Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 11.08.2022

Δίδυμε, προσοχή σήμερα στις μετακινήσεις -no rushing- αλλά και στο πώς εκφράζεσαι.

Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 11.08.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Η μέρα την έχει την έντασή της in general, ετοιμάζοντας την αυριανή «άχαρη» Πανσέληνο του Αυγούστου, οπότε καλύτερα μην το παίξεις «σύμβουλος», διότι μπορεί να υπάρξουν και εκπλήξεις.

Ταύρος
Με την αυριανή δύσκολη Πανσέληνο να «χτίζει» ήδη μια νευρική ατμόσφαιρα, μπορεί να νιώθεις ότι φέρεις ένα δυσανάλογο «βάρος» για τις ανάλαφρες/ καλοκαιρινές μέρες που διανύουμε. Προσοχή και σε ατυχήματα.

Δίδυμοι
Επειδή και οι υπόλοιποι θα είναι «στα κάγκελα» και ακολουθεί και ζόρικη Πανσέληνος, προσοχή σήμερα στις μετακινήσεις -no rushing- αλλά και στο πως εκφράζεσαι.

Καρκίνος
Το να πεις τα πράγματα «με τ’ όνομα τους» σε κάποιον φίλο, συνεργάτη ή σύντροφο μπορεί να μοιάζει πολύ «δελεαστικό» σήμερα, αλλά επειδή έρχεται και ένα «ζαβό» Full Moon, καλύτερα συγκρατήσου.

Λέων
Η μέρα μπορεί να βγάλει διάφορα απρόοπτα, σχετικά με τα επαγγελματικά ή και τα οικογενειακά, συνέπεια της αυριανής δύσκολης Πανσέληνου απέναντι σου, επομένως προσπάθησε να μην σε πιέσεις παραπάνω.

Παρθένος
Το να νιώθεις λίγο down ή ακόμα και σκ@τ@ today δεν είναι παράλογο καλοκαιριάτικα, αφού προετοιμάζεται ήδη «ενεργειακά» η αυριανή πιεστική Πανσέληνος του Αυγούστου που γουστάρει κυκλοθυμία. Χμμμ.

Ζυγός
Η αίσθηση ότι ένα κοντινό σου άτομο, φίλος, σύντροφος, παιδί ή ακόμα και κάποιος συνεργάτης προσπαθεί να κάνει το δικό του με το έτσι θέλω μπορεί να σε «τσιτώσει» άσχημα, αποτελώντας μια «πρόγευση» της αυριανής Πανσελήνου.

Σκορπιός
Αγωνία και ψυχολογική... μαντάρα για σήμερα, μπαίνοντας στο «κλίμα» της αυριανής Πανσέληνου που πιέζει και στα επαγγελματικά και σε επίπεδο σχέσεων. Υπομονή και ψυχραιμία πάνω απ’ όλα.

Τοξότης
Ίσως σου βγει μια ξαφνική κούραση σήμερα και μια ατονία για κάθε τι μη απαραίτητο μέσα στην καθημερινότητα. Άκου το σώμα σου πράξε ανάλογα, γιατί έρχεται και μια πειστική Πανσέληνος αύριο.

Αιγόκερως
Η αίσθηση της πίεσης αλλά και της ευερεθιστότητας μέσα σε μια προσωπική σχέση μπορεί να κλιμακωθεί, βγάζοντας και απρόοπτες αντιδράσεις λόγω και της ενέργειας της αυριανής Πανσέληνου. Yep.

Υδροχόος
Αισθάνεσαι πως αγγίζεις το σημείο «βρασμού» σου ή ότι η κατάσταση που βιώνεις σε μια σχέση ή συνεργασία σε πνιγεί; Δεν είναι τίποτα, απλά τα «προεόρτια» της αυριανής σκληρής Πανσελήνου στο ζώδιο σου.

Ιχθύες
Η Πέμπτη έχει την αίσθηση του απροόπτου και του ξαφνικού -και σχετικά με την επικαιρότητα- οδηγώντας σε ενδεχομένως και σε νευρικές αντιδράσεις που δεν σε εξυπηρετούν, «απόρροια» της αυριανής Πανσέληνου. #Όχι υπερβολές