποσειδώνα και εσύ αντιμετωπίζεις κάποιες δυσκολίες στην εγκυρότητα κάποιων πραγμάτων. Από τα μισά της εβδομάδας και μετά που περνάει ο Άρης στον Κριό, νιώθεις μια έντονη κούραση και γενικότερα τεταμένη την ατμόσφαιρα. Για τα αισθηματικά σου θα έλεγα να προσπαθήσεις να δώσεις λίγο παραπάνω χρόνο στον έρωτα, καθώς ίσως έχεις παραμελήσει κάπως αυτό το κομμάτι, επειδή το έχεις παρακάνει με τα επαγγελματικά – έχε υπόψη ότι δεν είσαι και ο Steve Jobs. Παρ’ όλα αυτά για εσένα που είσαι ήδη σε μια σχέση, υπάρχουν καλύτερες προοπτικές για συνεννόηση και αρμονική συνύπαρξη. Στο κομμάτι των επαγγελματικών, έχεις άμεσες εξελίξεις και είσαι στα καλύτερά σου. Στα οικονομικά, ούτε συν είσαι ούτε μείων όμως. 

Λέων
Αγαπημένο μου Λιοντάρι, καλή εβδομάδα! Οι μέρες κυλάνε γενικότερα ευχάριστα, καθώς υπάρχουν προτάσεις για εξορμήσεις, ποτάκια και ωραία σκηνικά. Επίσης νιώθεις ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις στα διάφορα “ότι να ’ναι” που σου συμβαίνουν. Τα βασικά σου προβλήματα είναι το οικονομικό, καθώς έχουν προκύψει κάποια έκτακτα έξοδα, και η ηλίθια αναμονή στην οποία υποβάλεις μόνος σου τον εαυτό σου. Στα γκομενικά σου τώρα, δεν θέλω να είσαι υπερόπτης, ούτε και υπεραναλυτικός όμως. Πρέπει να διαχειριστείς έξυπνα κάποιες καταστάσεις και κάποιες εντάσεις που θα προκύψουν μεταξύ εσού και του ατόμου που σε ενδιαφέρει. Σε θέλω ψύχραιμο την Τετάρτη που έχει τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, κάτι που σε κάνει αρκετά εμμονικό και πιεστικό. Στο τέλος της εβδομάδας, βέβαια, απαλύνεται η όποια τάση κυριαρχίας και σου ανοίγεται ο δρόμος για μια νέα σχέση – για τους single τα λέω! Στα επαγγελματικά, είναι καιρός να βγάλεις το λιοντάρι από μέσα σου και να διεκδικήσεις καλύτερες θέσεις και καλύτερες απολαβές. 

Παρθένος
Αγαπημένε Παρθένε, καλή εβδομάδα εύχομαι! Ο Άρης, επιτέλους, προχωρά στο επόμενο ζώδιο, κάτι που σου προσφέρει ανακούφιση. Ίσως προκύψουν κάποιες αρνητικές σκέψεις στο κομμάτι των μελλοντικών σχεδίων, καθώς έρχεσαι πολύ κοντά στο να πάρεις μια απόφαση που θα σου αλλάξει ριζικά τη ζωή. Στα ερωτικά σου, υπάρχει γενικότερα κλίμα πίεσης, το οποίο σου προκαλεί αίσθημα αγανάκτησης. Για τους ελέυθερους παρθένους, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου, σας βοηθάει να μην κάνετε αρπαχτές και να εστιάσεις περισσότερο στην ουσία των σχέσεων. Στα οικονομικά σου επικρατεί μια σύγχυση, αφού ο Άρης στο ζώδιο του Κριού μόνο φειδωλός δεν είναι. Στα επαγγελματικά σου δεν θα έλεγα πως υπάρχουν πολλές και αξιόλογες εξελίξεις. Ωστόσο, γενικώς, υπάρχει τάση για εύνοια, αλλά το ψυχολογικό κομμάτι είναι που δεν σε αφήνει να το διακρίνεις ξεκάθαρα.

Ζυγός
Αγαπητέ μου Ζυγέ, καλή εβδομάδα! Άγχος, άγχος και πάλι άγχος, όχι μόνο στο επαγγελματικό, αλλά και σε κοινωνικό- προσωπικό επίπεδο. Θα υπάρξουν διευκολύνσεις στους τομείς αυτούς, αλλά προσωρινά. Πρόσεχε ιδιαίτερα τις κινήσεις σου στον επαγγελματικό τομέα και γενικά λειτούργησε μεθοδικά και οργανωμένα. Στα ερωτικά σου, η ατμόσφαιρα είναι κάπως ζόρικη κι εσύ καλό θα ήταν να δείξεις ψυχραιμία. Αν έχεις σχέση, θα καταφέρεις να δεις πρόοδο και ευημερία αν μπορέσεις να περιορίσεις τα νεύρα σου και τις αρνητικές σου σκέψεις. Αν δεν είσαι σε σχέση, ελκύεις αρκετά γκομενάκια, αφού δείχνεις να είσαι στα καλύτερά σου. Επαγγελματικά, είναι πολύς ο ανταγωνισμός, κάτι που σε κουράζει, αλλά θα έχεις γρήγορες και καλές εξελίξεις. Στα θετικά, την εβδομάδα αυτή προβλέπεται να την περάσεις με γεμάτο το πορτοφόλι. 

Σκορπιός
Αγαπημένε μου Σκορπιέ, όμορφη η εβδομάδα που ξεκινάει, αλλά ταυτόχρονα μεταβατική. Στα επαγγελματικά σου πλάνα και βήματα, κοίτα να αποφύγεις τα αρνητικά σχόλια και να μην παρασύρεσαι από μικροενθουσιασμούς. Στο γκομενικό κομμάτι, προσπάθησε να παίρνεις συνετές αποφάσεις και να είσαι μετρημένος στις κινήσεις σου, γιατί εκτός από τις καλές στιγμές που σου στέλνει η Αφροδίτη καλώντας σε να ανανεωθείς, θα προκύψουν και κάποιες εντάσεις. Κυρίως την Τετάρτη, είτε είσαι σε σχέση είτε όχι, δεν θα λείψουν οι ερωτικές εντάσεις ή οι προκλήσεις και οι αμφιβολίες. Στα επαγγελματικά σου, πολλή δουλειά και πολλοί εκνευρισμοί. Γενικά, μην αναλάβεις περισσότερα από όσα μπορείς να διαχειριστείς, αλλά ούτε και να ακούς τις συμβουλές οποιουδήποτε σε προσεγγίζει. Στα οικονομικά σου τώρα, θα υπάρξει άνοδος μεν, αλλά κοίτα να δεις και τι μπορείς να βελτιώσεις. 

Τοξότης 
Αγαπητέ Τοξότη, καλή εβδομάδα εύχομαι! Οι μέρες σε καλούν να γίνεις υπερκαταναλωτικός, αλλά εσύ κάνε κράτη. Όχι μόνο στα χρήματά σου, αλλά και στην ενέργεια και στον χρόνο σου. Στο οικογενειακό και επαγγελματικό κομμάτι ίσως προκύψουν κάποια εμπόδια, οπότε κοίτα να είσαι έτοιμος να τα ξεπεράσεις και διαλλακτικός. Στα ερωτικά σου τώρα, ό,τι αρπάξεις και να πεις και ευχαριστώ… μπορεί να μην είναι κάτι σημαντικό, αλλά θα βοηθήσει στην ανανέωσή σου και στη βελτίωση της ψυχολογίας σου. Εσύ που έχεις μόνιμο δεσμό συνεχίζεις ακάθεκτος, καθώς το ερωτικό δέσιμο όλο και φουντώνει. Στα επαγγελματικά, η Αφροδίτη από τον Ταύρο ηρεμεί κάπως τα πράγματα κι εσύ νιώθεις πιο ικανός να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου. Παράλληλα, έχεις εύνοια και στο οικονομικό κομμάτι, καθώς θα ανταμειφθείς για τη σκληρή σου δουλειά.

Αιγόκερως
Αγαπημένε μου Αιγόκερε, καλή εβδομάδα. Γενικώς, οι μέρες κυμαίνονται και κλιμακώνονται κάπως “νευρόσπαστα”, όπως κι εσύ! Τις δύο πρώτες μέρες της εβδομάδας θα σου γίνουν κάποιες προτάσεις, οι οποίες δεν θα σε συμφέρουν πολύ. Στα μέσα της εβδομάδας θα χρειαστεί να αλλάξεις το πρόγραμμά σου, κάτι που δεν σε ενοχλεί ιδιαίτερα μια και ήταν όυτως ή άλλως άθλιο. Παρ’ όλα αυτά το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ταύρο σε βοηθάει να αποφύγεις παρεξηγήσεις, γιατί η ασυνεννοησία πέφτει σύννεφο αυτό το διάστημα. Μην ενθουσιάζεσαι από φανταχτερές επιλογές που μόνο προβλήματα μπορούν να σου προκαλέσουν στο μέλλον και να θυμάσαι, οι καλοί λογαριασμοί κάνουν και τους καλούς φίλους. Στον ερωτικό τομέα, ο Άρης στο ζώδιο του Κριού σου τσιτώνει τα νεύρα και σε κάνει πιο επιθετικό – λες και δεν ήσουν ήδη. Η Αφροδίτη βέβαια στο ζώδιο του Ταύρου απαλύνει τα προβλήματα και με τη συμμετοχή του Δία και του Ουρανού, το σύμπαν θα σου φέρει τον σωστό σύντροφο. Στα οικονομικά σου είναι πολλές οι απολαβές, αλλά περισσότερα τα έξοδα. Στα επαγγελματικά, ναι ξέρουμε, εσύ κάνεις κουμάντο.

Υδροχόος
Αγαπημένε μου, Υδροχόε καλή εβδομάδα! Διανύεις μια πιεστική περίοδο, κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο, καθώς δεν αισθάνεσαι αποδοτικός – του κώλου τα εννιάμερα. Εκμεταλλεύσου το κλίμα των ημερών για να απαλύνεις τον εσωτερικό θυμό και το άγχος σου και να αποφύγεις συναναστροφές με κάποια άτομα που δεν γουστάρεις να βλέπεις ή συνεργάτες/συναδέλφους. Η οικονομική διαχείριση θα παίξει κατασταλτικό ρόλο στη διάθεσή σου, αφού όποιος προσέχει έχει. Διανύεις περίοδο με έντονη δραστηριότητα στα ερωτικά σου – if you know what I mean. Εσύ που είσαι ελεύθερος, καταφέρνεις μέσω του flirt να νιώθεις ασφάλεια, κλασικός delulu. Η Τετάρτη είναι κομβική μέρα, ειδικά για εσένα που έχεις μόνιμη σχέση, καθώς θα παιχτούν παιχνίδια κυριαρχίας. Στα επαγγελματικά σου, κινείσαι υπόγεια και κάνεις πολύ καλά, γιατί κάποιες μυστικές επαφές θα φανούν ιδιαιτέρως ωφέλιμες στο μέλλον.

Ιχθύες
Αγαπητό μου Ψαράκι, καλή εβδομάδα! Ξεκινάει μια περίοδος αγαλίασης για εσένα και την καρδούλα σου, καθώς ο επιπόλαιος Άρης φεύγει από το ζώδιό σου και πάει στον Κριό. Παρ’ όλα αυτά μην παίρνουν τα μυαλά σου αέρα! Πρέπει να προσέξεις τη συμπεριφορά σου και να ασκείς διπλωματία – είναι γνωστό, άλλωστε, πως συχνά ξεχνιέσαι και λες ό,τι σου κατεβαίνει. Ευτυχώς ο παράγοντας τύχη λειτουργεί θετικά αφού θα συναντήσεις άτομα που έχεις πολύ καιρό να δεις, για κάποιον καρμικό σκοπό. Στα ερωτικά σου τώρα, αν είσαι ελεύθερος, η Αφροδίτη στον οίκο της κοινωνικοποίησης σου εξασφαλίζει ευχάριστες γνωριμίες. Εσύ που είσαι σε σχέση, αντιμετωπίζεις προβλήματα και καταστάσεις με πιο γλυκό και νορμάλ τρόπο, πράγμα που σε φέρνει πιο κοντά με το ταίρι σου. Στα οικονομικά σου πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή, καθώς ξοδεύεις αλόγιστα σε βλακείες. Στα επαγγελματικά, θετικές οι εξελίξεις, θα αποδώσουν όμως τον επόμενο μήνα.