Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 26 Σεπτεμβρίου - 2 Οκτωβρίου 2022

Ζυγέ, είσαι ο αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής της εβδομάδας

Zarastro
10’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 26 Σεπτεμβρίου - 2 Οκτωρβίου 2022.

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Η κυρία επιρροή για την τελευταία εβδομάδα του μήνα είναι η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται απέναντί σου στο ζώδιο του Ζυγού (26/9), επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο τομέας των σχέσεών σου, προσωπικών και επαγγελματικών, θα σε απασχολήσει έντονα το επόμενο δεκαπενθήμερο, μπαίνοντας και στη διαδικασία να αναθεωρήσεις γεγονότα, πρόσωπα και καταστάσεις, σκεφτόμενος τι πρέπει να αλλάξει και από την δική σου πλευρά για να αισθάνεσαι μεγαλύτερη πληρότητα μέσα σ’ αυτές. Μήπως παραμερίζεις συνεχώς τις ανάγκες σου για τις ανάγκες των άλλων; Μήπως εξιδανικεύεις «ασύστολα» στο ξεκίνημα μιας γνωριμίας/ συνεργασίας με αποτέλεσμα μετά ν’ απογοητεύεσαι «αγρίως», αφού η πραγματικότητα μικρή συνάφεια έχει με την πρόσωπο που είχες πλάσει στο μυαλουδακι σου; Όλα αυτά μεγεθύνονται βέβαια καθώς ο Ερμής είναι ανάδρομος, εντείνοντας την σύγχυση, για λίγο όμως ακόμη, καθώς στις 2/10 θα γυρίσει σε ορθή πορεία εξομαλύνοντας τα προβλήματα του προηγούμενου διαστήματος, βοηθώντας σε να προχωρήσεις και σε νέα ξεκινήματα, σε υπογραφές συμφωνιών/ συμβολαίων που πιθανόν είχες αναβάλει κ.λπ. Την Πέμπτη περνά και η Αφροδίτη στον Ζυγό ως 22/10 ευνοώντας το φλερτ, το «μόνιασμα» μέσα σε σχέσεις, αλλά και την... καλλονή σου, αφού είναι η κατάλληλη περίοδος για να σε περιποιηθείς αισθητικά περισσότερο, ίσως και με τη βοήθεια ενός ειδικού.

Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Με μια Νέα Σελήνη στον Ζυγό (26/9), που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου, να «δεσπόζει» μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε, τα πράγματα είναι πολύ ξεκάθαρα από πλευράς «σύστασης» τουλάχιστον. Τουτέστιν: βάλε τη ζωή σου σε τάξη. Και όταν λέμε ζωή, εννοούμε καθημερινότητα, δουλειά και όλες τις βαρετές αλλά απαραίτητες ρουτίνες που σε κρατούν υγιή και που μπορεί ακόμα να «παλεύεις» να ακολουθήσεις μετά τις «κραιπάλες» του καλοκαιριού (φτάνει Οκτώβρης βέβαια να σου θυμίσω). Αυτό το φεγγάρι σού δίνει το drive για να προχωρήσεις σε αλλαγές μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, οργώνοντας καλύτερα τα ωράρια και την ενέργεια που αφιερώνεις στη δουλειά ώστε να μένει και λίγος προσωπικός χρόνος για να περιποιηθείς τον εαυτό σου, ξεκινώντας ένα πρόγραμμα γυμναστικής που σου πηγαίνει, κόβοντας ζάχαρη, αλκοόλ, τσιγάρο και άλλες «κακές συνήθειες». Βέβαια λάβε υπόψη σου ότι ο ανάδρομος Ερμής δεν αποκλείεται να βγάλει και κάποια νεύρα με συνεργάτες, συναδέλφους, πελάτες κ.λπ., όμως στις 2/10 θα επιστρέψει σε ορθή πορεία, δίνοντάς σου επικοινωνιακές ανάσες στη δουλειά. Ίσως μάλιστα προκύψει και μια νέα πρόταση συνεργασίας αυτές τις μέρες, πάρε ωστόσο τον χρόνο σου για την όποια απόφαση. Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης σου, εισέρχεται άλλωστε την Πέμπτη και αυτή στον Ζυγό ως 22/10, κάνοντάς σε πιο «ορατό» επαγγελματικά, επομένως οργανώσου αν ψάχνεσαι για δουλειά.

Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Με ένα Νέο Φεγγάρι στον Ζυγό (26/9), που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου, «κλείνει» ο μήνας που για σένα μάλλον κλείνει και το «μάτι» στον ερωτικό τομέα, αφού λαμβάνει χώρα μέσα στον 5ο οίκο του ωροσκοπίου σου, που αφορά την «χαρά της ζωής». Και τι άλλο είναι ο έρωτας παρά η χαρά της ζωής; Αυτό λοιπόν είναι το «μότο» για τους αδέσμευτους που επιθυμούν να βρουν μια αγάπη αυτόν τον καιρό, αρκεί να τολμήσουν στο φλερτ, να βγουν, να διασκεδάσουν, «ανεβάζοντας» πρωτίστως τον εαυτό τους ενεργειακά για να μπορέσει να δουλέψει και το συμπαντικό «γρανάζι». Για όσους είναι ήδη σε σχέση τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα, αφού ναι μεν μπορούν και αυτοί να βολτάρουν και να χαρούν όμορφες στιγμές με το ταίρι τους, για μερικούς όμως θα παίξουν και δυσκολίες στον τρόπο που δίνουν και παίρνουν αγάπη, ίσως γιατί το όλο θέμα κολλάει στο επικοινωνιακό λόγω του ανάδρομου κυβερνήτη σου. Το σημαντικό είναι να κάνεις λίγη υπομονή αν βλέπεις ότι η απέναντι πλευρά δεν έχει και πολύ τα «κέφια» της, αφού από τις 2/10 θα γυρίσει ξανά ορθόδρομος, «λειαίνοντας» τις όποιες αντιθέσεις. Μια εγκυμοσύνη είναι ακόμα ένα από τα «σενάρια» της Νέας Σελήνης οπότε, αν ένα μπεμπέ είναι στα σχέδιά σου... you know what you gotta do, και αν όχι... επίσης. Την Πέμπτη περνά και η Αφροδίτη στον Ζυγό ως 22/10, βοηθώντας μεταξύ άλλων σε νέα επιχειρηματικά, δημιουργικά και καλλιτεχνικά πρότζεκτς.

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
«Home sweet home» -για καλό ή για «κακό» δεν ξέρω- με τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Ζυγό (26/9), επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους των πρώτων ημερών, θέτοντας ουσιαστικά τον «τόνο» για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Κι αυτό γιατί πρόκειται για ένα «υπερβολικό» φεγγάρι λόγω της αντίθεσης που σχηματίζει με τον Δία, δείχνοντας πως μέσα σου «σιγοβράζει» μια ένταση, μια νευρικότητα -δεν ξέρω κιόλας, κοιμάσαι καλά, ποιοτικά;- που μπορεί να πυροδοτήσει εύκολα καυγαδάκια και γκρίνιες με συγγενείς, άτομα με τα οποία συγκατοικείς, έναν γονέα, τον σύντροφό σου. Αν βλέπεις ότι πάει να γίνει «κατάσταση» αυτές τις μέρες, ε κάνε και λίγο πίσω, αποφεύγοντας να εμπλακείς σε άσκοπες «συναισθηματικές αφαιμάξεις». Άλλωστε στις 2/10 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και μαζί του φεύγει η αίσθηση του «δεν μπορώ να ησυχάσω ούτε μέσα στο κεφάλι μου» καθώς και η «τσαντίλα», η ασυνεννοησία, θέματα με το σπίτι και τους οικείους σου. Βέβαια μέχρι τότε μπορεί να ταλαιπωρηθείς περισσότερο και με επισκευές, μαστορέματα, ανακαινίσεις, η ψύχραιμα όμως έχει να δώσει λύσεις. Ίσως πάλι καταφέρεις να βρεις καινούργιο σπίτι ή να προχωρήσεις με μια τακτοποίηση των κληρονομικών σου, να πουλήσεις ένα ακίνητο ή πάλι να έχεις κάποιες εξελίξεις που σε αγχώνουν στη δουλειά. Τα «σενάρια» πολλά, με την Αφροδίτη όμως να περνά και αυτή στον Ζυγό από την Πέμπτη, θα σου είναι πιο εύκολο να βρεις «ψυχολογική ομοιόσταση».

Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Μια θετική ως επί το πλείστον, αλλά σίγουρα και κουραστική βδομάδα, ανοίγεται μπροστά σου, με τη Νέα Σελήνη στην Ζυγό (26/9), που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου, να ανεβάζει την κινητικότητα στην καθημερινότητά σου. Οι επαφές, οι συναντήσεις και συζητήσεις με συνεργάτες για τα επαγγελματικά σου θα είναι αυξημένες, καθώς επίσης και οι μετακινήσεις σου, δεδομένου όμως πως η Ερμής είναι ακόμα ανάδρομος μπορούν να προκύψουν πλείστα όσα μπερδέματα με παραδόσεις, deadlines, ωράρια, μέιλ που «φεύγουν» προς άλλο προορισμό, «χαλασμένο τηλέφωνο» και γενικότερα ένα μικρός χαμούλης που δημιουργεί νεύρα και παρεξηγήσεις. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου προσπαθώντας να βρεις λύσεις, έχοντας υπόψη σου ότι στις 2/10 θα επιστρέψει σε ορθή πορεία, τερματίζοντας τα παρατράγουδα. Μέχρι τότε όμως θέλει προσοχή και στην οδήγηση, ενώ σε περίπτωση που σκόπευες να κάνεις μια ακριβή αγορά, μια αγορά προϊόντων τεχνολογίας ή μεταφορικού μέσου είναι καλό να περιμένεις για μετά τις 2/10. Το ίδιο και σχετικά με υπογραφές συμφωνιών και συμβολαίων που μπορεί να έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα, αλλά και με ιδέες για την έναρξη ενός προγράμματος μετεκπαίδευσης, εκμάθησης μιας νέας δεξιότητας, μιας ξένης γλώσσας κ.λπ. Την Πέμπτη περνά και η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού ως 22/10 αυξάνοντας την όρεξη για κοινωνικές συναναστροφές, φλερτ, αλλά και μακρινά ταξίδια αναψυχής.

Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Τα οικονομικά σου είναι το βασικό «μενού» της εβδομάδας, με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό (26/9), που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου, να γεννά προσδοκίες αλλά και «ερωτηματικά» για την κατάστασή τους. Είναι γεγονός πως τα άγχη σου γύρω από θέματα μισθού, φορολογικών, κληρονομικών, χρηματοδοτήσεων, ασφαλειών, παλαιών χρεών που πιέζουν, δανείων κ.λπ. θα αυξηθούν μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο και καλείσαι να βρεις λύσεις που μπορούν να σε «ξελασπώσουν». Όμως το θέμα είναι πως παράλληλα «τρέχει» ένας ανάδρομος Ερμής που δεν βοηθά ιδιαίτερα σε σχέδια διεκδίκησης π.χ. μιας καλύτερης αμοιβής, μιας δεύτερης συμπληρωματικής δουλειάς, σε νέα επαγγελματικά σχέδια κ.λπ., γεγονός που δημιουργεί στρες και εκνευρισμό. Όσο όμως κι αν θες να πιέσεις τις καταστάσεις δεν πρόκειται να καταφέρεις κάτι σπουδαίο, οπότε δείξε ψυχραιμία και υπομονή, αφού στο τέλος της εβδομάδας θα γυρίσει επιτέλους σε ορθή φορά (2/10), αίροντας τα εμπόδια, τις καθυστερήσεις και τις αναβολές. Έχοντας έτοιμο το πλάνο δράσης σου θα μπορέσεις στη συνέχεια να προχωρήσεις άμεσα, ξεπερνώντας ίσως τον προσωρινό σκόπελο κάποιων έκτακτων εξόδων, φουσκωμένων λογαριασμών κ.λπ. Την Πέμπτη η Αφροδίτη εγκαταλείπει το ζώδιο σου και εισέρχεται στον Ζυγό ως 22/10, «δείχνοντας» και πάλι τα οικονομικά σου αλλά και τις συναισθηματικές σου «επενδύσεις». Μολονότι μπορεί να σε ευνοήσει σχετικά, θέλει ωστόσο κράττει σε αλόγιστα έξοδα για διασκέδαση, «αρώματα και λουλούδια».

Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Είσαι ο αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής της εβδομάδας, με μια Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου (26/9), που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου, να αυξάνει τις φιλοδοξίες σου αλλά και την αίσθηση πίεσης για αλλαγές στη ζωή σου. Δεδομένου ότι πέφτει πάνω στα γενέθλιά σου, η επιρροή της επεκτείνεται για όλη την γενέθλια χρονιά σου, επομένως ήρθε η ώρα να αφουγκραστείς τις ανάγκες σου και να θέσεις τους στόχους σου, ως άλλη ευχή που μπορεί να αλλάξει την ευχαρίστηση που αντλείς από την ζωή και την καθημερινότητά σου. Τι θα ήθελες να έχεις πετύχει σε ένα χρόνο από τώρα στα επαγγελματικά, στο κομμάτι των σπουδών σου, στην προσωπική σου ζωή, σε σχέση με το σώμα και τα fitness goals σου; Food for thought λοιπόν, επομένως κάνε τη «λίστα» σου, λαμβάνοντας βέβαια υπόψη σου πως ο Ερμής είναι ακόμα ανάδρομος, άρα αυτές οι μέρες έχουν ένταση, αίσθηση νευρικότητας και πίεσης με τον περίγυρο σου, τους συνεργάτες σου, τον σύντροφό σου και φυσικά το τελευταίο που θα ήθελες θα ήταν ένας χαζός καυγάς. Δείξε χαρακτήρα και κάνε υπομονή, αφού στις 2/10 θα γυρίσει σε ορθή φορά, «ξεμπλοκάροντας» και το μυαλό αλλά και τις συνθήκες στην καθημερινότητα σου, βοηθώντας σε κάθε είδους νέα ξεκινήματα, ενώ από την Πέμπτη θα έχεις και έναν άσο στο μανίκι στου, namely την Αφροδιτούλα που περνά στο ζώδιό σου ως 22/10, αναπτερώνοντας την αυτοπεποίθηση σου στα ερωτικά και τα οικονομικά.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Η τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου φιλοξενεί μια Νέα Σελήνη στον Ζυγό (26/9), που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου, μέσα στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σου, συνθήκη όχι ακριβώς «allegra» σε κάθε περίπτωση, προσφέροντας όμως δυνατότητες για personal healing. Μέσα σ’ αυτόν τον σκοτεινό και αθέατο τομέα του χάρτη σου το φεγγάρι σε καλεί να ρίξεις λίγο φως στο κομμάτι της ψυχής σου που έχεις ίσως παραμελήσει μέσα στην «τρέλα» της καθημερινότητας, των υποχρεώσεων της δουλειάς κ.λπ., που όμως διψά για λίγη στοργή και νοιάξιμο. Είναι το κομμάτι του μικρού παιδιού που κρύβεις μέσα σου, αλλά και των τραυμάτων -προσωπικών, οικογενειακών ή άλλων- που αυτό κουβαλάει και που ώρες ώρες «κακοφορμίζουν», εμποδίζοντας το να προχωρήσει μπροστά. Η τάση σε πρώτο επίπεδο θα είναι να απομονωθείς, προστατεύοντας το εύθραυστο συναίσθημά σου, έτσι όμως θα χάσεις την ευκαιρία για αληθινή ενδοσκόπηση και συνειδητοποίηση όσων πρέπει να αλλάξουν στη ζωή σου για να αισθάνεσαι μεγαλύτερη πληρότητα και ευτυχία. Αυτά όλα είναι βέβαια λίγο μπερδεμένα στο κεφάλι σου αυτές τις μέρες καθώς ο Ερμής είναι ανάδρομος, στις 2/10 όμως γυρίζει σε ορθή φορά, «γαληνεύοντας» σώμα και πνεύμα. Είναι σημαντικό να αφιερώνεις επαρκή χρόνο για ύπνο και φροντίδα της υγείας σου αυτό το διάστημα και από την Πέμπτη που η Αφροδίτη θα περάσει στον Ζυγό ως 22/10 θα αισθάνεσαι πιο άνετος με το «self-pampering».

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό (26/9), που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου, αποτελώντας την κυρίαρχη αστρολογική συνθήκης αυτής της εβδομάδας, δημιουργεί ένα περιβάλλον μεγαλύτερης αστάθειας μέσα στην καθημερινότητα σου λόγω της αντίθεσης που σχηματίζει με την κυβερνήτη σου Δία. Αυτό θα το διαπιστώσεις στις επαφές με συνεργάτες, συναδέλφους, σύντροφο, φίλους, παιδιά, αφού όλοι θα είναι λιγάκι στη «τσίτα», δυσκολευόμενοι ίσως να ανταποκριθούν στα πρακτικά chores της δουλειάς, των deadlines, του σχολείου κ.λπ., ανάλογα την ηλικία, αφού ο ανάδρομος Ερμής λίγο πριν γυρίσει ορθόδρομος κάνει γερό «παιχνίδι» με τις αντοχές και τα νεύρα όλων. Στις 2/10 «ξεκουμπίζεται» βέβαια, δίνοντας ανάσες λογικής, συγκέντρωσης και συνεννόησης με τους γύρω σου, μέχρι τότε όμως το κλίμα θα ευνοεί την πόλωση, τις παρεξηγήσεις, το «χαλασμένο τηλέφωνο», τα μέιλ και τα μηνύματα που χάνονται, τα αρχεία που διαγράφονται, τους υπολογιστές που τα «παίζουν» κ.λπ., οπότε ψυχραιμία. Αυτό το φεγγάρι μπορεί όμως να φέρει και ευκαιρίες για μια νέα συνεργασία σε μερικούς, νέες ιδέες για επαγγελματικά ξεκινήματα, όλα αυτά όμως πρέπει να μπουν σε εφαρμογή μετά τις 2/10, οπότε άσε προς το παρόν τις ενάρξεις. Η είσοδος την Πέμπτη της Αφροδίτης στον Ζυγό ως 22/10 αποτελεί μια σούπερ επιρροή για την κοινωνική σου ζωή, αυξάνοντας τη διάθεση για εξόδους, διασκέδαση και φυσικά φλερτ.

Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
«Eyes on the prize» αυτήν την εβδομάδα, με το prize being τον τομέα της καριέρας σου, όπου σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στον Ζυγό (26/9), επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου. Αυτό το φεγγάρι αυξάνει τη φιλοδοξία και τη διάθεσή σου να βγεις μπροστά, να κυνηγήσεις τους στόχους σου, να πετύχεις τα objectives σου, τηρώντας τα υψηλά στάνταρ που πάντα απαιτείς από τον τελειομανή μέχρι ψύχωσης εαυτό σου -να τα λέμε κι αυτά-, όμως φαίνεται σαν να υπάρχει κάτι που σε κρατάει πίσω, αγκυλώνοντας σε σχεδόν σε παλιά πρότυπα σκέψης, συμπεριφοράς και ανασφαλειών βεβαίως βεβαίως και που θα χρειαστεί να διαχειριστείς προκειμένου να καταφέρεις να προχωρήσεις. Ακόμη, μην ξεχνάς και το άλλο «αγκάθι» αυτή της περιόδου που λέγεται ανάδρομος Ερμής και που δημιουργεί συνθήκες μπλεξίματος, παρεξηγήσεων, εντάσεων και προστριβών με προϊσταμένους, συναδέλφους, συνεργάτες. Στις 2/10 θα γυρίσει σε ορθή φορά, ανοίγοντας τον δρόμο για να «τρέξεις» νέα σχέδια, να υλοποιήσεις ευκολότερα τα πρότζεκτς σου, αλλά και να πάρεις αποφάσεις για τυχόν προτάσεις συνεργασίας που θα προκύψουν αυτό το διάστημα. Αν πάλι ψάχνεις για δουλειά, ξεκίνα να ετοιμάζεις βιογραφικά, έχοντας όμως υπόψη σου ότι σε πιθανά interviews πριν τις 2/10, όσα λεχθούν, συμφωνηθούν κ.λπ. μπορεί στην πορεία να αλλάξουν. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Ζυγό από 29/9 ως 22/10 θα δώσει σίγουρα περισσότερες βοήθειες επαγγελματικά.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)
Η ανάγκη σου «να ανοίξεις φτερά προς μέρη μακρινά» και να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου, γεωγραφικούς, ερωτικούς, πνευματικούς και άλλους θα είναι έντονη αυτή την εβδομάδα με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό (26/9), που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου. Για να γίνει όμως αυτό φαίνεται πως πρώτα θα πρέπει να «ξηγηθείς» μίνι ενδοσκόπηση με τον εαυτό σου, αναλύοντας την πραγματικότητα των συνθηκών της ζωής σου και των μέχρι τώρα επιλογών σου, συνειδητοποιώντας τα «γιατί» και «πώς» που πιθανόν σε κρατούν δέσμιο επαναλαμβανόμενων αυτοκαταστροφικών μοτίβων που εμποδίζουν την εξέλιξή σου. Οκ, λίγο βαρύ όλο αυτό για τέλος Σεπτέμβρη θα μου πεις, έτσι όμως έχουν τα πράγματα, αφού αν δε τα «βρεις» πρώτα με το μέσα σου και δεν πιστέψεις στον εαυτό σου, η εξέλιξη που τόσο λαχτάρας μπορεί συνεχώς να σου... διαφεύγει. Σε αλλά νέα, πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με το επικοινωνιακό κομμάτι καθώς μπορεί να προκύψουν αρκετά παρατράγουδα με συνεργάτες, συναδέλφους, φίλους κ.λπ., αλλά και σε πρακτικό επίπεδο σχετικά με παραδόσεις στη δουλειά, δοσοληψίες με το δημόσιο, νομικές υποθέσεις κ.λπ. που βγάζουν μπόλικο άγχος και εκνευρισμό. Ευτυχώς στις 2/10 ο Ερμής γυρίζει σε ορθή φορά και το κουβάρι αρχίζει σιγά σιγά να «ξεμπλέκεται», ενώ από την Πέμπτη που και η Αφροδίτη περνά στον Ζυγό ως 22/10 φαίνεται πως όχι μόνο θα έχεις διάθεση, αλλά θα καταφέρεις να κάνεις και ένα ταξιδάκι.

Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)
Στα βαθιά των οικονομικών αλλά και των ερωτικών σου στρέφει την προσοχή σου η Νέα Σελήνη στον Ζυγό (26/9), που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου, καλώντας σε να κοιτάξεις λίγο πιο ώριμα την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Το άγχος φυσικά δεν θα λείπει, ενώ μπορεί να προκύψουν και αυξημένα έξοδα μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, όμως είναι ένα κατάλληλο διάστημα για να ασχοληθείς ενδελεχώς με θέματα δανείων, τραπεζών, φορολογικών, οικονομικών της επιχείρησης σου, διατροφών, κληρονομικών, οικονομικών που αφορούν τον σύντροφό σου, αν έχετε κοινό πορτοφόλι κ.λπ. ίσως και με κάποιον ειδικό ενδεχομένως, προσπαθώντας να κλείσεις και εκκρεμότητες από το παρελθόν που συνεχίζουν να σε «πονοκεφαλιάζουν», κόβοντας ό,τι σε βάζει μέσα κ.λπ. Σημαντικό πάντως να αποφύγεις τις επενδύεις και οτιδήποτε ενέχει ρίσκο, αφού ο ανάδρομος Ερμής δεν συγχωρεί τέτοια «λάθη». Από τις 2/10 όμως που θα γυρίσει σε ορθή φορά θα μπορέσεις να αναλάβεις πρωτοβουλίες προς κάθε κατεύθυνση, να κάνεις νέα ξεκινήματα, π.χ. φορολογικές ενάρξεις επιχειρήσεων κ.λπ. με μεγαλύτερη άνεση.  Στο κομμάτι των προσωπικών σου είναι καιρός να δεις την αλήθεια αναφορικά με σχέσεις που διατηρείς από ανασφάλεια ή από μια εμμονικού τύπου αυτοκαταστροφικότητα που σε κρατάει μέσα σε μια τοξική «αντίληψη» της αγάπης. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό την Πέμπτη και ως 22/10 θα δώσει αέρα ανανέωσης στα ερωτικοσεξουαλικά σου, ανεβάζοντας κατακόρυφα τη λίμπιντο.