Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 07.05.2022

Σκορπιέ, το Σάββατο μπαίνει με αρκετά ωραία διάθεση και ανάγκη για «ξεπόρτισμα»

Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 07.05.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Καλύτερο το Σάββατό σου, ειδικά από το μεσημέρι και μετά, από πλευράς διάθεσης, δίνοντάς σου και κίνητρο για αθλητικές δραστηριότητες που σε βοηθούν να ξαναβρείς τη φόρμα σου.

Ταύρος
Αρκετά δραστήρια και εξωστρεφής η μέρα σου, θέλοντας το κάτι «έξτρα» από συναντήσεις με φίλους, εξόδους και διασκέδαση.

Δίδυμοι 
Αν και η έγνοια για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου είναι με κάποιο τρόπο και σήμερα «παρούσα», εντούτοις θα καταφέρεις να ασχοληθείς και με κάτι που σε χαλαρώνει αρκετά.

Καρκίνος
Αξιοποίησε την ημέρα σου με όποια ευκαιρία για έξοδο, βόλτα στα μαγαζιά, καφέ με φίλους κ.λπ. έρθει προς το μέρος σου, χωρίς να πολυζαλίζεσαι για τα «αρνητικά» της ζωής σου.

Λέων
Με ανεβασμένη τη φιλοδοξία για τα επαγγελματικά, αν και Σάββατο, μπορεί να έχεις και κάποιες επαφές για τη δουλειά, χωρίς αυτό να σημαίνει πως η μέρα σου θα είναι «ρουτινιάρικη».

Παρθένος
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις για σήμερα είναι να «εξαφανιστείς» από το σπίτι και τα γνωστά σου «λημέρια», απολαμβάνοντας χαλαρές στιγμές με σύντροφο ή φίλους σε ένα καινούργιο «setting».

Ζυγός
Πράγματα που αφορούν τα επαγγελματικά μπορεί να σε απασχολήσουν un peu μέχρι το μεσημέρι, ενώ από κει κι έπειτα «ταιριάζεις» πολύ καλύτερα σε κοινωνικές δραστηριότητες.

Σκορπιός
Το Σάββατο μπαίνει με αρκετά ωραία διάθεση και ανάγκη για «ξεπόρτισμα» σε αγρούς και εξοχές, αν και μέσα σου «παίζουν» κάτι αμφιβολίες ερωτικής φύσεως...

Τοξότης
Αν και η μέρα ξεκινά ίσως με μια εσωτερική «αντάρα» για ένα προσωπικό ή οικονομικό ζήτημα, στη συνέχεια φτιάχνει, σε βαθμό που δεν ξέρεις πού να πας και τι να πρωτοκάνεις. 

Αιγόκερως
Αν υπάρχουν πράγματα που σε «φορτίζουν» ψυχολογικά στο πρώτο μισό του Σαββάτου, στην πορεία θα τα αφήσεις πίσω σου, ασχολούμενος μόνο με ό,τι έχει πραγματικά ουσία. Ε, μα.

Υδροχόος
Ξεμπέρδευε νωρίς με τυχόν πρακτικές υποχρεώσεις σε δουλειά και σπίτι, γιατί από το μεσημέρι και μετά θέλεις «άλλα», πιο χαλαρά πράγματα, με φίλους και σύντροφο.

Ιχθύες
Με αρκετή ενεργητικότητα και διάθεση το Σάββατό σου, προτιμάς σίγουρα το «έξω» και κάθε είδους δημιουργική έκφραση με παιδιά, σκυλιά, φίλους, σύντροφο.