Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 28.03.2024

Το κλίμα στη δουλειά σου, Δίδυμε, αλλάζει αρκετά σήμερα και γίνεται πιο ήρεμο και χαρούμενο σε ένα σημείο

Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 28.03.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ μου, η αλήθεια είναι πως ψυχολογικά είσαι σε καλύτερη φάση και προσπαθείς να διατηρήσεις αυτή την καλή διάθεση. Ένα βασικό, χρειάζεται να κρατήσεις μικρό καλάθι για αυτά που ακούς ή να μετριάσεις κάπως τα δικά σου λεγόμενα, προκειμένου να εντυπωσιάσεις. Οι πολλές φαμφάρες σήμερα θα σε εκθέσουν χωρίς να το καταλάβεις! Θα έχεις την ευκαιρία να προωθήσεις κάποια σχέδια που κρατάς κρυφά και να τα δρομολογήσεις αρκετά πιο εύκολα. Από το μεσημέρι και μετά, καλό είναι να έχεις το νου σου στα οικονομικά σου, αφού θα προκύψουν έξοδα που στάνταρ θα σε εκνευρίσουν.

Ταύρος
Μια ωραία μέρα για να την περάσεις παρέα με άλλους, Ταύρε μου, η σημερινή, αφού θα βρεις πολλά να κάνεις με την παρέα σου ή με τη σχέση σου. Βρίσκεις την ευκαιρία να απομακρυνθείς από κάποιες τοξικές καταστάσεις. Ίσως κάποια άτομα από την παρέα να είναι εξιδανικευμένα μέσα στο κεφάλι σου και να αρνείσαι να δεις τα πράγματα ως έχουν. Πάντως προσπαθείς να πας μπροστά. Ένα σημαντικό είναι πως θα σε πιάσει μια ταραχή, γιατί θα έρθεις αντιμέτωπος με κάποια δεδομένα που δεν είχες υπολογίσει ή δεν θεωρούσες πως είναι σημαντικά. Ίσως χρειάζεται να δεις ξανά κάποιες αλλαγές που σχεδιάζεις.

Δίδυμοι
Το κλίμα στη δουλειά σου, Δίδυμε, αλλάζει αρκετά σήμερα και γίνεται πιο ήρεμο και χαρούμενο σε ένα σημείο. Κάποια πράγματα που έχεις στο πρόγραμμα ίσως σου δώσουν μεγαλύτερο κίνητρο για να στοχεύσεις σε κάτι καλύτερο επαγγελματικά. Σημαντικό να προσέξεις τα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις. Η εικόνα σου πάντως θα είναι ο λόγος που θα υπάρξει κάποια καλή πρόταση. Από το μεσημέρι και μετά, μπορεί να σε πιάσει μια νευρικότητα και να ενοχλείσαι με πολλά που βλέπεις, χωρίς όμως να μιλάς. Λίγο προσοχή στη συμπεριφορά σου, αλλά και στην κυκλοθυμία που θα σε πιάσει.

Καρκίνος
 Έχεις μια καλύτερη διάθεση σήμερα, Καρκίνε μου, και αυτό που θα θελήσεις είναι να βγεις και να διασκεδάσεις. Ίσως να φλερτάρεις με μεγαλύτερη άνεση. Κι επειδή μπορεί να βρεθείς μπροστά σε σκηνικά και να θελήσεις να υπερασπιστείς κάποιον γνωστό σου, καλό είναι να μην πάρεις θέση αν δεν ακούσεις και τις δυο πλευρές. Είναι πολύ εύκολο να εκτεθείς. Ίσως είναι μια μέρα για να οργανώσεις ένα μικρό ταξιδάκι στο εξωτερικό, για να χαλαρώσεις. Από το μεσημέρι και μετά, θέλω να είσαι προσεκτικός με την παρέα, καθώς το κλίμα εκεί έχει μια ένταση που δεν μπορείς να εξηγήσεις. Οπότε μείνε παρατηρητής.

Λέων
Νιώθεις κάπως πιο ήρεμος, Λέοντά μου. Η ένταση των προηγούμενων ημερών καταλαγιάζει, για σήμερα τουλάχιστον, κι εσύ βρίσκεις την ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με το σπίτι σου αλλά και με κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις που σε αγχώνουν αρκετά. Καλό είναι να μην ενδώσεις σε προτάσεις που σχετίζονται με το χρήμα και φαίνονται αρκετά δελεαστικές. Σε θέλω πολύ προσεκτικό εδώ! Από το μεσημεράκι και μετά, έχε το νου σου και κράτα τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί θα υπάρξουν επαγγελματικά σκαμπανεβάσματα που θα σε ταράξουν και μπορεί να σε οδηγήσουν σε αναγκαίες αλλαγές. 

Παρθένος
Παρθένε μου, το μυαλό σου φαίνεται πως χαλαρώνει σήμερα, καθώς βλέπεις πως το πράγμα ρολάρει καλύτερα και με χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα μέσα στη μέρα. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε ό,τι αφορά συνδιαλλαγές με άλλους, καθώς τα ψιλά γράμματα των συμφωνιών που συζητάς παίζει να κρύβουν παγιδούλες. Αν τα ξεκαθαρίσεις όλα αυτά, θα προχωρήσουν όλα αρκετά πιο εύκολα, ενώ από το μεσημέρι και μετά να είσαι προσεκτικός σε τι συζητήσεις επιλέγεις να εμπλακείς. Αυτά που θα ακούσεις θα σε συγχύσουν και σε οδηγήσουν στο να μιλήσεις αρκετά σκληρά και αφιλτράριστα. 

Ζυγός
Μια αρκετά καλή μέρα, Ζυγέ μου, για να προχωρήσεις ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά σου, αλλά και ό,τι σχετίζεται με το κομμάτι της ασφάλειας που χρειάζεσαι. Νιώθεις αρκετά πιο δυνατός να το κάνεις. Σήμερα έχεις μια διάθεση να βάλεις στο πρόγραμμα πιο ενεργά την άσκηση ή να αρχίσεις να προσέχεις κάπως περισσότερο τη διατροφή σου. σημαντικό είναι να μην παραχαλαρώσεις στη δουλειά, αφού εκεί παραμένει το κλίμα του παρασκηνίου. Από το μεσημέρι και μετά, είναι πολύ σημαντικό να προσέξεις τις οικονομικές κινήσεις που σχεδιάζεις, γιατί τα απρόβλεπτα δε θα λείψουν…

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, η μέρα σου σήμερα ξεκινά με μια αρκετά καλύτερη διάθεση. Έχεις όλες τις προοπτικές να δουλέψεις πάνω στις ιδέες που έχεις, αρκεί να παραμείνεις σε ρεαλιστικά πλαίσια. Ίσως χρειαστεί να δώσεις περισσότερη βάση σε λεπτομέρειες και να ενισχύσεις το αισθητικό κομμάτι, για να έχεις ένα καλό αποτέλεσμα. Από το μεσημέρι και μετά, καλό είναι να διαχειριστείς τα σχόλια των γύρω σου κάπως ψύχραιμα, καθώς παίζει να είναι μια κακοπροαίρετη κριτική. Θέλω να μην εξιδανικεύσεις το όρμα που έχεις στο κεφάλι σου και να προσπαθήσεις να παραμείνεις όσο πιο ουδέτερος μπορείς.

Τοξότης
Το κλίμα σήμερα φαίνεται να είναι αρκετά καλύτερο, Τοξότη μου. Η ψυχολογία σου αλλάζει αρκετά και μπορείς να διαχειριστείς πολύ πιο εύκολα το μέσα σου, ενώ δείχνεις την εκτίμηση σου και στους άλλους. Γίνεσαι πρόθυμος να βοηθήσεις. Αυτό που θέλω να προσέξεις είναι τα ωραία λόγια που θα ακούσεις αλλά και θα πεις. Σημασία δεν έχει να καθησυχαστείς μέσα από λόγια για καταστάσεις που είναι τοξικές. Ένα σημαντικό κομμάτι σήμερα επίσης είναι αυτό της καθημερινότητας. Θα πιάσεις τον εαυτό σου να κάνει σκέψεις πως έχεις κουραστεί από τη ρουτίνα και θέλεις να βγεις από όλο αυτό. Προσοχή με τις εσωτερικές συγκρούσεις.

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, τα πλάνα σου προχωρούν αρκετά, καθώς θα έχεις επαγγελματικές επαφές και συναντήσεις που θα σε βοηθήσουν να τα προωθήσεις καλύτερα. Στο μυαλό σου έχεις ένα όραμα και ένα πλάνο που ίσως να μην έχεις σχέση με την πραγματικότητα και εκεί μπορεί να την πατήσεις αν δεν κινηθείς κάπως ευέλικτα. Το καλό είναι πως μέσα από συζητήσεις θα βρεις την άκρη. Ένα σημαντικό είναι πως θα χρειαστεί να δώσεις βάση στα σχόλια των άλλων για να βελτιώσεις τις κινήσεις σου, όσο και να σε ενοχλεί αυτό. Θα καταλάβεις πως υπάρχει κόντρα στην ατμόσφαιρα. Απλά μην το συνεχίσεις από την πλευρά σου!

Υδροχόος
Υδροχόε μου, μέρα που θα έχεις κάποιες επαγγελματικές εξελίξεις, τις οποίες περιμένεις καιρό τώρα. Κάνεις κάποιες κινήσεις για να ενισχύσεις το οικονομικό σου, καθώς σήμερα σου θα σου είναι και πιο εύκολο να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο. Αν έχεις εμπορικές δοσοληψίες, σήμερα να είσαι πολύ προσεκτικός. Γενικά, κάνεις κινήσεις που θα βελτιώσουν την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω και θα ενισχύσεις το κύρος σου. Προσοχή σε εντάσεις στο σπίτι αλλά και σε συζητήσεις που θα κάνεις με την οικογένεια. Τα νεύρα είναι κάπως τεταμένα, καθώς θα ακούσεις αλήθειες που δε θα σου αρέσουν.

Ιχθύες
Δεν ξέρω τι είναι αυτό που θέλεις να πετύχεις, Ιχθύ, αλλά σήμερα είσαι πολύ κοντά. Αυτό που χρειάζεται αρκετή προσοχή είναι το τι θα πεις για να το καταφέρεις. Μην το παρακάνεις με τα κόλπα. Κατάλαβες… Παρακάτω, σήμερα κινητοποιείσαι περισσότερο, οργανώνεσαι αρκετά και αρχίζεις να τακτοποιείς κάποια ζητήματα. Κάποιες νομικές υποθέσεις έχουν θετική εξέλιξη και η διάθεσή σου ανεβαίνει. Από το μεσημέρι και μετά να περιμένεις κάποιες αποκαλύψεις ή θα έχεις νέα για κάποια ζητήματα, αρκετά σημαντικά για εσένα. Εξελίξεις που θα σε αφήσουν ατάραχο, να το ξέρεις.