Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 01.02.2023

Αιγόκερε, η Τετάρτη «μεταφράζεται» σε πολυασχολία

Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 01.02.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Καλό μήνα! «Για να καταφέρεις να αποκτήσεις οτιδήποτε στο φυσικό σύμπαν, πρέπει να παραιτηθείς από την προσκόλλησή σου σε αυτό» λέει ο νόμος της αποστασιοποίησης. Try it, γιατί καμία φορά η Coelho -τύπου- philosophy όντως λειτουργεί.

Ταύρος
Καλό μήνα! «Να παίζει το τρανζίστορ τ’ αμερικάνικα κι εσύ περνάς στους δρόμους/ με το μπουφάν στους ώμους/ και τα πουκαμισάκια τα κοντομάνικα...». Ναι, τέτοια διάθεση Πρωτομηνιάτικα κι ας έχει -λέμε τώρα- κρύο.

Δίδυμοι
Καλό μήνα! Έτοιμος να δώσεις περισσότερες ευκαιρίες σε άτομα και ιδέες, με τις καθημερινές σου επαφές και συνδιαλλαγές να είναι πιο του «γούστου» σου.

Καρκίνος
Καλό μήνα! Να θυμάσαι, «όλα είναι αφηγητής και αφήγημα». Και στην περίπτωση που το αφήγημα είναι ξεκάθαρα αυτοκαταστροφικό. Κι εκεί θα βρεθεί -δυστυχώς-  ο τρόπος της αυτοδικαιολόγησης.

Λέων
Καλό μήνα! Όταν είσαι σε σύμπνοια με τις δυνατότητές σου, δεν υπάρχει φόβος, αλλά μόνο μια βαθιά αίσθηση ελευθερίας. Κι αυτό είναι εγγενές στη φύση όλων μας.

Παρθένος
Καλό μήνα! Κλάσσικ ρουτίνα σήμερα, ίσως με κάποια παραπάνω προσπάθεια σχετικά με σύντροφο ή συνεργάτες. Μη μείνεις εκεί, αλλά ξεμπέρδευε εγκαίρως με την όποια «παραφωνία».

Ζυγός
Καλό μήνα! Η αλήθεια είναι ότι μάλλον θέλεις ταξιδάκι, έλα όμως που η δουλειά, τα οικονομικά, οι υποχρεώσεις κ.λπ. δεν «σιγοντάρουν». Oh, well, δες τη ζωή της Pamela Anderson στο Netflix να ξεσκάσεις.

Σκορπιός
Καλό μήνα! Η ιδέα τού να μείνεις ή να δουλέψεις έστω από το σπίτι σου είναι άκρως δελεαστική today. Το θέλεις και το χουχούλιασμα σου και την απομόνωση σου και κάνεις δεν μπορεί να σε κατηγορήσει γι’ αυτό.

Τοξότης
Καλό μήνα! Το να αλλάξει κανείς πεποιθήσεις από μια ηλικία κι έπειτα μπορεί να φαντάζει αδύνατο, σκέψου όμως πόσο περισσότερη ενέργεια χρειάζεται για να διατηρήσεις τα περιοριστικά μοτίβα σκέψης!

Αιγόκερως
Καλό μήνα! Η Τετάρτη «μεταφράζεται» σε πολυασχολία και πολλά πράγματα που πρέπει να βγουν, καλύτερα όμως τώρα και όχι προς το τέλος της εβδομάδας.

Υδροχόος
Καλό μήνα! Ok, εκπτώσεις έχει, πληρώθηκες κιόλας, να κάνεις τα ψώνια σου, δεν λέω, απλά με ρέγουλα, γιατί η τάση θα είναι να «σηκώσεις» το Mall. No, no, no.

Ιχθύες
Καλό μήνα! Ορισμένοι άνθρωποι «ερωτεύονται» και εν τέλει παντρεύονται τη δυστυχία τους, ενεργώντας με αυτοθυσία απέναντι σε ανθρώπους που τους ποδοπατούν. Νιώθεις κάποια ταύτιση;