Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της εβδομάδας | 14 - 20 Φεβρουαρίου 2022

Ιχθύ, με τον Ερμή να περνά στις αρχές της εβδομάδας στον Υδροχόο μέχρι 9/3 δεν αποκλείεται να βρίσκεσαι σε περίοδο επαφών και διεργασιών στα επαγγελματικά που προς το παρόν πρέπει να παραμείνουν κάπως «κρυφές»

Zarastro
ΤΕΥΧΟΣ 815
10’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 14 - 20 Φεβρουαρίου 2022

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Ερμή στον Υδροχόο (14/2) όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 9/3, βοηθώντας σε να βάλεις σε μια «σειρά» τα θέλω σου αναφορικά με τους μελλοντικούς σου στόχους, αλλά και να βρεις πιθανούς υποστηρικτές για τα πλάνα σου, ειδικά και μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Ο φετινός Άγιος Βαλεντίνος βρίσκεται κάτω από την επιρροή της Πανσέληνου στον Λέοντα που σχηματίζεται την Τετάρτη, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους των τελευταίων ημερών. Αυτό το φεγγάρι «πουσάρει» τον ερωτισμό σου, δίνοντας σου σεξ απίλ στην περίπτωση που βρίσκεσαι σε φάση «αναζήτησης» στα αισθηματικά, οπότε αξίζει να βγεις και να κυκλοφορήσεις γενικά περισσότερο δοκιμάζοντας την «τύχη» σου αυτές τις μέρες, ενώ αν είσαι ήδη δεσμευμένος θα θελήσεις να έρθεις πιο κοντά με τον άνθρωπο σου, βγάζοντας κέφια και όρεξη για «παιχνίδια», που μπορεί να οδηγήσουν ακόμα και στην απόκτηση ενός απογόνου, αν κάτι τέτοιο είναι στα σχέδιά σας. Προσοχή όμως χρειάζεται σε θέματα επαγγελματικών σχέσεων, καθώς την ίδια μέρα (16/2) σχηματίζεται και η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη που μπορεί να προκαλέσει εντάσεις. Το τυχερό εξάγωνο Δία-Ουρανού την Παρασκευή μπορεί να φέρει μια ευκαιρία σε οικονομικό επίπεδο, ακόμα και μια πρόταση για δουλειά (αρχές 2ου κυρίως), ενώ την ίδια μέρα ο Ήλιος εισέρχεται στους Ιχθείς, βάζοντάς σε σε mood «προπαρασκευής» σώματος και πνεύματος για τα επικείμενα γενέθλια.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Στις αρχές της εβδομάδας ο Ερμής περνά (και πάλι) στον Υδροχόο και στον τομέα των επαγγελματικών σου μέχρι τις 9/3, οπότε καλείσαι να συνδυάσεις φιλοδοξία και υπομονή για την υλοποίηση των σχεδίων σου. Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται την Τετάρτη στον Λέοντα, αυξάνοντας την ευαισθησία και το συναίσθημά σου in all things family, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος του 3ου δεκαημέρου. Θέματα οικογένειας, σπιτιού, σχέσεων με τα άτομα που συγκατοικείς κ.λπ. θα σε απασχολήσουν περισσότερο με αυτό το φεγγάρι, που μπορεί να σου «γεννήσει» την ανάγκη να προχωρήσεις σε αποφάσεις που σου «επιτρέπουν» να αντλείς μεγαλύτερο level χαράς στη ζωή σου, βάζοντας όρια σε άτομα που καταπατούν την καλή σου καρδιά. Ωστόσο όλο αυτό είναι προτιμότερο να γίνει χωρίς «δράματα» και εντάσεις, ενώ κάποιοι μπορεί να έρθουν αντιμέτωποι και με πρακτικά θέματα του σπιτιού ως ακίνητο, όπως π.χ. μια μετακόμιση, μια επισκευή κ.λπ. Η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη πάντως την ίδια μέρα μπορεί να βοηθήσει στο «άνοιγμα» με τον σύντροφό σου αλλά και στον σχεδιασμό ενός πλάνου δράσης για τα επαγγελματικά, τις σπουδές, πλάνα αναφορικά με το εξωτερικό, ενώ ευνοεί και το ερωτικό παιχνίδι μέσω dating apps για όσους ενδιαφέρονται. Το τυχερό εξάγωνο του Δία στους Ιχθείς με τον Ουρανό από το ζώδιό σου την Παρασκευή μπορεί να σε φέρει πιο κοντά σε ένα στόχο (αρχές 2ου κυρίως).


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας ο κυβερνήτης σου Ερμής περνά once more στον Υδροχόο έως 9/3, βοηθώντας σε επίπεδο επικοινωνίας, σπουδών, επαγγελματικών πλάνων, εμπορικών δοσοληψιών, νομικών υποθέσεων, αλλά και πιθανών σχεδίων για ταξίδια, που τόσο έχεις επιθυμήσει. Την Τετάρτη σχηματίζεται και η Πανσέληνος στον Λέοντα, που σε βοηθά επίσης με τη σειρά της να επικεντρωθείς σε σχέδια και συζητήσεις για την προώθηση της δουλειάς σου, αλλά και για να πετύχεις φιλοδοξίες σχετικά με προσωπικούς στόχους σπουδών που αφορούν πτυχία, μεταπτυχιακά, σεμινάρια κ.λπ., επηρεάζοντας ιδιαίτερα όσους έχουν γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου. Παράλληλα βέβαια «φορτίζει» την καθημερινότητα με αυξημένους ρυθμούς, επαφές και μετακινήσεις, ενώ σε ωθεί να βγάλεις από μέσα σου ό,τι σε «πνίγει». Και αυτό μπορεί να αφορά και το ερωτικοσεξουαλικό κομμάτι, καθώς την ίδια μέρα σχηματίζεται και η super hot σύνοδος Αφροδίτης-Άρη, που φουντώνει μεν το πάθος και την έξαψη, αναζωπυρώνοντας το je t’aime σε υγιείς σχέσεις, αν ωστόσο υπάρχουν «εμπλοκές» ή και total απουσία «δράσης» χτυπάνε «οι καμπάνες του Εντελβάις». Το lucky εξάγωνο Δία-Ουρανού την Παρασκευή μπορεί να φέρει μια ξαφνική ευκαιρία σχετικά με την καριέρα (αρχές 2ου δεκαημέρου κυρίως), ενώ και η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθείς την ίδια μέρα στρέφει το ενδιαφέρον σου στην εξέλιξη των επαγγελματικών σου.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Sex and money «παίζουν» δυνατά this week, ξεκινώντας με την είσοδο του Ερμή στον Υδροχόο την Δευτέρα, όπου και θα παραμείνει ως τις 9/3, επαναφέροντας ενδεχομένως θέματα οικονομικών που σε είχαν απασχολήσει την περίοδο της αναδρομής του, οδηγώντας σε οριστικές λύσεις. Μπορεί π.χ. να ετοίμαζες μια μεταβίβαση και τώρα να «πέφτουν» οι υπογραφές, να είσαι στο στάδιο της μεταγραφής στο υποθηκοφυλακείο, της φορολογικής οργάνωσης κ.λπ. «Το χρώμα του χρήματος» έχει και η Πανσέληνος στον Λέοντα την Τετάρτη, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους των τελευταίων ημερών. Μπορεί να κάνεις τα «μαγειρέματά» σου προκειμένου να είσαι ok με τις υποχρεώσεις σου προς το τέλος του μήνα αναφορικά με δάνεια, χρέη, διακανονισμούς, όμως αυτό το φεγγάρι «σε βρίσκει» και στο συναισθηματικό κομμάτι, με την ανάγκη για συντροφικότητα στα ερωτικά να είναι μεγάλη. Αυτό εντείνεται και από τη «φουλ παθιασμένη» όψη συνόδου Αφροδίτης-Άρη απέναντί σου στον Αιγόκερω την ίδια μέρα (2ο δεκαήμερο), που δίνει υποσχέσεις ακόμα και για αποφάσεις επισημοποίησης μιας σχέσης για μερικούς μέσα στο επόμενο διάστημα, αν όμως αντίθετα η υπάρχουσα σχέση (ή και συνεργασία) είναι προβληματική, ίσως προκληθούν περαιτέρω προστριβές, ζήλιες κ.λπ. Οι αδέσμευτοι έχουν σαφώς καλύτερες προοπτικές για γνωριμίες αν δραστηριοποιηθούν «έμπρακτα» στο φλερτ. Το εξάγωνο Δία-Ουρανού την Παρασκευή δεν αποκλείεται να δώσει μια απρόσμενη εύνοια σε έναν προσωπικό στόχο (αρχές του 2ου κυρίως).


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Στην αρχή της εβδομάδας ο Ερμής παίρνει ξανά θέση απέναντί σου στον Υδροχόο μέχρι τις 9/2 και το μυαλό σου απασχολείται με θέματα σχέσεων και συνεργασιών, όντας περισσότερο «ενεργό» σε επαφές και συζητήσεις σε σχέση με τη φάση που ήταν ανάδρομος στο ίδιο ζώδιο. Το «εγώ και οι άλλοι» θα σε απασχολήσει βέβαια σημαντικά από δω και κάτω και λόγω της Πανσέληνου στο ζώδιό σου που σχηματίζεται την Τετάρτη, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος του 3ου δεκαημέρου. Αυτό το φεγγάρι σε βάζει στη διαδικασία της αξιολόγησης ανθρώπων και καταστάσεων, με σκοπό να προσδιορίσεις αν αντλείς, ή όχι, ικανοποίηση μέσα από αυτές. Ο άνθρωπός σου είναι σύμμαχος ή βιώνεις ένα επικίνδυνο παιχνίδι σταδιακού «ροκανίσματος» της αυτοπεποίθησής σου; Οι συνεργάτες και οι φίλοι σου μπαίνουν στον «κόπο» να κατανοήσουν και τη δική σου πλευρά ή με τη συμπεριφορά τους στέλνουν το αντίθετο μήνυμα; Εσύ πού «βρίσκεσαι» μέσα σε όλο αυτό; «Αντέχεις» ή όντως είσαι ευτυχισμένος και περνάς καλά; Food for thought σε κάθε περίπτωση. Η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη πάντως την ίδια μέρα σε καλεί να ρίξεις το βάρος και στο κομμάτι της υγείας, παίρνοντας αποφάσεις για πιο συνεπή φροντίδα στο «δίδυμο» διατροφή-άσκηση, ενώ μπορεί να δείξει και κάποιο φλερτ στο περιβάλλον της δουλειάς. Το εξάγωνο Δία-Ουρανού μπορεί να φέρει μια θετική εξέλιξη/ ευκαιρία στα επαγγελματικά, συνοδευόμενη και από οικονομικό όφελος (αρχές 2ου κυρίως).


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Με τον κυβερνήτη σου Ερμή να περνά την ημέρα των ερωτευμένων στον Υδροχόο και να παραμένει εκεί μέχρι τις 9/2, το μυαλό σου εστιάζει στο να γίνεις πιο αποτελεσματικός και παραγωγικός στη δουλειά, αλλά και στο να ασχοληθείς λίγο πιο επισταμένα με το κομμάτι της υγείας και της φυσικής σου κατάστασης. Και όταν λέμε υγεία εννοούμε και ό,τι σχετίζεται με την ψυχική ισορροπία, γεγονός που έρχεται να σου «θυμίσει» και η Πανσέληνος στον Λέοντα την Τετάρτη, που επηρεάζει κυρίως όσους έχουν γενέθλια στο 3ο δεκαήμερο. Πώς θα βαθμολογούσες τον εαυτό σου στην ψυχολογική αντιμετώπιση της καθημερινότητας; Υπάρχει καθόλου χρόνος για εσένα μέσα στη μέρα, ώστε να αντλήσεις δύναμη από αυτά που αγαπάς, ή δουλεύεις ασταμάτητα χωρίς κάποια αναγκαία ανάπαυλα; Καιρός να δείξεις στον οργανισμό σου φροντίδα, κάνοντας προτεραιότητα τις ανάγκες του, αφού αυτές τις μέρες μπορεί να νιώθεις και πιο κουρασμένος. Την ίδια μέρα όμως σχηματίζεται και η σούπερ ερωτική σύνοδος Αφροδίτης-Άρη, που μάλιστα είναι «ενεργή» through out the month, δίνοντας αβάντες στο φλερτ, τσαχπινιά στο σεξουαλικό παιχνίδι που μπορεί να «αναστήσει» τη θέρμη στα ζευγάρια, βοηθώντας ακόμα και σε θέματα απόκτησης παιδιών, αφού η γονιμότητα σου είναι αυξημένη. Η είσοδος του Ήλιου απέναντι σου στους Ιχθείς την Παρασκευή δείχνει πως τα θέματα των σχέσεων θα σε απασχολήσουν περισσότερο από δω και κάτω, ενώ το τυχερό εξάγωνο Δία-Ουρανού την ίδια μέρα φέρνει εύνοια σε συνεργασίες και σπουδές (αρχές 2ου κυρίως)


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Ερμή (και πάλι) στον Υδροχόο μέχρι τις 9/2, μια συνθήκη που αν μη τι άλλο θα «ελαφρύνει» το μυαλό σου από τις έγνοιες της καθημερινότητας, αφού θα μπορείς να απολαύσεις και διασκεδαστικές στιγμές με φίλους, σύντροφο, παιδιά. Την Τετάρτη πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα στον Λέοντα, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου, βγάζοντας μια ανάγκη για κοινωνική αλληλεπίδραση, αλλά και για αυτοέκφραση μέσα από δημιουργικά σχέδια που έχεις κατά νου, δίνοντας σου insights για τα κατάλληλα άτομα που μπορούν να πλαισιώσουν το όραμά σου. Υπάρχει όμως ένα «αλλά», αφού την ίδια μέρα σχηματίζεται και η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στον Αιγόκερω, που μολονότι μπορεί να δυναμώσει το συναίσθημα σε σχέσεις που έχουν βρει τους «κώδικες» τους, μπορεί επίσης να προκαλέσει εντάσεις με συντρόφους, συνεργάτες, φίλους, συγκάτοικους, συγγενείς, ιδιαίτερα αν υπάρχουν ήδη προβλήματα (2ο δεκαήμερο ιδιαίτερα). Ίσως βιώνεις μια κατάσταση που σε πνίγει και σε κάνει να αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι μονίμως «ελεγχόμενος» ή απολογούμενος με έναν τρόπο και έχει έρθει η ώρα να υψώσεις το ανάστημά σου απέναντι στους «δυνάστες» σου, βάζοντας (τι άλλο) όρια. Το εξάγωνο Δία-Ουρανού την Παρασκευή μπορεί να φέρει μια θετική αλλαγή/ ευκαιρία στη δουλειά ή ένα οικονομικό όφελος (αρχές 2ου κυρίως).


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Ο Ερμής (ξανα)περνά στον Υδροχόο στο ξεκίνημα της εβδομάδας και μέχρι τις 9/3 μπορεί να επαναφέρει θέματα οικογένειας, σπιτιού και ακινήτων που σε απασχόλησαν στο διάστημα της αναδρομής του, έχοντας όμως πλέον καλύτερο «μπούσουλα» για την αντιμετώπισή τους. Βέβαια είναι πιθανό με την Πανσέληνο του μήνα που πραγματοποιείται την Τετάρτη στον Λέοντα να βγουν καινούργια θέματα στην επιφάνεια, τόσο στα οικογενειακά, όσο και στα επαγγελματικά, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους των τελευταίων ημερών. Δεν αποκλείεται να νιώθεις πιεσμένος απέναντι στις υποχρεώσεις της καριέρας και στις ανάγκες του σπιτιού (ή της προσωπικής σου ζωής και του συντρόφου σου) και μάλιστα το συγκεκριμένο ζώδιο αρέσκεται σε εντάσεις και συναισθηματικά ξεσπάσματα, οπότε είναι καλό να αποφύγεις τις «υψηλές κορώνες» στην επικοινωνία, αφού μην ξεχνάς πως και οι άλλοι «σεληνιάζονται». Και επειδή την ίδια μέρα έχουμε και τη σύνοδο Αφροδίτης-Άρη που έχει τα «φόντα» να σε κάνει on top that και aggressive «συναισθηματική γλωσσοκοπάνα», η ψυχραιμία είναι η σίγουρη λύση. Με το πέρασμα του Ήλιου στους Ιχθείς την Παρασκευή αρχίζεις σιγά-σιγά να θυμάσαι πως υπάρχει και ο έρωτας, η διασκέδαση, τα χόμπι, η τέχνη και γενικά the bright side of life, ενώ το εξάγωνο Δία-Ουρανού την ίδια μέρα μπορεί να φέρει και τα «τυχερά» του σε συνεργασίες και αισθηματικά (αρχές 2ου κυρίως).


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Το πέρασμα του Ερμή -για δεύτερη φορά- από τον φιλικό Υδροχόο ως 9/3 θα δώσει ανάσα στην καθημερινότητά σου, βοηθώντας σε συζητήσεις, επαγγελματικές επαφές, στην προώθηση της δουλειάς σου (ειδικά μέσω του διαδικτύου), χωρίς όμως τα εμπόδια της ανάδρομης διέλευσής του. Οι τάσεις φυγής ενισχύονται όμως με την Πανσέληνο στον Λέοντα την Τετάρτη, που επηρεάζει ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο και σε καλεί να ανοίξεις τους ορίζοντές σου, ανακαλύπτοντας τι σου δίνει έμπνευση στην παρούσα φάση της ζωής σου. Θεωρητικά βρισκόμαστε ακόμα στις αρχές του 2022, η ανάγκη όμως της αλλαγής και του «σπασίματος» της ρουτίνας είναι έκδηλη, ποσό μάλλον για ένα ζώδιο όπως το δικό σου, που δεν μπορεί να κάθεται πολύ καιρό «στα ίδια». Αυτό το φεγγάρι θα σου δώσει το drive για νέα μελλοντικά σχέδια στα επαγγελματικά, για να σκεφτείς τα πλάνα των σπουδών σου, για να μάθεις κάτι καινούργιο, π.χ. ένα μουσικό όργανο, αλλά και για να προγραμματίσεις ένα ταξίδι που θα σε ανανεώσει. Η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη την ίδια μέρα (2ο δεκαήμερο ιδιαίτερα), που η επιρροή της «απλώνεται» σε όλη τη διάρκεια του μήνα, μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις τον ερωτισμό με το ταίρι σου, θέλει όμως προσοχή στα οικονομικά, αφού σε κάνει επιρρεπή σε παρορμητικά έξοδα και σπατάλες. Η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθείς την Παρασκευή δείχνει πως θέματα σπιτιού και οικογένειας θα σε απασχολήσουν περισσότερο για τον επόμενο μήνα, ενώ με το εξάγωνο Δία-Ουρανού την ίδια μέρα μπορεί να προκύψει μια ευκαιρία σχετικά με ένα ακίνητο ή τη δουλειά (αρχές 2ου κυρίως).


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Στις αρχές της εβδομάδας ο Ερμής εγκαταλείπει το ζώδιό σου και περνά στον Υδροχόο μέχρι 9/3, στρέφοντας το βλέμμα σου στα οικονομικά και την διαχείρισή τους. Ο συγκεκριμένος τομέας σε αφορά άμεσα και λόγω της Πανσέληνου στον Λέοντα που πραγματοποιείται την Τετάρτη, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου. Με αυτό το φεγγάρι θα μπεις στη διαδικασία να εξετάσεις το ισοζύγιο εσόδων-εξόδων, να εντοπίσεις πιθανά σημεία όπου η βοήθεια κάποιου ειδικού θα μπορούσε να σου λύσει τα χέρια, π.χ. σχετικά με φορολογικές εκκρεμότητες, αλλά και για να βρεις άκρη με κληρονομικά, μεταβιβάσεις, δάνεια, ασφάλειες και οφειλές που σε αγχώνουν. Η «ψυχολογική καταβύθιση» είναι ακόμα ένα θέμα με αυτό το Full moon, που ζητά αξιολόγηση της «πληρότητας» που νιώθεις στην προσωπική σου ζωή, ιδίως δε αναφορικά με το ερωτικοσεξουαλικό κομμάτι, αφού την ίδια μέρα σχηματίζεται και η σύνοδος των «αιώνιων εραστών» Αφροδίτης-Άρη στο ζώδιό σου, που η επιρροή της «πιάνει» ολόκληρο το μήνα. Αν βρίσκεσαι σε μια καλή σχέση αυτό θα λειτουργήσει σαν «Valentine on steroids» sort of, βοηθώντας σε να ξαναβρείς τον ερωτισμό, αλλά αν αντίθετα αυτό που ζεις δεν σε ικανοποιεί... Οι αδέσμευτοι πάντως ευνοούνται σημαντικά, όμως το «μυστικό» έγκειται στο να αναλάβουν δράση, κυνηγώντας τον έρωτα και όχι να περιμένουν «να χτυπηθούν από τα βέλη του». Κάτι τέτοιο βέβαια ίσως προκύψει με το τυχερό εξάγωνο Δία-Ουρανού την Παρασκευή (αρχές 2ου κυρίως).


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)
Τη Δευτέρα ο Ερμής εισέρχεται για δεύτερη φορά μέσα στη χρονιά στο ζώδιό σου μέχρι 9/3, δίνοντάς σου καλύτερη κρίση, «αποκρυσταλλώνοντας» αποφάσεις για θέματα που σε απασχόλησαν στη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του. Την Τετάρτη πραγματοποιείται η Πανσέληνος απέναντί σου στον Λέοντα, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος του 3ου δεκαημέρου, φέρνοντας σχέσεις και συνεργασίες στο προσκήνιο. Τα συναισθήματα αναμοχλεύονται αρκετά, το βασικό όμως, όπως βέβαια και με όλα τα Full moons, είναι σε τι «κατάσταση» σε βρίσκει. Αν βιώνεις μια αρμονική συνύπαρξη με το ταίρι σου και υπάρχει αγάπη, έλξη, κατανόηση και σεβασμός ανάμεσά σας, τότε θα αισθανθείς πιθανότατα μεγαλύτερη πληρότητα σε αυτό το κομμάτι, θέλοντας, σε κάποιες περιπτώσεις, ίσως και να το προχωρήσεις περαιτέρω, μέσω μιας συγκατοίκησης, μιας επισημοποίησης κ.λπ. Αν αντίθετα νιώθεις ότι όλο αυτό δεν σε εκφράζει, σε έχει κουράσει ή έχει φτάσει πλέον σε ένα breaking point, πιθανώς να μπεις στη διαδικασία να ψάξεις εναλλακτικές. Αυτό ισχύει και για τις επαγγελματικές σχέσεις και μάλιστα με τη σύνοδο Αφροδίτης-Άρη την ίδια μέρα μπορεί να βγουν εντάσεις και νεύρα. Το τυχερό εξάγωνο Δία-Ουρανού την Παρασκευή δεν αποκλείεται να φέρει μια ευκαιρία στα οικονομικά ή σε σχέση με κάποιο ακίνητο (αρχές 2ου κυρίως), ενώ την ίδια μέρα ο Ήλιος περνά στους Ιχθείς, εγκαταλείποντας για φέτος το ζώδιό σου.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)
Χρόνια Πολλά! Με τον Ερμή να περνά στις αρχές της εβδομάδας στον Υδροχόο μέχρι 9/3 δεν αποκλείεται να βρίσκεσαι σε περίοδο επαφών και διεργασιών στα επαγγελματικά που προς το παρόν πρέπει να παραμείνουν κάπως «κρυφές». Και η Πανσέληνος στον Λέοντα την Τετάρτη, που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου, αφορά τα επαγγελματικά και τις σχέσεις με συναδέλφους, συνεργάτες, υπαλλήλους, προϊσταμένους, δείχνοντας probably αρκετό τρέξιμο με υποχρεώσεις και καθήκοντα που απαιτούν καλύτερο management. Αυτό το φεγγάρι όμως σου εφιστά την προσοχή και σε θέματα υγείας, οπότε εδώ καλείσαι να «συγκεράσεις» τον χρόνο και την ενέργεια που αφιερώνεις στα εργασιακά, με τη σωστή φροντίδα του οργανισμού σου. Η προτεραιότητα πρέπει να είναι σαφής και πραγματικά αν κάνεις τον κόπο να ασχοληθείς σοβαρά με τη διατροφή σου και τη βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης, το σώμα σου θα σε ευγνωμονεί. Την ίδια μέρα σχηματίζεται και η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη που μπορεί να δείξει μια αλλαγή συναισθημάτων για κάποιον φίλο, ενώ παίζουν και αντίστοιχες (ερωτικές) κινήσεις από την απέναντι πλευρά (2ο δεκαήμερο κυρίως). Το εξάγωνο Δία-Ουρανού την Παρασκευή μπορεί να φέρει θετικές εξελίξεις και ειδήσεις σε θέματα προσωπικών στόχων και σπουδών, την ίδια μέρα που ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιό σου και τα γενέθλιά σου ξεκινούν για φέτος! Και με τον Δία στο ζώδιό σου έχεις βοήθειες και προοπτικές που, αν τις «διαβάσεις» σωστά, θα σε φέρουν ένα βήμα πιο κοντά σε όσα επιθυμείς.