Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 19.04.2024

Κάποιες επαγγελματικές καταστάσεις, Τοξότη μου, σε προβληματίζουν σήμερα και σου δημιουργούν διάφορες δυσκολίες

Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 19.04.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ μου, κάποια προβλήματα στη δουλειά σήμερα σου κάνουν τη ζωή κάπως δύσκολη και νιώθεις αδύναμος να αντιδράσεις άμεσα. Το να αφήσεις τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους είναι εκτός πλάνων, το ξέρω. Έτσι, σήμερα θα χρειαστεί να σφίξεις δόντια και να δεις τι επηρεάζει σε τέτοιο βαθμό τη δουλειά σου, καθώς επίσης και την ψυχολογία σου. Σήμερα θέλω να είσαι προσεκτικός και με την υγεία σου, γιατί η μέρα έχει πίεση, εντάσεις αλλά και μικροατυχήματα από τις βιαστικές κινήσεις που θα κάνεις. Οτιδήποτε ακούσεις μέσα στη μέρα δε χρειάζεται να πάρεις τοις μετρητοίς και προς Θεού, δε χρειάζεται να απαντήσεις.

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε μου, είναι μια καλή μέρα να παρατηρήσεις από ποιους έρχονται τα εμπόδια που αντιμετωπίζεις στα επαγγελματικά σου. Αυτό θα μου πεις είναι κάτι που απαιτεί ψυχραιμία, αλλά αυτό θα σου προτείνω να κάνεις: να παραμείνεις ψύχραιμος. Έτσι, καταλαβαίνεις πως σήμερα ο δρόμος σου στο επαγγελματικό δε θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, αφού θα βρεις διάφορα που θα σε αναγκάσουν είτε να προσπαθήσεις ξανά είτε να αναδιοργανωθείς σε σημαντικό βαθμό. Οι παρορμητικές κινήσεις δεν είναι του τύπου σου, αλλά σήμερα πρόσεξε το λίγο. Και καλό είναι να μην πας κόντρα σε ανωτέρους. Καλύτερα μείνε παρατηρητής σήμερα.

Δίδυμοι
Το πράγμα είναι αρκετά ζορισμένο σήμερα, Δίδυμε, αφού έχεις αρκετά να ασχοληθείς. Το βασικότερο είναι πως κάποια οικογενειακά ζητήματα κάνουν πλέον επιτακτική την ανάγκη να περιχαρακώσεις το χώρο σου αλλά και να περιορίσεις κάποια σχόλια. Θα ακούσεις πολλά και διάφορα σήμερα που μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση, να σε θυμώσουν ή να σου δημιουργήσουν κάποιες σκέψεις πέρα από τον τρόπο εσύ σκέφτεσαι. Σήμερα υπάρχει πίεση, μια ανάγκη για οργάνωση και είναι σημαντικό να φιλτράρεις ποια συναισθήματα επιλέγεις να αναλύσεις. Οι βιαστικές αποφάσεις και οι επιθετικές απαντήσεις μόνο λάδι θα ρίξουν στη φωτιά σήμερα, να ξέρεις.

Καρκίνος
Σήμερα γίνονται όλα κάπως δυσκολότερα στο κεφάλι σου, Καρκίνε μου. Το πράγμα είναι αρκετά έντονο και είναι καθόλου απίθανο να σε πάρει από κάτω μέσα στη μέρα, αν δεν διαχειριστείς κάποια πράγματα κάπως πιο ψυχρά. Αποφάσεις που ακούς από τους γύρω σου, απόψεις που θα νιώσεις πως προσπαθούν να σου επιβάλουν και μια δική σου αδυναμία να υψώσεις ανάστημα σήμερα χρωματίζουν απόλυτα το σκηνικό της Παρασκευής σου. Αυτό που θέλεις να εκφράσεις το τι νιώθεις αλλά δε βρίσκεις λέξεις, σήμερα είναι μια καλή μέρα να το δουλέψεις, για να κόψεις και κάποιες συμπεριφορές που λειτουργούν καθαρά εις βάρος σου.

Λέων
Λιοντάρι μου, κάποια οικονομικά ζητήματα έρχονται να σου δείξουν πως βρίσκεσαι κάπως με την πλάτη στον τοίχο και οι κινήσεις που έχεις να κάνεις είναι αρκετά περιορισμένες. Κάποιοι από τους φόβους σου ίσως να επιβεβαιώνονται και αυτό θα κάνει τη μέρα σου κάπως πιο δύσκολη. Βιαστικές αποφάσεις και κινήσεις πάνω στο άγχος σου δε θα κάνουν το κλίμα καλύτερο, αφού όσο πιο απερίσκεπτα κινηθείς, τόσο πιο χοντρός ο τοίχος πάνω στον οποίο θα πέσεις. Η μέρα θέλει προσεκτικούς χειρισμούς, ήπιο τόνο και ρυθμό και ίσως είναι μια καλή μέρα για να εμπιστευτείς το ένστικτό σου λίγο παραπάνω.

Παρθένος
Παρθένε μου, σήμερα ξεκινά για εσένα το δύσκολο έργο να πραγματώσεις τις αποφάσεις που έχεις πάρει το τελευταίο διάστημα μέσα από αυτά που έχεις παρατηρήσει γύρω σου. Και το λέω δύσκολο, γιατί μέσα στη μέρα θα συνειδητοποιήσεις πως δεν θα είναι και τόσο ήρεμα τα πράγματα. Από τη μία έχεις την απαίτηση να ξεκινήσεις άμεσα, βιάζεσαι, ενώ από την άλλη υπάρχει ένας περιορισμός στις κινήσεις που θέλεις να κάνεις. Ίσως υπάρξουν εμπόδια από την απέναντι πλευρά που θα φέρουν καθυστερήσεις, εντάσεις ή ακόμα και επαναδιαπραγμάτευση κάποιων κομματιών. Κάτι που δε το θέλεις καθόλου.

Ζυγός
Όλη η συσσωρευμένη πίεση που έχεις φάει εδώ και καιρό, Ζυγέ μου, σήμερα σκάει στο κεφάλι σου και σε πιάνουν διάφορα που επηρεάζουν την ψυχολογία σου αρκετά. Ενώ μένεις κάπως στην άκρη και προσπαθείς να καταλάβεις τι συμβαίνει, υπάρχουν διάφορα στη δουλειά σου που φανερώνονται και μπορείς πλέον με σιγουριά να πεις ποιος είναι αυτός που στέκεται απέναντι ή σου βάζει διάφορες τρικλοποδιές. Δεν είναι μέρα να δώσεις απαντήσεις και αυτό θέλω να το κρατήσεις. Ακόμα και ήρεμα να αντιδράσεις, υπάρχουν διάφορα που εύκολα θα το γυρίσουν πάνω σου και θα εκτεθείς ή θα βρεθείς μπλεγμένος αν δεν προσέξεις.

Σκορπιός
Με το βλέμμα σε κάποια επαγγελματικά δεδομένα που βλέπεις να αλλάζουν, Σκορπιέ μου, δημιουργείται ένα περίεργο συναίσθημα, ένα άγχος και μια αίσθηση ότι κάτι δε θα πάει και τόσο καλά. Έχεις κάποιους ενδοιασμούς και μια τάση να θεωρείς πως δε μπορείς να τα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στις νέες απαιτήσεις, απλά και μόνο στο άκουσμα. Στην ουσία, η πίεση που υπάρχει στη μέρα σε κάνει να τα βλέπεις όλα αρκετά μεγεθυμένα και δεν έχεις την ηρεμία να προσπαθήσεις να τα δεις πιο καθαρά. Κάποιες αντιδραστικές κινήσεις θα σε εκθέσουν, παρά το ότι θα τις κάνεις κρυφά.

Τοξότης
Κάποιες επαγγελματικές καταστάσεις, Τοξότη μου, σε προβληματίζουν σήμερα και σου δημιουργούν διάφορες δυσκολίες. Ενώ εσύ εστιάζεις περισσότερο στο πώς θα κινηθείς παρακάτω και πώς θα εξελιχθείς επαγγελματικά, παράλληλα παρατηρείς πως υπάρχει ένα συναισθηματικό-ψυχολογικό βάρος, το οποίο πιθανότατα να προέρχεται από την κατάσταση που επικρατεί στο σπίτι. Κάποια πράγματα ίσως τα έχεις αφήσει στην τύχη τους με την ελπίδα ότι θα στρώσουν αυτόματα, ενώ αυτά έγιναν ακόμα πιο περίπλοκα και τώρα σε ζορίζουν. Ίσως είναι μια στιγμή που πρέπει να πάρεις κάποιες αποφάσεις και δεις πιο σοβαρά κάποιες καταστάσεις.

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, συνειδητοποιείς ίσως πόσο βαθιά ριζωμένο είναι το πρέπει μέσα σου σαν έννοια. Ενώ έχεις την αίσθηση ότι μπορείς να καταλάβεις κάπως καλύτερα κάποια πράγματα, σήμερα θα βρεθείς εσύ ο ίδιος αντιμέτωπος με τα πρέπει που έχεις καρφωμένα στο μυαλό σου και θα εντοπίσεις το πόσο δύσκολη κάνουν τη ζωή σου και πόσο εύκολα μπορεί να αποπροσανατολίσουν από το νόημα που ψάχνεις. Η λύση δεν είναι δραστικές και άμεσες κινήσεις, καθώς αυτό θα σε οδηγήσεις σε απερίσκεπτες αποφάσεις που μπορεί να κάνουν ακόμα πιο ζόρικη τη μέρα. Πάρε ανάσα, δες, ανάλυσε ψύχραιμα και οργανώσου.

Υδροχόος
Κάτι μέσα σου σε τρώει σήμερα, Υδροχόε, και δεν μπορείς να καταλάβεις εύκολα περί τίνος πρόκειται. Η αλήθεια είναι πως έχεις πολλά στο κεφάλι σου και δεν μπορείς εύκολα να εστιάσεις στο τι μπορεί να σε ταλαιπωρεί. Πιθανότατα κάποια οικονομικά ζητήματα να σε τραβάνε να κάνεις περίεργα σενάρια και να βρίσκεις εμπόδια σε κάθε πιθανή λύση που μπορεί να σκέφτεσαι. Έχεις την αίσθηση σήμερα πως δε μπορείς να ξεφύγεις εύκολα από αυτά που πρέπει να κάνεις. Παρόλα αυτά, εσύ προσπαθείς να δοκιμάσεις την τύχη σου και να πας κόντρα σε όλα τα προγνωστικά με δυναμικές κινήσεις που – να σε ενημερώσω – δε θα σε βγάλουν κάπου, γιατί δρας παρορμητικά.

Ιχθύες
Οι απέναντι σήμερα έρχονται να σου δείξουν με τον τρόπο τους το πόσο σημαντικό είναι να οριοθετείς το χώρο σου και να κόβεις συμπεριφορές που μπορεί να ξεφύγουν για τα δεδομένα σου, Ιχθύ μου. Η αλήθεια είναι πως σήμερα ψάχνεις να βρεις τα πατήματά σου και να βολιδοσκοπήσεις κάπως την κατάσταση για το ποια πρέπει να είναι η στάση σου απέναντι στους άλλους. Αυστηρός δε μπορείς να γίνεις – αυτό είναι δεδομένο. Απλά σήμερα κάνεις μια προσπάθεια να δείξεις πως κι εσύ μπορείς να φτάσεις σε αυτό το σημείο και να γίνεις πολύ πιο σοβαρός, εάν χρειαστεί. Ωστόσο, καλό είναι να προσέξεις να το κάνεις με μέτρο, γιατί μπορεί να το παρατραβήξεις εσύ.