Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 09.03.2023

Ιχθύ, δες λίγο τι συμβαίνει μέσα σου. Κι επειδή θα χαθείς, κράτα σημειώσεις...

Αγγελική Μανουσάκη
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 09.03.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη.

Κριός
Κριέ μου, σήμερα οι συνεργασίες σου είναι το κέντρο του ενδιαφέροντός σου! Τα οικονομικά σαν να βρίσκουν μια ισορροπία, αλλά σε θέλω προσεκτικό για λίγο ακόμα. Φλερτάρεις ασύστολα, κι αν είσαι δεσμευμένος δε θα σου βγει σε καλό. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, δώσε πόνο!

Ταύρος
Σήμερα είναι ωραία μέρα για να βάλεις σε μια τάξη τα θέματα της δουλειάς. Οργάνωσε την καθημερινότητά σου και ασχολήσου με το pet σου. Θα σου δώσει ένα boost ψυχολογικά! Οικονομικά έχε το νου σου, γιατί θα σου ζητήσουν φίλοι δανεικά! Αισθηματικά είσαι μια από τα ίδια, και ο δεσμευμένος και ο αδέσμευτος!

Δίδυμοι
Διακρίνω μια ένταση και σήμερα. Μην πιέζεσαι πολύ και μην έχεις απαιτήσεις από τους άλλους. Στρέψε την ενέργειά σου στην καλλιτεχνική δημιουργία. Σε βρίσκω πολύ δυνατό στο φλερτ αυτό το διάστημα και σε αναζωογονεί αυτό. Συνέχισέ το, αν είσαι ελεύθερος. Εσύ, δεσμευμένε Δίδυμε, είναι μια καλή φάση να δώσεις νέα πνοή στη σχέση σου.

Καρκίνος
Το σπίτι σήμερα είναι το κέντρο σου. Θα κάνεις γενική; Θα αλλάξεις διακόσμηση; Δεν ξέρω… Πάντως θα θελήσεις κάτι να αλλάξεις στον χώρο σου. Επίσης, είναι ωραία μέρα για να την περάσεις με την οικογένεια. Θα πάρεις τη δύναμη που χρειάζεσαι. Σε θέλω προσεκτικό με τη σχέση σου, δεσμευμένε μου, Καρκίνε. Μην την παραμελείς! Εσύ, αδέσμευτε, πρόσεχε πού δίνεις την προσοχή σου!

Λέων
Σήμερα θέλεις να επικοινωνήσεις. Να βγεις για λίγο από το καβούκι σου και να χαλαρώσεις από την πίεση των οικονομικών. Είναι ωραία μέρα να βρεθείς με φίλους και να ξεχαστείς για λίγο. Πρόσεχε τα έξοδα. Το φλερτ είναι στα φόρτε του σήμερα! Ποιος τη χάρη σου!

Παρθένος
Τα οικονομικά σου, και κυρίως τα έσοδα είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν σήμερα, Παρθένε. Καλά, μόνιμα είναι στο μυαλό σου, αλλά σήμερα, ένα τσικ παραπάνω. Καλή μέρα να τα οργανώσεις και να τα ξεκαθαρίσεις. Δεσμευμένε Παρθένε, ο καβγάς δεν είναι ο σωστός τρόπος να τραβήξεις την προσοχή του αμόρε. Εσύ αδέσμευτε, έχεις μια δίψα για «κυνήγι»… Όρμα και μην το λυπηθείς!

Ζυγός
Σήμερα θέλεις να ασχοληθείς με τον εαυτό σου. Δώστου λίγη αγάπη! Μη σε νοιάζει έστω για σήμερα το τι θα πουν οι άλλοι (LOL)!!! Ευκαιρία να δεις τι δε σου αρέσει και να το αλλάξεις για να βελτιώσεις τις συνεργασίες σου. Το ίδιο ισχύει και για σένα που είσαι σε σχέση! Εσύ ο ελεύθερος Ζυγός κάνε ένα spa day σήμερα!

Σκορπιός
Μυστικά, σκέψεις και το πώς θα μπορούσες να χειριστείς διαφορετικά καταστάσεις σε πνίγουν. Θα μου πεις πότε δε συμβαίνει αυτό… Σήμερα είναι πιο έντονο. Η εργασιοθεραπεία είναι μια καλή λύση. Το κλίμα στη δουλειά φαίνεται να είναι καλό αυτές τις μέρες, άρα θα είναι κι ένα καλό καταφύγιο από τις εμμονές σου! Τα οικονομικά είναι σταθερά και το φλερτ κάπως μακριά από το μυαλό σου!

Τοξότης
Τοξότη, σήμερα εσύ είσαι μια χαρά. Σα να μη συνέβη τίποτα! Αισιόδοξος και κοινωνικός. Ωραία μέρα για να κάνεις κάτι δημιουργικό. Το γυμναστήριο είναι μια ωραία λύση. Τα οικονομικά σου δεν είναι και στην καλύτερη φάση, δε μου πτοείσαι όμως και αυτό μου αρέσει.

Αιγόκερως
Εφόσον δεν θέλησες να οργανώσεις το ταξιδάκι στο εξωτερικό, ασχολήσου με τη δουλειά σου και την καριέρα! Λες και εμένα περίμενες να στο πω, αλλά σήμερα είναι μια καλή μέρα για να δεις στόχους και πώς να τους δουλέψεις! Τα έξοδα είναι ίσως αυξημένα σήμερα. Αλλά δε σε φοβάμαι, έχεις καβάντζα (στανταράκι)!

Υδροχόος
Μια τάση φυγής σήμερα. Ένα «δε θέλω να πάω για δουλειά», ένα «θέλω να πάω κάπου να χαλαρώσω και να μην έχω επαφή με άνθρωπο»… Έλα και θα περάσει. Σήμερα θέλει μια υπομονή και το πράγμα θα αρχίζει να δείχνει φως. Μη σε ανησυχεί το οικονομικό. Θα στρώσει. Τώρα, το κομμάτι σχέση… Δεσμευμένε, δώσε λίγο βάση σε μικροσημάδια. Εσύ, ελεύθερε Υδροχόε, δέχεσαι ένα φλερτ... όχι και τόσο του γούστου σου…

Ιχθύς
Σήμερα ο ψυχισμός σου είναι περίεργος και θέλεις να κάνεις έναν χαμό γύρω σου. Κάτι σα να σε ενοχλεί αλλά δεν μπορείς να το εκφράσεις καθαρά. Δες λίγο τι συμβαίνει μέσα σου. Κι επειδή θα χαθείς, κράτα σημειώσεις. Και μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις, γιατί μετά δε θα υπάρχει γυρισμός…