Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 01.10.2022

Τοξότη, αξίζει να δώσεις χώρο και χρόνο στον εαυτό σου σήμερα

Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 01.10.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro.

Κριός
Καλό μήνα! Κανόνισε βόλτες, εξόδους και όχι δουλειές για σήμερα, φρόντισε δηλαδή να δεις και να σε δούνε και όχι άλλο «μοναξιά μου όλα».

Ταύρος
Καλό μήνα! Επικοινωνιακά είσαι λίγο «μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας», meaning θέλεις μεν να αποφύγεις τα τετριμμένα, θίγεσαι όμως πολύ εύκολα. Πρόβλημα.

Δίδυμοι
Καλό μήνα! Απόλαυσε το «καλοκαιρινό» ΣΚ όπως του αρμόζει, κανονίζοντας μια εκδρομούλα με φίλους ή το αμόρε, αφήνοντας τα νευράκια που βγάζει ο Άρης στο ζώδιό σου aside.

Καρκίνος
Καλό μήνα! Ίσως όχι και το πιο χαλαρό ΣΚ σου, αφού ίσως υπάρχει ακόμα και πρακτική δουλίτσα που πρέπει να βγει, με αποτέλεσμα να δυσανασχετείς. Oh well.

Λέων
Καλό μήνα! Φαίνεται πως ο ενθουσιασμός σε «πάει» καλύτερα σήμερα στο ερωτικοσεξουαλικό κομμάτι, ωστόσο αν είσαι single, πρόσεχε περισσότερο το τι «εύχεσαι»...

Παρθένος
Καλό μήνα! Η πολύ κοινωνική βαβούρα από τη μια σε «τραβάει», από την άλλη σε απωθεί, αφού μάλλον θέλεις και λιγάκι την ηρεμία σου, να περάσεις χρόνο με τον εαυτό σου.

Ζυγός
Καλό μήνα! Αν μπορέσεις να φύγεις έστω για ένα μικρό κοντινό ταξίδι, θα σου  πήγαινε πολύ σήμερα, πρόσεχε όμως λίγο παραπάνω στην οδήγηση, αφού έχεις την τάση να /αφαιρείσαι.

Σκορπιός
Καλό μήνα! Όχι ότι έχεις και την διαβολεμένη όρεξη να συναναστραφείς με «άκυρο» κόσμο σήμερα. Το «βασίλειό» σου και η διακόσμησή του φαίνεται να σε προβληματίζουν περισσότερο.

Τοξότης
Καλό μήνα! Αξίζει να δώσεις χώρο και χρόνο στον εαυτό σου σήμερα και όχι σε «έδαφος» για καυγάδες και αντιπαλότητες με το περιβάλλον σου, πράγμα είναι λίγο δυσκολάκι με τον Άρη απέναντί σου.

Αιγόκερως
Καλό μήνα! Σου βγαίνει μια κάποια κούραση Σαββατιάτικα, μάλλον περίμενες το ΣΚ εναγωνίως για να ανακτήσεις λειτουργία κανονική βέβαια. Η επαφή με τη φύση μπορεί να σε αναζωογονήσει.

Υδροχόος
Καλό μήνα! Δες λιγάκι τι κάνεις στο φιλικό και το συναισθηματικό επίπεδο, αν όντως συμμετέχεις δηλαδή ή κάνεις πλέον μόνο «guest εμφανίσεις». Δες το λίγο.

Ιχθύες
Καλό μήνα! Τα επαγγελματικά μπορούν να σου «κλέψουν» αρκετό χρόνο και να σε κάνουν να «φλερτάρεις» με την ιδέα «τα βροντάω, κι όποιον πάρει ο Χάρος». Relax λέμε.