Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 26.11.2022

Ταύρε, το Σάββατο σε βοηθά να επιλέξεις άτομα και δραστηριότητες που είναι πιο «βατές» και απολαυστικές για σένα

Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 26.11.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Οι πιθανότητες για μια ήρεμη μέρα αυξάνονται αν διατηρήσεις την ευγένεια και τον αυτοέλεγχό σου και περιορίσεις την ευθύνη σου (μόνο) σε αυτά που σε αφορούν.

Ταύρος
Το Σάββατο σε βοηθά να επιλέξεις άτομα και δραστηριότητες που είναι πιο «βατές» και απολαυστικές για σένα, λειτουργώντας θετικά για τη συναισθηματική ισορροπία σου.

Δίδυμοι
Κουβέντες για τα οικονομικά και την ερωτική σου ζωή είναι μάλλον δύσκολο να οδηγήσουν σε ασφαλή συμπεράσματα γιατί είναι κατά βάση υποκειμενικές, ενώ υπάρχουν και πολλά που δεν λέγονται...

Καρκίνος
Έχεις περισσότερο ανάγκη σήμερα την ανταπόκριση των άλλων σε προσωπικό επίπεδο για να επιβεβαιωθείς. Απλά μην το τραβήξεις απ’ τα «μαλλιά».

Λέων
Μην παραγεμίσεις την προσωπική και γενικότερη ατζέντα σου σήμερα, βρίσκοντας λίγο χρόνο μέσα σ’ όοολα αποκλειστικά για σένα και τις ανάγκες του εαυτού σου.

Παρθένος
Η διάθεση να το παίξεις πιο «ζουζούνα» στα αισθηματικά σου υπάρχει, ίσως όμως δεν βρίσκεις τον κατάλληλο τρόπο «προσέγγισης» της άλλης πλευράς. Τι μπορεί να φταίει άραγε;

Ζυγός
Απόφυγε να μείνεις πολύ στο σπίτι σήμερα ή, αν το κάνεις, παίξ’ το όσο πιο ομαδικά και ταυτόχρονα απευαισθητοποιημένα μπορείς για να μη χαλάσεις τις ισορροπίες.

Σκορπιός
Με κοινωνική διάθεση σήμερα, κάνε τη βολτίτσα σου, τις αγορές σου, δες και κάνα φιλαράκι και γενικά εστιάσου basically σε όμορφα και απλά πραγματάκια.

Τοξότης
Μη γίνεις totally άπληστος, ελέω εκπτώσεων και προσφορών του Black Friday weekend ξοδεύοντας χωρίς όριο, με αποτέλεσμα να το μετανιώσεις μετά. Stick to your list!

Αιγόκερως
Τσέκαρε λίγο με το μυαλό σου την κυκλοθυμία που «σέρνεται» σήμερα, κάνοντας την προσπάθειά σου να είσαι τουλάχιστον πιο παρών στα πράγματα.

Υδροχόος
«Μαγικό» αυτό που κάποιες φορές, ενώ νομίζεις ότι ο άλλος κατάλαβε, αποδεικνύεται ότι συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο.

Ιχθύες
Η διάθεση είναι καλύτερη και κοινωνικότερη σήμερα, διοχέτευσέ τη σε βόλτες, ψώνια με τα παιδιά και δημιουργικές δραστηριότητες με τον σύντροφό σου.