Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 5 - 11 Ιουνίου 2023

Αιγόκερε, ξέρεις πολύ καλά πως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός

Αγγελική Μανουσάκη
7’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 5 - 11 Ιουνίου 2023

Κριός
Καλή εβδομάδα, και το λέω με όλη μου την καρδιά και την αγάπη! Αυτή την εβδομάδα, θα ξεπεράσεις τον εαυτό σου. Και ναι, θα είσαι χαλαρός και ήρεμος! Το ξέρω ότι αυτό αποτελεί έκπληξη για εσένα, αλλά είναι η αφετηρία μίας περιόδου πολύ top. Όλα βελτιώνονται και κυρίως η διάθεση σου. Κάπου στα μισά της εβδομάδας, θα γίνει πιο ερωτικό το τοπίο – έχεις δεν έχεις σχέση. Πάντως σε περίπτωση που δεν έχεις δεσμό, μία νέα γνωριμία πολύ έντονη δεν αποκλείεται, αρκεί να βγαίνεις κι εσύ από το σπίτι σου. Τώρα άκου να δεις, πρόσεχε τα έξοδα γιατί θα σε πιάσει μία τρέλα με σπατάλες. Επαγγελματικά δεν είσαι σε mood δουλειάς, αλλά στην Ελλάδα είμαστε, όλες οι δουλειές με έναν μαγικό τρόπο στο τέλος της ημέρας γίνονται. Λίγη προσοχή στην αφηρημάδα που σε βαράει τα τελευταία 1000 χρόνια.

Ταύρος
Καλή εβδομάδα, Ταύρε… Οι φόβοι και τα βαριά συναισθήματα είναι σε μία φάση που φεύγουν σιγά σιγά. Ωστόσο, και οι επικοινωνίες προς το τέλος της εβδομάδας είναι σε καλύτερη φάση αφού επιτέλους θα φύγει ο Ταύρος από τον Ερμή. Είσαι πιο ανοιχτός σε νέες γνωριμίες και έχεις καλύτερη διάθεση. Παρ’ όλα αυτά εγώ θα πρότεινα να αρχίσεις να βγαίνεις λίγο παραπάνω από το σπίτι σου γιατί η πολλή εσωστρέφεια σε κάνει να φέρεσαι περίεργα στα άτομα που έχεις γύρω σου. Ένα καλό νέο, μάλλον επαγγελματικής φύσεως, είναι πολύ κοντά, αρκεί κι εσύ να είσαι λίγο πιο διαλλακτικός κι αισιόδοξος. Ίσως αρχίσεις να σκέφτεσαι και θέματα μετακόμισης. Στα ερωτικά τώρα, υπάρχει μία σύγχυση και μία ασυνεννοησία από τα απόνερα της προηγούμενης περιόδου. Μη δίνεις αξία σε άτομα που σε πάνε πίσω μόνο και μόνο για να απολαύσεις περιστασιακές παρέες αλλά και σεξ! Εσύ που είσαι σε σχέση επιτέλους ηρεμείς και έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου. Στα οικονομικά ίσως κάνεις κάποια παραπάνω έξοδα για την πάρτη σου που σχετίζονται με την ανανέωση της εμφάνισής σου.

Δίδυμοι
Αναμένεται μία εβδομάδα με πολύ ποικιλία – τόσο στον έρωτα όσο και στη διάθεση. Αυτή την εβδομάδα βγαίνεις από το καβούκι σου, παίρνεις τη ζωή στα χέρια σου και επιτέλους προσδιορίζεις στο έπακρον τι είναι αυτό που θες. Τώρα αν θα αλλάξεις γνώμη την άλλη βδομάδα, είναι άλλο ζήτημα! Αν είσαι μπακούρι, σου εγγυώμαι πως αν βγεις με τους φίλους σου και είσαι κι εσύ λίγο πιο χαλαρός, θα γνωρίσεις ένα άτομο το οποίο το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σε κάνει να νιώθεις μοναδικός και σπέσιαλ! Τώρα εσύ που είσαι σε σχέση, την προηγούμενη εβδομάδα είχες πολλούς καυγάδες, οι οποίοι εξακολουθούν να σε θυμώνουν αυτήν την εβδομάδα χωρίς λόγο – περασμένα ξεχασμένα. Στη δουλειά πετάς, έχεις πολύ ωραίες ιδέες, επιτυχία και αποδοχή! Στα οικονομικά είναι πιθανό να σε ταλαιπωρήσει ένα έξοδο σπιτιού.

Καρκίνος
Καλή εβδομάδα, Καρκίνοι μου! Για τις επόμενες πέντε μέρες θα σε απασχολούν έντονα οικονομικά θέματα – άλλος κανείς δεν γέννησε, μονάχα η Μαριώ τον Γιάννη! Τα ’κανες έτσι όπως τα ’κανες… τώρα έχεις και άγχος! Η εσωστρέφεια ίσως σου κάνει καλό, να κάνεις μια ενδοσκόπηση για το τι έκανες λάθος αυτό το διάστημα και να μπαλώσεις ό,τι μπαλώνεται. Στα γκομενικά τσακώνεσαι μόνος σου για πράγματα που δεν έχουν γίνει ποτέ, όπως και τρώγεσαι με τα ρούχα σου! Για τα μπακούρια τώρα, τη θες τη σχεσούλα σου μου φαίνεται για να ηρεμήσεις. Στα επαγγελματικά σταμάτα να λες «θα» το ένα, «θα» το άλλο… Προτίμησε να μην εμπιστεύεσαι όποιον να ‘ναι! Μην μιλάς άσχημα για άλλους στο εργασιακό περιβάλλον για να μη μαθευτεί.

Λέων
Σίμπα μου, Νάλα μου (ξέρεις, από τον “Βασιλιά των λιονταριών”). Είσαι σε πολύ καλύτερη μοίρα από τους υπόλοιπους καθώς και πολλοί πλανήτες συνηγορούν γι’ αυτό! Έχεις πολλή τύχη – σου το χρώσταγε η ζωή, να τα λέμε και αυτά! Θα πάρεις κάποιες αποφάσεις οι οποίες θα σηματοδοτήσουν όλη τη χρονιά σου. Η υπομονή είναι αρετή, κι εσύ έκανες αρκετή. Το σίγουρο είναι ότι ανανεώνεις τη λίστα των επαφών σου αλλά και το εμφανισιακό, όχι πως το είχες ανάγκη, αλλά ένα καινούριο look δεν σε χάλασε. Πάρε τηλέφωνα, στείλε μηνύματα και κάνε τα δικά σου! Στα ερωτικά, τι να πω; Να πω πως είσαι star; Είσαι ούτως ή άλλως! Αλλά αυτή την εβδομάδα θα είσαι λίγο παραπάνω, και ουρά τα γκομενάκια πίσω σου. Για εσένα που έχεις μόνιμη σχέση δύο είναι τα τινά: ή που θα ξενερώσει εντελώς και θα φύγει ο αγαπητός, ή που θα κάνετε κάτι μαζί το οποίο θα ανανεώσει τη σχέση σας. Επαγγελματικά τώρα, προσπάθησε να περιορίσεις το άγχος γιατί σου δημιουργεί απόσπαση. Οικονομικά πρόσεχε πού χαλάς λεφτά.

Παρθένος
Αγαπημένε μου φίλε παρθένε, οι προσπάθειες καμιά φορά δεν αποφέρουν καρπούς – αυτό το καταλαβαίνεις αυτή την εβδομάδα και αποφασίζεις να πάρεις απόσταση από άτομα και καταστάσεις τα οποία σου προκαλούν στρες, αλλά δεν σε ωφελούν και πουθενά. Η εβδομάδα φυλάει πολλές αποκαλύψεις τις οποίες φυσικά τις είχες προβλέψει, οπότε δεν πέφτεις και από τα σύννεφα. Στα ερωτικά σου έχεις βαρεθεί να κάνεις τον μαλάκα, οπότε μια μικρή επανάσταση είναι πολύ κοντά και πολύ πιθανή. Όμως αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να ξενοκοιτάς και να παίζει τόσο πολύ το μάτι σου, λέω εγώ τώρα. Αν είσαι ελεύθερος, μία νέα ουσιαστική γνωριμία ΔΕΝ προβλέπεται. Υπάρχουν πολλά κατάλοιπα από τις προηγούμενες σχέσεις και δεν εμπιστεύεσαι εύκολα. Άδικο έχεις; Όχι μωρέ, αλλά προσπάθησε λίγο παραπάνω να ξανανιώσεις! Στα επαγγελματικά, έχεις ρίξει πολύ ενέργεια και αυτό σε κάνει να νιώθεις παντοδύναμος… Ναι, δεν ισχύει τόσο γιατί αγνοείς τα red flags. Προσπάθησε να δίνεις σημασία στα λεγόμενα άλλων, όλο και κάτι μπορείς να πάρεις.

Ζυγός
Βίρα τις άγκυρες. Πάμε ταξίδι; Πάμε διακοπές; Αυτή η εβδομάδα θα είναι πάρα πολύ καλή σε επίπεδο επικοινωνίας και απήχησης. Πάρε πρωτοβουλίες για εξόδους. Όχι πως τις χρειάζεσαι αφού ο Ερμής θα σε κάνει μάγκα πάλι. Τηλεφωνήματα, μηνύματα και πολύ γκομενιλίκι! Μία σημαντική είδηση από πρόσωπο του παρελθόντος είναι πάρα πολύ πιθανή. Και μια και είπαμε για γκομενικά, εσύ που δεν έχεις δει ακόμα καθαρά να ξέρεις ότι γίνεται χαμός γύρω από τ’ όνομά σου και έχεις πολλή ζήτηση. Εσύ τώρα που έχεις βρει τον έρωτα, επιτέλους συνεννοείστε και έχετε περισσότερη χημεία από ποτέ. Στα επαγγελματικά έχεις την τάση να σκέφτεσαι πιο καινοτόμα και να έχεις επιρροή στον λόγο! Προσπάθησε να μην ξεφύγεις με τα έξοδα γιατί μετά θα τραβάς τα μαλλιά σου.

Σκορπιός
Αγαπημένε μου, σε έχουν κουράσει τόσο πολύ οι άνθρωποι τώρα τελευταία που αποζητάς απομόνωση. Το κατανοώ και το ενστερνίζομαι, αλλά έτσι δουλειά δεν γίνεται! Αφού έχεις κάποιες προτεραιότητες επαγγελματικές και βλέψεις, θα πρέπει να αρχίσεις να γίνεσαι και πιο ελαστικός με τους ανθρώπους που έχεις γύρω σου γιατί δεν θέλουν όλοι να σε εκμεταλλευτούν. Οι στόχοι σου θα επιτευχθούν μόνο άμα είσαι cool… Τώρα θα μου πεις πώς να είσαι cool με αυτά που τράβηξες το προηγούμενο διάστημα; Προσπάθησε! Πάρε μια ανάσα και μπες δυναμικά πάλι στο παιχνίδι των σχέσεων – πίστεψέ με, έχεις πολλή τύχη και εύνοια. Εσύ που είσαι σε μόνιμη σχέση, σταμάτα να κατηγορείς το ταίρι σου. Οικονομικά έρχονται πολύ καλές ημέρες.

Τοξότης
Μία πολύ ωραία εβδομάδα ξεκινάει με ευχάριστες νότες και πολλές ευχάριστες στιγμές, αλλά και στιγμές πάθους! Αν θες να κάνεις κάποιο ταξίδι, ειδικά στο εξωτερικό, είναι πολύ καλή εβδομάδα για αυτό. Οι ερωτικές σου σχέσεις, όχι απλά βελτιώνονται, αλλά απογειώνονται! Εσύ που είσαι μόνιμα σε σχέση, θα καταφέρεις να επικοινωνήσεις τα συναισθήματά σου πολύ εύκολα και να κάνεις λίγο παραπάνω σεξ. Εσύ που δεν είσαι σε σχέση, κράτα το σεξ μόνο! Ως προς τα επαγγελματικά σου έχεις λίγο το μυαλό σου αλλού, δεν σε αδικώ όμως! Το καλοκαίρι ο Τοξότης πάντα απεργεί! Δεν αποκλείεται φυσικά να αρπαχτείς με κάποιον στη δουλειά… πρόσεχε το ύφος σου και την έπαρσή σου. Σε γενικές γραμμές όμως πολύ καλά όλα.

Αιγόκερως
Αγαπημένε μου Αιγόκερε, ξέρεις πολύ καλά πως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός – μην παρασύρεσαι από τα πάθη. Τα συναισθήματά σου είναι πιο έντονα και δεν είσαι τόσο λογικός. Φυσικά αναφέρομαι περισσότερο στα γκομενικά – εκεί τα κάνεις πάντα σκατά! Δεν σου λέω να μην απολαύσεις μία κατάσταση, αλλά μέτρον άριστον… Εσύ που είσαι σε σχέση έχε λίγο το νου σου σε χαζά ψέματα που μπορεί να μάθεις. Τώρα, στα πιο σημαντικά, και φυσικά αναφέρομαι στη δουλειά, ευτυχώς περνάει ο Ερμής στους Διδύμους και βγάζεις συνεννόηση με τους συνεργάτες, συναδέλφους ή ό,τι έχεις! Είσαι φανερά πιο αποδοτικός και έχεις περισσότερη όρεξη. Προσπάθησε όμως να μην αρπάζεσαι. Τα οικονομικά πάνε πολύ καλύτερα και αυτό το βλέπεις και το χαίρεσαι! Δεν αποκλείεται ένα ποσό που περιμένεις πολύ καιρό να το λάβεις αυτή την εβδομάδα!

Υδροχόος
Επιτέλους έχει αρχίσει μια περίοδος εξωστρέφειας και πάρτι! Θα πάρεις πολλές προσκλήσεις για εκδηλώσεις, μαζώξεις ή οποία είναι η φάση σου τελοσπάντων. Προσπάθησε να μη σε απασχολούν προβλήματα τρίτων γιατί επηρεάζουν πολύ τη διάθεσή σου. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του, να το θυμάσαι! Μία είδηση για ένα ταξίδι το οποίο επιβεβαιώνεται σου φτιάχνει πολύ τη διάθεση και πετάς στα σύννεφα! Μία καινούργια συνεργασία είναι πολύ πιθανή και φυσικά δεν αποκλείεται μία νέα σχέση! Εσύ που έχεις ήδη σχέση, είναι ωραία φάση και περίοδος. Ξεπερνιούνται επιτέλους προβλήματα που προκλήθηκαν χωρίς λόγο το προηγούμενο διάστημα. Είσαι φανερά πιο συγκεντρωμένος στα επαγγελματικά, απλά προσπάθησε να μην το παρακάνεις και κάψεις καμιά φλάντζα από την πολλή δουλειά!

Ιχθύες
Κλασικά, ενώ οι υπόλοιποι είμαστε μια χαρά, εσύ βρίσκεις κάτι να τρώγεσαι με τα ρούχα σου! Σε απασχολούν θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητά σου και θέλεις να κάνεις καινούργια πράγματα. Δεν αποκλείεται η έναρξη κάποιας δραστηριότητας ή γυμναστηρίου. Ωστόσο, δεν αποκλείεται απλά να θες να κάνεις σχεσούλα με ένα άτομο το οποίο έχεις γνωρίσει. Εσύ που έχεις σχέση, θέλεις περισσότερο χρόνο με το ταίρι σου και αυτό ίσως αποτελέσει λόγο για καυγάδες. Κάποιες εκκρεμότητες ή πράγματα που έχεις ξεχάσει να κάνεις έρχονται αυτή την εβδομάδα και σου χτυπάνε το κουδούνι! Μη λειτουργείς επιπόλαια και παρορμητικά στα επαγγελματικά σου. Αν η δουλειά σου είναι δημιουργική, τότε σίγουρα θα τα καταφέρεις καλύτερα από τους υπόλοιπους. Σε γενικές γραμμές, αυτή η εβδομάδα έχει καλές προδιαγραφές, αρκεί να μην τρώγεσαι!