Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 08.12.2022

Ιχθύ, o οργανισμός και η ψυχολογία σου είναι σε εύθραυστη φάση

Zarastro
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 08.12.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Με την Πανσέληνο στους Διδύμους είσαι σε κατάσταση «έχω ξεχάσει τι πίνω, τα λογικά μου χαμένα» σε συζητήσεις με το κοντινό σου περιβάλλον που μπορούν εύκολα να μετατραπούν σε καβγάδες (2ο δεκαήμερο κυρίως). Προσοχή ακόμη στην οδήγηση και τη χρήση των μέσων επικοινωνίας.

Ταύρος
Με την Πανσέληνο στους Διδύμους σε πιάνει μια «κρίση» χαμηλής αυτοεκτίμησης, βγάζοντας μαζεμένες όλες σου τις ανασφάλειες στα ερωτικά, ενώ στα οικονομικά χρειάζεται μάλλον να σφίξεις λίγο το «ζωνάρι», αποφεύγοντας τον παρορμητικό καταναλωτισμό.

Δίδυμοι
Είσαι σε κατάσταση «εκτάκτου ανάγκης», μέσα σε μια φάση μπερδεμένη για τος πως να αντιμετωπίσεις μια σχέση/ συνεργασία που σε κρατά πίσω ή σου βγάζει τον χειρότερό σου εαυτό (2ο δεκαήμερο κυρίως). Δες το λίγο πιο ήρεμα και φρόντισε επίσης παραπάνω την υγεία σου these days.

Καρκίνος
«Η υγεία παν’ απ’ όλα» με την Πανσέληνο στους Διδύμους να βγάζει μια επιτακτική ανάγκη ξεκούρασης και φροντίδας του οργανισμού σου ψυχολογικά και σωματικά. Για κάποιους αυτό το φεγγάρι μπορεί να οδηγήσει και στο τέλος μιας σχέσης/ συνεργασίας (2ο δεκαήμερο κυρίως).

Λέων
Η διπλωματικότητα θα δώσει τη λύση, καθώς με την Πανσέληνο στους Διδύμους όλοι «ξύνουν τα νύχια τους για καυγά», αλλά εσύ είσαι έξυπνο παιδί και δεν τσιμπάς σε μ@λ@£#ε$. Προσοχή ιδιαίτερα σε συζητήσεις γύρω από τα οικονομικά.

Παρθένος
«Ανήκω σ’ εμένα και στα όνειρά μου» μονολογείς με την Πανσέληνο στους Διδύμους που τονίζει την ανάγκη σου για εξέλιξη στα επαγγελματικά, η οποία όμως δεν έρχεται όπως τη θες ή χωρίς υποχρεώσεις που αποσταθεροποιούν την ισορροπία στα προσωπικά σου (2ο δεκαήμερο κυρίως).

Ζυγός
Πολύ τρέξιμο, πολύ «μπλα μπλα» και γενικά πολύ ανακατωσούρα στην καθημερινότητα με την Πανσέληνο στους Διδύμους που αποσυντονίζει το νευρικό σου σύστημα, ευνοώντας τα επικοινωνιακά «τσουγκρίσματα» (2ο δεκαήμερο κυρίως). Προσοχή και στο τιμόνι.

Σκορπιός
Σε πιάνουν οι ευαισθησίες σου, οι ψυχολογικές that is, με την Πανσέληνο στους Διδύμους, βγάζοντας στην επιφάνεια όλες τις ανασφάλειες και τις αδυναμίες στα προσωπικά σου, ενώ στα οικονομικά μπορεί να βγουν θέματα με φορολογικά, κληρονομικά, δάνεια, διατροφές κ.λπ (2ο δεκαήμερο κυρίως).

Τοξότης
«Ακροβατώ σ’ ένα σχοινί που είναι έτοιμο να σπάσει» είσαι με την Πανσέληνο απέναντι σου στους Διδύμους πάνω στα γενέθλια σου, γεγονός που επεκτείνει την επιρροή της για ολόκληρη τη γενέθλια χρονιά αν είσαι γεννημένος αυτές τις μέρες. Το focus αφορά μια σχέση/ συνεργασία που φτάνει στο τέλος της, αν και για ορισμένους θα παίξει το αντίθετο σενάριο της επισημοποίησης/ εξέλιξης.

Αιγόκερως
Η πίεση στην καθημερινότητα και τη δουλειά είναι «over the roof» με την Πανσέληνο στους Διδύμους και πραγματικά θα πρέπει να σε φροντίσεις ουσιαστικά γιατί ο οργανισμός σου είναι έτοιμος για κατάρρευση (2ο δεκαήμερο κυρίως). Ίσως αποκαλυφθεί και ένα παρασκήνιο γύρω από κάποιον συνεργάτη.

Υδροχόος
Δεν γουστάρεις άλλη γκρίνια, μιζέρια, καταπίεση στα προσωπικά, θέλοντας να ζήσεις λίγο την εύθυμη πλευρά της ζωής, έλα όμως που η Πανσέληνος στους Διδύμους βγάζει σε όλους νεύρα και εκνευρισμό (2ο δεκαήμερο κυρίως). Παίξ’ το large και απόφυγε το «κατηγορώ».

Ιχθύες
Ο οργανισμός και η ψυχολογία σου είναι σε εύθραυστη φάση με την Πανσέληνο στους Διδύμους να σε πιέζει και στα οικογενειακά/ προσωπικά και στα επαγγελματικά σου, με ένα «μπαμ» να φαίνεται σχεδόν αναπόφευκτο για να μην «σαλτάρεις» (2ο δεκαήμερο ιδιαίτερα).