Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 08.03.2023

Λέοντα, παίρνεις τη δύναμη που σου ανήκει πίσω επιτέλους και είσαι πιο αποφασισμένος για τον τρόπο που θα ακολουθήσεις για να λύσεις τα προβλήματά σου

Αγγελική Μανουσάκη
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 08.03.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη.

Κριός
Σήμερα πρέπει να είσαι σοβαρός. Να δίνεις περισσότερη σημασία στις λεπτομέρειες, για να μπορέσεις να είσαι πιο αποδοτικός. Η μέρα θα κρύβει εντάσεις στον κύκλο σου. Πρέπει κάποια πράγματα να μπουν στη θέση τους και δεν ξέρεις από πού να το πιάσεις. Οικονομικά είσαι στα καλά σου, δόξα τω θεώ. Επαγγελματικά χαμένος μέσα στο χάος. Ερωτικά θα δεις ανταπόκριση από το άτομο που θες και μόλις τη δεις απλά θα ξενερώσεις, κλασικά…

Ταύρος
Ιδανική μέρα για να βγεις να διασκεδάσεις και να κοινωνικοποιηθείς. Έχεις έντονη δημιουργικότητα και πάρα πολύ καλή διάθεση. Βέβαια δεν θα σε χάλαγε κάποια ανανέωση ή στο σπίτι ή στην εμφάνισή σου. Ερωτικά είσαι φουλ αυτό τον καιρό. Τώρα αν θα προκύψει και κάτι καινούργιο είναι πολύ πιθανό σήμερα. Αν είσαι σε σχέση ξέρεις να παίζεις το παιχνίδι του έρωτα καλύτερα και από τον Δον Ζουάν. Οικονομικά θα σου ‘λεγα να μην υπερβάλλεις με έξοδα σπιτιού ή ανούσιο σουπερμάρκετ.

Δίδυμοι
Μας έχεις κουράσει με την κυκλοθυμία σου. Και δεν γίνεται όλη την ημέρα να είσαι μια χαρά και κάποια στιγμή απλά να τα παθαίνεις όλα. Σήμερα είναι πάρα πολύ καλή μέρα για να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με την οικογένειά σου. Ερωτικά είσαι σε μια καλή φάση μεν, από την άλλη δεν έχεις πολύ όρεξη γι’ αυτά. Οπότε βγάζεις νεύρα πάνω στο ταίρι ή γράφεις λίγο το γκομενάκι που γουστάρεις αν είσαι ελεύθερος. Αν δεν υπάρχει κάποιο άτομο στη ζωή σου με το οποίο έστω να μιλάς, τότε σήμερα δε νομίζω πως θα υπάρξει κάποια εξέλιξη. Οικονομικά ίσως έρθει κάποια λύση ή σε κάποιο πρόβλημά σου από άτομα της οικογένειάς σου.

Καρκίνος
Σήμερα είσαι πιο μονόχνοτος από ποτέ. Θα μπορούσες να κάνεις πολλά πράγματα σήμερα αλλά δεν είσαι σε mood. Στέλνεις πολλά μηνύματα και πιάνεις κουβέντα από μακριά. Ήταν λίγο δύσκολες οι τελευταίες μέρες και θέλεις να ξεκουραστείς. Στα γκομενικά είσαι λίγο απόμακρος αλλά το φτιάχνεις αυτό μέσα στη μέρα και περιμένεις λίγη καλή συντροφιά από το ταίρι σου. Οικονομικά θα έρθει κάποια αλλαγή … Τώρα τι αλλαγή…. Ε δεν την λες και καλή. Επαγγελματικά πρέπει να είσαι πιο συγκεντρωμένος γιατί κάνεις λάθη.

Λέων
Παίρνεις τη δύναμη που σου ανήκει πίσω επιτέλους και είσαι πιο αποφασισμένος για τον τρόπο που θα ακολουθήσεις για να λύσεις τα προβλήματά σου. Λέων είσαι, ξέρεις πώς να επιβάλλεσαι στους άλλους. Πρέπει λίγο να γίνεις λιγότερο αναλυτικός και περισσότερο πρακτικός. Η σημερινή μέρα σου δείχνει τους τρόπους για να μπορέσεις να λύσεις θέματα που είχες, όποιος κι αν ήταν ο τομέας. Ερωτικά δεν πολυδίνεις σημασία στο ταίρι σου κι αυτός γκρινιάζει. Αν είσαι single σήμερα σίγουρα θα σου στείλει το γκομενάκι που γουστάρεις. Οικονομικά θέλεις ακόμα λίγες μέρες για να βρεις άκρη.

Παρθένος
Είναι λογικό να σου έχουν μείνει μερικά νεύρα από τη χθεσινή πανσέληνο όμως μάλλον πήρες πολλά μαθήματα αυτές τις μέρες και πολλή γνώση για πράγματα που νομίζεις ότι ήταν δεδομένα. Σίγουρα πέσανε κάποιες μάσκες χτες… Πάντως σήμερα έχεις μία λάμψη και ξεχωρίζεις. Γι’ αυτό τον λόγο θα προκύψουν αρκετές πεσιματικές. Αν είσαι σε σχέση θα κάνεις μία ουσιαστική συζήτηση με το ταίρι σου. Οικονομικά κάπως φτιάχνουν τα πράγματα

Ζυγός
«Τhe closer you look the less you see» που λέγανε και στο χωριό μου. Όσο πιο πολύ αναλύεις μία κατάσταση τόσο πιο παραπλανητικά τη βλέπεις. Προσπάθησε σήμερα να κάτσεις λίγο να συζητήσεις με τον εαυτό σου και να προσπαθήσεις να δεις κάποιες φάσεις σαν τρίτος. Αν είσαι σε σχέση μην παίρνεις τοις μετρητοίς ό,τι σου λέει το ταίρι σου, αν δεν είσαι ίσως υπάρξει κάποια εξέλιξη σε μια ιστορία από το παρελθόν. Οικονομικά ξοδεύεις για άλλους…

Σκορπιός
Πάρα πολύ καλή μέρα σήμερα για σένα … Είσαι πάλι το επίκεντρο της προσοχής και έχεις πάρα πολύ καλή διάθεση, μπορείς και βοηθάς άτομα που σε έχουν ανάγκη και το κάνεις με ευκολία. Ωστόσο έχε λίγο το νου σου σε πράγματα που μπορεί να συμβαίνουν παρασκηνιακά. Στα γκομενικά καταφέρνεις και ρίχνεις το άτομο που σε ενδιαφέρει, καλά όχι πως έχεις αποτύχει και πότε. Οικονομικά έχεις απρόσμενη εύνοια.

Τοξότης
Τον τελευταίο καιρό κάνεις τη μία βλακεία πίσω απ’ την άλλη. Χρειάζεται να δίνεις περισσότερο χρόνο και χώρο στα άτομα που έχεις γύρω σου και να μη δίνεις εσφαλμένες εντυπώσεις πως και καλά δε σε νοιάζει. Δώσε χώρο στον εαυτό σου να σκεφτεί κάποια πράγματα και να εστιάσει περισσότερο στην αυτοβελτίωσή σου. Αν είσαι σε σχέση θες οπωσδήποτε να επανορθώσεις γιατί νιώθεις απόμακρο το άτομο δίπλα σου. Αν είσαι ελεύθερος γίνεσαι εσύ απόμακρος από το άτομο το οποίο θες. Καλά, γενικά τον τελευταίο καιρό δεν παλεύεσαι…

Αιγόκερως
Σήμερα η μέρα είναι λίγο διπολική όπως κι εσύ άλλωστε. Θέλεις οπωσδήποτε να ξεφύγεις από την πραγματικότητα και ίσως να κάνεις διακοπές. Αλλά οι διακοπές για τον Αιγόκερο είναι κάτι που συνεχώς σκέφτεται και κανονίζει και που ποτέ δεν κάνει. Αν σήμερα αποφασίσεις να το κανονίσεις μπορεί και να γίνει. Στα ερωτικά σου είσαι λίγο περίεργος αυτό τον καιρό και σε πειράζουν όλα όπως και σήμερα. Αν θες ένα συγκεκριμένο άτομο πήγαινε να το κάνεις ξεκάθαρο. Γενικά βάλε λίγο νερό στο κρασί σου στη δουλειά. Οικονομικά πρόσεχε πού χαλάς.

Υδροχόος
Θα υπάρξουν εξελίξεις σημαντικές. Ένα νέο θα σε κάνει πολύ χαρούμενο. Ένα φίδι κολοβό από τον κύκλο σου αποκαλύπτεται. Βέβαια εσύ τον έχεις πάρει χαμπάρι πολύ νωρίτερα, οπότε δεν σου ‘πεσε και βαρύ… Θα καταφέρεις να προσεγγίσεις το άτομο που σ’ αρέσει κι αν δεν το κάνεις θα το κάνει αυτό. Αν είσαι σε σχέση σήμερα η σχέση σας ανανεώνεται. Μέσα από βοήθεια φίλων θα υπάρχουν εξελίξεις στον οικονομικό και στον επαγγελματικό τομέα.

Ιχθύες
Η μέρα σήμερα είναι πολύ καλή, ειδικά αν θες να τα βρεις με κάποιον πρώην ή με κάποιο φίλο σου που είχατε σπάσει. Πρέπει να κοιμάσαι και να ξεκουράζεσαι πιο πολύ. Άσχετο αυτό αλλά επειδή έρχονται περίεργες μέρες στο λέω. Σήμερα θα γνωρίσεις ένα άτομο το οποίο θα σε ενθουσιάσει. Αν είσαι σε σχέση, κανόνισε κάνα ταξιδάκι. Οικονομικά και επαγγελματικά μην παίρνεις αποφάσεις για το μέλλον σήμερα.