Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της εβδομάδας | 21 - 27 Μαρτίου 2022

Κριέ, η εβδομάδα ξεκινά με αρκετό άγχος για τα οικονομικά

Zarastro
ΤΕΥΧΟΣ 820
10’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 21 - 27 Μαρτίου 2022.

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Η εβδομάδα ξεκινά με αρκετό άγχος για τα οικονομικά, που ζητούν καλύτερη διαχείριση και υιοθέτηση ίσως ενός πιο «σφιχτού» budget, τουλάχιστον για το προσεχές διάστημα. Το τετράγωνο Άρη-Ουρανού την Τρίτη, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους του 2ου δεκαημέρου, μπορεί μάλιστα να φέρει και κάτι «έκτακτο» προς αντιμετώπιση σ’ αυτό τον τομέα, όπως ένα απρόσμενο έξοδο, έναν αυξημένο λογαριασμό που σε πονοκεφαλιάζει κ.λπ., «αναγκάζοντας» σε με κάποιο τρόπο να αλλάξεις σχέδιο δράσης, εξοικονομώντας χρήματα από άλλες πηγές. Αν αυτό δεν γίνεται, το πράγμα δυσκολεύει και καλείσαι να βρεις άμεσα εναλλακτικές, αν και αυτές οι μέρες δεν είναι κατάλληλες για να προχωρήσεις με ένα πλάνο δανεισμού. Δυσκολίες μπορεί να υπάρξουν και στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, οδηγώντας σε πιθανές ρήξεις με έναν φίλο, σύντροφο ή συνεργάτη, αφού το συμβιβαστικό πνεύμα θα απουσιάζει από όλους, καλύτερα πάντως να προσπαθήσεις να αποφύγεις τα οποία ξεσπάσματα λειτουργώντας «κατευναστικά». Στις 27/3 ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σου, όπου και θα παραμείνει ως τις 11/4 και το... τρέξιμο στην καθημερινότητα αυξάνεται αισθητά, καθώς θα έχεις πολλά να πεις, να συζητήσεις, να κανονίσεις και να διαπραγματευτείς. Το μόνο σίγουρο βέβαια είναι πως θα είσαι σε είσαι σε θέση να επικοινωνήσεις πιο άμεσα τις ιδέες σου, «γοητεύοντας» τους γύρω σου, αν και θα πρέπει να μετριάσεις την παρορμητικότητα, «μετρώντας» πιο σωστά τα λόγια σου.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Με αρκετή πίεση ξεκινά η βδομάδα, αφού το τετράγωνο Άρη-Ουρανού την Τρίτη δημιουργεί νευρικότητα, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους του 2ου δεκαημέρου. Το κλίμα που διαμορφώνεται κυρίως στις επαγγελματικές σου σχέσεις μπορεί να οδηγήσει σε έκρυθμες καταστάσεις, ειδικά αν το προηγούμενο διάστημα βίωσες καταπίεση, αμφισβήτηση της αξίας και των ικανοτήτων σου ή αναγκάστηκες να επωμιστείς «φορτία» υποχρεώσεων που δεν σου αναλογούσαν, βάζοντας «πλάτη» για άλλους, χωρίς να λάβεις έστω κάποια αναγνώριση για τον όλο κόπο σου. Κάπως έτσι μπορεί τώρα να φτάσεις «σε σημείο βρασμού» για μίνιμουμ θεωρητικά αφορμές, ζητώντας το δίκιο σου, ενώ δεν αποκλείεται για πολλούς να υπάρξουν και απρόοπτα που οδηγούν σχεδόν αναγκαστικά σε αλλαγές κατεύθυνσης σχετικά με τις επιλογές στην καριέρα σου. Θα πρέπει όμως να λειτουργήσεις όσο γίνεται πιο προσεκτικά και σίγουρα όχι παρορμητικά αναφορικά με τις αποφάσεις σου, ζυγίζοντας τα υπέρ και τα κατά της «εξόδου» από μια συνεργασία. Και αυτό γιατί η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα την Τετάρτη δεν ευνοεί ιδιαίτερα την καθαρή σκέψη, θολώνοντας περισσότερο το τοπίο. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου να επεξεργαστεί ήρεμα τα πράγματα και απόφυγε αυτές τις μέρες σε κάθε περίπτωση τα «extreme sports», κυριολεκτικά και μεταφορικά, αφού είσαι επιρρεπής και σε ατυχήματα. Το τριήμερο της 25ης Μαρτίου μπορεί να σε πετύχει σε κάποιο ταξιδάκι, αν και η είσοδος του Ερμή στον Κριό (27/3) ενισχύει την ανάγκη για ενδοσκόπηση.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Στην αρχή της εβδομάδας έχεις ίσως την αίσθηση ότι βρίσκεσαι «αλλού ντ’ αλλού» και το όλο πλαίσιο γύρω σου είναι μάλλον αρκετά ασταθές, εξαιτίας του τετραγώνου Άρη-Ουρανού την Τρίτη, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο. Κατ’ αρχάς, σε ενεργειακό επίπεδο βιώνεις έναν «παράδοξο συνδυασμό» καθώς από τη μια νιώθεις «dead» ενώ ταυτόχρονα είσαι και «στην τσίτα» με το νευρικό σου σύστημα να δουλεύει «διπλοβάρδιες». Ως αποτέλεσμα, η συγκέντρωση σε υποχρεώσεις και καθήκοντα δουλειάς και καθημερινότητας ή σχετικά με τη μελέτη και το διάβασμα αν είσαι φοιτητής αποδεικνύονται «τρελό δυσκολάκι» ιδιαίτερα αν στο όλο «mix» προσθέσεις και τη σύνοδο Ερμή-Ποσειδώνα την Τετάρτη που σε αποπροσανατολίζει έτι περαιτέρω. «The struggle is real» λοιπόν για να παραμείνεις κατά πρώτον alert και κατά δεύτερον γειωμένος, γι’ αυτό καλύτερα να αναβάλλεις αποφάσεις και σχεδιασμούς για επαγγελματικά και σπουδές αυτές τις μέρες, ενώ επειδή και όλοι οι υπόλοιποι θα είναι «στα κάγκελα», με την ισχυρογνωμοσύνη να «δίνει ρέστα», καλύτερα να αφήσεις άσκοπες κόντρες με συναδέλφους, συνεργάτες, φίλους, γείτονες, κρατώντας δυνάμεις αλλά και το πολύτιμο σου sanity. Την Κυριακή ο κυβερνήτης σου Ερμής περνά στον φιλικό Κριό ως 11/4, κάνοντας σε πιο δημοφιλή και κοινωνικό, βοηθώντας περισσότερο σε δημόσιες σχέσεις.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Ενώ κανονικά με τη σύνοδο Ερμή-Δία την Δευτέρα, που επηρεάζει κυρίως το 2ο δεκαήμερο, θα μπορούσαμε να πούμε ότι ξεκινάς μάλλον ευχάριστα και αισιόδοξα την εβδομάδα, το όλο σκηνικό ανατρέπεται γρήγορα από το τετράγωνο Άρη-Ουρανού την Τρίτη που επηρεάζει ήδη, ειδικά και πάλι όσους έχουν γενέθλια στο 2ο δεκαήμερο. «Κάψιμο;» όχι ακριβώς, αφού είχε προηγηθεί και το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού το Σάββατο δίνοντας τον «τόνο» για αυτές τις μέρες. Ο πρώτος τομέας που επηρεάζεται είναι τα πολύπαθα οικονομικά σου και ιδιαίτερα όσα αφορούν τρίτους, όπως κληρονομικά, περιουσιακά, δάνεια, ασφάλειες, διατροφές, φορολογικά κ.λπ., καθώς ενδέχεται να υπάρξουν απρόβλεπτα γεγονότα που δημιουργούν «πονοκέφαλο». Η αναστάτωση μπορεί να σχετίζεται και με ξαφνικά έξοδα, π.χ. έναν παραφουσκωμένο λογαριασμό, ενώ σίγουρα αυτές οι μέρες δεν είναι κατάλληλες για να δανείσεις ή να δανειστείς χρήματα. Τα οικονομικά μπορούν επίσης να αποτελέσουν και αιτία «σύρραξης» στα ερωτικά, χωρίς ωστόσο να είναι η μόνη, ενώ η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα την Τετάρτη εντείνει την όλη σύγχυση. Τα ξεσπάσματα μπορεί να αφορούν και κάποιες αποκαλύψεις που έρχονται τώρα στην επιφάνεια, κλονίζοντας την εμπιστοσύνη απέναντι στον σύντροφο σου, έναν φίλο ή κάποιον συνεργάτη, αναμοχλεύοντας τα συναισθήματά σου, με τον θυμό και την κτητικότητα να υπερισχύουν. Η είσοδος του Ερμή στον Κριό (27/3) εστιάζει την προσοχή σου στο κομμάτι των επαγγελματικών.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Απαιτητική στο ξεκίνημα της η εβδομάδα, καθώς το τετράγωνο του Άρη απέναντί σου με τον Ουρανό την Τρίτη βγάζει τα «μαχαίρια» σε σχέσεις και επαγγελματικά, επηρεάζοντας ιδιαίτερα το 2ο δεκαήμερο. Η ένταση κυριαρχεί στην ατμόσφαιρα και πυροδοτεί ανταγωνιστικές και επιθετικές συμπεριφορές, πολύ περισσότερο αν υπήρχαν ήδη προβλήματα, με τη μόνη διαφορά ότι στην παρούσα φάση κάνεις δεν φαίνεται διατεθειμένος «να κάνει πίσω». Η όλη κατάσταση μάλιστα περιπλέκεται καθώς την Τετάρτη ο Ερμής σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα και κάπου εκεί η διατήρηση μιας κάποιας ισορροπίας κρίνεται πλέον «αμφίβολη». Εννοείται ότι η σύσταση είναι να αποφύγεις «πάση θυσία» να εμπλακείς σε καυγάδες ή να προχωρήσεις στη λήψη σημαντικών αποφάσεων αυτές τις μέρες, η τάση όμως θα είναι και εσύ με τη σειρά σου να «ξεσπαθώσεις» για όλα όσα σε «πνίγουν» εδώ και καιρό. Για μερικούς όλο αυτό μπορεί να κλιμακωθεί, οδηγώντας ακόμα και σε έναν χωρισμό ή στο τέλος μιας συνεργασίας, ως αποτέλεσμα της αναζήτησης της προσωπικής σου ελευθερίας. Ξαφνικές εξελίξεις που σε πιάνουν απροετοίμαστο είναι επίσης μέσα στο πρόγραμμα, ενώ θα πρέπει να προσέχεις παραπάνω και την υγεία σου αυτές τις μέρες, γιατί είσαι επιρρεπής και σε ατυχήματα. Το πέρασμα του Ερμή στον φιλικό Κριό την Κυριακή ανοίγει την όρεξη σου για ταξίδια, ενώ σε βοηθά να σχεδιάσεις τα επόμενα πλάνα σου σχετικά με τα επαγγελματικά αλλά και τις σπουδές, αν βρίσκεσαι σε αυτή την ηλικία.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Με άγχος και τρέξιμο ξεκινά η εβδομάδα, καθώς το τετράγωνο Άρη-Ουρανού την Τρίτη, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο, δημιουργεί νευρικό κλίμα και πίεση σε δουλειά και καθημερινότητα. Η κατάσταση στα εργασιακά μπορεί να γίνει αρκετά απρόβλεπτη, με γεγονότα που «σκάνε» ξαφνικά ζητώντας άμεσες λύσεις, ξεβολεύοντας σε από την «Αγία Ρουτίνα» σου, πράγμα που δε γουστάρεις καθόλου, αφού πάνω απ’ όλα είσαι άνθρωπος της συνήθειας. Για μερικούς όλο αυτό μπορεί να δείχνει πως έφτασε η ώρα για αλλαγές κατεύθυνσης στα επαγγελματικά, ειδικά αν είχαν διαμορφωθεί «άχαρες» συνθήκες εδώ και καιρό που σου έκαναν τη ζωή «δύσκολη» επί καθημερινής βάσεως. Η σύνοδος όμως Ερμή-Ποσειδώνα την Τετάρτη δεν ευνοεί τη λήψη αποφάσεων, αφού θολώνει αρκετά την ορθή κρίση σου, οπότε χρειάζεται να δώσεις στον εαυτό σου ένα μεγαλύτερο περιθώριο χρόνου. Η συνεννόηση πάντως αυτές τις μέρες με συναδέλφους, συνεργάτες, υπαλλήλους, προϊσταμένους, πελάτες κ.λπ. θα δοκιμάσει «γερά» τα νεύρα σου, αν και ως λογικός άνθρωπος καλύτερα να αποφύγεις διαφωνίες και κόντρες που σε εξαντλούν και σωματικά. Άλλωστε η φυσική σου κατάσταση θέλει περισσότερη φροντίδα και μάλιστα για κάποιους ενδέχεται ένα θέμα υγείας να αποτελέσει το έναυσμα για μια ολική αναθεώρηση του τρόπο ζωής σου από ‘δω και στο εξής. Η διάθεση σου φτιάχνει στη συνέχεια, με το τριήμερο της 25ης Μαρτίου να είναι ιδανικό για ένα ταξιδάκι ή έστω μια κοντινή απόδραση με το αμόρε.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Αν και η σύνοδος Ερμή-Δία την Δευτέρα μπορεί να φέρει για μερικούς μια θετική είδηση σε ένα θέμα υγείας ή δουλειάς, το κλίμα που διαμορφώνει το τετράγωνο Άρη-Ουρανού την Τρίτη είναι αρκετά νευρικό, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο. Τα ερωτικά και οι στενές συναισθηματικές σου σχέσεις είναι ο άμεσος «στόχος» αυτής της όψης, δημιουργώντας εστίες έντασης με το ταίρι σου για ποικίλους λόγους. Τα οικονομικά είναι ένας απ’ αυτούς, που μπορεί να οδηγήσουν ακόμα και σε καυγάδες σχετικά με την διαχείριση (ίσως και με συνεργάτες ή οικογένεια) οπότε καλό θα ήταν να αποφύγεις να «ανοίξεις» τέτοια θέματα αυτές τις μέρες, που επίσης δεν προσφέρονται για οικονομικές διαπραγματεύσεις και κινήσεις υψηλού ρίσκου, ενώ δεν θα πρέπει να μπεις και στη διαδικασία να δανείσεις ή να δανειστείς τώρα χρήματα. Απρόσμενα γεγονότα και αποκαλύψεις μπορούν να κλονίσουν την εμπιστοσύνη προς τον άνθρωπο σου, προκαλώντας συναισθήματα ζήλιας, ελέγχου, θυμού και vice versa, αφού η «δυναμική» αφορά την αντίδραση του μέλους που υφίσταται την άδικη συμπεριφορά ή καταπιέζεται εδώ και καιρό μέσα στη σχέση. Κεραυνοβόλοι έρωτες δεν αποκλείονται για τους αδέσμευτους, αν και το όλο σκηνικό μπορεί να «ξεφουσκώσει» το ίδιο απότομα. Η είσοδος του Ερμή την Κυριακή απέναντι σου στον Κριό θα σου δώσει περισσότερες ευκαιρίες στο  φλερτ, αλλά και «κίνητρο» να ασχοληθείς με τις προσωπικές σου σχέσεις.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Η εβδομάδα ξεκινά με απαιτήσεις σε πολλά επίπεδα, αν και η σύνοδος Ερμή-Δία τη Δευτέρα μπορεί να βοηθήσει σε παρουσιάσεις και δημιουργικά σχέδια ή να φέρει μια ευχάριστη είδηση που αφορά τα παιδιά. Το τετράγωνο Άρη-Ουρανού όμως την Τρίτη, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους του 2ου δεκαημέρου, είναι μια όψη που μιλά για «δυσκολίες» και απρόοπτα στο περιβάλλον του σπιτιού ή σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστείς ξαφνικά γεγονότα μέσα στην οικογένεια, π.χ. θέματα με συγγενείς και άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, ζητήματα κληρονομικών και ακίνητης περιουσίας, ενώ και σε ενεργειακό επίπεδο το αίσθημα κόπωσης θα είναι αισθητό, οπότε θα πρέπει να «μαζέψεις» τις δυνάμεις σου, αποφεύγοντας παράλληλα τα άσκοπα «ξοδέματα». Αυτά αφορούν κυρίως εντάσεις και διαφωνίες με μέλη της οικογένειας, σύντροφο ή συνεργάτες που πυροδοτούνται ίσως από την διαπίστωση ότι οι άλλοι δεν αντιλαμβάνονται και δεν σέβονται τις ανάγκες και τα όρια σου, με αποτέλεσμα να μπεις στη διαδικασία να ρίξεις το «κεντρί» σου, χαλώντας τις υπάρχουσες ισορροπίες. Επειδή την Τετάρτη σχηματίζεται και η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα, η λογική δεν είναι θα στα «φόρτε» της, επομένως προσπάθησε όσο γίνεται να ηρεμήσεις τον εαυτό σου. Το τριήμερο της Εθνικής μας Επετείου προβλέπεται σίγουρα πιο χαλαρό, με το ιδανικό σενάριο να περιλαμβάνει ένα ταξιδάκι ή μια διασκεδαστική εκδρομή με φίλους για ν’ αλλάξεις παραστάσεις.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Με νευρικότητα και γρήγορους ρυθμούς ξεκινά η εβδομάδα, καθώς το τετράγωνο Άρη-Ουρανού την Τρίτη, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους του 2ου δεκαημέρου, δεν σ’ αφήνει να πάρεις «ανάσα» σε δουλειά και καθημερινότητα. Σε πρακτικό επίπεδο υπάρχουν πολλές επαφές, μετακινήσεις, συνεννοήσεις και υποχρεώσεις στις οποίες καλείσαι ν’ ανταπεξέλθεις κάτω από αρκετή πίεση, π.χ. για να προλάβεις μια προθεσμία που λήγει κ.λπ., ενώ μπορεί να χρειαστεί να διαχειριστείς κάποια απρόοπτα που κάνουν άνω κάτω το πρόγραμμα σου, με αποτέλεσμα να επιβαρυνθεί έτσι και το νευρικό σου σύστημα, συσσωρεύοντας άγχος χωρίς να το καταλαβαίνεις. Ο οργανισμός σου όμως το καταλαβαίνει μια χαρά «φλερτάροντας» με την υπερκόπωση, προκαλώντας σου και ένα αίσθημα εσωτερικού θυμού, αφού ο ελεύθερος χρόνος μοιάζει «είδος πολυτελείας». Η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα την Τετάρτη δεν σε βοηθά συν τοις άλλοις να συγκεντρωθείς, δείχνοντας ίσως και ένα οικογενειακό θέμα  που σε απασχολεί έντονα, ενώ η υγεία και η φυσική σου κατάσταση θέλει ιδιαίτερη προσοχή αυτές τις μέρες, όπως επίσης και η οδηγική σου συμπεριφορά. Ανταγωνισμοί, ισχυρογνωμοσύνες και διαφωνίες με συναδέλφους, συνεργάτες, υπαλλήλους κ.λπ. στη δουλειά καλό είναι να «περιοριστούν». Το τριήμερο της 25ης Μαρτίου είναι σαφώς πιο «light», ενώ με το πέρασμα του Ερμή στον Κριό (27/3) το μυαλό σου θα σκέφτεται έρωτες και φλερτ.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Η σύνοδος Ερμή-Δία τη Δευτέρα μπορεί να φέρει βοήθειες σε επαφές, συζητήσεις, συνεντεύξεις για δουλειά, ίσως ακόμα και μια ευκαιρία συνεργασίας για μερικούς, αν και η εβδομάδα ξεκινά ουσιαστικά με «ζόρια». Αυτά αφορούν κυρίως τα οικονομικά, με το τετράγωνο Άρη-Ουρανού την Τρίτη, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους του 2ου δεκαημέρου, να βγάζει επιπολαιότητα σχετικά με κινήσεις και αποφάσεις σ’ αυτό το κομμάτι. Είσαι γενικά «σωστός και μετρημένος» with all things money, το κριτήριο σου μπορεί όμως να «θολώσει» με αυτή την όψη και να οδηγηθείς σε «τζογαδόρικες» πρωτοβουλίες και συμπεριφορές που δεν είναι προς το συνεφέρουν σου. Αυτές οι μέρες δεν προσφέρονται για επενδύσεις, για να δανείσεις ή να δανειστείς χρήματα, για να ζητήσεις εκείνη την αύξηση που δικαιούσαι από το αφεντικό σου, για να διαπραγματευτείς ένα συμβόλαιο και να κάνεις σχετικές συζητήσεις, αλλά και για να προχωρήσεις σε περιττές αγορές. Η τάση φυσικά θα είναι να κάνεις όλα αυτά και μάλιστα τα οικονομικά μπορεί να αποτελέσουν αιτία εντάσεων με έναν συνεργάτη, τα παιδιά ή τον σύντροφο σου, αν έχετε κοινό πορτοφόλι. Στα αισθηματικά μπορεί επίσης να υπάρξουν απρόοπτα γεγονότα που «ξύνουν» τις ανασφάλειες σου, αλλά και πιθανές αψυχολόγητες αντιδράσεις μέσα στις σχέσεις σου. Την Κυριακή ο Ερμής περνά στον Κριό ως τις 11/4 βάζοντας τα θέματα της προσωπικής ζωής, της οικογένειας και του σπιτιού ψηλά στις προτεραιότητές σου.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)
Με πολλή πίεση ξεκινά η εβδομάδα, με το τετράγωνο που σχηματίζει την Τρίτη ο Άρης από το ζώδιο σου με τον Ουρανό από τον Ταύρο, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους του 2ου δεκαημέρου, να αυξάνει την ένταση και τις απαιτήσεις στους τομείς της οικογένειας, των προσωπικών και των επαγγελματικών. Η νευρικότητα και το εσωτερικευμένο άγχος που νιώθεις αυτές τις μέρες -καθώς προηγήθηκε και το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού το Σάββατο- προκειμένου να ανταποκριθείς στις ουκ ολίγες υποχρεώσεις σου μέσα στην καθημερινότητα περιορίζει την ψυχραιμία στις αντιδράσεις σου, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εστίες προστριβών με τους άλλους. Η ήρεμη και λογική αντιμετώπιση θα ήταν φυσικά τώρα προς όφελος σου, όμως ειδικά σε καταστάσεις όπου υπήρχε μια ήδη επιβαρυμένη ατμόσφαιρα και έκανες «τα στραβά μάτια» καταπιέζοντας τις προσωπικές σου ανάγκες και επιθυμίες για να διατηρήσεις τις ισορροπίες τα πράγματα μπορεί να κλιμακωθούν επικίνδυνα και...come what may. Από την άλλη, μπορεί εσύ να είσαι ο δέκτης τέτοιων αλλοπρόσαλλων συμπεριφορών ή να έρθεις αντιμέτωπος με ξαφνικά γεγονότα που σε ξεβολεύουν, αλλάζοντας τον προγραμματισμό σου. Με τη σύνοδο Ερμή-Ποσειδώνα την Τετάρτη, οικονομικές αποφάσεις είναι καλό να πάρουν αναβολή, ενώ η είσοδος του Ερμή στον Κριό την Κυριακή αυξάνει την κοινωνικότητά σου, αλλά και τις ευχάριστες συναναστροφές με φίλους.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)
Με τη σύνοδο Ερμή-Δία στο ζώδιο σου τη Δευτέρα μπορεί να υπάρξουν κάποιες θετικές εξελίξεις και νέα σχετικά με τα επαγγελματικά και τα προσωπικά σου, το τετράγωνο όμως Άρη-Ουρανού την Τρίτη, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους του 2ου δεκαημέρου, διαμορφώνει ήδη ένα γενικότερο ασταθές και αγχωτικό πλαίσιο. Η αγωνία μπορεί φυσικά να αφορά και τις πολεμικές εξελίξεις, που δυστυχώς δεν προβλέπονται ευχάριστες με αυτή την όψη, με τον ψυχισμό σου να είναι περισσότερο ευαίσθητος και prone σε «ασυντόνιστες» αντιδράσεις. Είναι σημαντικό με ποιους επιλέγεις να συναναστραφείς αυτές τις μέρες, γιατί θα έχεις την τάση να απορροφάς και τον εκνευρισμό των υπολοίπων που θα είναι αυξημένος. Ανατροπές και αλλαγές στο πρόγραμμα δουλειάς και καθημερινότητας δεν αποκλείονται, προκαλώντας με τη σειρά τους επιπλέον αναστάτωση, ενώ θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στις μετακινήσεις σου, αποφεύγοντας βιασύνες στην οδήγηση, αλλά και δραστηριότητες υψηλού ρίσκου, αφού είσαι επιρρεπής σε ατυχήματα. Προβλήματα μπορεί επίσης να υπάρξουν με συσκευές, υπολογιστές, ίντερνετ κ.λπ., ενώ καλύτερα να μη δώσεις «λαβή» για παρεξηγήσεις με συνεργάτες και κοντινά σου άτομα. Σημαντικές αποφάσεις better not με τη σύνοδο Ερμή-Ποσειδώνα την Τετάρτη, ενώ το τριήμερο της 25ης Μαρτίου προβλέπεται αρκετά χαλαρό και κοινωνικό. Την Κυριακή ο Ερμής αποχαιρετά το ζώδιό σου και περνά στον Κριό ως 11/4, δίνοντας έμφαση στα οικονομικά σου.