Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 30.11.2022

Ζυγέ, βρες και πιο επιδέξιους τρόπους «αυτοσαμποτάζ»

Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 30.11.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Σίγουρα κι εσύ δικαιούσαι κάποια στιγμή να τεμπελιάσεις και να κάνεις «παρεΐτσα» στον εαυτό σου, ίσως και κάποιο μικρό «χατηράκι» που θα σε ανανεώσει. Σήμερα είναι μια τέτοια μέρα.
Ταύρος
Προσπάθησε να μη μείνεις μόνος σήμερα «κοινωνικά», καθώς μάλλον έχεις ανάγκη από λίγο κουβεντολόι και «καλλιτεχνικό κατινάζ» ή έστω να ανταλλάξεις βιντεάκια με τους αγαπημένους σου YouTube foodies.
Δίδυμοι
Αν και πια η περίοδος των γιορτών κοντοζυγώνει και πάει, φαίνεται πως εσύ θέλεις να το «σκάσεις» κάπου από τώρα, αποκαμωμένος πια από την πίεση του ανάδρομου Άρη στο ζώδιό σου. Κλαψ.
Καρκίνος
Εσύ μπορεί να μη γουστάρεις καθόλου, αλλά μάλλον τα ίδια τα πράγματα σε οδηγούν στο να «συμμαζευτείς» λιγάκι σε επίπεδο πρακτικής και διατροφικής ρουτίνας. Το τελευταίο ειδικά...
Λέων
«Τρύπα που παίρνεις τα λεφτά, έλα πάρε κι εμένα» μονολογείς ως άλλη Εκάβη, καθώς το φινάλε του μήνα μάλλον συνοδεύεται από τρελές αφραγκιές. Blame it on Black Friday.
Παρθένος
Το να είσαι προσεκτικός στις λεπτομέρειες που ενώ φαίνονται ασήμαντες, στην ουσία κάνουν όλη τη διαφορά στα επαγγελματικά και τα προσωπικά σου είναι «the wise thing to do» today.
Ζυγός
Όταν η ζωή σου «σου κλείνει το μάτι» για το πού πάει, κι εσύ ψάχνεις να βγάλεις διάγνωση μεταξύ κερατόκωνου και καταρράκτη, άστο. Δηλαδή, βρες και πιο επιδέξιους τρόπους «αυτοσαμποτάζ».
Σκορπιός
Αν συσσώρευες χρήματα αντί για απογοήτευση, για κάθε φορά που παρόμοιες καταστάσεις στα ερωτικά σου δεν οδήγησαν εκεί που ήλπιζες, τώρα θα ήσουν πλούσιος. -Zarastro 2022μ.Χ-
Τοξότης
Εντάξει, δηλαδή, αλλά και βασικά δεν σε νοιάζει και καθόλου. Λιγάκι, απλά να... να ηρεμήσουμε όμως, γιατί τα νεύρα σου εσύ Τοξότη μου εεε;;!
Αιγόκερως
Η ποιότητα των κοινωνικών σου επαφών ίσως δεν σε καλύπτει απόλυτα these days, κάνοντάς σε να «δυσανασχετείς» συναισθηματικά, γιατί κατά βάθος είσαι ευαισθητούλης. (γέλια)
Υδροχόος
Καλό είναι η κούραση που «ρίχνεις» να έχει και κάποιο βάση, γιατί αν γίνεται χωρίς λόγο, κανένας δεν σου εγγυάται ότι θα εκτιμηθεί απαραίτητα.
Ιχθύες 
Όσο δεν αγγίζεις επικίνδυνη θεματολογία (ξέρεις εσύ) με οικογένεια, συγγενείς, παιδιά, σύντροφο έχει καλώς. Αλλιώς θ’ αρχίσουν τα «όργανα».