Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 21.09.2022

Δίδυμε, η μέρα σου δίνει την ώθηση να φροντίσεις παραπάνω το κομμάτι της προσωπικής σου ζωής

Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 21.09.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Εσωτερικά φαίνεται πως θέλεις η ζωή σου να κυλάει σε πιο χαλαρό, καλοκαιρινό βασικά  ακόμα ρυθμό και η Τετάρτη μπορεί να σου «επιτρέψει» μια τέτοια διάθεση, ιδίως στον ερωτικό τομέα 

Ταύρος 
Η απροθυμία να κάνεις ορισμένα βαρετά αλλά απαραίτητα πραγματάκια προς οικογένεια και επαγγελματικά μεριά, επιτείνει μ’ έναν τρόπο την κούραση σου. Κάντα να ξεμπερδεύει 

Δίδυμοι
Η μέρα σου δίνει την ώθηση να σκεφτείς, να συζητήσεις με τους κατάλληλους ανθρώπους για τη δουλειά, αλλά και να φροντίσεις παραπάνω το κομμάτι της προσωπικής σου ζωής. 

Καρκίνος 
Αν και μάλλον δεν πολυγουστάρεις, είναι ωστόσο αναγκαίο να ασχοληθείς λιγάκι με το «χάος» του σπιτιού, meaning να τακτοποιήσεις τον ατακτοποίητο και να πετάξεις όλη την άχρηστη σαβούρα. Oιμέ. 

Λέων
Σου είναι πιο εύκολο να ανοιχτείς σε νέα άτομα και θεματολογία σήμερα και στη δουλειά και στα προσωπικά, παίρνοντας ίσως και θετικά μηνύματα για κάποιο μελλοντικό σχέδιο.

Παρθένος
Απέναντι στην οικονομική και συναισθηματική ανασφάλεια που πάει να σε «καταβάλει» είναι καλό να αντιτάξεις την πίστη στον εαυτό και τις ικανότητες σου. Μην «πέφτεις» έτσι εύκολα. 

Ζυγός
Η Τετάρτη θέλει mostly ενασχόληση με πτυχές της καθημερινότητας σου που βρίσκεις ευχάριστες και sexy. Το υπόλοιπο προγραμματάκι, άστο στον αυτόματο.

Σκορπιός
Φαίνεται πως σήμερα θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία σε δουλειά και καθημερινότητα, οπότε αξιοποίησε την μέρα σου, γιατί η συνέχεια δεν θα είναι στο ίδιο mood. 

Τοξότης
Η μέρα σου δίνει μεγαλύτερη ευκολία κινήσεων σε όλα τα επίπεδα, με την έννοια ότι μπορείς να «κατευθύνεις» τα πράγματα προς τα εκει που θέλεις, ειδικά στα αισθηματικά σου. Αχα. 

Αιγόκερως
Είναι μάλλον εύκολο να χάσεις την συγκέντρωση αλλά και την «ευελιξία» σου αν εστιάζεις μονίμως σε λεπτομέρειες που σου την «σπάνε», παρά στην γενική εικόνα. «Άνοιξε» την οπτική σου. 

Υδροχόος
Η επιθυμία για ταξίδια, έρωτα, διασκέδαση και τα σχετικά είναι παρούσα big time σήμερα, οπότε φρόντισε οι επιλογές που κάνεις να μη σε αφήσουν με μια underwhelming αίσθηση «ξινίλας». 

Ιχθύες
Αν και οι συνάδελφοι σου μπορεί να σε εκνευρίσουν λίγο σήμερα, μη δίνεις και πολύ σημασία, ανάδρομο έχουμε και μάλιστα καλύτερα να τελειώνεις με σημαντικές εκκρεμότητες, γιατί η συνέχεια θα είναι πιο πιεστικ