Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 22.8.2021

Υδροχόε, αυτές είναι οι μέρες σου στο κομμάτι των σχέσεων

Zarastro
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 22.08.2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro.


Κριός
Η σημερινή Πανσέληνος στον Υδροχόο είναι μια από τις καλύτερες της χρονιάς, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους τις τελευταίες πέντε περίπου μέρες του ζωδίου. Ένας επαγγελματικός στόχος ή μια επιθυμία που είνα όνειρο ζωής μπορεί να πάρει «σάρκα και οστά» με αυτό το φεγγάρι μέσα στο επόμενο διάστημα, ενώ στα ερωτικά τα πράγματα μπορεί να «περιπλεχθούν» με έναν φίλο ή να προκύψει ένας έρωτας με ένα πρόσωπο που θα γνωρίσεις μέσο του κύκλου σου. 

Ταύρος 
Η Πανσέληνος στον Υδροχόο, η δεύτερη μέσα στο φετινό καλοκαίρι, επηρεάζει και πάλι τον τομέα της καριέρας και εξ αντανακλάσεως για ορισμένους και αυτόν της οικογένειας, ιδιαίτερα για τους γεννημένους των τελευταίων ημερών. Αν υπήρξε κάποιο θέμα με την προηγούμενη της 24ης Ιουλίου μπορεί τώρα να επανέλθει, ζητώντας λύση, καθώς μάλλον δεν θα μπορέσεις απλά να το αγνοήσεις. Η σύνοδος αυτού του φεγγαριού με τον Δία δείχνει μια «επέκταση» στα επαγγελματικά, όπως πχ. μια προαγωγή, μια αλλαγή πόστου, μια μεταγραφή σε άλλη εταιρεία, μια αναγνώριση της αξίας σου που κάνει πολύ καλό στο «όνομα» σου, ενώ αν είσαι στο ψάξιμο, βιογραφικά και συνεντεύξεις θα τύχουν καλύτερης μοίρας αυτές τις μέρες. Μια αλλαγή ή μετακόμιση σπιτιού είναι επίσης στο πρόγραμμα, π.χ. λόγω του ερχομού ενός νέου μέλους στην οικογένεια.

Δίδυμοι
Πολύ θετική είναι η σημερινή Πανσέληνος στον Υδροχόο, ιδιαίτερα για τους γεννημένους κοντά στις αρχές και κοντά στο τέλος του ζωδίου. Αυτό το φεγγάρι φέρνει ένα άνοιγμα στα επαγγελματικά, πρωτίστως αν ασχολείσαι με το εμπόριο, τις εκδόσεις, την επικοινωνία, την διαφήμιση, το διαδίκτυο, την εκπαίδευση και ευνοεί επαφές με το εξωτερικό και για λόγους σπουδών μεταξύ άλλων, καθώς θέματα μεταπτυχιακών, σεμιναρίων, πιστοποιήσεων κλπ επίσης παίζουν το επόμενο διάστημα. Ακόμα, μπορεί να υπάρξει μια εξέλιξη-λύση σε ένα νομικό ζήτημα, ενώ το φλερτ και οι προοπτικές για νέες γνωριμίες στα ερωτικά «παίρνουν τα πάνω τους»!

Καρκίνος
Τα οικονομικά σου αφορά και πάλι η δεύτερη Πανσέληνος στον Υδροχόο μέσα στο φετινό καλοκαίρι, με θετικό αυτή την φορά τρόπο, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος κοντά στις 21/7. Μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο μπορεί να σου γίνει μια καλή πρόταση για μια νέα δουλειά ή π.χ. να πάρεις μια αύξηση στην ήδη υπάρχουσα, να κλείσεις μια συμφωνία, μια επιχειρηματική ιδέα να γίνει πράξη, ενώ θετικά νέα μπορούν να έρθουν και από το «μέτωπο» τραπεζών, εφοριών, ασφαλειών κλπ μέσω διευθετήσεων. Σε συναισθηματικό επίπεδο, ίσως σου βγει μια νοσταλγία για προηγούμενες ερωτικές σχέσεις, ειδικά αν είσαι μόνη-ος αυτή την περίοδο.

Λέων
Η δεύτερη Πανσέληνος στον άξονα σου μέσα στο ίδιο καλοκαίρι αφορά once again τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος κοντά στις 21/8, όπου σε αυτή την περίπτωση η επιρροή της εκτείνεται σε ολόκληρη την γενέθλια χρονιά σου. Η πιθανότητα να γνωρίσεις έναν μεγάλο έρωτα ή μια γνωριμία που «έπαιζε» τον τελευταίο καιρό να εξελιχθεί σε σχέση είναι μεγάλη, ενώ κάποιοι που είναι ήδη δεσμευμένοι μπορεί να πάρουν την απόφαση να πάνε την σχέση τους ένα βήμα παραπέρα, συγκατοικώντας ή κανονίζοντας ακόμα και έναν γάμο μέσα στη χρονιά. Προσοχή μόνο σε όσους πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν «κουτσουκέλες» εις υγείαν του κορόιδου και «ούτε γάτα ούτε ζημιά». No way. Ορισμένοι πάλι θα κερδίσουν σε επίπεδο επαγγελματικών συνεργασιών.

Παρθένος
Χρόνια Πολλά! Τα γενέθλια σου ξεκινούν σήμερα το βράδυ με καλύτερους οιωνούς για να πραγματοποιήσεις όνειρα και φιλοδοξίες στα επαγγελματικά. Και πράγματι η σημερινή Πανσέληνος στον Υδροχόο, που ολοκληρώνεται τις πρωινές ώρες της Κυριακής, ευνοεί τα εργασιακά σου, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος στο τέλος του ζωδίου, φέρνοντας νέες προτάσεις, εμπορικές συμφωνίες, ευκαιρίες εξέλιξης μέσα στην εταιρεία που δουλεύεις μέσω π.χ. μιας προαγωγής κλπ. Θέματα υγείας μπορεί επίσης να βρούνε την σωστή αντιμετώπιση και θεραπεία, provided ότι φροντίζεις τον εαυτό σου, τσεκάροντας έγκαιρα τυχόν ενοχλήσεις. Οι γεννημένοι κοντά στις 24/8 μπορεί να έχουν και έναν «μποναμά» στα ερωτικά. 

Ζυγός
Η σημερινή Πανσέληνος στον Υδροχόο είναι μια εξαιρετική επιρροή για τα ερωτικά σου, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο και ακόμα περισσότερο στις τελευταίες μέρες του ζωδίου. Με τις «ευλογίες» του Δία μια γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σε μεγάλο έρωτα, οι δεσμευμένοι θα απολαύσουν στιγμές χαράς και «δοσίματος» με τον σύντροφο τους, κάποιοι θα δεχτούν ακόμα και προτάσεις γάμου, ενώ κάποιο άλλοι θα λάβουν τα υπέροχα νέα για μια εγκυμοσύνη ή και μια γέννα μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Οι δε καλλιτέχνες Ζυγοί, θα έχουν περισσή έμπνευση για να δημιουργήσουν. Φτου σου!

Σκορπιός
Η Πανσέληνος στον Υδροχόο έχει να κάνει με τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας πρωτίστως και δευτερευόντως για ορισμένους και με τα επαγγελματικά, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου. Μια μετακόμιση, μια αλλαγή στέγης π.χ. λόγω μετανάστευσης στο εξωτερικό για σπουδές ή για δουλειά ή λόγω του ερχομού ενός παιδιού, είναι κάποια από τα σενάρια που παίζουν, ενώ στα επαγγελματικά το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων, όπως προαγωγών, αλλαγής ομάδας μέσα στην εταιρεία που εργάζεσαι κλπ είναι επίσης πιθανό και όπως είναι φυσικό γεννάται και ένα άγχος με όλες αυτές τις καταστάσεις που σε φορτίζει και συναισθηματικά.

Τοξότης
Θετική η σημερινή Πανσέληνος στον Υδροχόο για θέματα εκπαίδευσης και σπουδών, π.χ. μεταπτυχιακών, σεμιναρίων κλπ, επαφές σε επαγγέλματα που αφορούν την επικοινωνία, την διαφήμιση, το εμπόριο, τις σχέσεις με το εξωτερικό, ιδιαίτερα για τους γεννημένους στο τέλος του 3ου δεκαημέρου, φέρνοντας και πιθανές νέες προτάσεις. Στον ερωτικό τομέα, μπορεί να υπάρξει μια στενότερη επαφή με ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον, ωστόσο χρειάζεται να δεις αν αξίζει τον κόπο να θυσιάσεις μια φιλία για κάτι τέτοιο. Εξαιρετική επιρροή για ταξίδια, ακόμη και αν είναι για επαγγελματικούς λόγους.

Αιγόκερως
Μια ακόμη Πανσέληνος στον Υδροχόο this summer που αφορά τα οικονομικά σου, φέρνοντας ωστόσο θετικά νέα, λόγω της συνόδου που σχηματίζει με τον Δία, ιδιαίτερα για όσους έχουν γενέθλια τις τελευταίες μέρες του ζωδίου. Αυτές οι μέρες ενδείκνυται για να στείλεις βιογραφικά και να περάσεις από συνεντεύξεις, καθώς μπορεί να προκύψει μια νέα δουλειά με καλά οικονομικά κριτήρια. Κλεισίματα συμφωνιών και συμφέρουσες διευθετήσεις με οργανισμούς, δημόσιο, τράπεζες, εταιρείες κλπ μπορούν επίσης να υπάρξουν αυτό το διάστημα, γλιτώνοντας σε από αρκετό άγχος. Ακόμα, ίσως υπάρξει μια οριστικοποίηση μιας νέας γνωριμίας, καταλήγοντας και σε συμπεράσματα για την «ποιότητα» της.

Υδροχόος
Η τύχη είναι με το μέρος σου με την σημερινή, δεύτερη γι’ αυτό το καλοκαίρι, Πανσέληνο στο ζώδιο σου, -πράγμα όχι και τόσο συνηθισμένο-, «χορηγία» του Δία. Αυτό το φεγγάρι σε καλεί να βάλεις στόχους στα επαγγελματικά και να τους πραγματοποιήσεις, να σχεδιάσεις πως θες να είναι η ζωή σου στο πέρας του χρόνου και να το βάλεις μπρος, κοιτάζοντας με αισιοδοξία το μέλλον. Στο κομμάτι των σχέσεων μπορούν να υπάρξουν γνωριμίες ακόμα και ζωής για μερικούς, ενώ αρκετοί θα θελήσουν να κάνουν το μεγάλο βήμα στην σχέση τους, χορεύοντας «τον χορό του Ησαία». Για κάποιους βέβαια μπορεί να δείχνει και το τέλος μιας κατάστασης, που ανοίγει τον δρόμο για το καινούργιο. Ευνοούνται ιδιαίτερα οι γεννημένοι κοντά στις 17 Φεβρουαρίου.
 
Ιχθύες
Θετική για θέματα υγείας και εργασίας είναι η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος στον Υδροχόο, ιδιαίτερα για τους γεννημένους στις αρχές του 1ου και στο τέλος του 3ου δεκαημέρου. Αυτό το φεγγάρι σε καλεί να κόψεις κακές συνήθειες που σου κλέβουν ζωτικότητα, δίνοντας «ώθηση» στην διαδικασία του self-healing στον οργανισμό σου. Αν μάλιστα υπήρχε ένα θέμα υγείας, σωματικής ή ψυχικής, που σε ταλαιπωρούσε, μπορείς να βρεις την κατάλληλη θεραπεία ή τον σωστό ειδικό μέσα στο επόμενο διάστημα. Τα σενάρια στα εργασιακά ποικίλουν: μια νέα συμφέρουσα πρόταση, μια «αναβάθμιση» καθηκόντων, μια προαγωγή κ.λπ. είναι όλα μέσα στο πλάνο.