Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 01.04.2023

Ωραίες συζητήσεις και καλές γνωριμίες θα έχεις, Τοξότη

Αγγελική Μανουσάκη
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Τα Ζώδια του Σαββάτου 01.04.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Χαλαρός και με διάθεση να διασκεδάσεις σήμερα, Κριέ! Βρίσκεσαι ανάμεσα σε ανθρώπους που νιώθεις ότι σε καταλαβαίνουν και νιώθεις άνετα να μοιραστείς τις σκέψεις σου αλλά και τις αμφιβολίες σου για πράγματα που σε απασχολούν. Η μέρα σήμερα έχει θετικό πρόσημο για σένα!

Ταύρος
Σήμερα από το πρωί θέλεις να λύσεις αυτά τα μικροθέματα (μπορεί να είναι και πολύ σημαντικά) που σε απασχολούν σχετικά με το σπίτι και την οικογένεια. Μοιράζεσαι πράγματα που δεν έλεγες παλιότερα, απλά και μόνο για να μπορέσεις να δεις τι θα αλλάξει, και για να βελτιωθεί η κατάσταση. Είναι μια καλή αρχή!

Δίδυμοι
Η κοινωνικότητά σου επανέρχεται στα φυσιολογικά για την προσωπικότητα σου επίπεδα, Δίδυμε, και βρίσκεσαι με φίλους για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Σήμερα παίζει να γνωρίσεις νέα άτομα με τους οποίους θα βρεις αρκετά κοινά και θα κάνεις ωραίες συζητήσεις. Στο ξανάλεω: υπάρχει φλερτ στην ατμόσφαιρα. Σήμερα θα το πάρεις χαμπάρι, άραγε;

Καρκίνος
Σήμερα θα κάνεις μια ωραία κουβέντα στη δουλειά σου, Καρκίνε, που μπορεί να έχει και την πιθανότητα της εξέλιξης. Θέλει λίγη προσοχή και σκέψη η απάντηση σου. Μην απαντήσεις βιαστικά και παρορμητικά, γιατί η πόρτα που σου ανοίγεται ίσως να μην είναι και τόσο «τίποτα το ιδιαίτερο» όσο πιστεύεις…

Λέων
Όμορφο προβλέπεται το Σάββατο για σένα, Λέοντα! Ο μήνας μπαίνει θετικά, με διάθεση να μιλήσεις με τους άλλους και να μη δώσεις την εντύπωση του «ψώνιου». Θέλεις να έρθεις πιο κοντά με τους δικούς σου ανθρώπους! Έχεις μια διάθεση για φλερτ. Ελεύθερε Λέοντα, βουρ! Δεσμευμένε, θα δώσεις μια ανάσα αλλαγής στη σχέση σου!

Παρθένος
Σήμερα είναι η μέρα η καλή για να βάλεις προτεραιότητες! Αντιλαμβάνεσαι πως στην παρούσα φάση, όντως δυο καρπούζια δε χωράνε από την ίδια μασχάλη! Χαρτί και μολύβι και βάλε σε σειρά τα πράγματα! Μόνο έτσι (και το ξέρεις) θα μπορέσεις να βάλεις σε μια σειρά τις σκέψεις σου και θα πράξεις αναλόγως!

Ζυγός
Μια ωραία μέρα που μπορείς να την περάσεις με συναδέλφους και να συζητήσετε θέματα που αφορούν τη δουλειά, Ζυγέ. Ναι, είναι Σάββατο, αλλά σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία να εξομαλύνετε διάφορα ζητήματα που μπορεί να δημιουργούν αποστάσεις ανάμεσά σας. Και αυτό είναι κάτι που δεν το μπορείς, παραδέξου το!

Σκορπιός
Σήμερα θα έχεις καλά νέα για τη δουλειά σου, Σκορπιέ. Υπάρχει μια νέα ευκαιρία που σου παρουσιάζεται, αλλά εσύ μπορεί να μη τη θεωρήσεις και τόσο αξιόλογη. Πριν την απορρίψεις, εξέτασέ την και δες τι προοπτικές θα σου προσφέρει! Η απερισκεψία δεν είναι χαρακτηριστικό σου γνώρισμα…

Τοξότης
Ωραίες συζητήσεις και καλές γνωριμίες θα έχεις σήμερα, Τοξότη. Ενδιαφέρουσες, από όλες τις απόψεις! Καταλαβαίνεις… Η μέρα έχει και φλερτ, και όμορφες στιγμές, και ουσιαστικές συζητήσεις που μπορεί να σου προσφέρουν λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν!

Αιγόκερως
Αιγόκερε, υποχρεώσεις σήμερα! Και μάλιστα, σχετίζονται με θέματα από την οικογένεια! Χρειάζεται να είσαι ψύχραιμος σε συζητήσεις που θα παίξουν για να δεις πώς θα βγάλεις άκρη και πώς θα μπορέσεις πιθανά θέματα που θα βγουν στην επιφάνεια! Μην κρατήσεις κρυφές τις σκέψεις σου. Μπορεί να αποδειχθούν πολύ βοηθητικές!

Υδροχόος
Υδροχόε, μοιράζεσαι τους προβληματισμούς και τα άγχη σου με τη σχέση σου. Από τη μία χαλαρώνεις, από την άλλη όμως έχεις ακόμα τις αμφιβολίες σου αν γίνεσαι κατανοητός. Να ξέρεις, αν μοιραστείς ξεκάθαρα τι σε απασχολεί, σήμερα θα εισακουστείς! Μην γίνεσαι απόλυτος!

Ιχθύς
Ο καιρός για αυτό που ίσως να σιχαίνεσαι – αλλά και να φοβάσαι – έφτασε, Ιχθύ… Η οργάνωση είναι μονόδρομος! Μόνο έτσι θα μπορέσεις να δεις πώς θα τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου – οικονομικές και μη! Κλάψε λίγο να σου φύγει η πολλή ένταση και στρώσου! Ξέρω δε το θες, αλλά δεν βγαίνει αλλιώς!