Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 09.08.2022

Καρκίνε, θα είναι αρκετά δύσκολο να συγκρατήσεις σε «κόσμια» επίπεδα τα συναισθήματά σου σήμερα

Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Τα Ζώδια της Τρίτης 09.08.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro.

Κριός
Τα πράγματα στο σπίτι, στη σχέση με έναν συγκάτοικο/ συγγενή, αλλά δυνητικά και στα επαγγελματικά με κάποιον συνεργάτη μπορούν να γίνουν αρκετά «συμπλεγματικά» (τέλη 3ου κυρίως). Απόφυγε όσο γίνεται τις εντάσεις.

Ταύρος
Το να γίνεις «πνεύμα αντιλογίας» στην παρέα, στη συζήτηση με κάποιον συνεργάτη, φίλο, αδερφό ή άλλο κοντινό σου πρόσωπο δεν θα σε ωφελήσει ιδιαίτερα σήμερα (τέλη 3ου κυρίως). Γίνε λίγο πιο «γενναιόδωρος» στην κριτική σου.

Δίδυμοι
Συζητήσεις περί των οικονομικών σας με τον σύντροφο, έναν συνεργάτη/ συνέταιρο ή κάποιον συγγενή καλύτερα όχι σήμερα, καθώς επίσης και σχετικές κινήσεις, π.χ. επενδύσεις που ενέχουν οπουδήποτε ρίσκο (τέλη 3ου κυρίως).

Καρκίνος
Θα είναι αρκετά δύσκολο να συγκρατήσεις σε «κόσμια» επίπεδα τα συναισθήματά σου σε μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση σήμερα, έχοντας ίσως και διάθεση να πληγώσεις με έναν τρόπο τον άλλον (τέλη 3ου κυρίως). Σε νέες ερωτικές γνωριμίες ωστόσο, το πάθος μπορεί να χτυπήσει «κόκκινο»...

Λέων
Από το να τσαντιστείς και να πικραθείς από μια παρασκηνιακή ή αγχωτική συνθήκη στη δουλειά (τέλη 3ου κυρίως), καλύτερα επικεντρώσου στη φροντίδα της υγείας σου, ξεκουράζοντας το μυαλό και το σώμα σου όσο καλύτερα μπορείς.

Παρθένος
Ούτε να υπομείνεις άδικες «αιτιάσεις» και κατηγορώ από φίλους, συνεργάτες, σύντροφο, παιδιά, ούτε να περάσεις με φόρα στην αντεπίθεση «ξεσπαθώνοντας» αδιακρίτως (τέλη 3ου κυρίως). Αυτό βασικά.

Ζυγός
Η τοξικότητα μέσα σε μια προσωπική, οικογενειακή ή επαγγελματική σχέση μπορεί να σε φέρει στα όριά σου σήμερα, σκέψου όμως πρώτα αν αξίζει ο κόπος να γίνει τώρα το μεγάλο «πατιρντί» (τέλη 3ου κυρίως). Αλλιώς watch and wait.

Σκορπιός
Αν είσαι από τους τυχερούς που ταξιδεύουν για διακοπούλες φρόντισε να τσεκάρεις τα πάντα όλα σχετικά με κρατήσεις, εισιτήρια, δρομολόγια κ.λπ. για να μην ταλαιπωρηθείς, ενώ απόφυγε να εμπλακείς σε «πληγολογίες» με κοντινά σου άτομα (τέλη 3ου κυρίως).

Τοξότης
Η Τρίτη σίγουρα δεν είναι η μέρα για να κάνεις «αυτή» τη συζήτηση γύρω από τα οικονομικά σου, ειδικά αν εμπλέκονται και τα αισθηματικά στο όλο mix, οπότε ξέρεις περίπου προς τα πού θα οδηγηθεί το πράγμα... (τέλη 3ου κυρίως).

Αιγόκερως
Η μέρα βγάζει αρκετή ένταση στο κομμάτι των διαπροσωπικών σου σχέσεων, επαγγελματικών και προσωπικών και το στοίχημα είναι να αποφύγεις να «τσιμπήσεις» στην παγίδα του χειρισμού (τέλη 3ου κυρίως).

Υδροχόος
Η ατμόσφαιρα στη δουλειά με κάποιον συνάδελφο, συνεργάτη, πελάτη, μπορεί να βγάλει προστριβές, όμως η έγνοια σου πρέπει πάνω απ’ όλα να είναι η υγεία σου, σε μια ούτως ή άλλως απαιτητική εβδομάδα (τέλη 3ου κυρίως).

Ιχθύες
Το να πάρεις τα πάντα τοις μετρητοίς ή προσωπικά στα ερωτικά/ σε μια φιλική σχέση είναι κακή ιδέα για σήμερα (τέλη 3ου κυρίως). Το να δώσεις τόπο στην οργή, διαφυλάττοντας την «ζαχαρένια» σου προτείνεται ανεπιφύλακτα.