Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 04.12.2022

Λέοντα, το να πουλήσεις ως συνήθως «μούρη» μάλλον δεν θα σώσει την παρτίδα, σε μια κατάσταση στα ερωτικά σου που έχει αρχίσει να «κουράζει»

Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 04.12.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Η τέχνη έχει τον τρόπο να «μιλάει» στην ψυχή σου δυνατότερα σήμερα, είτε είσαι επαγγελματίας καλλιτέχνης, οπότε και η έμπνευση εννοείται, είτε είσαι απλά ερασιτέχνης, οπότε σε κάθε περίπτωση σε «ξεκουράζει».

Ταύρος
Η συνειδητοποίηση πως ορισμένα σχέδια δεν είναι πραγματοποιήσιμα λόγω της οικονομικής σου πραγματικότητας μπορεί σου να δημιουργεί αρκετό άγχος. Αααχ.

Δίδυμοι
Αν το παίζεις συνεχώς αφεντικό στη σχέση σου κάποια στιγμή ο άλλος θα «τσινίσει» και μάλλον δεν θα εκτιμήσει την «ηγεσία» που προηγήθηκε.

Καρκίνος
Αρκετά αγχωμένος από υποχρεώσεις της δουλειάς, με το σώμα σου να μην «τραβάει» ακριβώς, έχοντας ανάγκη από ραντεβού με το καναπεδάκι και το Netflix.

Λέων
Το να πουλήσεις ως συνήθως «μούρη» μάλλον δεν θα σώσει την παρτίδα σε μια κατάσταση στα ερωτικά σου που έχει αρχίσει να «κουράζει». Πολύ όμως.

Παρθένος
Μάλλον η Κυριακή που στολίζεις δεντράκι ή τέλος πάντων ασχολείσαι με τη δημιουργία ενός πιο festive κλίματος στο σπίτι, για να ανέβεις και από ψυχολογία. Έτσι μπράβο!

Ζυγός
Όταν μέσα σου πιστεύεις ότι μόνο εσύ έχεις δίκιο, όσο κι αν προσπαθείς να το «καμουφλάρεις» όντας διπλωματικό «γατόνι», στο τέλος προσδίδεσαι big time.

Σκορπιός
Μην το παρακάνεις με το fantasizing στα αισθηματικά, καθώς είσαι επιρρεπής σε τρελές εξιδανικεύσεις, «φλερτάροντας» ακόμα και με το limerence.

Τοξότης
Αρέσεις και αρέσεις πολύ τελευταία, είναι γεγονός, το οποίο διαπιστώνεις αν κυκλοφορείς. Το πρόβλημα είναι να μην κάνεις τίποτα και να περιμένεις «να έρθει το βουνό στον Μωάμεθ». Doesn’t work like that.

Αιγόκερως
Στο πρώτο μισό της μέρας μάλλον χρειάζεσαι ενεργειακό recharge, χαλαρώνοντας όσο περισσότερο μπορείς, στο δεύτερο όμως μπορεί να κάνεις τη «διαφορά» γουστάροντας κοινωνικότητες. Αμέ.

Υδροχόος
Δώσε βάση σε οτιδήποτε σε φέρνει πιο κοντά με τον σύντροφο σου, τα παιδιά σου ή κάποιον φίλο, εστιάζοντας στα απλά αλλά πολύτιμα «joys of life» που μπορείς να μοιραστείς μαζί τους.

Ιχθύες
Κάτι στο περιβάλλον της δουλειάς σε προβληματίζει αρκετά, ίσως γιατί δεν έχεις σαφή εικόνα της κατάστασης ή αδυνατείς να πάρεις μια ξεκάθαρη απόφαση. Δώσε χρόνο στα πράγματα.