Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 29.09.2022

Καρκίνε, σου βγαίνει μια ανάγκη να «παιδιαρίσεις» λίγο στα αισθηματικά σου

Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 29.09.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Γενικά μιλώντας, η αστάθεια και η ανειλικρίνεια δεν είναι καλές τακτικές για την ερωτική σου ζωή, οπότε άσε την «δραματοποίηση» και κατέληξε με τις όποιες αποφάσεις σου.

Ταύρος
Αυτό που μας ενοχλεί συνήθως στους άλλους δεν είναι οι όποιες διαφορές, αλλά τα κοινά μας σημεία που ωστόσο δεν έχουμε ακόμα εμείς οι ίδιοι αποδεχτεί. True that.

Δίδυμοι
Βάλε μέσα στη μέρα σου και σωματικές δραστηριότητες που μπορούν μα συνδυαστούν με ευχάριστο «κουβεντολόι» για να καταπολεμήσεις νευρικότητα κι κούραση.

Καρκίνος
Σου βγαίνει μια ανάγκη να «παιδιαρίσεις» λίγο στα αισθηματικά σου, βάζοντας σε «παρένθεση» την όποια αίσθηση ωριμότητας και σοβαρότητας. Έτσι για λίγο δηλαδή...

Λέων
Ακατάλληλη η Πέμπτη για να σηκώσεις «μπαϊράκι» και να κάνεις την επανάστασή σου σε αυτά που ισχύουν στα οικογενειακά και τα επαγγελματικά αλλά δεν σε βρίσκουν απαραιτήτως σύμφωνο.

Παρθένος
Σε καθημερινό αλλά και προσωπικό πλαίσιο προσπάθησε να παίξεις με την υπάρχουσα «διαρρύθμιση» αν δεν μπορείς να την αλλάξεις. Εναλλακτικά, θέσε τον εαυτό σου εκτός «πλαισίου».

Ζυγός
Ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, εισέρχεται σήμερα στο ζώδιό σου ως 22/10, «προικίζοντάς» σε αν μη τι άλλο με περισσότερη γοητεία και τσαχπινιά, γεγονός που πρέπει να αξιοποιήσεις αναλόγως στο φλερτ.

Σκορπιός
Κάπως δύσκολο να είσαι κοινωνικός και easy-going σήμερα, μπορείς όμως με σχετική προσπάθεια να γίνεις παραγωγικός και αποτελεσματικός στη δουλειά. Μχμμ.

Τοξότης
Αν δουλεύεις, δώσε προσοχή σε πράγματα που μπορεί να σου ξεφύγουν από απερισκεψία ή αδυναμία συγκέντρωσης. Αν όχι, απόφυγε να ασχοληθείς με όσα δεν γουστάρεις πραγματικά.

Αιγόκερως
Πιο σίγουρος τρόπος για να δημιουργήσεις άρνηση στον άλλο από την γκρίνια και τη μίρλα δεν υπάρχει. «Άχαστος» λέμε. #enoughμετοπρηξιμο

Υδροχόος
Επειδή είναι εύκολο να δημιουργηθούν «συναισθηματικές αναταραχές» λόγω των επαγγελματικών ή των οικογενειακών σου, απόφυγε κι εσύ από μέρους σου να «εκβιάσεις» τις καταστάσεις.

Ιχθύες
Και στα πολύ «je t’ aime» στα αισθηματικά σου χρειάζεται να υπάρχουν κάποια όρια, ιδίως όταν εμπλέκεται ασυνείδητα και το γνωστό θεματάκι της εξιδανίκευσης. Μπλέξιμο.