Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 29.01.2023

Καρκίνε, λίγο «περίεργη» στη διαχείρισή της η Κυριακή

Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 29.01.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Για κάποιον λόγο τα οικονομικά worries «στριφογυρίζουν» πιο έντονα στο μυαλό σου σήμερα και κάπου θέλει να βάλεις ένα όριο για να μην «πελαγώσεις».

Ταύρος
Με λίγο πιο νευρική και κάπως μελαγχολική διάθεση η μέρα, μπορεί να «ανοίξει» θεματάκια σχετικά με τα επαγγελματικά ή τα οικογενειακά σου. Προσπάθησε να μην το «πάρεις» όλο μέσα σου.

Δίδυμοι
Κρύβοντας τη δυσαρέσκεια ή την ανησυχία σου για τη δουλειά, τα προσωπικά ή ό, τι άλλο σε προβληματίζει, δεν πρόκειται να λύσεις κάτι, ειδικά σήμερα που είσαι λίγο πιο «down».

Καρκίνος
Λίγο «περίεργη» στη διαχείρισή της η Κυριακή σχετικά με το time management για δουλειές που πρέπει να βγουν, αλλά και αναφορικά με το ερωτικό κομμάτι. Προσπάθησε να μη σε δυσκολέψεις περισσότερο.

Λέων
Το ρητό «η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει» μπορεί να αποδειχθεί πραγματικότητα σήμερα αν «προκληθείς», επίλεξε ωστόσο καλύτερα πιο light τρόπους επικοινωνίας.

Παρθένος
Λίγο πιο gloomy σαν διάθεση η Κυριακή, μπορεί να σε «μπερδέψει» ίσως και σχετικά με τα κίνητρα και τη συμπεριφορά ενός φίλου/ συνεργάτη, οπότε μη βιαστείς να βγάλεις συμπέρασμα.

Ζυγός
Όσο προχωράει η μέρα μπορεί να γίνεις πιο «cry-baby» στο συναισθηματικό κομμάτι, ιδίως αν μια σχέση σε κάνει να νιώθεις ότι είσαι μονίμως ο μ@%@κ@ς της υπόθεσης.

Σκορπιός
Η ανάγκη σου να διεκδικήσεις παραπάνω χρόνο και χώρο για τον εαυτό σου μέσα στη σχέση/ δουλειά σου μπορεί να σου βγάλει παραδόξως ένα αίσθημα ανασφάλειας σήμερα.

Τοξότης
Αν πρέπει πάντα εσύ να κάνεις την έξτρα δουλειά για να είναι όλοι ευχαριστημένοι, παιδιά, σύντροφος, φίλοι, συνεργάτες, οικογένεια, τότε κάτι πάει λάθος.

Αιγόκερως
Η συνειδητοποίηση ότι κάτι λείπει από τη ζωή σου, κάτι που θα σε κάνει να νιώθεις more alive,  χωρίς όμως να μπορείς να το προσδιορίσεις επακριβώς, σε «ρίχνει» λίγο προς το βράδυ.

Υδροχόος
Αρκετά «βαριά» σαν αίσθηση η Κυριακή, ειδικά προς το βραδάκι, πρόσεξε παραπάνω στο επικοινωνιακό κομμάτι ιδίως προς οικογένεια μεριά, για να μην έχεις «ντράβαλα».

Ιχθύες
Όταν αφήνεις εγνωσμένα προβλήματα να «εκκρεμούν» καιρό, χωρίς να κάνεις κάτι, μοιραία κάποια στιγμή θα νιώσεις έντονα την πίεση deep inside. That kind of feeling ειδικά προς το βράδυ.