Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 27.11.2022

Ιχθύ, θέλεις να τραβήξεις μπροστά χωρίς χαζά και ανασφάλειες

Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 27.11.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Η Κυριακή μπορεί να αποδειχτεί λίγο κουραστική καθώς ίσως πρέπει να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες της δουλειάς, ενώ καλύτερα να αποφύγεις εντάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον το απόγευμα (3ο δεκαήμερο).

Ταύρος
Άσε την πολλή επιμονή στις απόψεις σου όταν βλέπεις ότι πάει να δημιουργηθεί θεματάκι με τον απέναντι σου, ειδικά τις απογευματινές ώρες (3ο δεκαήμερο). Ειλικρινά έχεις όρεξη;

Δίδυμοι
Προσπάθησε να μην εμπλακείς σε συζητήσεις και να μην αναλωθείς σε ανασφάλειες για τα οικονομικά σου, γιατί μπορεί εύκολα να σε πιάσουν τα νεύρα σου (3ο δεκαήμερο ιδιαίτερα).

Καρκίνος
Η Κυριακή μπορεί να σου βάλει λίγο «δύσκολα» στο επίπεδο των σχέσεων αναφορικά με την συναισθηματική σου ικανοποίηση ή την προσκόλληση σε κάποιον πρώην (3ο δεκαήμερο κυρίως).

Λέων
Ίσως δεν αποφύγεις τον εργασιακό φόρτο Κυριακάτικα και αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει έναν παραπάνω εκνευρισμό κατά τις απογευματινές ώρες (3ο δεκαήμερο ιδιαίτερα).

Παρθένος
Λίγη προσοχή από το μεσημέρι και μετά στις σχέσεις σου με παιδιά, σύντροφο, οικογένεια κ.λπ., καθώς μπορεί να βγουν εύκολα χειριστικές συμπεριφορές εκατέρωθεν και να μη μπορέσεις να συγκρατηθείς (3ο δεκαήμερο ιδιαίτερα).

Ζυγός
Η ισορροπία στο κομμάτι οικογένειας-επαγγελματικών μπορεί να αποδειχθεί λίγο troublesome, καθώς ένα πρόσωπο στο σπίτι ή κάποιος συνεργάτης μπορεί να πατήσει τα «κουμπιά» σου (3ο δεκαήμερο ιδιαίτερα).

Σκορπιός
Όσο πιο «αποστασιοποιημένα» φερθείς σε επικοινωνιακό επίπεδο από το μεσημέρι και μετά, τόσο πιο δύσκολο θα είναι να χαλάσεις τη «ζαχαρένια» σου (3ο δεκαήμερο κυρίως).

Τοξότης
Με κάπως περίεργη αίσθηση η Κυριακή από το μεσημέρι και μετά, «παίζει» με τις ανασφάλει;eς σου στα οικονομικά και στον τομέα των προσωπικών σου σχέσεων (3ο δεκαήμερο ιδιαίτερα).

Αιγόκερως
Για κάποιο λόγο η μέρα από το μεσημέρι κι έπειτα βγάζει μια εσωτερική ένταση ή και μια αίσθηση ανικανοποίητου συναισθηματικά, ιδίως σχετικά με ένα κόλλημα για έναν πρώην (3ο δεκαήμερο κυρίως).

Υδροχόος
Από τις μέρες που μάλλον προτιμάς την παρέα του εαυτού σου και μόνο, ιδιαίτερα από το απόγευμα και μετά, νιώθοντας μια εσωτερική ταραχή ή και άγχος για ένα θέμα της δουλειάς (3ο δεκαήμερο ιδιαίτερα).

Ιχθύες
Θέλεις να τραβήξεις μπροστά χωρίς χαζά και ανασφάλειες, ίσως όμως πρέπει να αποδεχτείς ότι οι απέναντι σου (σύντροφος, φίλοι, παιδιά) έχουν άλλη γνώμη σήμερα (3ο δεκαήμερο κυρίως). Oh well.