Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της εβδομάδας | 4 - 10 Ιουλίου 2022

Καρκίνε, το κλίμα στην καθημερινότητα σαν κάπως να «αλαφραίνει»

Zarastro
11’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 4 - 10 Ιουλίου 2022.

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Ύστερα από έναν ομολογουμένως αρκετά «εξαντλητικό» ενάμιση μήνα, υποδέχεσαι με ανακούφιση αυτή την εβδομάδα, καθώς την Τρίτη ο κυβερνήτης σου Άρης φεύγει πλέον από το ζώδιό σου, εισερχόμενος στον Ταύρο, όπου και θα παραμείνει ως τις 20/8. Η καθημερινότητα αλλάζει «gear», ξαναβρίσκεις μια καλύτερη ισορροπία με το μέσα σου ασχέτως εξωτερικών συνθηκών, με τα οικονομικά όμως να σε αφορούν τώρα σαφώς περισσότερο. Βασικά σε «καίνε» ποικιλοτρόπως, οπότε μπαίνεις στη διαδικασία του ελέγχου των «βιβλίων»  σου, είτε αυτών του σπιτιού, είτε της επιχείρησης/ δουλειάς σου. Αυτό είναι ένα θετικό διάστημα για να προσπαθήσεις να βελτιώσεις το εισόδημά σου, ζητώντας μια αύξηση ή ανεβάζοντας τις τιμές για τις υπηρεσίες που προσφέρεις, για να ψαχτείς με ευκαιρίες για μια δεύτερη ή ακόμα και εποχική απασχόληση που θα δώσει «το κάτι παραπάνω» στον προϋπολογισμό σου, ενώ θα μπορέσεις ίσως να τακτοποιήσεις και θέματα που σχετίζονται με τρίτους, όπως τράπεζες, δάνεια ασφαλιστικά ταμεία επενδύσεις, μισθώσεις ακινήτων, διακανονισμούς παλιών χρεών κ.λπ. That being said, δεν αποκλείεται βέβαια παράλληλα να «φουντώσει» μέσα σου η καταναλωτική μανία, διαπιστώνοντας έτσι πως τα χρήματα φεύγουν μάλλον γρηγορότερα απ’ ό,τι μπαίνουν στην τσέπη σου. Την ίδια μέρα ο Ερμής περνά στον Καρκίνο ως 19/7 στρέφοντας παράλληλα το ενδιαφέρον σου στα του σπιτιού και της οικογένειάς σου.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Καλώς τα δέχτηκες! Τον Άρη στο ζώδιό σου ως τις 20/8 εννοώ, που σε βγάζει από τον «λήθαργο» του τελευταίου διαστήματος τρόπον τινά, χαρίζοντάς σου θάρρος, και θράσος όμως πολλές φορές,  δίνοντάς σου όσες δυνάμεις χρειάζεσαι για να ασχοληθείς με τα πλάνα σου και να τρέξεις διάφορες αλλαγές στα προσωπικά και τα επαγγελματικά. Χαλαρά βέβαια δεν θα ’ναι σε καμία περίπτωση -μάλλον με τη «βαβούρα» του Speedy Gonzalez θα μοιάζει, αφού όλοι φαίνεται πως θα προσφεύγουν σε σένα ζητώντας «το κάτι τις» παραπάνω, αλλά και συ δεν θα είσαι διατεθειμένος να κάνεις πίσω με τις επιδιώξεις σου. Η διεκδικητικότητα και η αποφασιστικότητά σου μπορούν να αποδώσουν καρπούς στη δουλειά σε συνδυασμό με την αυξημένη παραγωγικότητά σου, δεν θα πρέπει όμως να αναλώνεσαι σε χαζούς ανταγωνισμούς και ίντριγκες, ξοδεύοντας άσκοπα την ενέργειά σου. Αντίθετα, μπορείς κάλλιστα να την «μετουσιώσεις» σε sex drive, ανανεώνοντας την προσωπική σου ζωή, είτε με τον σύντροφό σου, είτε με έναν καινούργιο έρωτα, αν είσαι σε φάση αναζήτησης εν μέσω θέρους. Προσοχή μόνο στην υγεία σου αυτή την περίοδο, αφού θα είσαι πιο επιρρεπής σε «εξωτερικές επιθέσεις» ως οργανισμός, έχοντας ανάγκη και από παραπάνω ξεκούραση. Εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσεις γυμναστική και διατροφή. Η παρουσία του Ερμή στον Καρκίνο την ίδια μέρα ως 19/7 δείχνει πως το μυαλό σου θα δουλεύει επίσης «διπλοβάρδιες».


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Το ζητούμενο από αυτή την εβδομάδα, που ξεκινά με το πέρασμα του Άρη στον Ταύρο και τον 12ο οίκο του ωροσκοπίου την Τρίτη ως 20/8, θα είναι να κάνεις ένα γενικό «switch off» απ’ όλους κι απ’ όλα, ανασυντάσσοντας ουσιαστικά δυνάμεις εν όψει της εισόδου του πλανήτη της δράσης στο δικό σου ζώδιο -όπου και θα παραμείνει για ένα εξάμηνο!- σε ενάμιση μήνα από τώρα. Sounds like the Holiday Season to you? Ε, μολονότι δεν αποκλείεται, αφού αυτό είναι ένα εξαιρετικό timing και φυσικά κάποιοι θα είναι όντως αδειούχοι αυτό το διάστημα, αλλά ακόμα κι αν δουλεύεις κανονικότητα, όλο και κάτι θα «ξεκλέψεις» για να ρίξεις και καμία βουτιά, να φας ένα ψαράκι ακόμα, να ρεποζάρεις λίγο σαν άνθρωπος. Η διάθεση λοιπόν θα είναι  προσανατολισμένη προς το άραγμα, αλλά ίσως και την απόσυρση ώρες ώρες, αφού το άγχος σου για τα επαγγελματικά, τα προσωπικά ή ό,τι άλλο δεν θα σε εγκαταλείψει και πολύ εύκολα. Χρειάζεται επομένως να δώσεις μεγάλη έμφαση στο κομμάτι της υγείας σου, προσπαθώντας να ισχυροποιήσεις τον οργανισμό σου πρακτικά, μέσω σωστής διατροφής και συστηματικής άσκησης, φροντίζοντας παράλληλα με επιμέλεια όποια εξέταση και check-up είχες αναβάλει. Τα θέματα των οικονομικών, που ούτως ή άλλως σε «πολιορκούν», θα είναι συνεχώς στο μυαλό σου με τον Ερμή να περνά στον Καρκίνο την ίδια μέρα ως 19/7. Ίσως όμως καταφέρεις να βρεις κάποια λύση με λογαριασμούς, χρέη, διακανονισμούς, τράπεζες, κάρτες κ.λπ.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
«Και Congo και Pongo» από αυτή την εβδομάδα, με τον Άρη να εγκαταλείπει τον οίκο της καριέρας σου, επομένως και το «στενό μαρκάρισμα» που σου επιφύλασσε από τα τέλη Μαΐου, περνώντας την Τρίτη στον φιλικό Ταύρο ως 20/8. Το κλίμα στην καθημερινότητα σαν κάπως να «αλαφραίνει», βρίσκοντας πιο fitting ωράρια και συνεννοήσεις με συνεργάτες εν μέσω καλοκαιριού, κάτι αισθητό και στη γενική σου «αντίληψη» σχετικά και με το στρες που βίωσες τελευταία. Δεν θα τρέχεις πλέον εσύ για όλα, απολαμβάνοντας πιο ευχάριστες στιγμές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, παιδιά, φίλους, σύντροφο, έχοντας όρεξη για μίνι αποδράσεις, μπανάκια, εξόδους, βόλτες, ψώνια κ.λπ. Και στα αισθηματικά σου όμως κάτι φαίνεται πως κινείται, αφού δεν αντέχεις πλέον άλλη «κλεισούρα» και μιζέρια, παίρνοντας ίσως και περισσότερες πρωτοβουλίες στο φλερτ απ’ ό,τι συνηθίζεις. Ευκαιρίες για νέες γνωριμίες θα υπάρξουν, ενώ δεν αποκλείεται να παίξουν και... «εξελίξεις» μέσα σε φιλικές σχέσεις, πρόσεξε όμως τέτοιου είδους «πειράματα», αφού καμιά φορά φέρνουν και απογοήτευση. Αν πάλι είσαι σε σχέση θα έχεις περισσότερο ποιοτικό χρόνο για να τον αφιερώσεις στο ταίρι σου, λειτουργώντας με αρκετό ενθουσιασμό και «sexy coolness». Βλέπεις την ίδια μέρα εισέρχεται και ο Ερμής στο ζώδιό σου ως 19/7, «ξεκλειδώνοντας» σε και επικοινωνιακά, ιδιαίτερα αν ένιωθες λίγο «έξω από τα νερά σου» στο θέμα της έκφρασης των συναισθημάτων σου το προηγούμενο διάστημα.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
«Let the the sunshine» αλλά βασικά let και yourself shine στα επαγγελματικά σου από αυτή την εβδομάδα, καθώς ο Άρης εισέρχεται την Τρίτη στον Ταύρο και το υψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σου ως 20/8, ενεργοποιώντας σε δυναμικά μέσα στο κατακαλόκαιρο. Η καριέρα σου φαίνεται πως θα σε απορροφήσει big time από δω και κάτω, προσπαθώντας να «τρέξεις» τα πράγματα προς όφελός σου, με κατεύθυνση την εκπλήρωση των φιλοδοξιών σου, που δεν είναι και λίγες μεταξύ μας. Ο Άρης θα σου δώσει αντοχή, αποφασιστικότητα, αλλά και γερό πείσμα, βοηθώντας σε να ξεχωρίσεις μ’ έναν τρόπο στον χώρο σου, δείχνοντας τη δουλειά σου, το ποιος είσαι και το τι μπορείς να καταφέρεις. Φαίνεται πως τώρα είσαι πιο «ορατός» στους άλλους, που ποντάρουν σ’ εσένα ή αναγνωρίζουν έμπρακτα την «προσφορά» σου. Μια θετική εξέλιξη όπως μια προαγωγή, μια αύξηση, το κλείσιμο ενός νέου πρότζεκτ, μια απάντηση από μια δουλειά που περίμενες, μια συνέντευξη για δουλειά κ.λπ. είναι μερικά από τα σενάρια που θα παίξουν. Βέβαια πρέπει κι εσύ κάπως να «κουνηθείς» αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες, προσέχοντας όμως περισσότερο την υγεία σου, αφού η εξάντληση από τις πολλές υποχρεώσεις είναι ένα «θεματάκι». Μάλιστα, καθώς την ίδια μέρα εισέρχεται και ο Ερμής στον Καρκίνο και τον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σου ως 19/7, μπορεί να νιώθεις αρκετή ψυχολογική πίεση, αλλά ενδεχομένως και μια διάθεση για «λακωνίζειν».


Παρθένος (22 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Με πιο αισιόδοξη στάση ξεκινάς την εβδομάδα, αφού η νέα θέση του Άρη στον Ταύρο από την Τρίτη έως τις 20/8 «σου πηγαίνει» θαυμάσια, τόσο για τις επαγγελματικές, όσο και για τις προσωπικές σου επιδιώξεις. Καταρχάς, αισθάνεσαι ότι αφήνεις ορισμένα «βαρίδια» πίσω σου, ψυχολογικά, οικονομικά ή άλλα, λειτουργώντας με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Και αυτό γιατί «φιγουράρει» πλέον αρκετά ψηλά στη «λίστα» σου το να είσαι αλλά και να περνάς καλά, για να μπορείς να δώσεις στη συνέχεια στους άλλους και ουχί να αφυδατώνεσαι ενεργειακά και... «βλέπουμε». Επίσης, θα ήταν χρήσιμο αν από δω και κάτω αντιμετώπιζες τα πράγματα μέσα στην καθημερινότητά σου πιο σφαιρικά, παύοντας να ανησυχείς και να κάνεις «σενάρια» με το παραμικρό, εμπιστευόμενος λιγάκι και την σοφή ροή των πραγμάτων. Στα πιο πρακτικά, είναι μια σούπερ περίοδος για να ασχοληθείς με την προβολή της δουλειάς σου, ίσως και μέσω του διαδικτύου ή ακόμα και μέσω της δικτύωσης με ξένους και το εξωτερικό, αλλά και για να προωθήσεις νέα σχέδια που είχες στο stand by. Αν βρίσκεσαι στην ανάλογη ηλικία, πιθανόν να είσαι σε φάση που τσεκάρεις το πρόγραμμα σπουδών μιας σχολής ή κάνεις σκέψεις για ένα μεταπτυχιακό κ.λπ. Allegria σε διακρίνει και στο κομμάτι του φλερτ αλλά και των ταξιδιών, αφού ακόμα κι αν δεν πας officially διακοπές, θα έχεις τη βαλιτσούλα σου έτοιμη για mini breaks. Σε αυτό θα συμβάλει και η είσοδος του κυβερνήτη σου Ερμή, την ίδια μέρα, στον Καρκίνο ως 19/7, αυξάνοντας περισσότερο την εξωστρέφεια σου.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
«Ξαποσταίνεις» αρκετά ενεργειακά αλλά και ουσιαστικά από αυτή την εβδομάδα, καθώς την Τρίτη ο Άρης φεύγει από απέναντί σου και προχωρά στον Ταύρο μέχρι τις 20/8, αλλάζοντας τους έντονους ρυθμούς του τελευταίου διαστήματος. «Gone is» το συνεχές τρέξιμο και άγχος στις επαφές και τις επικοινωνίες σου, αφού οι άλλοι φαίνεται πως «αναπροσαρμόζουν» τις απαιτήσεις τους προς το πρόσωπό σου, αφήνοντας σε να πάρεις χρήσιμες «ανάσες» καλοκαιριάτικα. Το ενδιαφέρον σου στρέφεται κατά κύριο λόγο στον «πολύπαθο» τομέα των οικονομικών σου, έχοντας ισχυρό drive για να βελτιώσεις τα πράγματα, κατά το μέτρο του εφικτού και των τρεχουσών συνθηκών πάντα. Έτσι λοιπόν μπαίνεις στη διαδικασία να κοιτάξεις τα φορολογικά σου, τα κληρονομικά και τα περιουσιακά σου ζητήματα, να διακανονίσεις τυχόν χρέη και αρρύθμιστες οφειλές προς τρίτους, να έρθεις σε συνεννόηση σχετικά με δάνεια, τράπεζες, ασφάλειες, διατροφές, τα οικονομικά της επιχείρησης σου κ.λπ. Η λίμπιντό σου θα είναι πολύ ανεβασμένη, «επιτρέποντας» σου να εξερευνήσεις πιο κρυφές πτυχές της σεξουαλικότητάς σου, να μοιραστείς βαθιά συναισθήματα με τον σύντροφό σου, αλλά και να κάνεις κινήσεις για να προσελκύσεις το άτομο που σου κάνει «κλικ» αν είσαι single. Την ίδια μέρα ο Ερμής περνά στον Καρκίνο ως 19/7, τονίζοντας τις ήδη σαφείς επαγγελματικές σου προτεραιότητες. Εξαιρετική θέση για να στείλεις βιογραφικά και να περάσεις από συνεντεύξεις για δουλειά.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Με τον Άρη να παίρνει θέση από την Τρίτη στο απέναντί σου ζώδιο του Ταύρου, ξεκινά ένα διάστημα ως τις 20/8, που θα πρέπει να γίνεις λίγο πιο προσαρμοστικός και ανεκτικός στις απαιτήσεις και τα θέλω των άλλων, συνεργατών, συντρόφων, φίλων, παιδιών κ.λπ., αφού αυτοί θα είναι με κάποιο τρόπο οι ρυθμιστές του «tempo» στην καθημερινότητά σου. Το να κινείσαι μαζί με τους άλλους, πόσο μάλλον στο «πρόσταγμά» τους δεν είναι και το ατού σου βέβαια, θα πρέπει όμως να αναπτύξεις αυτή τη δεξιότητα, αποφεύγοντας να αντιδράσεις σπασμωδικά και ανταγωνιστικά στις σχέσεις σου, γιατί αυτό μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει. Οφείλεις λοιπόν να μαζέψεις τα νεύρα σου και να το ρίξεις στη δουλειά, διατηρώντας την ψυχραιμία σου στις «προβοκάτσιες» και τα τσιγκλίσματα που θα υπάρξουν. Γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν, οδηγώντας σε ορισμένες περιπτώσεις σε συγκρούσεις μέσα σε σχέσεις που ουσιαστικά δεν υφίστανται πλέον. Εκεί το πράγμα μπορεί να οδηγηθεί ακόμα και σε ένα τέλος, αν όμως υπάρχει ακόμα ενδιαφέρον με τον άνθρωπό σου, τότε το να έρθετε πιο κοντά βγάζοντας «δημιουργικά» το πάθος σας θα λειτουργήσει ευεργετικά για την κοινή σας πορεία. Τα πράγματα θα είναι σίγουρα πιο hot για τους αδέσμευτους, αφού το «γκελ» στον «άμαχο πληθυσμό» θα είναι πολύ δυνατό. Και η παρουσία του Ερμή που προχωρά στον Καρκίνο την ίδια μέρα ως 19/7 θα σε βοηθήσει σχετικά και όχι μόνο «διά ζώσης», αλλά και ιντερνετικά...


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
«Ευχάριστα ή δυσάρεστα», τα νέα είναι ότι με την είσοδο την Τρίτη του Άρη στον Ταύρο ως 20/8, η έννοια του τρεξίματος στην καθημερινότητα και τη δουλειά αποκτά πλέον «άλλο νόημα». Προετοιμάσουν λοιπόν κατάλληλα για το «αναπόφευκτο» του πράγματος, αποδεχόμενος ότι δεν θα είναι και ο πιο χαλαρός ενάμισης μήνας, και αν και καλοκαιράκι, περίοδος διακοπών, αδειών, ταξιδιών και δε συμμαζεύεται, ακόμα και να υπάρξουν με έναν τρόπο όλα αυτά, και θα υπάρξουν φυσικά για πολλούς, αλίμονο! Το θέμα είναι ότι το μυαλό σου θα βρίσκεται στα πρέπει, τις εκκρεμότητες, τα deadlines και όλες τις «πρακτικούρες», στερώντας σου ουσιαστικά την αίσθηση της χαλάρωσης. Το tight daily schedule λοιπόν θα δοκιμάσει τις αντοχές σου και την ικανότητα της διαχείρισης του άγχους σου, γι’ αυτό θα πρέπει να φροντίσεις να βρίσκεις προσωπικό χρόνο για αναγκαία αποφόρτιση. Άλλωστε ο τομέας του ωροσκοπίου σου που επηρεάζεται αφορά και το κομμάτι της υγείας, οπότε είναι η κατάλληλη περίοδος για να κάνεις μια νέα αρχή στον τρόπο που κοιμάσαι, τρέφεσαι, ασκείσαι και ξεκουράζεσαι, υιοθετώντας πιο caring συνήθειες με πειθαρχία αυτή τη φορά, κάνοντας ένα checkup για να δεις σε τι κατάσταση βρίσκεται ο οργανισμός σου, τι ελλείψεις έχει κ.λπ., κόβοντας ίσως και ό,τι τοξικό σε πηγαίνει πίσω healthwise. Με τον Ερμή να περνά στον Καρκίνο την ίδια μέρα ως 19/7, θα ασχοληθείς επίσης με την οργάνωση των οικονομικών σου.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Με τους καλύτερους οιωνούς για τα ερωτικά σου, και όχι μόνο, ξεκινά η εβδομάδα, ύστερα από ένα Σ/Κ που ζόρισε μάλλον αρκετά τους ταλαιπωρημένους του 3ου δεκαημέρου και έναν τελευταίο μήνα που ζόρισε όλους ανεξαιρέτως τους εκπροσώπους του ζωδίου σου ποικιλοτρόπως, καθώς την Τρίτη «καλωσορίζεις» τον Άρη στον Ταύρο ως 20/8, μέσα στον φλογερό 5ο ηλιακό σου οίκο. Φαίνεται πως αρχίζεις να απολαμβάνεις «ελληνικό καλοκαιράκι», έχοντας αγαπησιάρικο «ταμπεραμέντο», γοητεύοντας χωρίς κόπο, φλερτάροντας περισσότερο, αφού το να πάρεις και να δώσεις αγάπη είναι τώρα πολύ σημαντικό. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις κίνηση στο άτομο που σε ενδιαφέρει, να βγεις ραντεβουδάκι με το αμόρε σου, να διασκεδάσεις με τους φίλους σου και τα παιδιά και φυσικά να πας διακοπές! Όσοι τις έχουν κλείσει γι’ αυτή την περίοδο είχαν καλό timing, αλλά και στην περίπτωση που η δουλειά καλά κρατεί δεν θα μείνεις παραπονεμένος από ταξιδάκια, θαλασσίτσα και ανέμελες τσάρκες. Η εύνοια αφορά και τα επαγγελματικά σου, ιδιαίτερα δε τα δημιουργικά και επιχειρηματικά σου σχέδια που μπορεί τώρα να ξεκολλήσουν με κάποιον τρόπο, ενώ στην περίπτωση που ασχολείσαι με τα καλλιτεχνικά και τον χώρο του θεάματος, δεν αποκλείεται να υπάρξουν θετικές εξελίξεις. Αν πάλι σε ενδιαφέρει να αποκτήσεις ένα bébé, η γονιμότητα θα είναι με το μέρος σου. Την ίδια μέρα ο Ερμής περνά απέναντί σου στον Καρκίνο ως 19/7, κάνοντας σε πιο ομιλητικό και άμεσο μέσα στις σχέσεις σου.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)
Με μια συνθήκη μεγαλύτερης νευρικότητας στην καθημερινότητα σου υποδέχεσαι τη new week, που δεν είναι άλλη από το πέρασμα του Άρη στον Ταύρο την Τρίτη και την παραμονή του εκεί ως τις 20/8. Ο χώρος του σπιτιού, τα οικογενειακά θέματα καθώς και τα επαγγελματικά απορροφούν τον περισσότερο χρόνο σου, όντας αιτία για γκρίνια και «ουφ-πουφ» κατά διαστήματα, ειδικά αν δεν βάλεις όρια στα άτομα με τα οποία συγκατοικείς ή δεν μπορείς να βρεις λίγο προσωπικό χρόνο μέσα στο 24ωρο σου. Εστιάζεις σε πρακτικά θέματα που αφορούν μια μετακόμιση, μια αγοραπωλησία ακινήτου, μια ανακαίνιση, μια συγκατοίκηση, τη ρύθμιση των κληρονομικών σου, σχετικές γραφειοκρατικές διαδικασίες με το δημόσιο, όπως π.χ μια μεταγραφή στο υποθηκοφυλακείο λόγω γονικής παροχής κ.λπ., ενώ δεν αποκλείεται να φιλοξενήσεις φίλους και συγγενείς στο σπίτι ή το εξοχικό σου ή να είσαι εσύ το «μουσαφιράκι» μέσα σ’ αυτό το διάστημα, κάνοντας και κάνα μπανάκι. Επειδή γενικότερα όμως η «πλάστιγγα» θα γέρνει προς την πλευρά της κούρασης, σωματικής αλλά και ψυχολογικής, αφού μπορεί να βγουν και θέματα με γονείς ή άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, είναι σημαντικό να προσέχεις παραπάνω και με ουσιαστική συνέπεια την υγεία σου. Κοινώς να κοιμάσαι, να χαλαρώνεις όσο μπορείς, να τρως καλά και να σέβεσαι τις αντοχές του οργανισμού σου. Η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο την ίδια μέρα ως 19/7 θα σε βοηθήσει να βρεις το κατάλληλο πλάνο για να «οργανωθείς» σ’ αυτό το κομμάτι.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)
«Στις επάλξεις» της καθημερινότητας, της δουλειάς αλλά και της καλοκαιρινής εξωστρέφειας θα είσαι με τον Άρη να προχωρά στον Ταύρο την Τρίτη ως τις 20/8. Το πρόγραμμά σου θα είναι φουλ από μετακινήσεις, συζητήσεις, επαφές, βόλτες για ποτά με φίλους, λίγο απ’ όλα δηλαδή, κάτι που μπορεί και να σε ευχαριστεί αλλά και να σε κουράζει ώρες ώρες, και όχι παραδόξως αφού το νευρικό σου σύστημα θα δουλεύει «υπερεντατικά», αγχώνοντας σε ίσως και χωρίς λόγο. Επικοινωνιακά πάντως το έχεις, «βγάζοντας λαβράκια» με το μπλα-μπλα και στα επαγγελματικά και στα προσωπικά σου. Είναι ένα καλό διάστημα για να προωθήσεις τη δουλειά σου, να την προβάλεις μέσω ίντερνετ, ιδιαίτερα δε αν ασχολείσαι με τον τουρισμό, τα ΜΜΕ, τη διαφήμιση, το εμπόριο, πράγμα βέβαια που σημαίνει πως πρέπει να είσαι «εκεί» για να βγει αποτέλεσμα. Αν πάλι είσαι σε ηλικία σπουδών, είναι το κατάλληλο διάστημα για να ψαχτείς με σχολές, μεταπτυχιακά, σεμινάρια, πιστοποιήσεις κ.λπ. Ευκαιρίες για φλερτ και νέους έρωτες, αν και ίσως όχι με μακροημέρευση, αλλά περισσότερο στο πλαίσιο της περιπέτειας, της καλοκαιρινής εξερεύνησης και του «περνάω καλά», θα υπάρξουν κάλλιστα για τους αδέσμευτους, ίσως μάλιστα σε κάποια κοντινή απόδραση ή και στις διακοπές σου. Την ίδια μέρα άλλωστε ο Ερμής εισέρχεται στον Καρκίνο ως 19/7 βοηθώντας σε ακόμα περισσότερο στο να ανοιχτείς, αλλά και να ξαναβρεθείς σε relax καταστάσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.