Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 09.12.2021

Ταύρε, όταν τα πράγματα είναι «πιο πάνω» απο’ σένα, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να το αποδεχτείς

Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 09.12.2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Είναι ένα θέμα όταν υπάρχουν ιδέες, σχέδια και όρεξη, αλλά όλα κολάνε στο οικονομικό. Απαιτείται επιπλέον δουλειά στο πως μπορεί να δουλέψει, αναγκάζοντας σε έτσι να γίνεις πιο εφευρετικός.
 
Ταύρος
Όταν τα πράγματα είναι «πιο πάνω» απο’ σένα, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να το αποδεχτείς. Συμβαίνει σε όλους κάποια στιγμή και είναι σημαντικό να μπορείς να το αναγνωρίσεις.
 
Δίδυμοι
Θέλεις επειγόντως διακοπές ή κάτι κοντινό σε ταξίδι που μπορεί να σου αλλάξει την διάθεση. «Ψάξου» περισσότερο και μην «πέφτεις».
 
Καρκίνος
Χρειάζεται να ξεφύγεις από την ψυχολογική παγίδα του να είσαι ok σύμφωνα με τα στάνταρντ των άλλων. Ο τρόπος που επιλέγεις να «είσαι» αφορά μόνο εσένα.
 
Λέων
Μέχρι εκεί που σε παίρνει σήμερα. Και εκεί που «δεν», επιστράτευσε χαμόγελο μαζί με χιούμορ και στην ανάγκη «τράβα καζανάκι».
 
Παρθένος
Τα μισόλογα ποτέ δεν οδηγούν σε λύσεις. Άμα πεις «άλφα» πρέπει να πεις και «βήτα», αλλιώς μην ξεκινάς την αλφάβητο...
 
Ζυγός
Αν έχεις φτάσει στο σημείο να περνάς από το κέντρο σκοπίμως, τρώγοντας όλη την κίνηση, μόνο και μόνο για να χαζέψεις τα λαμπάκια, το σίγουρο είναι πως πρέπει λίγο να «αράξεις». Αν βέβαια αυτό δουλεύει, no problem.
 
Σκορπιός
Οι ρεαλιστικές προσδοκίες πάντα κερδίζουν στο «ζύγι» μαζί με τα θαύματα. Θα μου πεις, έρχονται και Χριστούγεννα, οπότε εδώ παίξτο καλύτερα X.
 
Τοξότης
Μην δυσκολεύεις την ζωή σου παίρνοντας τα όλα πιο σοβαρά απ’ ότι πρέπει. Άσε που δεν σου ταιριάζει και καθόλου. Μα καθόλου όμως.
 
Αιγόκερως
Αν ο σύντροφος σου προσπαθεί να σε πείσει ότι τα δικά του προβλήματα είναι πιο σημαντικα από τα δικά σου, κάτι πάει πολύ λάθος. Είστε σε σχέση αφού, που είναι το νοιάξιμο;
 
Υδροχόος
Οι σκληρές αλήθειες από ανθρώπους που πραγματικά εμπιστεύεσαι μπορεί προσωρινά να «τσακίζουν» την αυτοπεποίθηση σου, in the long term όμως, μόνο να κερδίσεις έχεις.
 
Ιχθύες
Μην αφήσεις την κούραση να μεταβληθεί σε γκρίνια μέσα στην καθημερινότητα. Αν δε αυτό σου έχει γίνει pattern, άλλαξε το asap.