Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 28.05.2022

Σκορπιέ, αν είσαι single, κερδίζεις με άνεση τις «εντυπώσεις».

Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 28.05.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Είναι βλακεία λόγω ξεροκεφαλιάς να «υπονομεύεις» την ανάγκη σου για συναισθηματική σύνδεση. Και οι άλλοι το 'χουν πάρει χαμπάρι, μη νομίζεις.

Ταύρος
Ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, περνά στο ζώδιο σου ως 23/6, δίνοντας σου λάμψη αλλά και «δροσιά» στην ερωτική σου ζωή, αφού τώρα μπορείς να γοητεύεις με μεγαλύτερη ευκολία. And flirt it is!

Δίδυμοι
Ο πρόωρος (;) light καύσωνας σε κατάβαλε μάλλον εύκολα και έχεις ανάγκη πολύ χαλαρά και «βασικά» πραγματάκια, βοηθώντας το κορμί σου να «ανακάμψει».

Καρκίνος
Το Σάββατο είναι η κατάλληλη μέρα για να ξορκίσεις την παραδοχή «δ ε ν  έ χ ω  ζ ω ή» που προκύπτει -καθ’ υπερβολήν- από την τρέλα της καθημερινότητας.

Λέων
Τελείωνε σβέλτα με τυχόν «υπολείμματα» της δουλειάς και λοιπές υποχρεώσεις, ώστε να μείνει χρόνος και για κάνα δροσιστικό μοχίτο με την παρέα. #Cheers

Παρθένος
Οι επιλογές πολλές για το Σάββατο σου, η συμβουλή μία: όσο πιο απλά, τόσο πιο καλά. Και μια πρόταση: δες το ολοκαίνουργιο «Top Gun: Maverick». Και δε θα χάσεις!

Ζυγός
«Ξύπνησε αργά και κατέβηκε για πρωινό. Έφαγε αυγά με μπέικον και λουκάνικα, ήπιε δυο ποτήρια χυμό πορτοκαλί και ένα φλυτζάνι καφέ» Όχι, δεν είναι μυθιστόρημα, είναι η τέλεια συνταγή για το πρώτο μισό του Σαββάτου σου. Για τη συνέχεια, αυτοσχεδίασε.

Σκορπιός
Με την Αφροδίτη να περνά απέναντι σου στον Ταύρο, αυτό που έχει τώρα σημασία είναι η ηρεμία μέσα στη σχέση σου, περιορίζοντας τις οποίες «τρικυμίες». Αν είσαι single, κερδίζεις με άνεση τις «εντυπώσεις».

Τοξότης
Ναι μωρέ κάνει ζέστη και μπορεί να έχεις ακόμα λίγη δουλίτσα να βγάλεις, οπότε «ανάβουν» και τα μπούτια σου με το laptop αγκαλιά. Δράμα, δράμα σου λέω.

Αιγόκερως
Προτίμησε καλύτερα την σημερινή ημέρα από το Σ/Κ για να κάνεις τις βόλτες σου με τα παιδιά, να δεις τα φιλαράκια σου, να πας για ψαρομεζέδες με το αμόρε. Basic stuff δηλαδή.

Υδροχόος
Το απλό και το διαθέσιμο είναι μάλλον περισσότερο «appealing» από το σύνθετο και το ψυχολογικά περίπλοκο στα προσωπικα σου. Έχε το καλού καλού σαν guideline για σήμερα.

Ιχθύες
Σάββατο και δε σε κρατά ο τόπος, η πόλη, η ζέστη, όλα μαζί γενικότερα και «τρέχεις» για ανάσες «αναζωογόνησης», όπου μπορείς και όσο πιο μακριά γίνεται. Το αντιηλιακό μην ξεχάσεις!