Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 11.06.2023

Κριέ, η μέρα σε θέλει πρωταγωνιστή

Αγγελική Μανουσάκη
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Τα Ζώδια της Κυριακής 11.06.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Μια που τα λέω και μια που κάνεις αυτά που θες… Τι τα διαβάζεις τα ζώδια δεν έχω καταλάβει ακόμα, Κριέ! Τέλος πάντων, σήμερα η μέρα σε θέλει πρωταγωνιστή! Η διάθεσή σου προμηνύει έντονο φλερτ και έναν παιχνιδιάρικο τρόπο επικοινωνίας σήμερα. Σήμερα νιώθεις πιο άνετα να διαχειριστείς αυτά που σου έλεγα χτες, αλλά δεν θα το κάνεις γιατί σε νοιάζει να πας παρακάτω! Ενώ αν ασχοληθείς σοβαρά, θα δεις πως θα τα βάλεις εύκολα σε σειρά σήμερα…

Ταύρος
Ενώ κανείς θα περίμενε η μέρα σήμερα να σε θέλει να είσαι μόνος και χωρίς πολλές επαφές με τους γύρω σου, αυτό δεν συμβαίνει. Ναι, έχεις τις κλειστές σου και δεν θα ανοίξεις εύκολα κάποια συζήτηση, αλλά είσαι ευδιάθετος σε γενικές γραμμές και δεν αποφεύγεις την όποια επικοινωνία! Και όσο να ‘ναι, κάνεις μια σημαντική δουλειά με τον εαυτό σου, καθώς αντιλαμβάνεσαι πιο εύκολα αυτά που συμβαίνουν μέσα σου! Η μέρα είναι καλή για σένα, Ταύρε! Ίσως κάτι να αλλάζει σε σένα και σήμερα νομίζω πως το αντιλαμβάνεσαι!

Δίδυμοι
Θέλεις κι εσύ να βγεις με τους φίλους σου, Δίδυμε! Σήμερα έχεις τη διάθεση να βγεις, να περάσεις καλά με τους φίλους σου και να ρίξεις τόσο θάψιμο και κουτσομπολιό σε όλους αυτούς που δε χωνεύεις ή που σου κάνανε τη βδομάδα σου δύσκολη! Να γεμίσεις τις μπαταρίες σου για την εβδομάδα που ξεκινά και να αδειάσεις το κεφάλι σου από τη βαβούρα των προηγούμενων ημερών. Γενικά είσαι πολύ ευδιάθετος σήμερα κι αυτό το καταλαβαίνει αμέσως όποιος σε βλέπει!

Καρκίνος
Τέλος οι τρέλες, Καρκίνε! Τα κεφάλια μέσα σήμερα και προσήλωση σε επαγγελματικούς στόχους αλλά και στο πώς θα ανέβεις επαγγελματικά! Η αλήθεια είναι πως σήμερα θα έχεις τα τυχερά σου, καθώς στη δουλειά παίζει να έχεις και την εύνοια μιας γυναίκας που σε προστατεύει! Παίζουν και κάτι ψιλά φλερτ γύρω σου, και από τη δουλειά αλλά και από τον φιλικό σου κύκλο. Εσύ που είσαι σε σχέση, να σου θυμίσω πως ανταποκρινόταν το αμόρε, θα έτρωγε τα πόδια του για βραδινό! Εσύ ελεύθερε παίξε μπάλα ελεύθερα!

Λέων
Σήμερα άλλο σκηνικό, Λέοντα. Η μέρα σε θέλει κάπως πιο ευδιάθετο, πιο χαμογελαστό και πιο ήρεμο! Ένας άλλος! Σήμερα είσαι αποφασισμένος να μην αφήσεις κάποια αρνητική σκέψη να σε ταλαιπωρήσει και να σε ενοχλήσει. Σαν να αλλάζει η φιλοσοφία και ίσως και η κοσμοθεωρία σου. Θέλεις να φύγει από πάνω σου η ένταση και είσαι πρόθυμος να δοκιμάσεις τα πάντα προκειμένου να το καταφέρεις! Μόλις καταλαγιάσει αυτή η υπερβολή, θα καταλάβεις πως η ψύχραιμη αντιμετώπιση είναι η μόνη λύση…

Παρθένος
Απότομη προσγείωση σήμερα, Παρθένε! Όχι επίπονη όμως, καθώς η επαφή σου με την πραγματικότητα είναι καλή! Απλά οι συνειδητοποιήσεις που εξακολουθούν κι έρχονται σε ό,τι αφορά τους άλλους σε οδηγούν σε μια απογοήτευσή και σε μια φοβία ότι δε μπορείς να εμπιστευτείς εύκολα τους άλλους! Μέσα από αυτή τη διαδικασία σήμερα, μπορεί να αντιληφθείς πως δεν αγαπάς τον εαυτό σου αρκετά όμως και να τον φροντίσεις λίγο περισσότερο! Άλλωστε να θυμάσαι πως του αξίζει!

Ζυγός
Νομίζω πως σήμερα θα κάνεις εσύ την παλαβή, Ζυγέ! Θα προσπαθήσεις να κάνεις τον καλό και θα περιοριστείς στις δικές σου αρμοδιότητες, αποφεύγοντας ευγενικά κάθε επίδοξο χώσιμο από συναδέλφους! Σήμερα όμως η μέρα είναι πολύ καλή για τη σχέση σου. Λίγο φλερτ, λίγη παιχνιδιάρικη διάθεση θα δώσουν μια ευχάριστη νότα στη μέρα σου! Αν είσαι ελεύθερος, θα παίξει καλή γνωριμία. Αν πάλι έχει παίξει η γνωριμίααυτή, σήμερα θα είναι μια καλή ευκαιρία να κάνεις κίνηση!

Σκορπιός
Η δουλειά σήμερα θα σε απασχολήσει όσο δεν πάει, Σκορπιέ! Ενώ ξεκινάς τη μέρα με ένα «ωχ, τι με περιμένει πάλι σήμερα», θα δεις πως θα τσουλήσει γρήγορα, χωρίς πολλά ευτράπελα και με αρκετή πλάκα! Αν είσαι σε φάση που περιμένεις κάποιο νέο για αλλαγές, σήμερα θα σ’ το φέρει μια γυναίκα! Και ναι, θα είναι θετικό! Γενικά, ενώ θες να γκρινιάξεις, σήμερα δεν θα έχεις σοβαρό λόγο!

Τοξότης
Σήμερα σαν να νιώθεις κάπως καλύτερα, Τοξότη. Ή συνηθίζεις στην ιδέα πως κάποια πράγματα έπρεπε να τελειώσουν η που δε δίνεις καν σημασία και συμπεριφέρεσαι σα να μην έγινε ποτέ τίποτα… Όμως το μέσα σου το ξέρει καλύτερα! Anyways, σήμερα η μέρα σε θέλει με πιο κεφάτη διάθεση και όρεξη να βγεις και να ξεσκάσεις! Αν νιώσεις ότι μπορείς να ελέγξεις αυτό που νιώθεις, έχεις δίκιο! Μπορείς να το βάλεις σε μια σειρά με μια πιο θετική διάθεση! Ξέρεις εσύ!

Αιγόκερως
Σήμερα αποφασίζεις να μπεις πάλι σε μια σειρά, Αιγόκερε. Το χτεσινό χάος που κουβαλούσες στο κεφάλι σου, έκανε αρκετή ζημιά, και κοιτάζοντας τη μέρα σήμερα νιώθεις πως αφήσεις πολύτιμο χρόνο να πάει χαμένος! Δε γινόταν όμως διαφορετικά… Σήμερα λοιπόν έχεις να οργανώσεις το χώρο σου και να βάλεις σε μια σειρά το σπίτι. Ντουλάπες, συρτάρια κλπ! Μέσα σε αυτή τη διαδικασία μπορεί να στα σκάσει και να τακτοποιήσεις και τα οικονομικά σου! Η μέρα είναι ιδανική και για αυτό!

Υδροχόος
Αλλάζει το σκηνικό μέσα στο κεφάλι σου, Υδροχόε. Οι σκέψεις σου είναι ευχάριστες, κάπως θετικές – γιατί είσαι και ρεαλιστής όπως λες – και έχεις μια καλύτερη διάθεση. Σήμερα, φευγαλέα , θα περάσει από το μυαλό σου η συντροφικότητα ή το πώς μπορεί να είναι να έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου, να σε στηρίζει στα δύσκολα! Και η αλήθεια είναι πως έχεις τα τυχερά σου! Και ελεύθερος να μην είσαι, σήμερα σε φλερτάρουν αρκετά και τονώνεται η αυτοπεποίθησή σου! Μια καλή Κυριακή δηλαδή!

Ιχθύες
Όλα μοιάζουν καλύτερα σήμερα, Ιχθύ! Η μέρα είναι πιο ανάλαφρη αλλά οι απαιτήσεις επανέρχονται κι εσύ πρέπει να έρθεις σε επαφή και πάλι από σήμερα με την πραγματικότητα! Για να σε γλυκάνω όμως και να χαλαρώσεις, θα σου πω πως σήμερα θα έχεις καλά νέα στα οικονομικά σου! Ένα μικρό πακετάκι που περιμένεις θα έρθει και θα πάρεις μιαν ανάσα! Έχεις τη διάθεση να κάνεις χαβαλέ στη δουλειά προκειμένου να βγει η μέρα πιο εύκολα και να κάνεις ένα αξιόλογο bonding με του συναδέλφους!