Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 29.04.2024

Λιοντάρι μου, σήμερα θέλω να είσαι κάπως προσεκτικός στο πώς εκφράζεσαι

Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 29.04.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ μου, σήμερα κάνεις κάποιες περίεργες σκέψεις σχετικά με τα επαγγελματικά σου. Σα να μη σου αρέσουν οι εξελίξεις που παρατηρείς ή να μην είσαι ευχαριστημένος με το τελικό αποτέλεσμα. Και αυτό το δείχνεις και με τον τρόπο που επικοινωνείς στο επαγγελματικό σου χώρο. Αν όμως παρατηρήσεις κάπως πιο ψύχραιμα τις καταστάσεις θα παρατηρήσεις πως όλα έχουν μια αρκετά λογική εξήγηση που μπορείς να δώσεις κι εσύ ο ίδιος. Κάποιες θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σου θα σε κινητοποιήσουν να δράσεις με έναν διαφορετικό τρόπο και να επενδύσεις περισσότερο στο να αναπτύξεις κάποιους νέους τρόπους που θα σε βοηθήσουν να κινείσαι και να νιώθεις πιο ασφαλής.

Ταύρος
Ταύρε μου, παρατηρώντας τα διάφορα γύρω σου κάπως κουμπώνουν στο μυαλό σου και το νόημα που βγάζεις κολλάει αρκετά με τις σκέψεις που κάνεις. Ενώ έχεις μια θετική διάθεση σε γενικές γραμμές, κάποιες προσωπικές σκέψεις που κάνεις φαίνεται να δημιουργούν υπόνοιες και προβληματισμούς. Από την άλλη, σήμερα μπορείς να οργανώσεις κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις αρκετά πιο εύκολα, και η βοήθεια από δικούς σου ανθρώπους αποδεικνύεται πολύ σημαντική σήμερα. Σε πιάνει μια υπερένταση που θέλεις να την εκφράσεις πιο δημιουργικά και παραγωγικά, και αυτό σε βοηθά σε πολλούς τομείς σήμερα.

Δίδυμοι
Σήμερα, Δίδυμε, έχεις την τάση και την επιθυμία να συζητήσεις κάποια πιο βαθιά πράγματα με φίλους. Δεν ξέρω όμως αν είσαι έτοιμος να δεχτείς κάποιες ωμές απαντήσεις που θα πάρεις, καθώς οι απόψεις των άλλων είναι αρκετά ξεκάθαρες και θα σου τις πουν τύπου κατάμουτρα. Χωρίς περιττές σάλτσες. Από την άλλη, εσύ βρίσκεις χρόνο και ασχολείσαι και με κάποια επαγγελματικά σου ζητήματα, αφού μπορείς να οργανώσεις τις υποχρεώσεις σου και να τακτοποιήσεις αρκετά πράγματα σήμερα. Σε πιάνει μια κυκλοθυμία μέσα στη μέρα, αλλά δε φαίνεται να επηρεάζει το πώς αλληλεπιδράς με τους άλλους. Αρκεί να μην σου ασκούν άμεση κριτική.

Καρκίνος
Κάποια νέα που μαθαίνεις και αφορούν τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε μου, φαίνεται να σε ζορίζουν κάπως σήμερα και να μην μπορείς να διαχειριστείς ψύχραιμα τα δεδομένα. Από την άλλη, κάποιες συζητήσεις που κάνεις σε βοηθούν σημαντικά στο να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά, να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου και να δώσεις στους άλλους να καταλάβουν πως με κάποια πράγματα δε μπορούν να κάνουν πλάκα μαζί σου. Ξαφνικές επαφές με φίλους που έχεις να δεις καιρό σου ανεβάζουν τη διάθεση και μοιράζεσαι τα νέα σου μαζί τους σήμερα. Αν είσαι σε φάση εύρεσης εργασίας, θετικά νέα θα έχεις σήμερα.

Λέων
Λιοντάρι μου, σήμερα θέλω να είσαι κάπως προσεκτικός στο πώς εκφράζεσαι. Έχεις κάποια παράπονα που θέλεις να πεις, αλλά το κάνεις κάπως έντονα. Από την άλλη, φαίνεται να καταλαβαίνεις ότι καλό είναι να βάλεις κάποια όρια και να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου για κάποια πράγματα που σε προβληματίζουν πολύ. Λειτουργείς πολύ πιο οργανωμένα και αυτό θα σε ωφελήσει σημαντικά στο να τακτοποιήσεις κάποια ζητήματα οικονομικά που εκκρεμούν. Εξελίξεις στα επαγγελματικά σου έρχονται να ταράξουν τα νερά θετικά και να σου δώσουν κίνητρο να συνεχίσεις να δουλεύεις πάνω στα πλάνα που έχεις.

Παρθένος
Παρθένε μου, κάποιες σκέψεις που κάνεις σου δημιουργούν έναν περίεργο τρόπο που προσεγγίζεις κάποιες καταστάσεις σήμερα και φαίνεται να έχεις μια περίεργη ένταση. Από την άλλη, αυτό δε φαίνεται ιδιαίτερα, καθώς είσαι πλήρως οργανωμένος και συντονισμένος με τους συνεργάτες σου και το αποτέλεσμα φαίνεται να είναι αρκετά ικανοποιητικό, αν και μπορεί να είναι ακόμα σε ένα πρώιμο στάδιο. Κάποιες συζητήσεις που γίνονται επίσης, φαίνεται να σου ανοίγουν νέους ορίζοντες, ενώ αρχίζεις να εκφράζεις ενδιαφέρον για κάποια νέα χόμπι. Το σημαντικό είναι να συνειδητοποιήσεις πόση ενέργεια θα δώσεις σε αυτά που σε προβληματίζουν και από πού τη στερείς.

Ζυγός
Το κλίμα στο σπίτι φαίνεται να βελτιώνεται σημαντικά σήμερα, Ζυγέ μου, και η ψυχολογία σου ανεβαίνει σημαντικά. Το κλίμα στη δουλειά σου μπαίνει πιο εύκολα σε ροή και δεν σε απασχολούν και πολύ τα ευτράπελα, αφού αφορούν πράγματα για τα οποία έχεις προνοήσει. Το άλλο θετικό της ημέρας είναι πως έχεις μια έντονη διαίσθηση και φαίνεται οι κεραίες σου να πιάνουν διάφορα στον αέρα, κάτι που λειτουργεί ξεκάθαρα προς όφελός σου. Κάποια ξαφνικά οικονομικά νέα θα σε ανεβάσουν ή θα σε ησυχάσουν, αφού ένα άγχος φεύγει από πάνω σου. Σημαντικό είναι να μην δώσεις βάση σε λόγια που ακούς από τους άλλους και ξέρεις πως δεν έχουν βάση.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, σήμερα προσπαθείς να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις και ενώ βλέπεις πως το πράγμα δεν τσουλάει, εσύ επιμένεις για κάποιο δικό σου λόγο. Από την άλλη, έχεις μια πολύ θετική διάθεση και το μυαλό σου πηγαίνει σε πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις άνετα. Η έμπνευσή σου μπαίνει σε μια σειρά και οι ιδέες που εκφράζεις σήμερα είναι πολύ πιο οργανωμένες. Στο κομμάτι των συνεργασιών σου παρατηρείς κάποιες αλλαγές που κάνουν το κλίμα καλύτερο, ενώ στη σχέση σου το πράγμα φαίνεται να παίρνει μια νέα και πιο ενδιαφέρουσα τροπή. Το σημαντικό είναι να μην ξοδέψεις πολλή ενέργεια σε πράγματα που δε μπορούν να ολοκληρωθούν, γιατί θα σε κουράσει πολύ.

Τοξότης
Κάποια οικονομικά θέματα φαίνεται να έχουν μια αρκετά θετική εξέλιξη σήμερα, Τοξότη μου. Αυτό που θέλει προσοχή είναι οι συζητήσεις που κάνεις και αφορούν οικονομικά ζητήματα, καθώς υπάρχει μια ασυνεννοησία ή μπορεί να επαναληφθούν παρελθοντικά σκηνικά. Κάποια πράγματα που φαίνεται να σε απασχολούν το τελευταίο διάστημα, τακτοποιούνται με κάποιο τρόπο μέσα σου και νιώθεις πιο ασφαλής. Το κλίμα στη δουλειά σου αποκτά ένα περίεργο ενδιαφέρον, αφού προκύπτουν νέα δεδομένα και σου δίνεται η ευκαιρία να μάθεις καινούργια πράγματα. Το καλύτερό σου!

Αιγόκερως
Αν εξαιρέσεις το επικοινωνιακό κομφούζιο που υπάρχει σήμερα, Αιγόκερέ μου, η μέρα φαίνεται να εξελίσσεται αρκετά καλά. Τα πράγματα κυλάνε πιο εύκολα. Οι ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται φαίνεται αρκετά κοντά στα δικά σου μέτρα και δεν είναι δύσκολο να οργανωθείς με τέτοιο τρόπο ώστε να κάνεις τη δουλειά σου καλύτερα. Επίσης, κάποιες ιδέες που σου έρχονται σχεδόν από το πουθενά φαίνεται να λειτουργούν πολύ καλά και σε βοηθούν να εξελίξεις τον τρόπο που εκφράζεσαι. Καλό είναι να προσέξεις την υπερανάλυση που κάνεις, καθώς αποδεικνύεται αρκετά εξουθενωτική, χωρίς να το καταλαβαίνεις.

Υδροχόος
Υδροχόε μου, στο μυαλό σου επικρατεί ένα χάος, καθώς έχεις πολλά που θέλεις να πεις, απλά ξέρεις πως αν το κάνεις δε θα γίνει με όμορφο και ήρεμο τρόπο. Κάποια παρελθοντικά ζητήματα σε εξωθούν στο να το κάνεις κάπως πιο άμεσα, πιστεύοντας πως θα κλείσει το θέμα αυτό. Το ζήτημα είναι ότι εσύ νιώθεις μια σιγουριά για τον εαυτό σου, αλλά και για κάποια στοιχεία που έχεις στα χέρια σου, καθώς πιστεύεις πως έχεις δίκιο. Το καλό είναι πως μέσα από όλη την αναμπουμπούλα που προκύπτει, εσύ καταλαβαίνεις το πώς επηρεάζεται η ψυχολογία σου και πόσο σημαντικό είναι να έχεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα πριν ξεκινήσεις μια κουβέντα για ένα θέμα που εμπλέκεσαι κι εσύ.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, κάποια πράγματα που έρχονται στο φως σήμερα φαίνεται να σου δημιουργούν μια ανασφάλεια και μια αδυναμία να εκφραστείς όπως θέλεις, φοβούμενος μην υπάρξει παρεξήγηση. Εσύ μέσα σου έχεις αρκετά ξεκάθαρα τα πράγματα, απλά οι απαντήσεις που δέχεσαι φαίνεται να σου δημιουργούν αυτό το συναίσθημα. Από την άλλη, έχεις την επιθυμία να ξεκαθαρίσεις το κλίμα με κάποια άτομα από την παρέα. Οι συζητήσεις που γίνονται μπορεί να φέρουν στην επιφάνεια διάφορα θέματα που έχουν δημιουργηθεί εδώ και καιρό και έχεις την ευκαιρία έτσι να τα λύσεις και να προχωρήσετε με μια ηρεμία παρακάτω.