Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 24.03.2023

Τρως τις φλασιές σου, Αιγόκερε, και θέλεις, μετά από τα τόσα ζόρια που σου δημιούργησε η υπερανάλυση των προηγούμενων ημερών, να το ρίξεις έξω και να ξεδώσεις!

Αγγελική Μανουσάκη
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 24.03.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κινητοποιείσαι ακόμα περισσότερο και λόγος σήμερα είναι το χρήμα. Το χρειάζεσαι, το θέλεις και δεν σε απασχολεί το να το κυνηγήσεις. Κι αυτό, γιατί καταλαβαίνεις ένα κλίμα γύρω σου κάπως ασταθές (έστω και για πρώτη φορά μπορώ να πω πως νιώθεις) και η ασφάλειά σου κλονίζεται σε έναν βαθμό!

Ταύρος
Τέλος τα ψέματα! Ήρθε η ώρα να αναλάβεις δράση, και το ξέρεις κι εσύ ο ίδιος, Ταύρε! Μπορεί να σε βγάλει από τη ρουτίνα σου και να σε κάνει να αλλάξεις κάποια πράγματα γύρω σου, όμως δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς! Ήρθε η ώρα να κάνεις πράξη αυτά που σκεφτόσουν αυτές τις μέρες! Επίσης, καλό θα είναι να μη γίνεις υπερβολικός σε αυτά που ζητάς από τη σχέση σου!

Δίδυμοι
Σήμερα, Δίδυμε, είναι μια καλή μέρα για να δεις πώς θα προχωρήσεις θέματα χρημάτων μέσα από τη δουλειά σου. Το κυνήγι των ευκαιριών, εδώ και μήνες είναι το Νο 1 στη λίστα σου, και σήμερα θα έχεις μια καλή ευκαιρία να δεις τα πράγματα να κάνουν τα πρώτα τους βήματα για να πραγματωθούν! Εκεί στο παρασκήνιο, υπάρχει κάτι ερωτικό! Ένα φλερτ, ένα παιχνίδι, κάτι! Σε αναζωογονεί!

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε, σα να βλέπεις λίγο περισσότερο το τι γίνεται γύρω σου και σα να θέλεις να εμπλακείς σε ομάδες… Σε πιάνει το συνεργατικό σου, το υποστηρικτικό σου, το φιλανθρωπικό σου! Καλά όμως, μην τρελαίνεσαι… Μόνο στους δικούς σου ανθρώπους θα το δείξεις, το ξέρουμε!

Λέων
Παρασκευή σήμερα, Λέοντα, και κάπως νιώθεις πως η καριέρα σου θέλει ένα μπουστάρισμα για να πάει ένα βήμα παρακάτω. Projects, ιδέες και θέματα δουλειάς είναι πρώτα στη λίστα σου για σήμερα και παίζει να τραβήξει όλη σου την ενέργεια. Πάρε μια ανάσα και οργανώσου σωστά!

Παρθένος
Μου αρέσει που βλέπεις πως μέχρι πρότινος, η φιλοσοφία και ο τρόπος που αντιμετωπίζεις τη ζωή αρχίζει να σε απασχολεί και θέλεις να αλλάξεις ματιά… Καλό! Μανίκι, αλλά Παρθένε, αν κάνεις την αρχή θα το καταφέρεις! Και σήμερα είναι μια ιδανική μέρα για να δεις τι μπορείς να κάνεις για να γίνει η καθημερινότητά σου πρακτική (επί της ουσίας, κι όχι με βάση το μυαλό σου…)

Ζυγός
Σα να σε έπιασε μια ανασφάλεια, ένα άγχος και μια ταραχή με το τι γίνεται γύρω σου. Όμως είναι από τις γνωστές σου υπερβολές… έμεινες για λίγο μόνος σου και αποσυντονίστηκες! Δεν είναι κάτι, πάρε ένα τηλέφωνο κάποια από τις καβάντζες που έχεις και θα ηρεμήσεις… Επίσης, έχε λίγο στο νου σου το οικονομικό! Θέλει λίγο προσοχή…

Σκορπιός
Μέρα που θα θελήσεις να δεις νέες συνεργασίες. Σκέφτεσαι τι μπορεί να γίνει αν ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο σε αυτό το κομμάτι. Εξετάζεις τις υπάρχουσες αλλά και πιθανές νέες, που μπορεί να σου φανούν χρήσιμες. Πέραν του επαγγελματικού, θαρρώ σήμερα χρειάζεται να αφιερώσεις λίγη ώρα και για το αμόρε. Να αλαφρύνει λίγο το κλίμα εκεί…

Τοξότης
Καθημερινότητα, δουλειά, ρουτίνα! Σήμερα είναι η μέρα τους. Όμως! Στη δουλειά επικρατεί ένα κλίμα καλό, θετικό και χαμηλών τόνων που σε κάνει να αναρωτιέσαι για λίγο αν όλα είναι καλά. Ναι, είναι καλά! Απόλαυσε την Παρασκευή όπως έρχεται και μην μπαίνεις σε δεύτερες σκέψεις… Δεν σου ταιριάζουν και ταράζουν την αισιοδοξία σου!

Αιγόκερως
Τρως τις φλασιές σου, Αιγόκερε, και θέλεις, μετά από τα τόσα ζόρια που σου δημιούργησε η υπερανάλυση των προηγούμενων ημερών, να το ρίξεις έξω και να ξεδώσεις! Σήμερα η μέρα μπορεί να δώσει μια ωραία γνωριμία… Οπότε καλό θα είναι να έχεις και τις κεραίες σου ανοιχτές!

Υδροχόος
Υδροχόε, σήμερα θέλεις λίγο παραπάνω να τελειώσει η μέρα πιο γρήγορα, να γυρίσεις σπίτι σου και να χαλαρώσεις. Να βρεθείς με άτομα που σε κάνουν να νιώσεις πως είσαι σπίτι σου! Το καλό είναι πως δεν θα αργήσει να συμβεί. Το κακό είναι πως ίσως να νιώσεις την υπομονή σου (;;;) να δοκιμάζεται… Ψύχραιμα!

Ιχθύες
Ιχθύ; Αποφάσισες να συνέλθεις και να επικοινωνήσεις μαζί μας; Να βγεις λίγο από τη φούσκα σου και να δεις τι γίνεται γύρω σου; Αυτές τις μέρες (αρχής γενομένης από σήμερα) θα είσαι σε αυτό το mood – το πιο προσγειωμένο, και αρκετά καταπιεστικό για τη mentalité σου…