Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 21.03.2024

Ταύρε, τι σε ταράζει τόσο και έχεις κάτι περίεργα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα;

Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 21.03.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Ενώ θέλεις να βγάλεις όλη σου τη δυναμική, Κριέ μου, σήμερα, καταλαβαίνεις πως κάποια πράγματα μπορεί να εξελιχθούν κάπως περίεργα, οπότε και το μετριάζεις όλο αυτό. Νιώθεις αρκετά δημιουργικός και θέλεις να το επικοινωνήσεις όλο αυτό με τους συνεργάτες σου ή να φέρεις το έργο σου πιο κοντά στα δικά σου δεδομένα. Κάποιες παράτολμες αποφάσεις, που θα τις υποστηρίξουν και κάποιοι από τους φίλους σου μπορεί να σε φέρουν σε περίεργη θέση. Πάντως, η νευρικότητα που σε ακολουθεί σε όλη τη διάρκεια της ημέρας πηγάζει από το οικονομικό σου.

Ταύρος
Ταύρε μου, τι είναι αυτό που σε ταράζει σήμερα τόσο και έχεις κάτι περίεργα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα; Μπορεί να εστιάζεις περισσότερο στο τι νιώθεις και να προσπαθείς να βρεις εξηγήσεις, αλλά προς τα έξω βγάζεις μια περίεργη συμπεριφορά, αρκετά αλλοπρόσαλλη για τα δεδομένα σου. Το καλό είναι πως βρίσκεις κάποια δεδομένα σαν κίνητρο για να βάλεις σε μια σειρά το μέσα σου, αλλά δεν ξέρεις πώς να τα εκφράσεις. Μια νευρικότητα, ένα έντονο συναίσθημα και μια διάθεση να μην δεχτείς αυτά που θα σε κάνουν να συμβιβαστείς. Αντιθέτως, θέλεις να προχωρήσεις μπροστά!

Δίδυμοι
Σήμερα, Δίδυμε, προσπαθείς να καταλάβεις κάπως καλύτερα κάποια πράγματα, όπως το τι μπορεί να κρύβεται πίσω από κάποια επαγγελματική πρόταση που θα σου γίνει. Έχεις όλη την καλή διάθεση να δεις τα πράγματα πιο θετικά, αλλά τα ενδεχόμενα και οι δεύτερες σκέψεις δε σε αφήνουν και τόσο σε ησυχία. Είναι κι αυτά τα εσωτερικά ερωτηματικά που κάνουν κάπως πιο ζόρικο όλο το σκηνικό και εσύ έχεις έναν εκνευρισμό που δεν ξέρεις πώς και πού να ξεσπάσεις. Ίσως μια βόλτα με την παρέα και μια συζήτηση σε κάνει να ξεχαστείς και να χαλαρώσεις.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, σήμερα κάποια οικονομικά ζητήματα φαίνεται πως θα ταράξουν τα νερά σου και μπορεί να σε αγχώσουν κάπως περισσότερο. Ίσως σου παρουσιαστεί ευκαιρία για διακανονισμό και να μπορέσεις να τα τακτοποιήσεις πιο εύκολα. Από την άλλη, σε ό,τι έχει να κάνει με επαγγελματικές κινήσεις και επαφές, καλό θα είναι να είσαι προετοιμασμένος για να ακούσεις πολλά και κάπως περίεργα. Γενικά, καλό είναι σήμερα να κινηθείς με προσοχή και να μην αφήσεις τη νευρικότητα να πάρει το πάνω χέρι. Κάποιες ξαφνικές αποκαλύψεις μέσα στην παρέα ίσως φέρουν τα πάνω κάτω.

Λέων
Έντονα ξεκινά η μέρα σου, Λέοντα. Υπάρχουν αρκετές εντάσεις που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις κάπως άμεσα από το πρωί ακόμα. Το καλό είναι πως με συνεννόηση και επαφή με έμπειρους συνεργάτες σου θα ξεμπερδέψεις εύκολα. Ίσως χρειαστεί να πάρεις κάποιες παράτολμες αποφάσεις που δε θα σου αρέσουν και τόσο. Μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να πάρεις ρίσκα για να ξεφύγεις από τα τετριμμένα ή να για να πάρεις ένα πιο άμεσο αποτέλεσμα. Το σημαντικό είναι να μπορέσεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην προσπαθήσεις να επιβάλλεις τις ιδέες σου με το έτσι θέλω.

Παρθένος
Παρθένε μου, έχεις πολλά που σε ενοχλούν και οι απόψεις που θα ακούσεις σήμερα, σίγουρα θα σε ταράξουν και θα σε βγάλουν εκτός εαυτού. Από την άλλη, αναλύεις τα πράγματα πιο εσωτερικά και προσπαθείς να βρεις τη σύνδεση στο εξωτερικό ερέθισμα και στο πώς το αντιλαμβάνεσαι συναισθηματικά. Αυτό που χρειάζεται προσοχή σήμερα είναι ο τρόπος που θα διαχειριστείς κάποια ζητήματα στη δουλειά. Να μην πάρεις αποφάσεις εν θερμώ και να μην δώσεις στους άλλους να καταλάβουν πως μπορούν να σε εκνευρίσουν εύκολα. Θέλει επίσης προσοχή στο πώς αντιδράς σε όσα ακούγονται.

Ζυγός
Ζυγέ μου, κάτι υπάρχει με την παρέα σου και δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβαίνει. Αυτό το αβέβαιο και το άγνωστο που θα θελήσεις να μάθεις, θα τριγκάρει τις ανασφάλειές σου και θα σε κάνει να πάρεις αποστάσεις. Στο κομμάτι της δουλειάς θα μιλήσεις πάνω σε κάποια ζητήματα που μπορεί να προέκυψαν, για να τα λύσεις. Κάποιες αντιδράσεις σου μπορεί να είναι κάπως έντονες και περίεργες. Χρειάζεται να πάρεις κάποια πράγματα πιο ψύχραιμα και να κρίνεις ποια πρέπει να σε επηρεάζουν και ποια όχι μέσα στη μέρα.

Σκορπιός
Επαγγελματικά σκαμπανεβάσματα σήμερα, Σκορπιέ, θα σε αναγκάσουν ίσως να γίνεις πιο ευέλικτος, ακόμα και αν ζοριστείς αρκετά. Από το πρωί ακόμα, κάποιες εντάσεις με κάποιον ανώτερο στη δουλειά θα δώσουν το στίγμα, αν και στην πορεία θα το ξεπεράσεις και θα το λύσεις, ενώ κάποια ζητήματα στο σπίτι θα σε εκνευρίσουν και μπορεί να πεις πολλά που δε θα έπρεπε μέσα στη μέρα. Επίσης, θα παρατηρήσεις κάποιες περίεργες συμπεριφορές στους συνεργάτες σου, που θα σε προβληματίσουν και θα σε κάνουν να προετοιμαστείς για παν ενδεχόμενο, αλλά θα σε εκνευρίσει όλο αυτό και θα σε κάνει κάπως απότομο.

Τοξότης
Τοξότη μου, θέλεις να ασχοληθείς μόνο με πράγματα που μπορεί να σε γεμίσουν με κάτι καινούργιο. Μπορεί να έχεις μια έμπνευση να κάνεις διάφορα ή να ασχοληθείς με κάτι πιο φιλοσοφικό σήμερα, που θα κάνει το μυαλό σου να δουλέψει σε ένα διαφορετικό επίπεδο. Κάποια πράγματα ωστόσο μπορεί να μην απαντηθούν μέσα στο κεφάλι σου και να κάνεις κάτι αναπάντεχο, κάτι παράτολμο για να μπορέσεις να πάρεις τις απαντήσεις που θέλεις. Στη δουλειά σου σε θέλω ψύχραιμο σήμερα, γιατί εκεί θα υπάρξουν έντονες και ξαφνικές αλλαγές που θα σε αποσυντονίσουν αρκετά.

Αιγόκερως
Μια μέρα, Αιγόκερέ μου, που και πάλι όλα τα βλέπεις κάπως πιο έντονα και βαθιά, είτε σε αφορούν είτε όχι. Έχεις την τάση να είσαι κάπως πιο υπερβολικός, αν και παραμένεις σιωπηλός! Είναι κάποιες υποθέσεις που αφορούν την οικογένειά σου και φαίνεται να τακτοποιούνται πιο εύκολα, αλλά εσύ είσαι και πάλι καχύποπτος και επιφυλακτικός με τον τρόπο που εξελίσσονται τα πράγματα. Κάποιες ξαφνικές αλλαγές μπορεί να φέρουν τα πάνω κάτω στα πλάνα σου, ενώ και στα οικονομικά σήμερα πρέπει να κινηθείς αρκετά προσεκτικά και να μην πάρεις αποφάσεις εν βρασμώ.

Υδροχόος
Υδροχόε μου, ίσως κάποιες συμπεριφορές που παρατηρείς να σε ενοχλούν σήμερα περισσότερο. Δεν ξέρεις πού να το αποδώσεις αυτό, αν και στο μυαλό σου το πράγμα έχεις μια βάση και μια λογική εξήγηση. Ίσως μέσα από κάποιες συζητήσεις που κάνεις σήμερα να σου ξεκαθαρίσει κάπως το τοπίο. Κάποια σκηνικά που σχετίζονται με το σπίτι, για εσένα που βρίσκεσαι σε συγκατοίκηση θα φέρουν κάποια σύγχυση αλλά και μια ένταση μεταξύ σας. Καλό είναι να συζητήσετε το οτιδήποτε και να μην πάρεις αποφάσεις μόνος σου. Επίσης, αυτή η ανάγκη σου να ξεσπάσεις μπορεί να σε κάνει κάπως πιο έντονο.

Ιχθύες
Ιχθύ μου, το πρόγραμμά σου σήμερα μπορεί να γίνει αρκετά μπάχαλο. Έχεις κάποια πολύ συγκεκριμένα πράγματα που θέλεις να κάνεις, αλλά κάποιοι εξωτερικοί παράγοντες θα το αλλάξουν, και μάλιστα αρκετά. Κάποια ξαφνικά μπορεί να σε ευνοήσουν οικονομικά, αλλά και μόνο που θα αναγκαστείς να αλλάξεις τα πλάνα σου θα έχεις έναν εκνευρισμό και μια αδυναμία να συγκεντρωθείς ξανά. Επίσης, όλη αυτή η ένταση μπορεί να σου δημιουργήσει σκέψεις να τα παρατήσεις όλα από αντίδραση και να χαθείς για λίγο. Είναι σημαντικό σήμερα να χαλαρώσεις κάπως ψυχολογικά γιατί είσαι κάπως στο όριο.