Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της εβδομάδας | 27 Δεκεμβρίου 2021 - 2 Ιανουαρίου 2022

Αιγόκερε, λίγο πριν την εκπνοή του 2021 το πλανητικό σκηνικό αλλάζει

Zarastro
9’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 27 Δεκεμβρίου 2021 - 02 Ιανουαρίου 2022

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Η τελευταία εβδομάδα του χρόνου φιλοξενεί μια σημαντική πλανητική αλλαγή, την είσοδο του Δία (29/12), του μεγάλου ευεργέτη, στους Ιχθείς και τον 12 οίκο σου. Θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 10/5 και στις 11/5 θα περάσει «δοκιμαστικά» στο δικό σου ζώδιο, οπότε μέχρι τότε αξίζει να αξιοποιήσεις κατάλληλα την συγκεκριμένη διέλευση στον πιο «κρυφό» τομέα του ωροσκοπίου σου, για να κατανοήσεις περισσότερο τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου. Θα σου δώσει την ευκαιρία να γιατρέψεις πληγές του παρελθόντος που έχουν «γράψει» στην ψυχή σου, ίσως και μέσω της βοήθειας κάποιου ειδικού, καθώς είναι μια ιδανική περίοδος για να ξεκινήσεις ψυχοθεραπεία ή μια προσωπική αναζήτηση αυτογνωσίας. Σε κάθε περίπτωση, θα νιώσεις την ανάγκη να ασχοληθείς περισσότερο με το «μέσα» σου και να απαλλαγείς από βαρίδια και που έχουν δημιουργήσει ένα μοτίβο ζωής που δεν σε καλύπτει πλέον, οργανώνοντας τα νέα σου βήματα, βελτιώνοντας τέλος και την φυσική σου κατάσταση, κόβοντας κακές συνήθειες. Παραμονή και ανήμερα Πρωτοχρονιά μάλλον θα περάσεις καλύτερα συγκριτικά με τα Χριστούγεννα, ενώ η φιλόδοξη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 2/1 στέφει το ενδιαφέρον στα επαγγελματικά σου. Καλή Πρωτοχρονιά!


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Λίγο πριν το τελείωμα της χρονιάς, ο Δίας αλλάζει θέση και εισέρχεται στο φιλικό ζώδιο των Ιχθύων μέχρι τις 10/5 αρχικά, δίνοντας σου σημαντική εύνοια στο να συμπλεύσεις από κοινού με άλλα άτομα για να φέρεις εις πέρας τους στόχους και τα όνειρα σου. Φαίνεται τώρα πως οι φίλοι, οι γνωστοί και το ευρύτερο περιβάλλον σου θα σε βοηθήσουν με διάφορους τρόπους, αλλά και εσύ θα νιώσεις την ανάγκη να συνεργαστείς συλλογικά, να βελτιώσεις τις δημόσιες σχέσεις σου ή και να αναλάβεις ηγετικό ρόλο σε μια ομάδα με κοινούς στόχους, πρότζεκτ κ.λπ. Θα έχεις όμως και ευκαιρίες να ανοίξεις τον κοινωνικό σου κύκλο, γνωρίζοντας νέα πρόσωπα, κάνοντας καινούργιες παρέες, εκπέμποντας μια πιο «ευέλικτη» και εξωστρεφή παρουσία. Η εβδομάδα πάντως έχει την «πιεσούλα» της σε προσωπικό ή και οικονομικό επίπεδο και αυτό μπορεί να σου βγάλει ένα μεγαλύτερο στρες για τα σχέδια της Παραμονής. Την δεύτερη μέρα του χρόνου σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω που αφορά τα μελλοντικά σου σχέδια σε σπουδές και επαγγελματικά, ενώ την ίδια μέρα ο Ερμής περνά στον Υδροχόο, εστιάζοντας περαιτέρω το μυαλό σου στα της καριέρας σου. Καλή Πρωτοχρονιά!


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Καθώς ετοιμάζεσαι να υποδεχτείς το νέο έτος, το πλανητικό σκηνικό κάνει σημαντική αλλαγή την Τετάρτη με την είσοδο του Δία στους Ιχθείς και το ψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σου μέχρι τις 11/5 και από τις 29/10 μέχρι τις 20/12. Κάτω από αυτή την επιρροή ο τομέας της καριέρας σου ευνοείται ταμάλα, καθώς τώρα η δουλειά σου «φαίνεται» περισσότερο, οι άλλοι και συγκεκριμένα προϊστάμενοι, εργοδότες και άτομα που έχουν λόγο στα πράγματα, σε «ξεχωρίζουν» και έχουν θετική στάση απέναντι στην εξέλιξη σου. Και πράγματι, μια προαγωγή, μια νέα επαγγελματική πρόταση συνεργασίας, μια αλλαγή θέσης ή αρμοδιοτήτων που περίμενες καιρό, αλλά και ένα δικό σου προσωπικό εγχείρημα που ήταν το μεγάλο σου «στοίχημα» μπορούν να πάρουν «σάρκα και οστά» τις περιόδους του Δία στους Ιχθείς. Αν πάλι βρίσκεσαι στην φάση που αναζητάς δουλειά, αυτό είναι το κατάλληλο διάστημα για να κινητοποιηθείς ουσιαστικά, στέλνοντας παντού βιογραφικά, «κυνηγώντας» το περισσότερο. Κοντά στην Παραμονή θα έχεις αρκετό τρέξιμο, ίσως και για να φροντίσεις τα πάντα εν όψει του ρεβεγιόν, ενώ την δεύτερη μέρα της χρονιάς πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, που σε καλεί να θέσεις τους οικονομικούς σου στόχους για το 2022. Καλή Πρωτοχρονιά!


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Αυτή η χρονιά κλείνει με μια ευχάριστη πλανητική αλλαγή για’ σένα Καρκίνε μου, καθώς την Τετάρτη ο Δίας εισέρχεται στους Ιχθείς, φέρνοντας μαζί του μεγαλύτερη αισιοδοξία για το μέλλον και μια διάθεση να επεκτείνεις τους ορίζοντες σου μέσα στο νέο έτος, σε προσωπικό, επαγγελματικό και πνευματικό επίπεδο. Θα παραμείνει αρχικά μέχρι τις 10/5 και θα βρίσκεται ξανά σε αυτή την θέση από τις 29/10 μέχρι τις 20/12, διαστήματα κατά τα οποία θα έχεις μεγαλύτερη εύνοια σε θέματα σπουδών (πολλά Καρκινάκια θα έχουν επιτυχία στις εξετάσεις τους και άλλα θα πάρουν επιτέλους πτυχίο φέτος), επαγγελματικών σχεδίων, πάρε-δώσε με το εξωτερικό, νομικών υποθέσεων και ταξιδιών. Μάλιστα, ιδιαίτερα για όσους δραστηριοποιούνται στον χώρο του εμπορίου, της διαφήμισης, των εκδόσεων, των ΜΜΕ και της εκπαίδευσης, η χρονιά προβλέπεται θετική, ενώ με ό, τι κι αν ασχολείσαι, αν είχες στο μυαλό σου να φτιάξεις το δικό σου σάιτ για να προωθήσεις την δουλειά σου, go for it. Το νέο έτος «κάνει ποδαρικό» με μια Νέα Σελήνη απέναντι σου στον Αιγόκερω (2/1) που δείχνει νέα ξεκινήματα σε συνεργασίες και προσωπικά ή και αναγκαία ξεκαθαρίσματα, όπου τα πράγματα δεν προχωράνε έτσι όπως θα ήθελες. Καλή Πρωτοχρονιά!


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Λίγες μέρες μόνο έμειναν μέχρι το τέλος της χρονιάς και την Τετάρτη ο Δίας αποχωρεί από το απέναντι σου ζώδιο του Υδροχόου και περνά στους Ιχθείς μέχρι 10/5 αρχικά, δίνοντας σου οικονομικές και ψυχολογικές βοήθειες. Στα οικονομικά η «ώθηση» προέρχεται μέσα από κληρονομικά, αξιοποίηση περιουσιακών στοιχείων, επενδύσεις, συμφέρουσες συνεργασίες, επιδόματα, διατροφές ή έμμεσα, μέσω του συντρόφου σου, αν έχετε κοινό «ταμείο». Στο ψυχολογικό κομμάτι, θα μπορέσεις να «δουλέψεις» αλλά και να θεραπεύσεις βαθιές πληγές από το παρελθόν που σε βαραίνουν στο παρόν, ιδανικά και μέσω της βοήθειας κάποιου ειδικού, αφού θα επωφεληθείς τα μέγιστα από μια τέτοια επένδυση στον εαυτό σου αυτή την χρονιά. Παραμονή και Πρωτοχρονιά έχουν καλύτερες προοπτικές διασκέδασης απ’ ότι τα Χριστούγεννα, γι’ αυτό φρόντισε να τις χαρείς, κανονίζοντας σοφά τις παρέες σου. Την Κυριακή σχηματίζεται η πρώτη Νέα Σελήνη για το 2022 στον Αιγόκερω, που σε «επαναφέρει» στην πραγματικότητα της δουλειάς, τονίζοντας παράλληλα και την ανάγκη βελτίωσης της φυσικής σου κατάστασης μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, ύστερα από το «ξεχείλωμα» των γιορτών. Καλή Πρωτοχρονιά!


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Στο «παρατσάκ» της αλλαγής της χρονιάς, ο Δίας, ο καλός γίγαντας του ζωδιακού, εισέρχεται την Τετάρτη απέναντι σου στο ζώδιο των Ιχθύων, όπου και θα παραμείνει αρχικά μέχρι τις 10/5 και μετέπειτα από τις 29/10 έως τις 20/12. And this is great news, Παρθένε μου, καθώς από αυτή την θέση θα ευνοήσει σημαντικά τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου. Θα φέρει κοντά σου άτομα που θα σε πιστέψουν και θα σε στηρίξουν, δίνοντας σου «χείρα βοήθειας» και συμπόρευσης, τονώνοντας ταυτόχρονα την δίκη σου αυτοπεποίθηση ώστε να κυνηγήσεις τα θέλω σου επαγγελματικά και ερωτικά. Και οι ευκαιρίες για νέους έρωτες με δυναμική μακρόχρονης σχέσης θα είναι υπαρκτές για τους αδέσμευτους του ζωδίου, ενώ για τους ήδη έχοντες ταίρι, τα σενάρια εκτείνονται από μια βαθύτερη σύνδεση και συγκατοίκηση, μέχρι και μια επισημοποίηση ή έναν γάμο. Αν πάλι υπάρχουν προβλήματα που δεν επιδέχονται βελτίωσης, τότε θα μπορέσεις να πεις ένα λιγότερο επώδυνο «αντίο». Την δεύτερη μέρα του νέου έτους σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, που και αυτή με τη σειρά της ευνοεί τις καινούργιες και μάλιστα ξαφνικές γνωριμίες, αλλά και την διασκέδαση. Καλή Πρωτοχρονιά!


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Δεν απέμειναν παρά λίγες μέρες προτού πεις «αντίο» στο 2021, αλλά την Τετάρτη έχουμε μια σημαντική αλλαγή θέσης στην πλανητική «σκακιέρα», την είσοδο του ευεργέτη Δία στους Ιχθείς, όπου και θα παραμείνει αρχικά μέχρι τις 10/5 και ύστερα από τις 29/10 μέχρι τις 20/12, δίνοντας βοήθειες σε θέματα δουλειάς, υγείας και φυσικής κατάστασης. Θα υπάρξουν ευκαιρίες και δυνατότητες εξέλιξης, όπως μια καινούργια εργασία στην περίπτωση που «ψάχνεσαι», μια αύξηση, μια προαγωγή, αλλά και μια εξομάλυνση των σχέσεων με συναδέλφους, πελάτες κ.λπ. γεγονός που θα συμβάλλει και στην παραγωγικότητα σου, αν και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δουλέψεις αρκετά. Παράλληλα αυτή η διέλευση δίνει εύνοια στο να βελτιώσεις την υγεία σου, βρίσκοντας κάποια λύση ή κάποια κατάλληλη θεραπεία αν αντιμετωπίζεις ένα θέμα εδώ και καιρό, βάζοντας και την άσκηση στην ζωή σου για να ισορροπείς μέσα στην καθημερινότητα. Προσοχή μόνο στην υπερβολική κατανάλωση φαγητού, γιατί τα κιλά μπαίνουν «για πλάκα» με αυτή την θέση! Παραμονή και ανήμερα Πρωτοχρονιά θα είσαι σε καλύτερη διάθεση σε σχέση με τα Χριστούγεννα, ενώ με την Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω την Κυριακή, ίσως μπεις στην διαδικασία αλλαγών και επισκευών στον χώρο του σπιτιού. Καλή Πρωτοχρονιά!


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Η χρόνια κλείνει με μια θετική πλανητική μετακίνηση, την είσοδο του Δία την Τετάρτη στο ζώδιο των Ιχθύων, που θα παραμείνει αρχικά μέχρι τις 10/5 και έπειτα για ένα διάστημα ακόμη δύο μηνών, από 29/10 έως 20/12, χαρίζοντας «αβάντες» στην προσωπική σου ζωή. Και πράγματι, οι ευκαιρίες για φλερτ και νέες γνωριμίες θα αυξηθούν, δίνοντας προοπτικές για έρωτες που σε συγκινούν. Όσοι έχουν ήδη σχέση θα δεχτούν βοήθειες για να ανανεώσουν το je t’ aime με τον σύντροφο τους, ενώ ίσως τώρα θελήσουν να μπουν και στην διαδικασία απόκτησης ενός απογόνου, καθώς αυτή είναι μια από τις κλασσικές διελεύσεις για baby boom σε ένα ωροσκόπιο. Αν πάλι έχεις ήδη παιδιά, η σχέση μαζί τους θα βελτιωθεί και ίσως πάρεις την χαρά να τα δεις να κάνουν εκείνα τώρα ένα μωράκι! Θετική θα είναι η συμβολή του Δία και για τα επαγγελματικά σου σχέδια, τα νέα επιχειρηματικά ξεκινήματα και την δημιουργικότητα σου εν γένει και αν μάλιστα ασχολείσαι με τον χώρο του θεάματος και της τέχνης, η μούσα θα είναι μαζί σου. Αναφορικά με τα πλάνα σου για την Παραμονή, δεν αποκλείεται να επιλέξεις πιο «ήρεμες» καταστάσεις, ενώ με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω την Κυριακή μπορεί να αποφασίσεις την αγορά ενός καινούργιου μεταφορικού μέσου. Καλή Πρωτοχρονιά!


Τοξότης (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Μια ανάσα σχεδόν πριν την αλλαγή του χρόνου και την Τετάρτη ο κυβερνήτης σου Δίας περνά στους Ιχθείς, όπου και θα παραμείνει εν πρώτοις μέχρι τις 10/5 και ακολούθως από τις 29/10 μέχρι τις 20/12, δίνοντας βοήθειες ψυχολογικής ανάκαμψης μέσα στο 2022. Μολονότι δεν είναι extravagant, αυτή η διέλευση είναι ευεργετική για να κάνεις cocooning στον εαυτό σου, να τον πάρεις από το χέρι, να τον «αναστήσεις» και να τον τοποθετήσεις εκ νέου στα πράγματα, με αυξημένη αυτοπεποίθηση για τις ικανότητες του. Sounds good, right? Ο χώρος του σπιτιού, οι σχέσεις με τους οικείους σου και ζητήματα ακινήτων θα σε απασχολήσουν επίσης, με τα σενάρια να κυμαίνονται από την απόφαση για μια ανακαίνιση του χώρου σου, την συγκατοίκηση με το ταίρι σου αν νιώθεις πως έχει έρθει η ώρα για αυτό, έως μια μετακόμιση ή μια αγοραπωλησία ενός ακινήτου. Κάποιοι πάλι θα υποδεχτούν και ένα νέο μέλος στην οικογένεια ή θα δημιουργήσουν τώρα την δίκη τους. Παραμονή και ανήμερα Πρωτοχρονιά θα είσαι φουλ από ενέργεια, αλλά μπορεί να σου βγει και ένα εσωτερικευμένο άγχος, γι’ αυτό μην κάνεις υπερβολές με τις προετοιμασίες, ενώ με την Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω την Κυριακή, θα καταστρώσεις τον «προϋπολογισμό» του νέου έτους. Καλή Πρωτοχρονιά!


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Λίγο πριν την εκπνοή του 2021 το πλανητικό σκηνικό αλλάζει και ο Δίας εισέρχεται την Τετάρτη στους Ιχθείς, αρχικά μέχρι 10/5 και μετά από 29/10 ως 20/12, δίνοντας βοήθειες στην καθημερινότητα και τις επικοινωνίες σου. Είναι μια «ευέλικτη» θετική επιρροή που δίνει εύνοια στις επαγγελματικές επαφές και συζητήσεις, στην διαπραγμάτευση και στην υπογραφή συμφωνιών, στην δικτύωση με καινούργια άτομα και παρέες, στην βελτίωση των σχέσεων με αδέρφια και κοντινούς συγγενείς και φυσικά σε ό, τι αφορά θέματα σπουδών. Αυτό είναι το κατάλληλο διάστημα για να επενδύσεις στην απόκτηση γνώσεων, είτε είσαι φοιτητής και «παλεύεις» να πάρεις πτυχίο, είτε θέλεις να ενισχύσεις το βιογραφικό σου μέσω ενός μεταπτυχιακού ή μιας μετεκπαίδευσης, είτε αν λαχταράς να μάθεις μια ξένη γλώσσα ή ένα μουσικό όργανο. Αυτή την περίοδο ευνοούνται επίσης τα ταξίδια, αλλά και οι αποφάσεις για αγορά ενός μεταφορικού μέσου. Την Παραμονή η διάθεση σου μπορεί να είναι λίγο mixed, ιδιαίτερα αν οι επιλογές είναι «μια απ’ τα ίδια», όμως η δεύτερη μέρα του χρόνου φιλοξενεί την δυναμική Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου, που είναι ό, τι πρέπει για να «ανασυνταχθείς» και να ασχοληθείς με τα New Year’s Resolutions σου. Καλή Πρωτοχρονιά!


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)
Την τελευταία εβδομάδα του χρόνου αποχαιρετάς τον Δία από το ζώδιό σου, καθώς την Τετάρτη εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων μέχρι 10/5 και ακολούθως από 29/10 μέχρι 20/12, δίνοντας σου βοήθειες στον τομέα των οικονομικών. Θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις καλύτερα τα περιουσιακά σου στοιχεία, επεξεργαζόμενος τρόπους για να σου αποφέρουν κάποιο κέρδος, π.χ. μέσω μιας μίσθωσης ή αγοραπωλησίας ενός ακινήτου, θα θελήσεις να αυξήσεις την «αξία» σου επαγγελματικά, έτσι ώστε να μπορέσεις να δεις απτές αλλαγές στο εισόδημά σου, ενώ ίσως αποφασίσεις να καλλιεργήσεις περαιτέρω κάποιο κρυφό ταλέντο, βλέποντας πρακτικούς τρόπους εκμετάλλευσης του. Κάποια θετική εξέλιξη στην δουλειά, όπως μια προαγωγή, μια αύξηση μισθού ή ένα μπόνους είναι μέσα στο παιχνίδι, ενώ αν ψάχνεις χρηματοδότηση για την επιχείρηση σου, θα έχεις καλύτερες πιθανότητες. Η Παραμονή σε βρίσκει με καλύτερη διάθεση σε σχέση με τα Χριστούγεννα, ποντάροντας σε κοινωνικότητες και εξόδους, ενώ την Κυριακή με την Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω μπορείς να θέσεις τους στόχους σου για το 2022. Την ίδια μέρα περνά και ο Ερμής στο ζώδιό σου, κάνοντας την επικοινωνία προτεραιότητα. Καλή Πρωτοχρονιά!


Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)
«Έρχεται, έρχεται, αυτό σου λέω μονάχα» έρχεται την Τετάρτη Δίας, the good guy, στο ζώδιό σου μέχρι τις 10/5 και ύστερα από ένα trial period στον Κριό, εκ νέου για ένα ακόμα δίμηνο, από 29/10 έως 20/12 φέρνοντας τα δώρα του εν μέσω εορταστικής περιόδου! Αυτό είναι το καλύτερο κλείσιμο για μια χρονιά που είχε Εκλείψεις και «απ’ όλα», καθώς τώρα αρχίζεις να νιώθεις ότι μπορείς να ανοίξεις τα φτερά σου, έχοντας μεγαλύτερη σιγουριά μέσα σου για να τα καταφέρεις, κάνοντας μια νέα αρχή τουλάχιστον σε έναν τομέα της ζωής σου. Η αισιοδοξία σου αυξάνεται, το ίδιο και η διάθεση σου να αναμειχθείς ξανά με τα πράγματα, εγκαινιάζοντας έναν καινούργιο κύκλο. Αυτή η διέλευση υπόσχεται μεγάλες και δυνατές αλλαγές τόσο στα προσωπικά, όσο και στα επαγγελματικά, με την τύχη να είναι στο πλευρό σου σε σχέσεις, συνεργασίες, γάμους, θέματα παιδιών, σπουδών ή εξωτερικού. Η Παραμονή έχει αρκετή ενασχόληση με πρακτικές υποχρεώσεις στην δουλειά αλλά και με οικογενειακές προετοιμασίες, ενώ η πρώτη Νέα Σελήνη για το 2022 στον Αιγόκερω την Κυριακή μπορεί να βοηθήσει σε νέα ξεκινήματα στα επαγγελματικά, με έμφαση σε συλλογικά πρότζεκτ. Καλή Πρωτοχρονιά!