Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 29.03.2023

Ζυγέ, πήρες μπρος και σιγά σιγά βάζεις σε εφαρμογή τα πλάνα σου

Αγγελική Μανουσάκη
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Τα Ζώδια της Τετάρτης 29.03.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα σαν να θέλεις να καθίσεις σπίτι σου, Κριέ. Νιώθεις μια ανάγκη να δεις κάποια πράγματα μόνος σου, μακριά από πιθανές επιρροές, για να πάρεις σωστές αποφάσεις. Φυσικά, όλοι ξέρουμε πως αυτή η απομόνωση έχει σκοπό να πάρεις τις αποφάσεις που εσύ θέλεις για να μην στην πουν μετά αυτοί που ρωτάς για συμβουλές…

Ταύρος
Νιώθεις έτοιμος για να μπορέσεις να κάνεις την αρχή στα πλάνα σου! Σήμερα η μέρα είναι ευνοϊκή γιατί υπάρχει μια δομή στο κεφάλι σου για το πώς πρέπει να γίνουν τα πράγματα! Η ιεράρχηση των προτεραιοτήτων είναι πολύ σημαντική και, αν την ακολουθήσεις, θα είναι μια καλή μέρα!

Δίδυμοι
Ανάσα οικονομική, Δίδυμε! Όχι γιατί θα σου χαριστούν τα χρήματα, αλλά γιατί δουλεύεις μεθοδικά και κάνεις καλά κονέ σήμερα! Και, όπως είναι φυσικό, η ψυχολογία σου ανεβαίνει και νιώθεις πιο ανάλαφρα! Σε θέλω προσεκτικό στο πώς θα χειριστείς αυτό το συναίσθημα χαλάρωσης.

Καρκίνος
Λανσάρεις το στιλ του δυνατού και μέχρι ένα βαθμό σού πηγαίνει. Άλλη μια μέρα που είσαι πολύ καλά, Καρκίνε, κι εκμεταλλεύεσαι τη δύναμη του Άρη για να καθοδηγήσεις σωστά το συναίσθημά σου και να κάνεις την Τετάρτη σου εποικοδομητική και δημιουργική – όσο γίνεται! Πρόσεχε μονάχα τις υπερβολές και πώς φαίνεται η συμπεριφορά στους άλλους…

Λέων
Καθώς προετοιμάζεσαι για να προλάβεις καταστάσεις, Λέοντα, σε πιάνει μια εσωστρέφεια και γυρίζεις όλο το κόνσεπτ προς τα σένα. Όχι λόγω εγωκεντρισμού, αλλά επειδή αρχίζεις να πιστεύεις πως ίσως να έχεις μερίδιο ευθύνης για αυτά που υποψιάζεσαι τους άλλους. Αρχίζεις μια ενδοσκόπηση την οποία, σε παρακαλώ, ΜΗΝ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙΣ!

Παρθένος
Κάνεις πίσω σε πράγματα, Παρθένε και δεν ξέρω πώς το διαχειρίζεσαι που πρέπει να υποχωρήσεις. Από τη μία είναι για το καλό σου, από την άλλη όμως νιώθεις πως χάνεις έδαφος και ίσως να μην το δείξεις με καλό τρόπο… Ξανασκέψου όποια κίνηση θέλεις να κάνεις για να μη βγεις ο χαμένος της υπόθεσης…

Ζυγός
Πήρες μπρος και σιγά σιγά βάζεις σε εφαρμογή τα πλάνα σου για να κάνεις το επόμενο βήμα στη δουλειά-καριέρα, και ξαφνικά… δίλημμα! Τι πιο ζυγίσιο πράγμα… «Πώς να το κάνω για να βγει καλύτερα;», «πώς να κινηθώ για να μην υπάρξει πρόβλημα;» και άλλα τέτοια κλισέ… Αφού το ξεκίνησες, συνέχισέ το χωρίς να δημιουργείς ο ίδιος εμπόδια!

Σκορπιός
Άλλη μια μέρα που θα είναι καλή για σένα, Σκορπιέ! Τα πλάνα σου φαίνεται να πηγαίνουν καλά, οπότε συνεχίζεις την πορεία σου με επιτυχία! Η οργάνωση είναι αυτή που χρειάζεται να διατηρηθεί για να δεις αποτελέσματα! Η αντοχή σου είναι γνωστή, όπως και η επιμονή σου, οπότε δεν σε φοβάμαι!

Τοξότης
Χαλαρώνεις, Τοξότη, από τα οικονομικά θέματα – προς το παρόν τουλάχιστον. Και αυτό σε βοηθά να συνέλθεις και να βρεις λίγη από την αισιοδοξία σου ξανά. Ευνοϊκή λοιπόν η μέρα και για φλερτ αν είσαι ελεύθερος, ή για να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου, τώρα που νιώθεις πιο ήρεμος.

Αιγόκερως
Αιγόκερε, η σχέση σου (αν έχεις) και οι συνεργασίες σου (που σίγουρα έχεις) παίρνουν τα πάνω τους και νιώθεις καλά με αυτό. Βλέπεις τα πράγματα να στρώνουν και νιώθεις καλά με τον εαυτό σου! Πρόσεξε μονάχα το πώς αντιμετωπίζεις ανθρώπους και κυρίως τους συνεργάτες σου γιατί θα χάσεις από αυτό…

Υδροχόος
Πολλές οι δραστηριότητες και η καθημερινότητα φαίνεται να έχει βαρύ πρόγραμμα… Θέλεις να κρατήσεις το κεφάλι σου απασχολημένο για κάποιο λόγο! Όμως να ξέρεις πως αυτό που σε απασχολεί θα σκάσει μύτη λίαν συντόμως… Σήμερα είναι μια ωραία μέρα να καταγράψεις τις ιδέες σου σε ένα χαρτί!

Ιχθύες
Το φλερτ ίσως να είναι το κομμάτι στο οποίο διοχετεύεις τη φαντασία σου τελικά, Ιχθύ. Έχεις μια ωραία διάθεση για παιχνίδι και αυτό το δείχνεις στα άτομα που ανταποκρίνονται στο κάλεσμά σου. Αυτό το κάνεις για να φύγεις από το εσωτερικό κλείσιμο που νιώθεις – εμένα δεν με ξεγελάς, να το ξέρεις.