Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της εβδομάδας | 28 Μαρτίου - 3 Απριλίου 2022

Κριέ, νέα κεφαλαία ανοίγουν στη ζωή σου στα προσωπικά, στα επαγγελματικά, στη σχέση με το σώμα σου και την εμφάνισή σου.

Zarastro
ΤΕΥΧΟΣ 821
10’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 28 Μαρτίου - 3 Απριλίου 2022

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας «δεσπόζει» η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου στον Υδροχόο, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, στρέφοντας το βλέμμα στις επαγγελματικές και φιλικές σου σχέσεις. Είναι μια όψη «στενάχωρη» και μπορεί να εκφραστεί σαν συναισθηματικός περιορισμός στην προσπάθειά σου να βοηθήσεις ή να «συμπορευτείς» με τους άλλους, κυρίως δε αν ήδη υπήρχαν προβλήματα και «περίεργες» συμπεριφορές με συνεργάτες στη δουλειά ή με φιλικά σου πρόσωπα. Η καλύτερη στάση είναι η αποστασιοποίηση και η αποφυγή εξαγωγής τελικών «συμπερασμάτων», ωστόσο αν βλέπεις ότι δεν πάει άλλο, το να βάλεις ξεκάθαρα τα όριά σου είναι μονόδρομος. Για μερικούς μπορεί τα προβλήματα ενός φίλου να βαραίνουν με κάποιο τρόπο και σένα, άλλοι μπορεί να αντιμετωπίζουν δυσκολίες με έναν στόχο, ενώ τα οικονομικά πιέζουν για αλλαγή «πλεύσης», με συμμάζεμα της σπατάλης και καλύτερη διαχείριση πόρων. Την Παρασκευή πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του Απριλίου στο ζώδιό σου, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, ενώ για όσους έχουν γενέθλια κοντά σ’ αυτές τις μέρες η επιρροή αφορά ολόκληρη τη γενέθλια χρονιά. Νέα κεφαλαία ανοίγουν στη ζωή σου στα προσωπικά, στα επαγγελματικά, στη σχέση με το σώμα σου και την εμφάνισή σου, αρκεί να μη φοβηθείς να αγκαλιάσεις το καινούργιο, αλλά να σχεδιάσεις και να πραγματοποιήσεις με «τόλμη» τις αλλαγές που ξέρεις ότι έχεις ανάγκη.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Με αρκετό άγχος ξεκινά η εβδομάδα, αφού η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου στον Υδροχόο, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, βγάζει πίεση στον τομέα των επαγγελματικών. Οι υποχρεώσεις και τα καθήκοντα σε «ζώνουν» γερά, κάνοντας και την επάνοδο από το τριήμερο κομματάκι «ζόρικη», πόσο μάλλον αν έχεις αναλάβει και μερίδιο ευθύνης που κανονικά αναλογεί σε άλλους, ενώ μπορεί και οι ίδιες οι εξελίξεις από το μέτωπο της καριέρας να δημιουργούν μια αίσθηση απογοήτευσης ή απαισιοδοξίας για το τι μέλλει γενέσθαι «παρακάτω». Δεν πρέπει όμως να βγάζεις συμπεράσματα για την πορεία σου εστιάζοντας στις παρούσες συνθήκες, ούτε να εξαντλείς την αυστηρότητά σου στον εαυτό σου (ή και τους συνεργάτες σου), «τσακίζοντάς» τον με την αυτοκριτική σου. Μερικοί βέβαια ίσως δεν αποφύγουν και τέτοιου είδους «διαθέσεις» από ανωτέρους και προϊσταμένους που δεν φαίνεται να «ικανοποιούνται» με τίποτα, ενώ για κάποιους ίσως είναι ένα θέμα στο σπίτι, σε μια σχέση ή στα οικονομικά που σε πιέζει τώρα περισσότερο. Η Νέα Σελήνη στον Κριό (1/4), που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους των αρχών του 2ου δεκαημέρου, δεν αποκλείει τις παρασκηνιακές κινήσεις και διαπραγματεύσεις στη δουλειά, ενέχοντας παράλληλα και το στοιχείο της «αποδέσμευσης» από σχέσεις και καταστάσεις που έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους, λειτουργώντας πλέον αυτοσαμποταριστικά για την ευτυχία και την υγεία σου.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Η εβδομάδα ξεκινά με την «άχαρη» σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου στον Υδροχόο, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Αυτή η όψη σε κάνει κάπως «δυσανεκτικό» στην κριτική των άλλων, οπότε καλύτερα να αποφύγεις να μπεις στο «παιχνίδι» του τι εννοούσε ο τάδε και ο δείνα, παίρνοντας τα πάντα προσωπικά στις επικοινωνίες με φίλους, αδέρφια, συντρόφους, συνεργάτες κ.λπ. Δέξου ότι απλά «συμβαίνει» κάποιος να έχει μια όχι και τόσο κολακευτική γνώμη για σένα, όμως that’s life και δεν χρειάζεται να ασχολείσαι περισσότερο, ούτε και να ενστερνίζεσαι απαραίτητα κάθε αρνητική «θεώρηση» του εαυτού σου. Set your boundaries και move on. Για μερικούς αυτή η όψη μπορεί να βγάλει μια απογοήτευση και ένα «γιατί» σχετικά με το πώς εξελίσσονται τα πράγματα στα επαγγελματικά ή τα προσωπικά. Είναι γνωστό ότι αγαπάς τους σβέλτους ρυθμούς, αλλά όταν εμπλέκεται ο Κρόνος that just can’t be the case και με το να αγχώνεσαι δεν πρόκειται να επιταχύνεις τις εξελίξεις, είτε αυτό αφορά εκείνο το τηλεφώνημα/κίνηση που περιμένεις από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, είτε κάποιο πλάνο που έχεις για τη δουλειά. Η Νέα Σελήνη στον φιλικό Κριό (1/4) που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους του 2ου δεκαημέρου είναι βοηθητική για να βρεις κατάλληλους συνεργάτες και άτομα με τα οποία θα μπορέσεις να «ταιριάξεις» σε επίπεδο στόχων, αλλά και για αγορές τεχνολογίας, ενώ αυξάνει την κοινωνικότητά σου στο φουλ.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου στον Υδροχόο στο ξεκίνημα της εβδομάδας, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, «παίζει» αρκετά με την ψυχολογία σου και θα χρειαστεί να βάλεις τα δυνατά σου για να μην πέσεις στη «λούμπα» των αρνητικών σκέψεων και της «μελαγχολίας». Αιτία για μια τέτοια «στάση» θα μπορούσαν να είναι τα προσωπικά και τα οικονομικά σου, πυροδοτώντας ενδεχομένως ανασφάλειες που θα ήταν προτιμότερο να «αγνοήσεις», διαλέγοντας με σοφία τα άτομα με τα οποία θα μοιραστείς τον «πόνο» σου, προσβλέποντας σε μια βοήθεια «συναισθηματικής τόνωσης». Βέβαια, όπου Κρόνος ίσον σκληρή αλήθεια και μάλλον θα μπεις στη διαδικασία του «τέρμα τα δίφραγκα» για σχέσεις (και συνεργασίες) που σε έχουν «στο περίμενε», «στο περίπου» ή εν πάση περιπτώσει σε μια «ανορθόδοξη» κατάσταση που δεν σου επιτρέπει να ξέρεις ξεκάθαρα με το τι έχεις να κάνεις. Μπορεί π.χ. η συμπεριφορά του συντρόφου σου να σε κρατά σε απόσταση ή να μη σου δίνει αυτό που έχεις ανάγκη τη δεδομένη στιγμή για να αισθανθείς σιγουριά, ενώ τα οικονομικά θα μπορούσαν να αποτελέσουν εστία απογοήτευσης με τον άνθρωπό σου, έναν συνέταιρο, έναν συγγενή κ.λπ., με τα ρίσκα να είναι απαγορευτικά σε κάθε περίπτωση. Η Νέα Σελήνη του Απριλίου στον Κριό την Παρασκευή, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους των αρχών του 2ου δεκαημέρου, κάνει zoom στα επαγγελματικά σου, βοηθώντας σε να ανοίξεις καινούργιους δρόμους μέσα στο επόμενο διάστημα.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Με «ζόρι» ξεκινά η εβδομάδα και ο λόγος δεν είναι άλλος από τη σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου απέναντί σου στον Υδροχόο, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους των αρχών του 3ου δεκαημέρου. Προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις βγάζουν «θέματα», τα οποία δεν θα πρέπει να αγνοήσεις, καθώς δεν πρόκειται να λυθούν ως διά μαγείας από μόνα τους, αλλά το πιθανότερο είναι τα βρεις μεγεθυμένα «παρακάτω». Δεν αποκλείεται να έρθεις αντιμέτωπος με καταπιεστικές συμπεριφορές από τον σύντροφό σου ή κάποιον συνεργάτη, ή με μια στάση που σε κρατά μακριά του, εντείνοντας τη συναισθηματική ανασφάλεια. Η ψυχρότητα και η «αυστηρότητα» στις μεταξύ σας συναναστροφές μπορεί φυσικά να μην είναι κάτι «καινούργιο» αν ήδη υπήρχαν προβλήματα, ωστόσο τώρα ίσως συνειδητοποιήσεις the hard way με ποιον έχεις να κάνεις. Για μερικές σχέσεις που δεν στηρίζονται σε γερά θεμέλια και «πάσχουν» ποικιλοτρόπως, αυτό το «χτύπημα» του Κρόνου μπορεί να είναι και «διαλυτικό», ενώ η αίσθηση ότι ο άλλος δεν σε καταλαβαίνει θα είναι γενικευμένη. Η Νέα Σελήνη στον Κριό (1/4), που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους των αρχών του 2ου δεκαημέρου, είναι η ευκαιρία σου για να πετάξεις από πάνω σου κάθε τι που περιορίζει την ελευθερία και την ευτυχία στη ζωή σου on a day-to-day basis. Παράλληλα είναι βοηθητική σε σχέδια σπουδών, προβολής της δουλειάς σου, αλλά και αναφορικά με ταξίδια στο εξωτερικό.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στο ξεκίνημα της εβδομάδας το μήνυμα είναι ένα: κάνε την υγεία σου προτεραιότητα. Αυτή η όψη, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου, ζητά να ασχοληθείς σοβαρά με το κομμάτι της φυσικής σου κατάστασης και ευεξίας, ορίζοντας ένα πιο συγκεκριμένο πρόγραμμα φροντίδας του εαυτού σου, που περιλαμβάνει πειθαρχία σε μια υγιεινή διατροφή και συνέπεια ως προς την τήρηση κάποιας μορφής σωματικής άσκησης. Το «κι από Δευτέρα δίαιτα» λοιπόν είναι η καλύτερη «χρήση» αυτής της όψης, που μπορεί να σε βοηθήσει να πετάξεις από πάνω σου το επιπλέον βάρος, ενώ λειτουργεί και ως παρακίνηση για ένα ενδελεχές τσεκ του οργανισμού σου, για να έχεις τον έλεγχο της υγείας σου. Βέβαια το θέμα του «ελέγχου» μπορεί να μη σου βγαίνει τόσο «άρτια» στη δουλειά ή στην καθημερινότητα και εκεί θα πρέπει να διαμορφώσεις έτσι τις ρουτίνες σου ώστε να μην εξαντλείσαι, αλλά αντίθετα να είσαι το ίδιο παραγωγικός με λιγότερο effort (και στρες), ενώ στις σχέσεις με συναδέλφους, υπαλλήλους, συνεργάτες είναι προτιμότερο να ελαττώσεις την κριτική για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Η Νέα Σελήνη του Απριλίου στον Κριό την Παρασκευή, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους του 2ου δεκαημέρου, δίνει βοήθειες για να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που σχετίζονται με τράπεζες, φορολογικά, λογιστικά, διατροφές κ.λπ.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες βρίσκονται «σε πρώτο πλάνο» throughout the week, αρχής γενομένης με τη σύνοδο του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, με τον Κρόνο στον Υδροχόο, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Πιθανώς να βιώνεις μια πιεστική κατάσταση με τον σύντροφο, το παιδί σου ή κάποιο άλλο κοντινό σου άτομο, που καταλήγει τελικά σε καταπίεση, με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι «μαγκωμένος» συναισθηματικά. Η ψυχρότητα και η αποστασιοποίηση που έρχεται από την άλλη πλευρά μπορεί να βγάλει πικρία και απογοήτευση, κυρίως αν νιώθεις ότι είσαι ο μόνος που δίνει σε αυτή τη σχέση και τελικά δεν εισπράττεις όσα σου αναλογούν. Για ορισμένους αυτό το «crash test» του Κρόνου μπορεί να οδηγήσει και σε τελεσίδικες αποφάσεις για απομάκρυνση από το άλλο πρόσωπο. Επειδή όμως ο Κρόνος έχει και την ιδιότητα να λειτουργεί σαν «κόλλα» όταν υπάρχουν γερά θεμέλια δεν αποκλείεται κάποιοι να πάρουν την απόφαση για μια δέσμευση ή για το μεγάλωμα της οικογένειας μέσω ενός παιδιού. Μερικοί πάλι θα αντιμετωπίσουν ίσως μια πιο «αυστηρή» στάση στο επαγγελματικό τους περιβάλλον, καλό όμως είναι να αποφύγουν να πάρουν τα πράγματα προσωπικά. Την Παρασκευή σχηματίζεται η Νέα Σελήνη του Απριλίου απέναντι σου στον Κριό, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους των αρχών του 2ου δεκαημέρου, φέρνοντας με τη σειρά της εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες, αλλά και ευκαιρίες για νέες γνωριμίες.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου στον Υδροχόο στο ξεκίνημα της εβδομάδας, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, δημιουργεί μια «ανόρεχτη» ατμόσφαιρα, σαμποτάροντας τις προσπάθειες για καλή και ισορροπημένη διάθεση. Οι αιτίες γι’ αυτό το αίσθημα «κατήφειας» ποικίλουν, αναλόγως την περίπτωση. Έτσι, μπορεί για παράδειγμα ανάγκες και υποχρεώσεις που σχετίζονται με το σπίτι ως ακίνητο, τα κληρονομικά, την οικογένεια, άτομα με τα οποία συγκατοικείς ή τους γονείς σου να σε «φορτώνουν» υπερβολικά τώρα, «κλέβοντάς» σου πολύτιμο χρόνο ξεκούρασης και ηρεμίας. Για άλλους η εστία της πίεσης μπορεί να έχει να κάνει με τα θέματα της δουλειάς και τις σχέσεις με απαιτητικούς συνεργάτες, λειτουργώντας και εξ αντανακλάσεως αγχωτικά για τα οικογενειακά, αν δεν μπορείς να βάλεις όρια και μεταφέρεις τον εκνευρισμό σου στο σπίτι. Κατ’ αυτόν τον τρόπο μπορεί και εσύ ασυνείδητα να θέλεις να πάρεις λίγο τις αποστάσεις σου από τους άλλους για να δυναμώσεις ψυχολογικά, αν και για μερικούς ίσως να είναι η ψυχρή συμπεριφορά του συντρόφου που δημιουργεί το όλο «ψυχοπλάκωμα». Σε κάθε περίπτωση, με τη Νέα Σελήνη στον Κριό την Παρασκευή, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους των αρχών του 2ου δεκαημέρου, μπορείς να θέσεις τις βάσεις για μια πιο υγιή προσέγγιση στο κομμάτι της ψυχολογίας αλλά και της φυσιολογίας σου, με το ρητό «νους υγιής εν σώματι υγιή» να είναι το μότο αυτού του φεγγαριού.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Δεν είσαι απ’ αυτούς που τους «πάει» το αυστηρό ύφος, όμως με τη σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου στον Υδροχόο στο ξεκίνημα της εβδομάδας, που επηρεάζει ιδιαίτερα όσους έχουν γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο, μάλλον δε θα καταφέρεις να βρεις το ανάλαφρο και χαλαρό «στιλάκι» σου. Το να μπορέσεις να εκφράσεις με άνεση τα θέλω σου και να επικοινωνήσεις με συνεργάτες, φίλους, σύντροφο, αδέρφια και πάει λέγοντας δεν θα είναι ευκολάκι, καθώς θα υπάρχει εκατέρωθεν μια αίσθηση πίεσης στην ατμόσφαιρα που μπορεί να δημιουργήσει άγχος, αλλά να οδηγήσει και σε παρεξηγήσεις. Ίσως έρθεις αντιμέτωπος και με ανταγωνιστικές συμπεριφορές, χωρίς ιδιαίτερο λόγο, όμως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αποστασιοποιηθείς από τα «δράματα» των άλλων αν το όλο κλίμα αρχίσει να γίνεται «ραδιενεργό» για το νευρικό σου σύστημα, ασχολούμενος με τα δικά σου. Για κάποιους θα είναι απλά η «υπερφόρτωση» από τις χίλιες δύο υποχρεώσεις που πρέπει να φροντίσουν που τους «κλέβει» το χαμόγελο, αν και όσοι ασχολούνται με την έρευνα ή έχουν διάβασμα θα μπορέσουν να αποδώσουν καλύτερα. Η Νέα Σελήνη στον Κριό που σχηματίζεται την πρωταπριλιά, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, φέρνει και πάλι την «άνοιξη» στη διάθεσή σου, χαρίζοντάς σου όμορφες στιγμές με τον σύντροφο, τα παιδιά και τα αγαπημένα σου πρόσωπα, όντας ευνοϊκή για τα ερωτικά σου αν είσαι σε φάση αναζήτησης μιας νέας «αγάπης».


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Οικονομικής ανασφάλειας συνέχεια στο ξεκίνημα της εβδομάδας, καθώς η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου στον Υδροχόο που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους των αρχών του 3ου δεκαημέρου, «παίζει» εκ νέου με τα άγχη σου σ' αυτό το κομμάτι. Σίγουρα η επικαιρότητα και ο καταιγισμός ειδήσεων για το τι μέλλει γενέσθαι με τις αυξήσεις στην ενέργεια και στις τιμές των αγαθών δεν βοηθά για μια ψύχραιμη αντιμετώπιση, ωστόσο πρέπει να «καλμάρεις» την αγωνία σου, γιατί έτσι «δηλητηριάζεις» την ψυχολογία σου στο εδώ και τώρα. Φυσικά τα έξοδα θέλουν απόλυτη πειθαρχία και υπολογισμό με χαρτί και μολύβι, ακόμα κι αν αυτό σημάνει πως χρειάζεται να αναθεωρήσεις συνολικά τον προϋπολογισμό σου. Τα οικονομικά μπορεί να είναι αιτία προστριβών με τον σύντροφο ή κάποιον συνέταιρο και σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να γίνουν ξεκάθαρα τα όριά σου, ώστε να μην πληρώνεις -κυριολεκτικά- εσύ για επιπολαιότητες άλλων. Για μερικούς αυτή η όψη αφορά και τα ερωτικά, φέρνοντας πιθανώς σκληρές συνειδητοποιήσεις για τη συμπεριφορά ενός ατόμου που είτε δεν (σε) θέλει, είτε δεν ξέρει τι θέλει, σπαταλώντας either way τον πολύτιμο χρόνο σου. Ίσως έφτασε πλέον η ώρα να πάρεις ορισμένες αποφάσεις. Η Νέα Σελήνη στον Κριό την Παρασκευή, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, φέρνει εξελίξεις που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια, όπως μια μετακόμιση, μια αγοραπωλησία ακινήτου κ.λπ.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)
Με... «δύσκολα» ξεκινάει η βδομάδα, αφού η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου στο ζώδιό σου, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, δεν σηκώνει «ανοιχτωσιές» στη διάθεση και τη δράση σου, βάζοντας στο «στόχαστρο» προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Για κάποιο λόγο αυτός ο τομέας «δοκιμάζεται», βγάζοντας πίεση σε ψυχολογικό, αλλά ακόμα και σε σωματικό επίπεδο για μερικούς, αφού κάπως έτσι πυροδοτούνται και τα διαφορά ψυχοσωματικά, n’ est pas? Υπάρχουν όμως κι αλλά ερωτήματα που ζητούν τώρα ξεκάθαρες απαντήσεις, όπως το αν η σχέση σου σου προσφέρει την ασφάλεια και τη στοργή που έχεις ανάγκη και αν ο σύντροφός σου είναι όντως συνοδοιπόρος ή έχει αποτραβηχτεί συναισθηματικά από πλάι σου, αδιαφορώντας ουσιαστικά για το «μεταξύ σας». Μήπως πάλι είναι κάποια ιστορία από το παρελθόν που δε σ’ αφήνει να προχωρήσεις στο σήμερα ή είναι το «κλασικό» πρόβλημα των οικονομικών που δεν σου αφήνει χρόνο και ενέργεια για τίποτα άλλο; Το εύκολο είναι να «αφεθείς» στις τάσεις φυγής, αρνούμενος να κοιτάξεις με ωριμότητα τα πράγματα, που για ορισμένους μπορεί να έχουν φτάσει στην ολοκλήρωση μιας κατάστασης. Ο ορθολογισμός πάντως θα σε βοηθούσε περισσότερο, ενώ σχέσεις που στηρίζονται σε σταθερά θεμέλια δεν έχουν να «φοβούνται» κάτι. Η Νέα Σελήνη του Απριλίου (1/4), που επηρεάζει ιδιαίτερα το 2ο δεκαήμερο, «αλαφραίνει» το κλίμα, τονίζοντας την ανάγκη σου για ένα ταξίδι.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)
Το ξεκίνημα της εβδομάδας σε «φορτώνει» με αυξημένα καθήκοντα και υποχρεώσεις, λόγω της συνόδου Αφροδίτης-Κρόνου στον Υδροχόο, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Δουλειά και καθημερινότητα βγάζουν πίεση, «τεστάροντας» τις αντοχές σου και μαζί με το πρακτικό κομμάτι καλείσαι να διαχειριστείς και το ψυχολογικό, αφού η διάθεσή σου δεν σε «αβαντάρει». Το τελευταίο που χρειάζεσαι είναι να σπαταλήσεις τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο σου ασχολούμενος και με απαιτήσεις άλλων, είτε βοηθώντας υπερβολικά έναν συνεργάτη, είτε κάνοντας τη «μαμά» σε κάποιον φίλο που «έχει μωρέ τα δικά του». Καλύτερα να θέσεις αλλιώς τις προτεραιότητες σου, βάζοντας τον εαυτό σου σε πρώτο πλάνο, προσπαθώντας να ρυθμίσεις τη δική σου ψυχολογία που «ζορίζεται» από την κατάσταση στα επαγγελματικά, στα προσωπικά ή και σχετικά με ένα θέμα υγείας που θέλει κατάλληλη φροντίδα μια πειθαρχία. Την Παρασκευή πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του Απριλίου στον Κριό, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους των αρχών του 2ου δεκαημέρου. Αυτό το φεγγάρι μπορεί να φέρει βοήθειες για να τακτοποιήσεις τα οικονομικά σου, κάνοντας μια σωστότερη διαχείριση, ίσως και με τη βοήθεια κάποιου ειδικού, ή μπαίνοντας στη διαδικασία ενός διακανονισμού χρεών με τράπεζες, εφορίες κ.λπ. Για ορισμένους μπορεί να φέρει και μια αύξηση πόρων, μέσω π.χ. μιας αγοραπωλησίας ακινήτου ή μιας νέας δουλειάς.