Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 22.03.2023

Ταύρε, σου μπήκε στο μυαλό να αρχίσεις να τσεκάρεις ποιος μπορεί να συνεχίσει δίπλα σου και τι είναι αυτό που μπορεί να εξελιχθεί

Αγγελική Μανουσάκη
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 22.03.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα, Κριέ, νιώθεις έτοιμος να βάλεις καινούργιους στόχους και να μπεις σε μια τροχιά αλλαγής. Αποφασισμένος να βάλεις σε εφαρμογή σκέψεις, πλάνα και ιδέες για να ξανανιώσεις αυτή την αδρεναλίνη της δημιουργίας! Πρόσεξε μονάχα την ταχύτητα των αποφάσεων. Αυτή η δύναμη που νιώθεις, σε οδηγεί σε υπερβολές…

Ταύρος
Εσύ Ταύρε, παρά το γεγονός ότι νιώθεις όμορφα αυτήν την περίοδο, σου μπήκε στο μυαλό να αρχίσεις να τσεκάρεις ποιος μπορεί να συνεχίσει δίπλα σου και τι είναι αυτό που μπορεί να εξελιχθεί. Meaning, αποφασίζεις να δεις τι μπορεί να έρθει μαζί σου στο παρακάτω και τι αποτελεί βαρίδιο στα πόδια σου! Κάποια πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται, οπότε σκέψου καλά πριν πράξεις…

Δίδυμοι
Η ενεργητικότητά σου είναι σε υψηλά επίπεδα αυτές τις μέρες και θέλεις να εμπλακείς με ομάδες, Δίδυμε. Γιατί έτσι θεωρείς πως θα βρεις νέα ενδιαφέροντα και θα γνωρίσεις και νέο κόσμο! Εγώ θα σου πω πως έτσι θα βγεις από την ανία σου και θα βρεις καινούργια πράγματα να ασχοληθείς, γιατί κάνει μπαμ πως βαριέσαι!

Καρκίνος
Αυτό που θέλεις να κάνεις κάτι διαφορετικό, αλλά σε πιάνει και μια μανία να το κάνεις γρήγορα δεν το καταλαβαίνω… Εσένα, Καρκίνε, που μάλιστα έχεις την αίσθηση ότι έπρεπε να το κάνεις χτες και μάλιστα στη δουλειά! Κράτα χαμηλά τη μπάλα και μη γίνεσαι Κριός, γιατί δεν θα σου βγει…

Λέων
Σήμερα, Λέοντα, το πράγμα έχει ως εξής: σήμερα σε πιάνει ένα ενδιαφέρον να δεις πώς θα μπορέσεις να επεκτείνεις τις γνώσεις σου! Τι σου λέω τώρα ε; Κι όμως… Ψάχνεσαι σε σεμινάρια και προγράμματα επιμόρφωσης! Επίσης, νιώθεις χαλαρός και αρκετά δημιουργικός (εξ ου και το κομμάτι των σεμιναρίων)…

Παρθένος
Χρήμα και ασφάλεια! Παρθένε, συνειδητοποιείς σήμερα το πόσο σημαντικό είναι το χρήμα για να νιώσεις ασφαλής και ισορροπημένος! Κάνεις κινήσεις για να σταθεροποιήσεις το οικονομικό σου και παίρνεις αποφάσεις σχετικά με το τι πρέπει να κόψεις από έξοδα! Σε βλέπω να τη βγάζεις με ψωμί με την υπερβολή που θα το κάνεις… Δες λογικά και μην φτάνεις στα άκρα!

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ, αποφασίζεις να κάνεις μια νέα αρχή σε θέματα σχέσεων, συνεργασιών αλλά και φιλιών. Νιώθεις έτοιμος να κάνεις ένα ξεσκαρτάρισμα και να αφήσεις πίσω σου ανθρώπους που στέκονται εμπόδιο στα πλάνα σου. Πρόσεξε μόνο με τη φόρα που έχεις, μην αφήσεις πίσω σου ανθρώπους που είναι σημαντικοί για εσένα!

Σκορπιός
Συνήθειες, περίεργα πράγματα στην καθημερινότητα και ρουτίνα που κάπως σου ξινίζει, Σκορπιέ. Το θέμα σου σήμερα είναι αυτό και αποφασίζεις να βάλεις σε ισχύ πλάνο που θα κάνεις την καθημερινότητά σου αγνώριστη! Η αλήθεια είναι πως αντιλαμβάνεσαι την υπερβολή που σε πιάνει, αλλά δεν τη λαμβάνεις και πολύ υπόψη σου… Πάτα φρένο!

Τοξότης
Τι οργανώνεις; Κάνεις πλάνα για ταξίδι, παραδέξου το… Κι επειδή δεν έκατσε τόσο καιρό κάτι καλό (από τα δικά σου, τα μακρινά), τώρα σε πιάνει μια υπερβολή να πας μακριά! Αλλά και ταξίδι να μην πας, θέλεις να αποκτήσεις μια πρωτόγνωρη εμπειρία που θα δώσει στην αδρεναλίνη άλλο νόημα!

Αιγόκερως
Θέλεις να κάνεις αλλαγές και να δεις από την αρχή θέματα σπιτιού, Αιγόκερε. Κάτι δεν σου κάθεται τόσο καλά (εγώ θεωρώ πως είναι απλά τα νεύρα σου) και θέλεις κάπου να ξεσπάσεις. Σήμερα παίρνεις λοιπόν αυτή την απόφαση - να αλλάξεις διακόσμηση ή να ασχοληθείς πιο επισταμένα με το σπίτι. Πρόσεχε σε υπερβολές που θα κάνεις, γιατί θα τις κάνεις παρορμητικά - όπως μια ζωή!

Υδροχόος
Υδροχόε, σήμερα σκέφτεσαι πώς να βελτιώσεις τον τρόπο επικοινωνίας σου. Πώς μιλάς γύρω σου; Πώς εκφράζεις αυτά που νιώθεις και (όταν το κάνεις) γίνεσαι αντιληπτός; Η Τετάρτη λοιπόν είναι μια μέρα που θα δεις τι χρειάζεται να αλλάξεις για να έρθεις λίγο πιο κοντά με τους γύρω σου (κι ας μη το θες)!

Ιχθύες
Όσο κι αν είσαι στον κόσμο σου (κλισέ μα πέρα για πέρα αληθινό Ιχθύ), το χρήμα, το κυνήγι του αλλά και το άγχος που σου δημιουργεί, είναι στο μυαλό σου. Κινητοποιείσαι λοιπόν! Αποφασίζεις να ξεκουνηθείς και δεις τι πρέπει να κάνεις για να δεις περισσότερο χρήμα στο πορτοφόλι σου! Φαίνεσαι αποφασισμένος!