Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 16.04.2024

Παρθένε μου, κλείνεσαι κάπως στον εαυτό σου και παρατηρείς

Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 16.04.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Έχεις μια αρκετά δημιουργική διάθεση, Κριέ μου, και προσπαθείς να επιδοθείς και στο φλερτ. Δε σου βγαίνει όμως και τόσο εύκολα, αφού αντιλαμβάνεσαι πως κάτι γίνεται διαφορετικά και δε σου κολλάει. Επίσης, κάποιες επαγγελματικές κινήσεις που κάνεις δε δείχνουν να έχουν το αποτέλεσμα που θέλεις, και αυτό σε ρίχνει αρκετά ψυχολογικά. Σου είναι πιο εύκολο να απομονωθείς για λίγο και να αναδιοργανωθείς. Από το απόγευμα και μετά, η κατάσταση ηρεμεί και όλα αυτά – και η έμπνευση και το φλερτ, αλλά και οι επαγγελματικές σου κινήσεις – βγαίνουν πιο αβίαστα και τα κάνεις κι εσύ με πιο θετική διάθεση.

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα αυτό που σε νοιάζει περισσότερο είναι το σπίτι σου, αλλά και οι σχέσεις με την οικογένειά σου. Ένα εξίσου σημαντικό είναι και το ότι προσπαθείς να δεις την αξία σου μέσα από επαγγελματικές κινήσεις που κάνεις. Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζεις σε αυτό το κομμάτι όμως, σε ρίχνουν πολύ πιο εύκολα ψυχολογικά, αντί να σταθείς δυνατός και να δοκιμάσεις να το οργανώσεις καλύτερα – όπως και πρέπει. Από το απόγευμα και μετά, οι τόνοι πέφτουν, εσύ χαλαρώνεις κάπως και αυτό που θα σε βοηθούσε αρκετά για να κλείσεις τη μέρα σου είναι μια ήρεμη φάση στο σπίτι, με χαλαρή ατμόσφαιρα.

Δίδυμοι
Κάποια πράγματα γίνονται πιο περίπλοκα μέσα στο κεφάλι σου σήμερα, Δίδυμε. Έχεις να διαχειριστείς και να συμβιβαστείς πιθανότατα με κάποιες εξελίξεις που δε σου είναι και τόσο ευχάριστες. Παρόλα αυτά, εσύ εξακολουθείς να το δουλεύεις στο μυαλό σου, προσπαθώντας να βρεις λύσεις. Το πράγμα στα επαγγελματικά σου και σήμερα είναι κάπως πιεσμένο, αφού θα χρειαστεί να εξακολουθήσεις να παραμένεις παρατηρητής και να οργανώσεις κάποιες καλύτερες κινήσεις. Από το απόγευμα και μετά, όλη αυτή η ένταση καταλαγιάζει αρκετά και εσύ θα περάσεις χρόνο με την παρέα για να χαλαρώσεις.

Καρκίνος
Τα οικονομικά σου, που είναι και πολύ σημαντικά για εσένα, Καρκίνε μου, είναι κάπως περίεργα και αυτό το καταλαβαίνεις σήμερα που τα παρατηρείς περισσότερο. Κάποια ταξιδάκια που είχες κανονισμένα στο εξωτερικό, δεν ξέρω αν θα βγουν σίγουρα, και αυτό σε προβληματίζει. Από την άλλη, είσαι σε ένα μουντ που νιώθεις πως πρέπει να δουλέψεις περισσότερο και ίσως πιο σκληρά για να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Καχυποψία και ένταση. Από το απόγευμα και μετά, χαλαρώνεις και δίνεις χρόνο στον εαυτό σου για να σε περιποιηθείς και να καθαρίσεις κάπως το κεφάλι σου.

Λέων
Λιοντάρι μου, η μέρα σου ξεκινά αρκετά έντονα. Αντιλαμβάνεσαι ότι υπάρχουν αρκετές και διάφορες δυσκολίες να ξεπεράσεις και ίσως χρειαστεί να καταβάλεις μεγαλύτερη προσπάθεια. Κάποιες εξελίξεις μπορεί να σε φοβίσουν ή να σε αγχώσουν περισσότερο και να προβείς σε βιαστικές κινήσεις, ονομάζοντάς τες «ρίσκα». Επίσης, το κλίμα με τους συναδέλφους παραμένει και σήμερα έντονο και αρκετά βαρύ. Εσύ τους αντιμετωπίζεις με καχυποψία, καθώς θεωρείς πως δεν ανοίγουν τα χαρτιά τους. Από το απόγευμα και μετά, όλο αυτό καταλαγιάζει περίπου και έχεις μια καλύτερη διάθεση για να χαλαρώσεις.

Παρθένος
Παρθένε μου, κλείνεσαι κάπως στον εαυτό σου και παρατηρείς. Οι πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά σου και κάποια παρασκηνιακά γεγονότα που σου αποκαλύπτονται με κάποιο τρόπο, κάνουν επιτακτική την ανάγκη – έτσι νιώθεις μέσα σου τουλάχιστον – ότι πρέπει να προετοιμαστείς και να οργανωθείς καλύτερα για να προστατευτείς από τους αντιπάλους σου. Κρατάς τις κατάλληλες αποστάσεις για να διατηρήσεις μια πιο αντικειμενική άποψη. Από το απόγευμα και μετά ηρεμεί το πράγμα, παραμένεις εσύ σε απόσταση από τους άλλους, αλλά επιλέγεις να ασχοληθείς με πράγματα που θα σου προσφέρουν απόλαυση.

Ζυγός
Κάποια νέα στα επαγγελματικά σου έρχονται να φέρουν τα πάνω κάτω στην ψυχολογία σου για ακόμα μια μέρα, Ζυγέ. Το πράγμα είναι περίεργο, καθώς μαθαίνεις διάφορα που δε θα σου αρέσουν, που θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις άμεσα τα πλάνα σου και θα περιορίσουν τις εναλλακτικές που είχες έτοιμες. Και το γεγονός ότι θα χρειαστεί να το κάνεις μόνος σου, έρχεται να το διογκώσει μέσα στο κεφάλι σου. Από το απόγευμα και μετά, χαλαρώσεις αρκετά και προσπαθείς να έρθεις πιο κοντά με συναδέλφους ή να διασκεδάσεις κάπως περισσότερο. Είναι σημαντικό για εσένα σε αυτή τη φάση να νιώσεις πως δεν είσαι μόνος.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, κάποια επαγγελματικά ζητήματα σε ζορίζουν αρκετά και το ότι θα χρειαστεί να πάρεις βασικές αποφάσεις φαίνεται να το κάνει ακόμα πιο έντονο σήμερα. Νιώθεις λίγο να σφίγγει ο κλοιός γύρω σου και σε πιάνει ένα άγχος ότι είτε δε θα μπορέσεις να το αποφύγεις αυτό που φοβάσαι είτε θα χρειαστεί να γίνεις απότομος για να το ξεκαθαρίσεις. Η ψυχολογία σου γίνεται κάπως βαριά και δε θέλεις να έχεις ιδιαίτερες επαφές με τους άλλους, μέχρι τουλάχιστον να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα στο κεφάλι σου. Από το απόγευμα και μετά ασχολείσαι περισσότερο με πράγματα ρουτίνας, προσπαθώντας να ξεχαστείς.

Τοξότης
Με μια διάθεση να δεις τα πράγματα κάπως πιο φιλοσοφημένα ξεκινάς τη μέρα σου, Τοξότη μου. Προσπαθείς να διατηρήσεις μια θετική σκέψη και να βγάλεις τη μέρα σου όσο πιο αναίμακτα μπορείς. Τα πράγματα όμως δε θα σε αφήσουν και σήμερα να ηρεμήσεις. Διάφορα που θα γίνουν θα σε κλονίσουν και θα σε βάλουν σε σκέψεις μήπως πρέπει να κάνεις κάποια παραπάνω πράγματα για να προστατεύσεις την ψυχολογία σου. Στο σπίτι υπάρχει μια ένταση που πρέπει να τη διαχειριστείς ψύχραιμα. Από το απόγευμα και μετά, ηρεμεί η κατάσταση αρκετά και εσύ χαλαρώνεις και θέλεις να βγεις λίγο έξω να διασκεδάσεις.

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα το πράγμα γίνεται κάπως πιο έντονο και εσύ αντιμετωπίζεις κάποιες καταστάσεις κάπως πιο υπερβολικά. Έχεις μια τάση να θέλεις να βάλεις κάθε γεγονός στα κουτάκια σου με το ζόρι, για να μπορέσεις να νιώσεις ασφαλής και πως έχεις τον έλεγχο. Είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσεις πως χρειάζεται να κάνεις κάποιες πιο προσεκτικές κινήσεις και να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα. Από το απόγευμα και μετά, θέλεις να γυρίσεις στο σπίτι σου και να αδειάσεις πλήρως το μυαλό σου, χωρίς να χρειαστεί να πιεστείς για κάτι. Είναι ίσως και μια καλή ευκαιρία να περάσεις λίγο χρόνο με την οικογένεια.

Υδροχόος
Υδροχόε μου, σήμερα φαίνεται να παρατηρείς κάπως καλύτερα τους απέναντι: τη σχέση σου, τους συνεργάτες σου, αλλά και τα άτομα που νιώθεις κάποια ανταγωνιστικά-απειλητικά vibes προς εσένα, καθώς επίσης και αυτά που έχεις τέτοια vibes απέναντί σου. Είναι πολύ πιθανό να μπεις σε μια διαδικασία σύγκρισης του εαυτού σου με τους άλλους και να βγει στην επιφάνεια ένα πιο ανταγωνιστικό σου κομμάτι. Μάλλον σου λείπει η έμπνευση. Κάποιες κινήσεις που κάνεις δε θα περάσουν απαρατήρητες και αν δεν τις μαζέψεις, μπορεί να σου δημιουργήσουν θέμα. Από το απόγευμα και μετά, χαλαρώνεις κάπως και αποφασίζεις να αναλύσεις τα πράγματα κάπως πιο απλοϊκά.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, η ρουτίνα σου είναι σε μια δύσκολη φάση. Έχεις αρχίσει και βαράς ίσως κόκκινα – τουλάχιστον έτσι νιώθεις σήμερα – με το γενικό τρέξιμο και την πίεση που τρως από διάφορες μεριές. Η μέρα έχει αρκετό φόρτο και υποχρεώσεις και το σημαντικότερο είναι να μπορέσεις να βρεις χρόνο για να οργανώσεις καλύτερα τις κινήσεις σου και να μη χάσεις χρόνο. Κάποιες πιο απαιτητικές διαδικασίες μπορούν να διεκπεραιωθούν με βοήθεια συναδέλφων, αρκεί να μη τους τα φορτώσεις όλα. Από το απόγευμα και μετά, το κλίμα ηρεμεί σημαντικά, οι τόνοι πέφτουν κι εσύ βρίσκεις την ευκαιρία να χαλαρώσεις και να ξεφύγεις από όλα τα πρέπει της ημέρας σου.