Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 20 - 26 Μαρτίου 2023

Κριέ, άσε τώρα τον ήλιο και τον Ερμή, εδώ μιλάμε για μια βδομάδα τίγκα στις ευκαιρίες

Αγγελική Μανουσάκη
ΤΕΥΧΟΣ 864
7’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 20 - 26 Μαρτίου 2023

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Επιτέλους σταματάει η κατήφεια. Και περνάμε σε μια περίοδο δυναμισμού και αυτοπεποίθησης. Αυτό προκύπτει και από τον Ερμή αλλά και από τον ήλιο που σαφώς θα βρίσκονται στο ζώδιό σου. Άσε τώρα τον ήλιο και τον Ερμή, εδώ μιλάμε για μια βδομάδα τίγκα στις ευκαιρίες αλλά και στην επαγγελματική καταξίωση και σε γκομενική λάμψη. Προσοχή μόνο στον τρόπο που λες ότι λες. Προσοχή μόνο στον τρόπο που λες ό,τι λες. Γιατί η πολλή αυτοπεποίθηση ξέρουμε τι κάνει σε εσένα, Κριέ. Στα προσωπικά σου θα δεις αλλαγές που θα είναι για καλό. Προσπάθησε να αξιολογήσεις καλύτερα τις επιλογές σου.

Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου δεν υπάρχει αμφιβολία πως είσαι σε μία πολύ καλή φάση και καλύτερη διάθεση. Νιώθεις επιτέλους ότι μπαίνουν όλα σε μία σειρά. Η ανάγκη σου για σταθεροποίηση και μονιμότητα είτε αυτό έχει να κάνει με τη δουλειά είτε αυτό έχει να κάνει με σχέσεις σε κάνει απαιτητικό και ίσως λίγο αντιπαθή. Μην μπαίνεις στο τριπάκι διαταγής γιατί κανείς ποτέ δεν κατάφερε κάτι με αυτό τον τρόπο. Κάποια νέα πρόταση θα σου γίνει, την οποία δέξου την μετά από πολλή σκέψη. Τα οικονομικά μπαίνουν στη σειρά. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να χαλάς αλόγιστα. Δίνε χρόνο στις καταστάσεις και στα άτομα που έχεις γύρω σου για να μπορείς να κάνεις σωστά την αξιολόγησή σου.

Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Νέοι κύκλοι ανοίγουν και πιο παλιοί κλείνουν. Και ρόδα είναι και γυρίζει. Και τέλος με τις παροιμίες, θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές και νέες προσθήκες, άτομα που θα γνωρίσεις αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να σου είναι πολύ χρήσιμα στο μέλλον. Θα υπάρξουν κάποιες συνειδητοποιήσεις για σχέσεις ή για τα φλερτ που έχεις ως τώρα τα οποία θα σε κάνουν να έχεις δεύτερες σκέψεις. Αναθεωρείς λίγο τις ανάγκες σου και αυτό ίσως να μην αρέσει στα πρόσωπα που έχεις στο περιβάλλον σου - αυτό συμπεριλαμβάνει και το άτομο με το οποίο νταλαβερίζεσαι ή τη σχέση σου. Δεν είναι καιρός να σέβεσαι και λίγο τον εαυτό σου και τις δικές σου ανάγκες πέραν των άλλων; Οικονομικά σπαταλάς χρήματα για άλλους και είναι καιρός για αποταμίευση.

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Αυτή την εβδομάδα καταλαβαίνεις πως η αδράνεια λαμβάνει τέλος και η δράση είναι αυτή που αντικαθιστά τη βαρεμάρα που είχες τόσο καιρό. Παίρνεις τη ζωή στα χέρια σου, κάνεις πράγματα, λες πράγματα, εντάξει, μερικά από αυτά είναι και λίγο βλακείες αλλά Καρκίνος είσαι, σε συγχωρούμε. Ίσως γίνει κάποια συζήτηση για κάποιο ταξίδι, εκδρομούλα,  επαγγελματικό, κάτι τώρα. Αν σου γίνουν προτάσεις αυτή την εβδομάδα καλό θα ήταν να της δεχτείς γιατί θα σε πάνε σε άλλο level. Όσο αφορά στο γκομενικό κομμάτι, μην υποτιμάς το άτομο που έχεις δίπλα σου ή το άτομο που έχεις επιλέξει να καυλαντάς. Γιατί μία μεγάλη έκπληξη έρχεται αυτή την εβδομάδα. Για εσένα που δεν έχεις κάτι αυτή την περίοδο, ετοιμάσου να λάμψεις. Οικονομικά μπαίνεις σε ένα mood αποταμίευσης και ίσως χαρακτηριστεί σαν τσιγκούνης. Είσαι κιόλας αλλά λέμε για να λέμε…

Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Tι τραβάς κι εσύ ρε, Λέοντα, αυτήν την περίοδο; Δεν επαναπαύεσαι όμως, είσαι σε εγρήγορση. Και ότι δεν σου αρέσει απλά το αλλάζεις και ξεκινάς από την αρχή. Γιατί αν κάτι ξέρεις να κάνεις είναι να ξεκινάς από την αρχή, να μηδενίζεις και να ξαναρχίζεις. Κάποια σχέδιά σου βέβαια σε όλους τους τομείς είναι παρορμητικά και ίσως σε φέρουν σε λογομαχίες με τους γύρω σου. Μην κάνεις επαναλαμβανόμενα λάθη. Δηλαδή αν κάτι το έχεις δοκιμάσει και έχει καταλήξει σε κακή έκβαση καλό είναι να μην το ξανακάνεις. Ο παρορμητισμός δεν έχει δουλειά σε σένα, αυτό άστο για τους Κριούς, χαχά. Προσοχή στην έπαρση και στην αυτοπεποίθηση που παρουσιάζεις στα πράγματα. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα έρθει πίσω και θα σου ζητήσει μια δεύτερη ευκαιρία. Σωστή αξιολόγηση μόνο, αυτό θα πω. Οικονομικά σιγά-σιγά γίνονται βήματα, δεν είσαι ευχαριστημένος όμως.

Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Ήρθε η ώρα να ασχοληθείς με το οικονομικό κομμάτι κυρίως αλλά και με το επαγγελματικό. Ρισκάρεις πολλά τις προηγούμενες περιόδους και τώρα είναι η ώρα που θα γίνει ο απολογισμός. Έκανες καλά; Θα φανεί αυτή την εβδομάδα. Σε κάθε περίπτωση το πρόγραμμα είναι πολύ βασικό για σένα και αυτή την εβδομάδα η διαδικασία του προγράμματος είναι πολύ σημαντική για σένα. Κάτι καινούργιο θα εμφανιστεί στη ζωή σου και θα σου ταράξει τα νερά … Μπορεί να είναι και ο έρωτας! Αν θέλεις να κάνεις κάποια επανασύνδεση με κάποιο άτομο είναι καλή περίοδος παρόλα αυτά δεν θα κρατήσει για πολύ. Κλείσε κύκλους για να ανοίξουν καινούργιοι. Στα επαγγελματικά έχεις πάρει φωτιά αλλά δεν καίγεσαι. Κοινώς θα υπάρξουνε πολύ αξιόλογες ευκαιρίες.

Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Η εβδομάδα αυτή υπόσχεται πολύ καλή διάθεση και νέες ευκαιρίες. Θυμάσαι που σου ‘λεγα για τις αλλαγές; Αυτή την εβδομάδα τις αποδέχεσαι και πορεύεσαι με αυτές, χρειάζεσαι λίγο χρόνο μόνο να προσαρμοστείς. Τέρμα η γκρίνια, τέρμα και τα νεύρα. Το σεξ δεν λείπει από αυτή την εβδομάδα καθώς το έχεις ανάγκη σαν τρόπο να ξεσπάσεις. Αν θέλεις να τα βρεις με κάποιον πρώην είναι καλή εβδομάδα καθώς και για να προχωρήσεις παρακάτω, να γνωρίσεις κάποιον καινούργιο έρωτα. Κάποια χρέη τακτοποιούνται είτε χρωστάς είτε σου χρωστάνε. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να αξιοποιήσεις αυτή την εβδομάδα και να διακρίνεις ευκαιρίες μέσα στις ημέρες που θα προκύψουν.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Αυτή η εβδομάδα για σένα, Σκόρπιε, θα περάσει σαν νερό. Θα έχεις πολύ ενέργεια και πολύ ενεργητικότητα, θα κάνεις πολλά πράγματα, θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις. Παρόλα αυτά θα αναγνωριστούν οι κόποι σου και τα ταλέντα σου και γιατί όχι μπορεί και να ανταμειφθείς κιόλας με το παραπάνω. Στα ερωτικά ανανεώνεις τη λίστα επαφών σου αλλά αν είσαι σε σχέση ανανεώνεις την επικοινωνία σου μέσω κάποιων προτάσεων για κάτι παραπάνω. Αυτό μεταφράζεται είτε σε χρόνο είτε σε ταξίδι για κάπου. Στα οικονομικά είσαι πιο άνετος και αυτό βγαίνει και στο mood σου. Προσπάθησε να μη βιάζεσαι με τους ανθρώπους που έχεις γύρω σου κι αν απογοητεύεσαι με κάτι να μην το λες κατευθείαν και να δίνεις λίγο χρόνο στις καταστάσεις. Αν γνωρίσεις κάποιον αξιόλογο άνθρωπο μην του πεις κατευθείαν ότι θέλεις σχέση, χαχά.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Αυτή την εβδομάδα απορρέει από παντού ενέργεια και πάθος σε ό,τι κάνεις. Θα έχεις σίγουρα θετικά νέα για κάτι που περιμένεις. Αυτό μπορεί να μεταφράζεται σε μήνυμα ερωτικό ή σε μήνυμα για δουλειά ή για ταξίδι. Αν παραμείνεις συνεπής, όχι πως ποτέ ήσουν αλλά λέμε τώρα, θα έχεις και περισσότερες δυνατότητες για υλοποίηση των στόχων σου. Ερωτική ανανέωση μέσα από το κοινωνικό περιβάλλον – φίλοι φίλων, κάτι τέτοιο μου μυρίζει. Μη διστάσεις να αφεθείς και να ανοιχτείς. Οικονομικά δεν είναι ακόμα όλα καλά αλλά είναι πολύ θετική η έκβαση.

Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Οι νέες ιδέες και η δημιουργικότητα είναι σίγουρα οι λέξεις που χαρακτηρίζουν την εβδομάδα αυτή. Σταματάς να είσαι μίζερος και γρουσούζης, έχεις θετική σκέψη, πώς κι έτσι; Οι συνεργάτες σου σε εκτιμούν περισσότερο αλλά και τους εκτιμάς περισσότερο. Μαζί βρίσκετε καινούργιες ιδέες και τάσεις για τα επαγγελματικά σου. Η βοήθεια που θα δεχτείς αυτή την εβδομάδα θα είναι καταλυτική για τον υπόλοιπο χρόνο. Στα ερωτικά τίποτα το καινούργιο, έχεις φάει προσφάτως μία απογοήτευση η οποία δεν σε αφήνει να προχωρήσεις κι εσύ που είσαι σε σχέση σίγουρα ανανεώνεσαι μαζί με το ταίρι σου. Οικονομικά θα υπάρξουν θετικά νέα, προσπάθησε μόνο να μη ζητάς περισσότερα από αυτά που σου δίνουν.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)
Τα απόνερα του Κρόνου ήταν πολλά την προηγούμενη εβδομάδα. Είσαι διστακτικός και το καταλαβαίνω αλλά πρέπει να εντοπίζεις τα θετικά και να εστιάζεις μόνο σε αυτά από ό,τι έγινε τις προηγούμενες μέρες και να είσαι δεκτικός στα θετικά νέα που θα λάβεις αυτή την εβδομάδα. Προσπάθησε να μιλάς και να λες ότι σκέφτεσαι γιατί είναι το μόνο που θα σε βοηθήσει. Δηλαδή η επικοινωνία θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο αυτή την εβδομάδα. Προσπάθησε να μη μηδενίζεις τα πάντα γύρω σου και να αξιοποιεί τις ευκαιρίες όπως έρχονται. Μην κάνεις τα λάθη του παρελθόντος, κοινώς μη γυρίσεις σε κάποιον πρώην. Αν είσαι σε σχέση μετρίασε λίγο την γκρίνια. Οικονομικά όλα μπαίνουν σε μία καινούργια era.

Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)
Η εβδομάδα για σένα, Ιχθύ μου, έχει τίτλο «Εκκρεμότητες». Το ξέρω ότι δεν είναι ένας ενθαρρυντικός τίτλος όμως σε κάθε περίπτωση η εβδομάδα αυτή είναι βοηθητική για τις επόμενες εβδομάδες που έρχονται. Τακτοποιείς εκκρεμότητες και αντιλαμβάνεσαι τις ανάγκες σου, εστιάζεις περισσότερο στο τι θες εσύ και όχι στο τι θέλουν οι άλλοι. Να δέχεσαι τις συμβουλές που σου δίνουν οι άλλοι καθώς αυτό που χρειάζεσαι είναι σίγουρα ένα άτομο να μπορεί να σε καθοδηγεί. Σταματάς να είσαι καχύποπτος με τα άτομα που έχεις γύρω σου, κυρίως γιατί έχεις κάνει καλό ξεσκαρτάρισμα. Είσαι πιο πρόθυμος να δώσεις ευκαιρίες στα ερωτικά πρόσωπα που συναναστρέφεσαι αυτό όμως δεν παύει να σημαίνει ότι είσαι ακόμα καχύποπτος. Λογικό το βρίσκω με όλα αυτά που σου έχουν συμβεί. Οικονομικά εστιάζεις πάρα πολύ στο να βρεις λύσεις για να κλείσεις τρύπες και υπάρχουν πολλές πιθανότητες να τα καταφέρεις.