Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 25.04.2024

Με το μυαλό σου να βρίσκεται σε μια πιο οργανωμένη κατάσταση σήμερα, Παρθένε μου

Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 25.04.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Με μια πιο έντονη διάθεση φαίνεται να ξεκινάς τη μέρα σου, Κριέ μου. Πολλά από αυτά που γίνονται γύρω σου τα αντιλαμβάνεσαι και τα αισθάνεσαι με μεγαλύτερη ένταση. Έχεις όμως την ευκολία σήμερα να καταλάβεις πως πρέπει να τα διαχωρίσεις μέσα σου και να διαχειριστείς με διαφορετικό τρόπο το καθένα από αυτά, κάτι που φαίνεται από την ευρηματικότητά σου σήμερα. Ίσως ξεφύγεις με μια απογοήτευση που θα σε πιάσει μέσα στη μέρα, αλλά δε θα κρατήσει πολύ. Κάποια έξοδα μπορεί να σε φέρουν λίγο στο όριο ή κάποια αλλαγή στα οικονομικά σου που δεν υπολόγιζες μπορεί να σε αγχώσει κάπως περισσότερο σήμερα.

Ταύρος
Ταύρε μου, αυτό που θέλεις σήμερα είναι να έρθεις πιο κοντά με κάποιους από τους συναδέλφους σου, με τους οποίους έχεις απομακρυνθεί για ανούσιους λόγους. Αφού έχεις μαζέψει δυνάμεις και πλέον βρίσκεσαι σε μια πιο ξεκάθαρη κατεύθυνση, αντιλαμβάνεσαι ότι σε κάποια πράγματα δε μπορείς να τα καταφέρεις μόνος σου, για αυτό και σκοπεύεις να έχεις δίπλα σου άτομα που μπορείς να εμπιστευτείς και να στηριχτείς πάνω τους. Κάποιες γνωριμίες που θα κάνεις θα σου φανούν αρκετά βοηθητικές. Αυτό που θέλω να προσέξεις σήμερα είναι ο τρόπος που κρατάς σε απόσταση τους άλλους, αλλά και τα νεύρα σου. Προσοχή σε απότομες απαντήσεις που δίνεις. 

Δίδυμοι
Σήμερα, Δίδυμέ μου, εστιάζεις περισσότερο στα ζητήματα της καθημερινότητάς σου και προσπαθείς να δρομολογήσεις κάποιες δουλειές σου που έχουν μείνει κάπως πίσω. Πέρα όμως από αυτό, κάποια επαγγελματικά σου πλάνα φαίνεται να δρομολογούνται αρκετά πιο εύκολα. Είσαι πολύ πιο οργανωτικός σήμερα και οι διάφορες ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται σε οδηγούν πιο κοντά στο να καταφέρεις κάποιους από τους στόχους που έχεις στο μυαλό σου. Αυτό που θέλει προσοχή σήμερα είναι κάποια πράγματα που βλέπεις να γίνονται στη δουλειά σου και σε επηρεάζουν ψυχολογικά. Σε κάνουν νευρικό και απόμακρο.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε μου, νιώθεις περισσότερο δημιουργικός και παραγωγικός από τις προηγούμενες ημέρες. Αντλείς έμπνευση και δύναμη από διάφορα θέματα και μπορείς εύκολα να τις προσαρμόσεις στα δικά σου μέτρα και σταθμά, προκειμένου να λειτουργήσουν όσο καλύτερα γίνεται για εσένα. Κάποια οικονομικά ζητήματα ίσως φέρουν καθυστερήσεις σε επαγγελματικές κινήσεις που θέλεις να κάνεις, για αυτό και υπάρχει μια ένταση στην ατμόσφαιρα. Ένα ακόμα θετικό της ημέρας είναι πως μπορείς να δεις σε μεγαλύτερο βάθος κάποιες καταστάσεις, μέσα από την διαίσθησή σου που γίνεται πιο έντονη σήμερα.

Λέων
Λέοντά μου, κάποια ζητήματα που μπορεί να σε ρίχνουν ψυχολογικά το τελευταίο διάστημα και να επηρεάζουν κάπως περισσότερο την εικόνα που έχεις για τον εαυτό σου, φαίνεται πως τακτοποιούνται κάπως πιο εύκολα ή σου είναι εσένα πιο εύκολο να εντοπίσεις τους λόγους που συμβαίνει αυτό. Κάποια ξαφνικά γεγονότα που προκύπτουν ίσως σε αναγκάσουν να αναπροσαρμόσεις τα πλάνα σου ή τις επαγγελματικές σου κινήσεις, κάτι που σου δημιουργεί έντονο εκνευρισμό. Κάποιες συμφωνίες που έχεις στα σκαριά θα έχουν καλύτερους όρους για εσένα, απλά θυμήσου πως καλό είναι να υπογράψεις τις επόμενες ημέρες.

Παρθένος
Με το μυαλό σου να βρίσκεται σε μια πιο οργανωμένη κατάσταση σήμερα, Παρθένε μου, σου είναι αρκετά πιο εύκολο να εστιάσεις σε οτιδήποτε σε απασχολεί και να δρομολογήσεις τη λύση του. Σήμερα έχεις την ευκαιρία να βρεις τη βοήθεια που χρειάζεσαι από συνεργάτες ή την υποστήριξη που νιώθεις ότι χρειάζεσαι από τη σχέση σου. Κάποιες απόψεις που ακούς και τις αντιλαμβάνεσαι ως αμπελοφιλοσοφίες σε εκνευρίζουν αρκετά και το δείχνεις. Ένα οικονομικό άγχος που έχεις επηρεάζει σημαντικά τον τρόπο που σκέφτεσαι, ειδικά αν αυτό έχει να κάνεις με οικονομικές δοσοληψίες που αφορούν και άλλα άτομα.

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ μου, μπορείς εύκολα να τακτοποιήσεις κάποια ζητήματα που σε αγχώνανε αρκετά το τελευταίο διάστημα στη δουλειά και μέσα στην υπερβολική σκέψη σου δημιουργούνταν ανασφάλειες για αυτό. Έτσι, θα μπορέσεις να ηρεμήσεις και να νιώσεις και πάλι ήρεμος ότι δε θα χάσεις τη δουλειά σου και να εστιάσεις στο πώς να κάνεις καλύτερες τις συνθήκες εκεί. Επίσης, κάποια οικονομικά ζητήματα τακτοποιούνται πολύ πιο εύκολα, αφού σου παρουσιάζονται ευκαιρίες για να κάνεις διάφορε ρυθμίσεις. Καλό είναι να εστιάσεις στους λόγους που σου δημιουργείται αυτή η νευρικότητα που νιώθεις και να μην κάνεις σπασμωδικές αντιδράσεις.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, σήμερα μπορεί κάποια πράγματα να τα καταφέρνεις κάπως καλύτερα, αφού και κινείσαι πιο οργανωμένα, αλλά αρπάζεις και ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, κάτι που σε κάνει αρκετά δραστήριο αλλά και ευρηματικό στο να λύσεις διάφορα ζητήματα που σε απασχολούν. Μπορεί να είσαι κάπως πιο νευρικός και απόμακρος από συναδέλφους, αλλά εσύ το αντιμετωπίζεις περισσότερο ως ελευθερία κινήσεων παρά ως απόσταση. Επίσης, καλό είναι σήμερα να δώσεις λίγο χώρο στον εαυτό σου και να χαλαρώσεις. Μην πιέζεσαι και φτάνεις στα άκρα. Έχεις τα φόντα σήμερα να ασχοληθείς με πιο δημιουργικά πράγματα και να μην αναλώνεσαι σε οτιδήποτε σε χαλάει.

Τοξότης
Παραμένοντας και σήμερα στη θέση του παρατηρητή από μακριά, Τοξότη μου, βρίσκεις την ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με ζητήματα που επηρεάζουν την ψυχολογία σου και που σε κάνουν να νιώθεις κάπως… λίγος. Ενώ έχεις μια ξεκάθαρη εικόνα για το πώς θέλεις να εξελιχθείς και βρίσκεις τρόπους σήμερα να το κάνεις, νιώθεις πως απέχεις πολύ από το να το προσαρμόσεις όλο αυτό στην καθημερινότητά σου ή πως η ανάγκη για κάτι νέο σε κάνει να αντιδράς στο να προσαρμοστείς εσύ ο ίδιος. Τώρα, επειδή έχεις διάθεση για φλερτ και ενδιαφέρουσες γνωριμίες αυτό το διάστημα, σήμερα θέλει λίγη προσοχή ο τρόπος σου, γιατί φαίνεται το άγχος σου.

Αιγόκερως
Κάποιες επαγγελματικές επαφές που κάνεις σήμερα, Αιγόκερέ μου, σε φέρνουν ακόμα πιο κοντά σε κάποιους από τους στόχους που έχεις θέσει. Οι κινήσεις που κάνεις είναι αρκετά οργανωμένες και συλλέγεις τις σωστές πληροφορίες που θα σου δώσουν την ικανότητα να πράξεις καλύτερα και πιο καθαρά. Επίσης, έχεις μια περίεργη έμπνευση για διάφορα που έχεις να κάνεις στη δουλειά και το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει σήμερα. Αυτό που θέλω να προσέξεις είναι να μην το παρακάνεις με τις «τρελές ιδέες», καθώς μπορεί να χαθεί πολύ εύκολα η μπάλα. Επίσης, επειδή στα αισθηματικά σου είσαι κάπως, μην αφήσεις διάφορες σκέψεις να σε πάρουν από κάτω.

Υδροχόος
Με το βλέμμα στραμμένο στις επαγγελματικές εξελίξεις σου είσαι σήμερα, Υδροχόε μου, παρατηρώντας το πώς τα πράγματα πλησιάζουν τους στόχους που εσύ έχεις θέσει. Η αλήθεια είναι πως σήμερα εκφράζεις μια μεγαλύτερη σιγουριά για κάποιες επαγγελματικές κινήσεις που έχεις ήδη κάνει και συνεχίζεις να αρπάζεις ευκαιρίες που λίγο-λίγο ενισχύουν την εικόνα σου στον επαγγελματικό σου χώρο. Κάποιες πρωτοβουλίες που παίρνεις σου βγαίνουν σε καλό σήμερα, κι ας έχεις το άγχος ότι μπορεί να μην είναι κοντά με το όραμα των ανωτέρων σου. Αυτό που θέλει προσοχή σήμερα είναι οι ισορροπίες που προσπαθείς να κρατήσεις με την οικογένεια.

Ιχθύες
Σήμερα εκφράζεις κάποιες πιο φιλοσοφημένες απόψεις, Ιχθύ μου. Έχεις την ευκαιρία να οργανώσεις κάπως καλύτερα κάποιες από τις αντιλήψεις που έχεις και να τους δώσεις μια πιο ξεκάθαρη μορφή, ενώ από την άλλη εκφράζεις ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο να εμβαθύνεις σε κάποια θέματα που σε ιντριγκάρουν και σου εξάπτουν το ενδιαφέρον. Αυτό σου δίνει και το έναυσμα να εκφραστείς πιο καλλιτεχνικά σήμερα ή να δώσεις ένα πιο καλλιτεχνικό υπόβαθρο σε συζητήσεις που θα συμμετάσχεις. Κάποια γεγονότα μπορεί να σε αποπροσανατολίσουν και να σε εκνευρίσουν μέσα στη μέρα, ενώ καλό είναι να προσέξεις και το οικονομικό σου.