Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 06.09.2022

Καρκίνε, η εμμονή σου με το ιδανικό σε κάθε εκδοχή της ζωής σου πρέπει λίγο να σταματήσει

Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 06.09.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Άσε την τάση να το παίξεις «αρχηγόπουλο» εκεί που δεν χρειάζεται και κοίταξε πώς μπορείς να κλείσεις εκκρεμότητες (σχετικές με τη δουλειά ή και όχι) προτού ο Ερμής γυρίσει ανάδρομος κι αρχίσει το... τρέξιμο.

Ταύρος
Τι καλός που είσαι στο να διαπιστώνεις τα λάθη των άλλων και να τους την «λες» μ’ αυτό το γνωστό διδακτικό σου υφάκι. Τα δικά σου πάλι τα βλέπεις ή μπα;

Δίδυμοι
Αυτό το «ωχ αδερφέ» που το ‘χεις λίγο σαν καραμέλα, να ξέρεις ότι -ψυχαναλυτικά μιλώντας και μόνο- το λέμε συνήθως όταν καίγεται ο κ@λ%$ μας, αλλά δεν μπορούμε ν’ ασχοληθούμε άλλο. Yep.

Καρκίνος
Η εμμονή σου με το ιδανικό σε κάθε εκδοχή της ζωής σου πρέπει λίγο να σταματήσει. Για το καλό σου δηλαδή, γιατί οι άλλοι ούτε που παίρνουν χαμπάρι από τέτοιες «προσδοκίες». (Ευτυχώς)

Λέων
Αυτό που «όταν κάτι το αγαπάς και το πιστεύεις μπορεί όντως να πάει καλύτερα» δεν συμβαίνει πάντα να ξέρεις ή τουλάχιστον όχι έτσι από μόνο του. Κάποιος πρέπει να κάνει και τη δουλίτσα.

Παρθένος
Μην είσαι και τόσο βέβαιος γι’ αυτό που αισθάνεσαι σήμερα στα ερωτικά σου. Τα «προεόρτια» του ανάδρομου κυβερνήτη σου έχουν βλέπεις ήδη αρχίσει...

Ζυγός
Προσπάθησε σήμερα να μην ξοδέψεις όλο τον χρόνο και την ενέργεια σου σε πράγματα που δεν εξαρτώνται μόνο από σένα. Μπες στον «ρυθμό» που κινούνται κι οι γύρω σου.

Σκορπιός
Επειδή η μέρα μπορεί να σου φύγει έτσι «για πλάκα», μην ανακατευτείς με χίλια δύο, μπας και προλάβεις να ολοκληρώσεις και κάτι. #settingpriorities

Τοξότης
Από το να πολυσκέφτεσαι και να κάνεις ΤΑ σενάρια στο μυαλό σου σχετικά με τα προσωπικά, διογκώνοντας το όποιο πρόβλημα, καλύτερα κάνε κάτι σε δράση.

Αιγόκερως
Η διάθεσή σου σηκώνει και λίγη «dolce vita» σήμερα και μπορεί να βιάζεσαι να ξεπετάξεις τις όποιες υποχρεώσεις για να περάσεις στο «παρασύνθημα». Pas mal.

Υδροχόος
Στη θεωρία όλα μπορούν να βγουν όπως τα θες, στην πράξη όμως μόνο αυτά για τα οποία έχει πέσει προηγουμένως «δουλίτσα». #κανετηδουλιτσα

Ιχθύες
Και μια τεμπέλικη διάθεση βγάζεις και λίγο «κωλυσιεργείς» με οτιδήποτε το πρακτικόν, με το χιούμορ να φαίνεται ως η μοναδική λύση για να πάρεις μπρος. (Λέμε τώρα)