Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 15 - 21 Απριλίου 2024

Καρκίνε μου, θα σε απασχολήσουν θέματα γύρω από την οικογένεια και το επαγγελματικό περιβάλλον

Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 15 - 21 Απριλίου 2024

Κριός
Κριέ μου, έντονη αυτή η εβδομάδα, καθώς το ενδιαφέρον σου θα μονοπωλήσουν τα οικονομικά σου. Αν ο ανάδρομος Ερμής έχει βάλει τρικλοποδιές στα επαγγελματικά σου, δώσε βάση στους τρόπους διαχείρισης και μείνε συντονισμένος στις εξελίξεις, για να είσαι σε ετοιμότητα. Στα ερωτικά σου, περνάς σε μια νέα φάση αποφάσεων, αλλά η κατάληξη θα είναι μάλλον αποτέλεσμα των ίδιων των γεγονότων, όχι των δικών σου κινήσεων και στρατηγικών. Εσύ που είσαι σε σχέση, θα κληθείς να εξετάσεις σοβαρά την πορεία της και τώρα θα φανεί αν αντέχει στον χρόνο ή αν την τραβάς από τα μαλλιά. Αν δεν είσαι σε σχέση, είσαι κοντά στο να εκπληρωθούν τα θέλω σου, είτε με μια αξιόλογη γνωριμία είτε με επανασύνδεση με άτομο του παρελθόντος.

Ταύρος
Ταυράκι μου, η εβδομάδα είναι ενδιαφέρουσα μεν, αλλά και εξουθενωτική. Θα κυριαρχήσουν εκκρεμότητες και καθυστερήσεις. Δεν χρειάζεται να σου πω για το άγχος γύρω από τα οικονομικά σου. Ξέρεις καλύτερα. Στα καλά νέα, όλο αυτό το στρεσογόνο mood σε κάνει να φιλοσοφήσεις τα πράγματα και τελικά να ηρεμίσεις και να απομακρυνθείς από ό,τι και όποιον δεν σου κάνει. Στα αισθηματικά σου, δεν θα λείψουν οι συγκινήσεις και οι ευχάριστες στιγμές. Αν είσαι δεσμευμένος, απελευθερώνεσαι από άγχη και πιθανά ταμπού και βλέπεις την σχέση σου να παίρνει νέα και ευχάριστη τροπή. Αν είσαι ελεύθερος, η εβδομάδα προσφέρεται για νέες γνωριμίες, που μάλλον θα σε συναρπάσουν.

Δίδυμοι
Δίδυμέ μου, καταιγισμός εξελίξεων αυτή την εβδομάδα, καθώς η σταθερότητα που επιζητάς δεν καταφτάνει. Ο ανάδρομος Ερμής σε καλεί να είσαι σε εγρήγορση με τις κοινωνικές συναναστροφές και τα οικονομικά. Στάσου στο ύψος σου, για να μην τρελαίνεσαι. Από τη άλλη, την έχεις δει λίγο ευαισθητούλης και τρέχεις να βοηθήσεις όποιον στο ζητάει. Στα ερωτικά σου, αν έχεις κάποιο ταίρι, θέματα του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο μάλλον για καλό, γιατί αρχίζεις να εκπληρώνεις τις επιθυμίες σου με το άλλο σου μισό. Αν είσαι μόνος, κάποιο παλιό flirt επανεμφανίζεται και ζητάει επανασύνδεση.  Επαγγελματικά, ανακουφίζεσαι από θέματα που σε απασχολούσαν μέσω ξαφνικών λύσεων. Συζητήσεις γύρω από τα οικονομικά σου δεν θα καρποφορήσουν άμεσα, αλλά στο μέλλον θα δεις φως.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, θα σε απασχολήσουν θέματα γύρω από την οικογένεια και το επαγγελματικό περιβάλλον. Θα δεις πως κάπως μπλέκονται μεταξύ τους και σού προκαλούν πονοκέφαλο. Θα τα βγάλεις πέρα αν κρατήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες. Στα αισθηματικά σου, κοίτα να μην είσαι εριστικός με τους γύρω σου, γιατί θα απομακρυνθούν όλοι στο τέλος. Αν είσαι σε σχέση, θα νιώσεις πως χάνεις το δίκιο σου σε πιθανές συγκρούσεις με το ταίρι σου. Να είσαι διαλλακτικός κι όχι μέσα στο drama, την ένταση και τα νεύρα, γιατί άκρη δεν θα βγάλεις. Αν είσαι ελεύθερος, έρχονται νέες γνωριμίες να σε ανανεώσουν και να σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Αφέσου και μην κολλάς στο παρελθόν.

Λέων
Λιονταράκι, η εβδομάδα θα έχει ψυχαγωγία, ευχάριστες συναντήσεις, ίσως και κάποιο ταξίδι ή εκδρομή. Θα υπάρξουν και στιγμές ψιλοαγγαρείας που δεν θα γουστάρεις καθόλου, αλλά θα περάσουν. Πρόσεχε μη γίνεις σπάταλος. Στα αισθηματικά σου, αποκτάς ένα νέο mindset γύρω από αυτό το κομμάτι. Αν είσαι σε σχέση, θα κληθείς να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου, γύρω από το συναισθηματικό σας δέσιμο. Πρόσεχε τι λες, γιατί ο έντονος συναισθηματισμός σου ίσως προκαλέσει παρανοήσεις. Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις νέα ή μήνυμα από παρελθοντικό flirt ή πρώην, που θα σας φέρει και πάλι κοντά. Αν σε ενδιαφέρει να αναθερμανθεί η φλόγα πρέπει και να είσαι προσεκτικός, αλλά και να το χειριστείς διαφορετικά.

Παρθένος
Αντιξοότητες, νεύρα και κούραση φέρνει η εβδομάδα, Παρθένε μου. Βέβαια, οι καθυστερήσεις στα σχέδιά σου καλμάρουν κάπως. Το ίδιο κι εσύ, καθώς μπορείς να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου και να βάλεις μπροστά σχέδια γύρω από νομικά ή εκπαιδευτικά ζητήματα. Στα ερωτικά σου, θα δεις το κλίμα να αλλάζει, αλλά μην πάρουν και τα μυαλά σου αέρα, έτσι; Αν είσαι σε σχέση, πράγματα που σε ζόριζαν βελτιώνονται, καθώς το ταίρι σου παίρνει πρωτοβουλίες κι αυτό σου αρέσει. Αν δεν είσαι σε σχέση, όσες γνωριμίες κι αν κάνεις, αν δεν αφήσεις πίσω τα απωθημένα και το παρελθόν, δεν θα καταφέρεις τίποτα ουσιαστικό.

Ζυγός
Ζυγέ μου, επεισοδιακή και αυτή η εβδομάδα. Αποκαλύψεις γύρω από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις σε οδηγούν να μάθεις τι κρατάς και τι αφήνεις πίσω. Στα αισθηματικά σου, αν είσαι δεσμευμένος, θα χρειαστεί να αξιολογήσεις τη σχέση σου και να αποφασίσεις αν αξίζει να την κρατήσεις ή να τη λήξεις. Αν είσαι ελεύθερος, ίσως υπάρξουν επαφές με παρελθοντικό flirt, είτε τυχαίες είτε από δική του πρωτοβουλία. Αν σε ενδιαφέρει το σενάριο, κούνα κι εσύ λίγο το δαχτυλάκι σου. Το σίγουρο είναι πως δεν θα μείνεις μόνος, είτε είσαι σε σχέση είτε όχι.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, αυτή την εβδομάδα θα σε βομβαρδίσουν οι εξελίξεις κι εσύ θα σφυρίζεις αδιάφορα, καθώς το μόνο που σε νοιάζει είναι η ερωτική σου ζωή. Όλα θέλουν μέτρο, οπότε προσπάθησε να ισορροπήσεις το κλίμα ανάμεσα στις υποχρεώσεις και τα άτομα γύρω σου. Στα ερωτικά σου, θα δεις −αν βλέπεις πίσω από τα ροζ γυαλιά του έρωτα− πως τα δεδομένα αλλάζουν. Αν είσαι δεσμευμένος, σε διακατέχει μια ερωτική διάθεση που θα συνεπάρει και το ταίρι σου. Λύνετε προβλήματα του παρελθόντος που ούτε εσύ πίστευες πως έχουν λύση. Αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία ή κατάσταση κάνει έφοδο στη ζωή σου και φέρνει τα πάνω-κάτω αλλάζοντας εντελώς τον τρόπο σκέψης σου.

Τοξότης
Τοξοτάκι μου, αυτή την εβδομάδα κυριαρχούν τα δημιουργικά και επικοινωνιακά σου skills. Κάποια μικροπροβλήματα γύρω από κοινωνικά θέματα δεν σε τρομάζουν, καθώς τα βγάζεις πέρα με το ταπεραμέντο σου. Στα ερωτικά σου, βλέπεις τον έρωτα να ανθίζει. Αν είσαι σε σχέση, απόφυγε τις παρορμητικές αποφάσεις και κουβέντες, γιατί μπορεί να σου δημιουργήσουν μπελάδες. Αν είσαι ελεύθερος και θέλεις επανασύνδεση με άτομο από το μακρινό παρελθόν, οι μέρες τώρα το σηκώνουν. Αν επιθυμείς νέες γνωριμίες, κάνε λίγο υπομονή. Στα επαγγελματικά σου, θα έχεις διάθεση και θάρρος για νέα βήματα. Θα αλλάξεις δουλειά; Θα δεχτείς νέα πρόταση; Θα κάνεις αλλαγές στο εργασιακό σου περιβάλλον; Εσύ ξέρεις, πάντως θα είναι για καλό.  

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, οικογενειακά ή επαγγελματικά ζητήματα κάπως σε ζορίζουν. Λίγο οι εξυπηρετήσεις που σου ζητάνε οι άλλοι, λίγο οι νέες συνθήκες που προκύπτουν, σε ρίχνουν και σε απορρυθμίζουν. Να παραμείνεις υπομονετικός και συνεργάσιμος και θα έρθουν οι καλύτερες μέρες. Στα ερωτικά σου, μην έχεις υψηλές απαιτήσεις, καλύτερα περίμενε μέχρι τον Μάη. Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις στιγμές ζεστασιάς και θα αναθερμάνεις κάπως την σχέση σου. Αν δεν είσαι δεσμευμένος, δεν αποκλείεται να κάνεις μια νέα γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει, κάτι που χρειάζεσαι. Στα επαγγελματικά σου, η αστάθεια και η στασιμότητα σε ταράζουν. Αν φανείς προνοητικός και συγκεντρωμένος θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στο δύσκολο κλίμα των ημερών.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, μεγάλη κινητικότητα θα υπάρξει αυτή την εβδομάδα, καθώς θα ταξιδέψεις ή θα αλλάξεις περιβάλλον έστω για λίγο. Πολλές είναι οι συναντήσεις και οι συζητήσεις, που δεν αποκλείεται να σε ευνοήσουν στα επαγγελματικά. Στα ερωτικά σου, υπάρχει μια αταξία, αλλά αυτό σε εξιτάρει και σου τονώνει τη διάθεση. Αν είσαι σε σχέση, ίσως έρθεις σε κόντρα με το ταίρι σου σχετικά με θέματα σπιτιού, αλλά θα δεις πως μάλλον ήταν αναγκαίο και για καλό.  Αν δεν είσαι σε σχέση, θα έχεις νέα-έκπληξη ή  συνάντηση με άτομο του παρελθόντος που ποτέ δεν ξέχασες και μάλλον επιδιώκεις επανασύνδεση.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, διπολική αυτή η εβδομάδα, καθώς από την μια η Αφροδίτη προσπαθεί να βάλει σε τάξη τα οικονομικά σου και από την άλλη ο Άρης έχει άλλα σχέδια. Εσύ κλασσικά κάπου στη μέση, να κοιτάς σαν χάνος. Θα έχεις την τύχη με το μέρος σου, αλλά πρέπει να κάνεις κι εσύ κάτι. Όμως μην αρχίσεις τα αλόγιστα έξοδα. Στα αισθηματικά σου, δεν πρέπει να αφήσεις τα μυαλά σου να πάρουν αέρα − τι σου λέω τώρα. Αν είσαι σε σχέση, μην προχωρήσεις τώρα σε σοβαρές αποφάσεις ή συζητήσεις, γιατί κάτι τέτοιο δεν ευνοείται από το πλανητικό σκηνικό. Αν δεν είσαι σε σχέση, ενώ θα κάνεις γνωριμίες, έχε υπομονή, γιατί δεν θα φανεί αμέσως το αν τα άτομα αυτά σου κάνουν ή όχι.