Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 06.12.2022

Ζυγέ, αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις ανάγκη από πιο τακτικά και ρεαλιστικά πράγματα στην προσωπική σου ζωή

Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 06.12.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Για να «ανοίξει» λίγο το χρώμα στην καθημερινότητά σου δες κάναν άνθρωπο, διάβασε κάνα βιβλίο, ασχολήσου λίγο πιο ενεργά με την αυτοφροντίδα σου.

Ταύρος
Κράτα την μπάρα χαμηλά σήμερα, αποφεύγοντας το υπερβολικό pressing και το «εδώ και τώρα» attitude. Κάποια πράγματα θέλουν τον χρόνο τους.

Δίδυμοι
Μείνε συγκεντρωμένος στα πρακτικά της δουλειάς και της καθημερινότητας, αποφεύγοντας «αναλύσεις» για πιο ψυχολογικοσυναισθηματικά ζητήματα. Δεν το ‘χεις.

Καρκίνος
Οι ευσεβείς πόθοι και οι μισές αλήθειες σπάνια λειτουργούν στα επαγγελματικά. Καλύτερα να είσαι ειλικρινής και συγκεκριμένος στις προσεγγίσεις σου.

Λέων
Επίλεξε με διάκριση που θα στρέψεις την προσοχή σου love wise, καθώς το να πας στο «ό,τι να ‘ναι» θα σε κρατήσει πίσω και θα συνεχίσει να σε πληγώνει.

Παρθένος
Προσπάθησε να αποφύγεις την επίκριση και τη ματαιοδοξία αν σου δοθεί η ευκαιρία να συζητήσεις αληθινά με τα παιδιά, τον σύντροφο ή κάποιον φίλο.

Ζυγός
Αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις ανάγκη από πιο τακτικά και ρεαλιστικά πράγματα στην προσωπική σου ζωή. Μήπως να προχωρούσες λίγο και με την πρακτική εφαρμογή;

Σκορπιός
Το ευκολάκι για σήμερα είναι να βάλεις πολλά στο «πιάτο» και να το «χάσεις» με την όλη διευθέτηση. Καλύτερα θέσε προτεραιότητες και stick to them no matter what.

Τοξότης
Καλό είναι μέσα στην τρέλα της καθημερινότητας να μην ξεχνάς εντελώς την φροντίδα του σώματός σου. Πλησιάζει και δύσκολη Πανσέληνος απέναντί σου, οπότε χρειάζεται να σε «αγκαλιάσεις» περισσότερο.

Αιγόκερως
Κάνε ένα διάλογο με τον εαυτό σου για τις πάγιες επιθυμίες σου στο πλαίσιο των προσωπικών σου σχέσεων και δες λίγο αν αυτές ικανοποιούνται τελευταία...

Υδροχόος
Πιο παραγωγικό να εστιάσεις στα δεδομένα και να πάψεις την «φαντασίωση» για το τι θα ήθελες να συμβαίνει right now στη δουλειά, δεν νομίζεις;

Ιχθύες
Συνειδητοποιείς ίσως ότι ορισμένοι τρόποι σκέψης και αντίδρασης στα πράγματα ευθύνονται για τα αποτελέσματα που έχεις στα προσωπικά σου, θέλοντας να διαφοροποιήσεις τώρα τη στάση σου. Eureka!