Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της εβδομάδας | 15 - 21 Αυγούστου 2022

Λέοντα, το κλίμα του Αυγούστου αρχίζει να μεταβάλλεται προς το καλύτερο

Zarastro
10’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 15 - 21 Αυγούστου 2022.

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Η εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου έρχεται με σαφώς ηπιότερες «διαθέσεις» απ’ ό,τι οι δύο προηγούμενες και chances are ότι θα καταφέρεις να ξεκουραστείς λιγάκι, είτε βρίσκεσαι, είτε ετοιμάζεσαι να φύγεις για διακοπές. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό την Τρίτη φέρνει ίσως κάποια νέα αλλά και συζητήσεις σχετικά με τη δουλειά ή κάποιο οικονομικό ζήτημα που σε απασχολεί (2ο δεκαήμερο κυρίως), ενώ το υπέροχο τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία από το ζώδιο σου την Πέμπτη βγάζει μια ερωτική «χροιά» στην καθημερινότητα σου, βοηθώντας σε να απολαύσεις όμορφες στιγμές με τον σύντροφο σου, να αποκαταστήσεις ίσως μπερδέματα που είχαν προκύψει αλλά και να φλερτάρεις με παραπάνω ζέση βεβαίως βεβαίως. Οι νέες γνωριμίες ευνοούνται για τους αδέσμευτους, ενώ σε περίπτωση που μια νέα σχέση βρίσκεται στα «σκαριά», ίσως τώρα αλλάξει και officially στάτους. Καλή όψη και για να κανονίσεις ευχάριστα μαζώματα με φίλους ή δημιουργικές δραστηριότητες με τα παιδιά. Το σημαντικότερο όμως νέο της εβδομάδας δεν είναι άλλο από την είσοδο του κυβερνήτη σου Άρη στους Διδύμους το Σάββατο και η παραμονή του εκεί για τους επόμενους 7 μήνες κατ’ εξαίρεση! Το επικοινωνιακό σου ραντάρ θα βρίσκεται σε υπερδιέγερση όλο αυτό το διάστημα, η καθημερινότητα θα τρέχει «με χίλια», αν σπουδάζεις θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις, χρειάζεται όμως προσοχή στην οδήγηση, αλλά και χρόνος για νοητική «αποσυμπίεση».

Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Και μετά τη «λαίλαπα» -sort of- του τελευταίου δεκαπενθημέρου, ο Αύγουστος αρχίζει κάπως να «γλυκαίνει», δίνοντας σου τη δυνατότητα να απολαύσεις λίγες στιγμές καλοκαιρινού bliss. Αρχικά, το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό από το ζώδιο σου την Τρίτη σε βάζει σε mood για φλερτ και τι καλύτερο φυσικά από το να «παιχτεί» όλο αυτό με φόντο ένα παραθαλάσσιο / νησιωτικό σκηνικό (2ο δεκαήμερο κυρίως). Γενικά όμως θα είσαι πιο ανοιχτός, ομιλητικός αλλά και πρόθυμος να αφεθείς στην παρόρμηση της στιγμής και... come what may. Την Πέμπτη με το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία φαίνεται πως το περιβάλλον της οικογένειας ή των ανθρώπων που εσύ θεωρείς οικογένεια σου, μπορεί να σου δώσει μεγάλη χαρά, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και μια επαγγελματική πρόταση ή μια θετική εξέλιξη σχετικά με ζητήματα ακινήτων (1ο δεκαήμερο κυρίως). The big news όμως is ότι το Σάββατο ο Άρης εγκαταλείπει επιτέλους το ζώδιο σου, θέση από την οποία σε κούρασε αρκετά και ποικιλοτρόπως τον τελευταίο ενάμιση μήνα, προχωρώντας τώρα στους Διδύμους για μια ασυνήθιστα μακρά παραμονή ως 25/3/23. Οι ρυθμοί στην καθημερινότητα σιγά σιγά αποκαθίστανται -χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι απλά θα «κάθεσαι»- και το βάρος τώρα πέφτει στον οικονομικό τομέα, που θα σε απασχολήσει έντονα, κυρίως αναφορικά με την προσπάθεια εξεύρεσης νέων πηγών εσόδων. Από την άλλη όμως χρειάζεται προσοχή, καθώς μπορεί να φέρει αυξημένα έξοδα αλλά και τάση για σπατάλες.

Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Αναμφίβολα σημαντική αυτή η εβδομάδα για σένα Δίδυμέ μου, αφού φιλοξενεί μια πλανητική αλλαγή που θα «χρωματίσει» εντελώς διαφορετικά την καθημερινότητά σου (και όλων μας δηλαδή) για το επόμενο επτάμηνο, της οποίας και είσαι πρωταγωνιστής. Αρχικά, το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού την Τρίτη μπορεί να φέρει κάποια νέα και εξελίξεις σχετικά με τα επαγγελματικά σου (2ο δεκαήμερο κυρίως), ενώ το τυχερό τρίγωνο Αφροδίτης-Δία την Πέμπτη ευνοεί την κοινωνικότητα, τις αποδράσεις με φίλους -σε περίπτωση π.χ. που είσαι απ’ αυτούς που έχουν ξεμείνει στα «μετόπισθεν»- τις ευχάριστες δημιουργικές δραστηριότητες με τον σύντροφό σου και βέβαια το φλερτ και τις ερωτικές προσεγγίσεις αν είσαι αδέσμευτος (1ο δεκαήμερο κυρίως). Και ερχόμαστε στο Σάββατο που αποτελεί την «the Day» για σένα αφού ο Άρης ύστερα από 1,5 χρόνο εισέρχεται στο ζώδιό σου για μια ασυνήθιστα μεγάλη διέλευση 7 ολόκληρων μηνών και συγκεκριμένα ως τις 25/3/23. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι από τις 30/10 μέχρι τις 12/1 θα γυρίσει σε αναδρομή φορά. Ενεργοποιείσαι λοιπόν σε ένα core level για να καταπιαστείς με τους προσωπικούς και επαγγελματικούς σου στόχους, να αναλάβεις πρωτοβουλίες για την καλυτέρευση της ζωής σου, κοντολογίς να βγεις «μπροστά», φυσικά όμως έχοντας μπόλικο στρες αλλά και μια καθημερινότητα φουλ από απαιτήσεις, γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να αυξήσεις την φροντίδα της υγείας σου, ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς χωρίς «παρατράγουδα».

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Η τρίτη βδομάδα του Αυγούστου υπόσχεται πιο «ανώδυνες» καταστάσεις, αποτελώντας μια ανάπαυλα από την πίεση του τελευταίου διαστήματος. Έτσι, με το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού την Τρίτη το μυαλό σου θα είναι «καρφωμένο» στα ταξίδια και τις διακοπές, ειδικά σε περίπτωση που δεν έχεις ακόμη ξεκινήσει την άδειά σου, οπότε και «επιβάλλεται» να κανονίσεις έστω μια μικρή απόδραση σε κάποια κοντινή παραλία για να ξεδώσεις συντροφιά με όσους άλλους «κατατρεγμένους» βρίσκονται ακόμα στην πόλη τέτοιες μέρες. Ίσως μάλιστα προκύψει και κάποιο ξαφνικό θετικό νέο ή μια πρόταση για κάτι που «σπάει» τη ρουτίνα σου και λειτουργεί ανανεωτικά για τη διάθεσή σου (2ο δεκαήμερο κυρίως). Το τρίγωνο πάλι της Αφροδίτης με τον Δία την Πέμπτη μπορεί να φέρει μια θετική εξέλιξη σχετικά με ένα επαγγελματικό ή οικονομικό θέμα (1ο δεκαήμερο κυρίως). Και προχωράμε στο Σάββατο, που ο Άρης εισέρχεται στους Διδύμους και τον κρυφό 12ο οίκο σου για 7 ολόκληρους μήνες «par excellence». Όπως καταλαβαίνεις δεν πρόκειται για την πιο «ανέφελη» ή ήπια διέλευση, αφού από αυτή τη θέση αυξάνει το εσωτερικό άγχος, τον καταπιεσμένο θυμό αλλά και την «παραπονιάρικη» αντιμετώπιση απέναντι στα πράγματα, που θα είναι «έμμεση» ως επί το πλείστον. Και πράγματι, αυτή η περίοδος θα αποτελέσει ουσιαστικά -στο ιδανικό σενάριο- μια προετοιμασία για κάτι σημαντικό που έχεις κατά νου, μεγάλη προσοχή όμως πρέπει να δοθεί στην φροντίδα της υγείας και της φυσικής σου κατάστασης.

Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Και να που σιγά σιγά το κλίμα του Αυγούστου αρχίζει να μεταβάλλεται προς το καλύτερο, αφήνοντας πίσω την υπερβολική πίεση και τις απαιτήσεις των τελευταίων εβδομάδων. Με το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό την Τρίτη ίσως καταφέρεις να βρεις λύση σε κάποιο επαγγελματικό ή οικονομικό ζήτημα που σε απασχολεί, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και κάποια ενδιαφέρουσα σχετική πρόταση για μερικούς (2ο δεκαήμερο κυρίως). Ακολούθως την Πέμπτη, το τυχερό τρίγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο σου με τον Δία αφυπνίζει την ερωτική σου διάθεση, κάνοντας σε πιο διαχυτικό με τον άνθρωπο σου και πιο εκδηλωτικό ως προς την προσέγγισή σoυ προς το άτομο που σε ενδιαφέρει αν είσαι single. Αν βρίσκεται ήδη διακοπές, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα καταφέρεις να περάσεις καλά παρέα με όσους αγαπάς, ενώ είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να κανονίσεις ένα ταξιδάκι σε περίπτωση που «είσαι ακόμα εδώ». Τα καλά νέα της εβδομάδας συνεχίζονται και αφορούν φυσικά την είσοδο του Άρη στους Διδύμους το Σάββατο, θέση που σου πάει σαφώς περισσότερο από αυτήν στον Ταύρο, που σε «έψησε» για τα καλά από τις αρχές Ιουνίου. Θα παραμείνει εκεί για ένα διάστημα 7 μηνών κατά παρέκκλιση, αυξάνοντας την κοινωνικότητά σου, βοηθώντας σε να διευρύνεις τον κύκλο σου, να διαμορφώσεις συμμαχίες στα επαγγελματικά, αλλά και να γνωρίσεις νέο κόσμο στα αισθηματικά. Ίσως μάλιστα αποφασίσεις πως κάποια άτομα δεν αξίζουν να βρίσκονται πια πλάι σου.

Παρθένος (22 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Η εβδομάδα που ξεκινά έρχεται με μια σημαντική αλλαγή για τον ζωδιακό σου σταυρό, που θα σε συνοδεύσει για το επόμενο επτάμηνο, δοκιμάζοντας τις αντοχές σου. Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά. Το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ερμής από το ζώδιο σου με τον Ουρανό την Τρίτη μπορεί να φέρει βοήθειες σε θέματα επαγγελματικών συζητήσεων, διαπραγματεύσεων, συμφωνιών, υπογραφών κ.λπ (2ο δεκαήμερο κυρίως) ενώ είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να ασχοληθείς με δραστηριότητες που χαλαρώνουν το μυαλό σου και βοηθούν την ευεξία σου. Την Πέμπτη με το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία μπορεί να προκύψει μια πραγματική ευκαιρία οικονομικού χαρακτήρα, π.χ. να καταφέρεις να τακτοποιήσεις μια οφειλή που σε βαραίνει, να βρεις χρηματοδότηση για την επιχείρηση σου, να βγάλεις άκρη με κληρονομικά, ασφάλειες κ.λπ (1ο δεκαήμερο κυρίως). Και πάμε στο main menu της εβδομάδας, που δεν είναι άλλο από τη είσοδο του Άρη στους Διδύμους το Σάββατο και την παραμονή του εκεί για τους επόμενους 7 μήνες παρακαλώ! Για’ σένα ο τομέας που ενεργοποιείται αφορά τα επαγγελματικά σου και πράγματι θα πάρεις ένα μεγάλο boost ambition-wise, θέλοντας να προχωρήσεις με σχέδια και πρωτοβουλίες που μπορούν να σε φέρουν εκεί που θες στην καριέρα σου. Αν ψάχνεις για δουλειά χρειάζεται να κινητοποιηθείς οργανωμένα, θετικές εξελίξεις, π.χ. μια προαγωγή «παίζουν» φυσικά, όμως οι απαιτήσεις και η κούραση θα είναι for real, επομένως το κομμάτι της υγείας θέλει περισσότερη φροντίδα.

Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Ξεκινάς την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου με πιο «καλόβολη» διάθεση, συγκριτικά με όσα προηγήθηκαν από την αρχή του μήνα και το πράγμα φαίνεται ότι γίνεται όλο και καλύτερο στη συνέχεια. Έτσι λοιπόν, με το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού την Τρίτη μπορεί να καταφέρεις να βγάλεις άκρη σχετικά με ένα οικονομικό ζήτημα, αν και δεν αποκλείεται να υπάρξει μια κάποια αναστάτωση σχετικά με ένα επαγγελματικό θέμα (2ο δεκαήμερο κυρίως). Την Πέμπτη με το τρίγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Δία απέναντι σου στην Κριό τα πράγματα στα ερωτικά αποκτούν «hot» ενδιαφέρον και φαίνεται πως δεν θα μπορέσεις να πάρεις τα μάτια σου πάνω από τον σύντροφό σου ή το άτομο που σε ενδιαφέρει αν είσαι αδέσμευτος, ενώ μάλλον είναι η μέρα που θα περάσεις πολύ καλά και διασκεδαστικά με την παρέα σου, αν βρίσκεστε σε έναν παραθαλάσσιο καλοκαιρινό προορισμό (1ο δεκαήμερο κυρίως). Άλλωστε, με την είσοδο του Άρη στους Διδύμους το Σάββατο και την παραμονή του εκεί για τους επόμενους -κρατήσου- 7 μήνες κατ’ εξαίρεση, οι τάσεις φυγής μέσα στην καθημερινότητα σου θα είναι από τα βασικά θέματα προς διαχείριση, αφού θα κληθείς να δαμάσεις τον «Indiana Jones» που κρύβεται μέσα σου. Φυσικά ευνοείσαι σχετικά σε θέματα ταξιδιών, επαφών με ξένους και το εξωτερικό, εκπαιδευτικά ζητήματα, π.χ. μεταπτυχιακά, νομικές υποθέσεις, θέματα με το δημόσιο κ.λπ, αλλά θα πρέπει παράλληλα να προσέχεις την οδηγική σου συμπεριφορά, καθώς και τη νευρική εξάντληση.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Κάτι φαίνεται πως αλλάζει από αυτή την εβδομάδα Σκορπιέ μου, που σου «επιτρέπει» να ατενίσεις το υπόλοιπο του Αυγούστου με μεγαλύτερη αισιοδοξία και λιγότερο ασυνείδητο «σφίξιμο στο στομάχι». Αρχικά με το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό απέναντι σου την Τρίτη η διάθεση σου είναι πιο ανέμελη, θέλοντας να βγεις, να κοινωνικοποιηθείς, να φλερτάρεις, να ταξιδέψεις έστω και κάπου κοντά, αν δεν έχεις καταφέρει ακόμα να φύγεις officially από την πόλη, ενώ παίζει και το ενδεχόμενο των unexpected ερωτικών προσεγγίσεων και εξομολογήσεων για μερικούς (2ο δεκαήμερο κυρίως). Την Πέμπτη η Αφροδίτη σχηματίζει ένα ωραίο τρίγωνο με τον Δία, φέρνοντας τύχη και πιθανές θετικές εξελίξεις σε ένα επαγγελματικό σου ζήτημα (1ο δεκαήμερο κυρίως). Ίσως π.χ. υπάρξει κάποια απάντηση σχετικά με μια πρόταση ή ένα interview για δουλειά. Και το καλύτερο όλων φυσικά δεν είναι άλλο από την έξοδο του Άρη από τον Ταύρο και τον άξονα σου το Σάββατο, θέση από την οποία σε ζόρισε πολύ τον τελευταίο ενάμιση μήνα. Θα προχωρήσει τώρα στους Διδύμους, όπου και θα παραμείνει για το ασυνήθιστα μεγάλο χρονικό διάστημα των επτά μηνών, εστιάζοντας κυρίως στον τομέα των οικονομικών σου, αλλά και των στενών συναισθηματικών σου σχέσεων. Οτιδήποτε αφορά οικονομικές δοσοληψίες, διακανονισμούς χρεών, χρηματοδοτήσεις για την επιχείρηση σου, δάνεια, ασφάλειες, φορολογικά κ.λπ θα σε απασχολήσει περισσότερο, ενώ σεξουαλικά θα έχεις ανάγκη από πιο βαθιές «συγκινήσεις».

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Αυτή η εβδομάδα σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή Τοξότη μου, που θέλει σωστή διαχείριση ώστε να μπορέσεις να απολαύσεις τα θετικά που έχει να σου προσφέρει. Αρχικά, το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού την Τρίτη είναι βοηθητικό για επαγγελματικές συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, υπογραφές και εμπορικές δοσοληψίες (2ο δεκαήμερο κυρίως) οπότε χρήζει αξιοποίησης σε κάθε περίπτωση. Την Πέμπτη τώρα σχηματίζεται το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία, μια από τις πιο τυχερές όψεις στην Αστρολογία, που φέρνει εύνοια στην ερωτική σου ζωή, ανεβάζοντας την αυτοπεποίθηση σου, χαρίζοντας σου περισσή γοητεία, δίνοντας τον «τόνο» για να χαρείς παρέα με τον σύντροφο και τα αγαπημένα σου πρόσωπα (1ο δεκαήμερο κυρίως). Πραγματικά, ακόμα κι αν δεν έχεις ξεκινήσει την άδεια σου, αξίζει να κλείσεις έστω κάτι μικρό σε ταξίδι, απόδραση, κάλεσμα στο εξοχικό, you name it, απολαμβάνοντας λίγες στιγμές καλοκαιρινής χαράς, ενώ αν είσαι single, ώρα να ξαναβρείς την «φόρμα» σου στο φλερτ! Το Σάββατο άλλωστε ο Άρης εισέρχεται απέναντι σου στους Διδύμους, κατ’ εξαίρεση για τους επόμενους επτά μήνες παρακαλώ, δίνοντας τεράστιο focus στις προσωπικές αλλά και επαγγελματικές σου σχέσεις. Οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, προτάσεις, συμμαχίες κ.λπ θα είναι πολλές, το τρέξιμο και η πίεση στην καθημερινότητα μια πραγματικότητα, θα μπορέσεις όμως να βγάλεις χρήσιμα συμπεράσματα, κάνοντας -hopefully- πιο σωστές επιλογές για τη ζωή σου.

Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Μέχρι τώρα ο Αύγουστος δεν σε «πήγε» κι άσχημα -σε σχέση με τους υπόλοιπους τουλάχιστον- και αυτή η τάση συνεχίζεται στο ξεκίνημα της βδομάδας. Έτσι, με το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού την Τρίτη, ευνοείσαι σχετικά με συζητήσεις τόσο στα προσωπικά, όσο και στα επαγγελματικά, οπότε αν είσαι απ’ αυτούς που δουλεύουν, μπορείς να φέρεις ίσως αποτέλεσμα αναφορικά με προτάσεις, δοσοληψίες, κλεισίματα συμφωνιών (2ο δεκαήμερο κυρίως) ενώ αν είσαι αδειούχος και ξεκινάς τώρα τις διακοπές σου, το «vibe» θα είναι σούπερ και για ταξίδια αλλά και για νέες καλοκαιρινές γνωριμίες. Την Πέμπτη πάλι με το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία θα μπορούσε να υπάρξει μια θετική εξέλιξη σε επίπεδο οικονομικών, σχετικά ίσως με μια χρηματοδότηση, μια διευθέτηση, ένα ζήτημα ακινήτων, κληρονομικών κ.λπ (1ο δεκαήμερο κυρίως) ενώ συναισθηματικά θα έχεις ανάγκη από περισσότερο «je t’ aime». Από το Σάββατο η ατμόσφαιρα αρχίζει να «διαφοροποιείται» σταδιακά, καθώς ο Άρης εισέρχεται στους Διδύμους για το επόμενο επτάμηνο -ναι, ναι- αλλάζοντας προς το πιεστικότερο τους ρυθμούς στην καθημερινότητα σου. Οι απαιτήσεις στη δουλειά και οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου θα σε φέρουν ενδεχομένως στα όρια σου, αν και θα υπάρξουν ευκαιρίες για να καταφέρεις τους στόχους σου. Προτεραιότητα σου όμως θα πρέπει να είναι η φροντίδα της υγείας σου, παίρνοντας αποφάσεις για αποφυγή βλαβερών συνηθειών και συμμόρφωση με  τις ρουτίνες που σε κρατούν σε άριστη φόρμα.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)
Και εκεί που «στραβομουτσούνιαζες» -και με το δίκιο σου βέβαια- για τις συνθήκες που επικρατούν στη ζωή σου αυτόν τον Αύγουστο, φαίνεται ότι -ιδίως- από το τέλος της βδομάδας κάτι αλλάζει προς το θετικότερο. Ξεκινώντας με το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού την Τρίτη, μπορεί τώρα να υπάρξουν θετικά νέα και εξελίξεις σχετικά με οικονομικά θέματα ή ζητήματα σπιτιού και ακινήτων (2ο δεκαήμερο ιδιαίτερα). Μπορεί π.χ. να εγκριθεί ένα δάνειο, μια χρηματοδότηση, να λάβεις κάποιο επίδομα, να βρεις μια ευκαιρία για μια μίσθωση κ.λπ. Η Πέμπτη με το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία είναι μια ιδανική μέρα για να ξεκινήσεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές, οπότε μην «βαρυγκωμάς» αν φεύγεις από τους τελευταίους, ενώ αν είσαι ήδη αδειούχος αξίζει να την αφιερώσεις στο ταίρι σου, εκδηλώνοντας με πιο άμεσο τρόπο το συναίσθημα σου. Γενικά πάντως είναι μια τυχερή όψη που ευνοεί την καλή επικοινωνία, τα χαμόγελα και φυσικά το φλερτ αν είσαι αδέσμευτος. Από το Σάββατο βέβαια οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και ερωτικές προσεγγίσεις θα αυξηθούν «κατακόρυφα» καθώς ο Άρης εισέρχεται στους Διδύμους και τον 5ο ηλιακό σου οίκο για το επόμενο επτάμηνο (!). «Ανασαίνεις» επιτέλους από την ασφυκτική πίεση που σου δημιούργησε τον τελευταίο ενάμιση μήνα η προηγούμενη θέση του, εστιάζοντας τώρα σε όσα καλά έχει να σου προσφέρει η ζωή, meaning έρωτα, διασκέδαση, χαρούμενες στιγμές με την παρέα, τα παιδιά και τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)
Αλλαγή σκηνικού στην καθημερινότητα σου απ’ αυτή την βδομάδα Ιχθύ μου, αφού στο τελείωμα της λαμβάνει χώρα μια σημαντική πλανητική μετακίνηση που σε αφορά άμεσα. Για αρχή, με το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού την Τρίτη θέματα που σχετίζονται με επαφές, συζητήσεις, δοσοληψίες, συμφωνίες και προώθηση της δουλειάς σου μπορούν να πάνε καλύτερα (2ο δεκαήμερο κυρίως), ενώ αν βρίσκεσαι σε διακοπές μπορεί να διαπιστώσεις μια μεγαλύτερη εγκεφαλική ταύτιση με τον σύντροφο σου. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία την Πέμπτη μπορεί να δώσει θετικές εξελίξεις σχετικά με ένα επαγγελματικό ή οικονομικό σου ζήτημα, αναφορικά π.χ. με μια χρηματοδότηση, μια συνεργασία, το κλείσιμο ενός καλού πελάτη αν είναι ελεύθερος επαγγελματίας, την αξιοποίηση ενός περιουσιακού στοιχείου κ.λπ (1ο δεκαήμερο κυρίως). Το σημαντικό νέο της εβδομάδας όμως δεν είναι άλλο από την είσοδο του Άρη στους Διδύμους το Σάββατο και την παραμονή του εκεί για το διάστημα των επόμενων επτά μηνών κατά παρέκκλιση. Αυτό θα συμβεί γιατί από τις 30/10 ως τις 12/1 θα γυρίσει ανάδρομος. Όπως καταλαβαίνεις οι ρυθμοί στην καθημερινότητα σου θα αυξηθούν, φέρνοντας περισσότερο εσωτερικό στρες κατά διαστήματα και μια αίσθηση θυμού ή και «ασφυξίας» από το περιβάλλον σου, ειδικά το οικογενειακό, το οποίο είναι και ο χώρος που θα δώσει τις περισσότερες πιέσεις και εξελίξεις, ίσως και αναφορικά με μια χωροταξική αλλαγή ή θέματα ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας.