Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 24.08.2021

Ιχθύ, δεν είναι πάντα κακό να συμβιβάζεσαι

Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 24.08.2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro.

Κριός
Κοίτα, καμία φορά it’s ok να παριστάνεις τον χαζό προκειμένου να γλιτώσεις χρόνο και ενέργεια. Σου πάνε άλλωστε οι κόντρα ρόλοι.

Ταύρος
Μην φοβάσαι τον θυμό, απλά μάθε πως να τον διοχετεύεις και να τον εκφράζεις σωστά, αντί να σε κοντρολάρει αυτός.

Δίδυμοι
Καλό να εχεις «σχέδιο» για τις ανάγκες σου, αλλά δεν μπορείς να κωφεύεις συνεχώς και στα «αιτήματα» του άλλου, κάνοντας τα όλα όπως εσύ νομίζεις it’s best.

Καρκίνος
Αν έχεις να κάνεις κάποια συζήτηση, συνάντηση, συνέντευξη για δουλειά, να υπογράψεις κλπ, προτίμησε καλύτερα την σημερινή μέρα ή την Πέμπτη και μην το αφήσεις για αύριο.

Λέων
Αν δεν βλέπεις (ή δεν θέλεις να δεις) τα πράγματα στην σχέση σου όπως είναι, ε τότε και οι όποιες προσδοκίες για το μέλλον είναι off.

Παρθένος
Ναι, το «μέσα» και το τι «κρύβεις» στην ψυχή σου είναι τελικά αυτό που μετράει, όμως αν δεν δουλέψεις λίγο και how you come across, δύσκολα κάποιος θα μπει στον κόπο να το ανακαλύψει.

Ζυγός
Αν είσαι «διαφορετικός» από το family system δεν σημαίνει ότι είσαι «κακός», οπότε σταμάτα να «θάβεσαι» κάτω από τόννους ασυνείδητων ενόχων. 

Σκορπιός
Αυτή η ανάγκη σου για «συγχώνευση» με τον άλλον στο τέλος καταλήγει να σου δημιουργεί μια «αμφίβολη ασφάλεια» για’ σένα τον ίδιο με έναν τρόπο.

Τοξότης
Όταν ο άλλος επικεντρώνει την ενέργεια του στη δίκη του συναισθηματική επιβίωση και μόνο, ουσιαστικά στέλνει ένα πολύ δυνατό μήνυμα: «your feelings don’t matter». 

Αιγόκερως
Μην πιέζεις τον εαυτό σου για να «καλύψεις» την τρέλα του άλλου προς τα έξω. Ο κόσμος δεν είναι ηλίθιος. Αυτό.

Υδροχόος
Το ότι μια συμπεριφορά έπιασε τότε τόπο, άρα την επαναλαμβάνω για να έχω το ίδιο αποτέλεσμα δεν λειτουργεί πάντα. Έχε επαφή με την εκάστοτε πραγματικότητα.

Ιχθύες
Ο συμβιβασμός δεν είναι πάντα για κακό, ούτε συνιστά υποχώρηση, αντίθετα μπορεί να είναι η σωστή τακτική για να κερδίσεις απαραίτητο χρόνο.