Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 04.10.2022

Σκορπιέ, η Τρίτη θέλει «απαλές» κινήσεις και «μαλακές» αντιδράσεις

Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 04.10.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Όσο κι αν θέλεις να μπεις σε ψυχολογία «τίποτα δεν μου χαλάσει τη διάθεση», φαίνεται πως μέχρι το μεσημέρι η φάση -ιδίως στα επαγγελματικά- είναι πιο απαιτητική, με τη συνέχεια να είναι σαφώς καλύτερη.

Ταύρος
Νιώθεις ίσως την παρόρμηση να επικοινωνήσεις αλλά και να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου με κάπως πιεστικό τρόπο, σαν οι άλλοι να είναι «υπεύθυνοι» ας πούμε γι’ αυτό. Ε, δεν πάει έτσι.

Δίδυμοι
Η συναισθηματική ισορροπία είναι λίγο tricky μέχρι το μεσημεράκι, αφού φαίνεται πως υπογείως «βράζεις» sort of και μπορεί κάλλιστα «έρωτας να είναι η αιτία». Oh, mon Dieu.

Καρκίνος
Η αίσθηση της πίεσης και των υποχρεώσεων σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες μπορεί να σε «ζορίσει» έντονα στο πρώτο μισό της μέρας. Κατόπιν η Τρίτη γίνεται περισσότερο «του γούστου σου».

Λέων
Όσο κι αν θέλεις να είσαι λίγο πιο αποστασιοποιημένος στη δουλειά, φαίνεται πως όλο και κάποιος συνάδελφος, υπάλληλος, συνεργάτης σού χαλάει το «γλυκό», αλλάζοντας το σκεπτικό σου. Γκρρρ.

Παρθένος
Θέλεις να εμπλακείς σε καταστάσεις που σ’ ευχαριστούν και σε ικανοποιούν, ερωτικώς ή όπως αλλιώς, πρόσεξε όμως λίγο την τάση σου για επιβολή και καταπίεση της άλλης πλευράς.

Ζυγός
Το σενάριο «εγώ, ο αδικημένος της ζωής, της μοίρας κ.λπ.» παίζει αρκετά μέσα στο κεφαλάκι σου στην αρχή της μέρας, ιδίως σχετικά με τα οικογενειακά ή τα επαγγελματικά σου. Ωιμέ.

Σκορπιός
Η Τρίτη θέλει «απαλές» κινήσεις και «μαλακές» αντιδράσεις, ιδίως σε επικοινωνιακό πλαίσιο με συναδέλφους, συνεργάτες, φίλους, αδέρφια, σύντροφο, ακόμα κι αν πρέπει να «βράσεις» λίγο στο ζουμί σου.

Τοξότης
Αν και η συναισθηματική ένταση μπορεί να φτάσει σε «κρεσέντο» στην αρχή της ημέρας, η συνέχεια είναι πιο συμπαθητική και μάλιστα το απογευματάκι προσφέρεται για εξόδους χαλάρωσης.

Αιγόκερως
Κουραστική η Τρίτη, τουλάχιστον σε ψυχολογικό επίπεδο, μέχρι το μεσημέρι, μετά όμως «αποφασίζεις» να ζήσεις το καλύτερο σου και μάλιστα χωρίς ενοχές. (Άντε να δούμε)

Υδροχόος
Όσον αφορά τη δουλειά, η μέρα μπορεί να βγάλει μια κάποια δυσκολία ή ακόμα και να αποκαλύψει ένα προσκήνιο που σε περιτριγύριζε καιρό. Έχε τα μάτια σου δεκατέσσερα.

Ιχθύες
Εστιασμένος στα δικά σου θέλω και στις δικές σου ανάγκες σήμερα, αν και μέχρι το μεσημέρι ίσως κάνεις και κάποιες «υποχωρήσεις» για να βγει η δουλειά στο γραφείο.